563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#443 jöhetne már valami monszun,hurrikán,eső,hó,jég ide Bp-re! :| -
Hajnalcat #442 Ezért is furcsállottam, hogy itt Európában, Nagy-Britanniában volt 2005-ben egy 4-es erősségű. Mert az még nem furcsa, ha USÁ-ban van, de hogy errefele... -
#441 A világon nem sok helyen van tornádó.USA közepén és déli részén alakul csak ki mindennap tornádó.Máshol 5 évente 1* de az meg kibirható. -
Newfronter #440 Igen arra gondolok, a természet egyensúlyát rombolná. Habár nem tudom hogy ez mennyire igaz. -
Hajnalcat #439 Ez lehetséges, hogy változások lennének, de jobb lenne az embereknek, hisz nem rombolná szét a házaikat a tornádó vagy nem ölné meg őket. Viszont lehet, hogy annyi felhő gyűlne össze valahol máshol a változás miatt, hogy ott óriási viharok pusztítanának, erre gondolsz? Hisz nem lehet mindenhol a Földön ilyen port tartani, nem tud mindenhol repülőgép cikázni, hogy leszórja a port, ami megsemmisítni a felhőket.
Hát igen, sajnos a szegényebb országokban biztos nem lenne ilyen védelem...max Amerikában.
-
#438 Aha. -
Newfronter #437 Mert nem előrejelezhető egy tornádó, de ha mégis megvalósítanák ezt az egészet(mert ugyebár akkor néhány repülőnek körözni kell az égen és ha valahol kialakul egy szupercella akkor odavezérelnék), az államnak nagyon drága lenne, tuti nem lesz itthon ilyesmi. -
#436 Mér? -
Newfronter #435 Ez egyfelől jó, másfelől lehet rossz, ugyanis az időjárás tervezett menetrendébe belenyúlni nem egészséges, gondoljatok bele, ha eltűntetsz egy vihart, akkor egy olyan változás lép fel ami megjósolhatatlan. De erről én többet nem tudok, jó lenne erről egy hozzáértő véleményét is hallani.
Jó lenne ha ezzel a porral tényleg gond nélkül lehetne dolgozni, na de persze ezt csak ott tudják hasznosítani, ahol megéri, pl itthon ilyet tuti nem használnának. -
#434 Ez érdekes. -
Hajnalcat #433 A pasi a filmben kifejlesztett egy olyan port, ami magába szívja a nedvességet, és így az esőfelhőket csak úgy eltűnteti. Ki is próbálták 2001-ben és sikerült eltűnnie a felhőnek, mintha ott se lett volna. Ezt akarja majd tornádók, nagyobb viharok ellen is bevetetni. Szerintem jó ötlet és van benne valami, ahogy láttam. -
#432 Én se. -
Hajnalcat #431 Az azért durva lehetett. Kíváncsian várom a képeket. Nem is tudtam róla... -
#430 Hú kemény ha ilyen eső lesz. -
#429 Nálunk nem esett :S
Csak néha áramkimaradás volt, pedig Pest mellett lakok. -
Newfronter #428 Elméletileg Magyarországon Barcs közelében volt egy F3-as tornádó(ezen a nyáron). Még nincs róla kép, vagyis készül róla egy átfogó tanulmány, majd belinkelem ha kész lesz. -
Hajnalcat #427 Most van egy film a National Geographic-on a tornádókról. Állítólag 2005-ben volt egy 4-es erősségű Nagy-Britanniában, Birmingham-ben. Azért ez nem semmi. -
#426 Telóval készítettem :) -
Newfronter #425 Nagyon szép! Grat! -
#424 Nahh, talán így :) -
Newfronter #423 Holnap durvább is lehet, lesz nedvesség bőven:
RH -
#422 -
#421 http://kepup.extra.hu/index.php?vihar1.jpg -
#420 Hozzánk csak a széle érkezett a viharnak :)
-
Newfronter #419 Ez csak egy búlvárlap... -
#418 Észak-kelet?Hát itt semmi nem volt. -
Newfronter #417 Bp -
#416 Itt meg ami volt is kicsi,az el is ment.nem szeret erre jönni a vihar. -
#415 Bp-n most szakad! legalábbis itt Óbudán! jég is esett az esővel együtt,most már csak eső -
#414 Jön vmi dörgés :) -
#413 Ja. :S
Nálunk megy aventilátor. -
Newfronter #412 Nálunk sem. Izzadunk továbbra is :( -
#411 Nálunk nem volt eső! -
#410 nah.. jott egy eso.. egybol elment az aram egy par percre:D -
#409 Hát ez elment.
Semmi sem volt.Sütét az ég,dörög 2-t és ennyi. -
#408 Nem!Polgár city -
#407 Hülye vok az ilyen radar izékhez.Sok/nagy eső lesz kemény felhőszakadással meg hatalmas dörgésekkel vagy csak olyan átlagos Ső?ide még csak most jön.Már látni a tömeget. -
Newfronter #406 Jászboldogházán laksz? Mert akkor üdvözletem kolléga. :) -
#405 Már igazán ráfér magyarországra egy kis eső :( -
Newfronter #404 Na mondtam hogy lesz action a hétvégén. :)
A radar is dúrva.
radar
radar