Beindult az ûrsikló para
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen arról van szó, hogy inkább nem kockáztatnak egy picit sem, inkább veszni hagyják a gépet. Fõleg, hogy amúgy is nemsokára leselejtezik az ûrsiklókat.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ott az Orbiter, a nagyon élethû ûrszimulátor, már csináltam vele pár manuális légkörbe lépést ûrsiklóval, és végig csak a mûszereket figyeltem, meg a kijelzõket, a panorámát akkor néztem mikor a kifutópálya felé fordultam már 1 mach alatt :)
Amúgy van is hozzá egy kis kiegészítés, akkor mindezt full automatán csinálja, leszállással együtt, pedig a gép valószínûleg nemnagyon nézeget panorámát :DD szóval ha ezt egy modder megcsinálta a legélethûbb ûrszimulátorban, a nem hiszem el, hogy a NASA nem tudná...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Khhmmm... ez így nagyon távol áll az igazságtól. Tudnának mit fejleszteni, csak túl kockázatosnak találják õket. Egyszerûen most a kockázatminimalizálás idõszakát éljük az ûrkutatásban... mindentõl ózdkodnak, ami egy kicsit is újdonság lenne. :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy repülõ kinézete mennyivel lett másabb mint akkor? Mennyivel mûködik másképp? Hát nem sokkal. Ugyan ez van az ûrsiklónál is. Mi fejlõdik? Az elektronika, azt meg lehet cserélni. Ha újrakezdenének egy új ûrsiklót fejleszteni, nem valószínû hogy sokkal jobbat tudnának készíteni mint ezek. Pl ott a CEV. Szépen csinálnak egy Apollo 2.0-át, egy javított verziót, ami igazából alig tud többet mint az elõdje... mert nem tudnak mit fejleszteni.
Tranzisztor? Hm? Mond valamit?
Na és a gázturbina?
Nézd meg az F-15 és F-16-ot. Minkettõ legalább 30-35 éve áll rendszerbe. (40 éves az alap) Na de a mostanui elektronikával még MINDIG ÕK a világbajnokok. Na errõl ennyit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
:) vagy a szokásos közhellyel mondva, mint egy darab téglával.
Egyébként lehet, hogy az elektronikát kicserélték, de ez akkor is egy 30-40 éves tervezés.
A trabantba is, hiába raksz fedélzeti számítógépet, vagy ferrari motort, max azt éred el, hogy szétszaad a futómû.
Gracie Barra
Kara kánként folytatom tanításom.
Bocs, de nekem bulvárosnak tûnik a cím. Lehetne mondjuk "Aggodalmak a Discovery indítása körül"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az egész egy kicsit a Zeppelin hõskorszakra emlékeztet, amikor ezek a böhöm gáztartályos szerkezetek addig repkedtek, amíg kellõ számú példány porig nem égett...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
gondolom nagyon sokan lesznek rá kiváncsiak, örülhetünk ha bejön majd ez az oldal.. én tuti nézni fogom <#pias>#pias>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Persze, hogy mûködik...
A NASA-nál meg nem látsz szinte sehol sem amerikait. Csak néha 1-2-õt seprûvel a kezében. :)
7# te meg nagyon hülye vagy<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
30 cmre volt az elsõ kerék a felezõvonaltól leszállásnál...
mindez több mint másfél évtizede, mikor is '88 ban?
Hát pedig csak mûszerekkel simán vissza lehetne térni a légkörbe, max a földetérésnél lehet gond, hogy nem látnak semmit, na az tényleg nehéz lenne mûszerekkel.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant