563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
  • Newfronter
    Na jó azért ezt csak a CNN állítja, többi helyen viharciklonnak hívják, de legalább van neve.
  • Newfronter
    Kyrill hurrikán nevet kapta...
  • Newfronter
    Figyelmeztető előrejelzés: 2007. január 19. péntek reggelig
    Éjszaka keleten, északkeleten több helyen képződik ismét köd, néhol ónos ködszitálás is kialakulhat. A köd északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat.
    Csütörtök napközben markáns viharciklon mozdul el a Brit-szigetektől Dánián keresztül a Balti-tenger irányába. Hatására a délnyugati szél csütörtök napközben megerősödik (45-60 km/h), késő délutántól délnyugaton, estétől másutt is egyre többfelé viharossá fokozódik (65-80 km/h). Az éjszaka első felétől sokfelé már 80-90 km/h-s széllökésekre számíthatunk. A péntekre virradó éjszaka az említett ciklon intenzív hidegfrontja eléri hazánkat, amely mentén heves záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol jégeső, jégdara kíséretében. A szél északnyugatira fordul, és tovább erősödik, a széllökések országszerte 90-110 km/h között várhatók, de intenzív záporok, zivatarok környezetében, illetve főként a közép-magyarországi, a közép-dunántúli, a dél-dunántúli, az észak-alföldi és az észak-magyarországi régióban és a nyugat-dunántúli régió északi területein orkánerejű (120 km/h) széllökés is kialakulhat.
  • Speedbreaker
    azta.

Milyen járvány? :S:D (marhakór?)
  • Newfronter
    ezt nézzétek!
  • Hajnalcat
    Szombathelyen járványveszély? :O :S
  • Galy
    EZT most találtam, Havaria Információs Szolgálat - Riasztási térkép
  • Basic
    Az MTV 1 nagyon hamar abbahagyta a közvetítést. A TV2 kicsit tovább mutatta, de nagyon rossz volt a kép. Az Rtl Klub sztem leadta az egészet, elég sokáig mutatták.
  • Hajnalcat
    A fenébe, és én erről lemaradtam. pedig élőben közvetítette a Tv a tüzijátékot, de én inkább a Duna Tv-n néztem a Casciai Szent Rita 2. részét. Mondjuk ott is elment a kép egy időre, így gondolom, hogy nagy vihar lehetett. Be is mondta a film után a műsorvezetőnő, hogy épp egy óriási viharfelhő vonult el felettünk, ezért volt a kimaradás, amiért elnézést kérnek.
    Valaki látta a Tv-ben a tüzijátékot? Ott mutatták közben a vihart is? Elment ott a kép?
  • berlinboy6329
    Na az biztos.B*xott nagy vihar volt,pont most értünk haza.Jé elsötétült minden,jött a üzijáték,kameráztuk(Digitfényképező),és aztán 1 csepp,mondom jól van,aztán már több és zuhé.
  • Punker
    Pánik és halottak a tűzijátékon
  • Grave Digger
    Nálunk sincs egy csepp eső sem, pár kilométerrel odébb, meg villámlik mint a pusztulat. Remélem visszajön a város felé, hátha tudok képeket készíteni :)
  • NSTSpider
    Itt az ígért hidegfont ami most betesz a tüzijátéknak.
  • artschi

felénk szünet nélkül (!) villámlik, de se dörgés, se csapadék nincs... én még ilyet nem láttam...
  • xy21
    aza jó!Én azt halottam hogy Bp-n a tüzijátékot elmosta a vihar:D
  • Grave Digger
    Eszméletlen villámok vannak Dunaújváros mellett, sajnos a telefonom kamerája gyenge ahhoz, hogy fel tudjam venni, de másodpercnyi szünet nélkül villámlik :)
  • Hajnalcat
    Merre laksz?
  • mila69en
    hm.... ezt nem tudom mire véljem, most felkeltem kinéztem az ablakon....na mondom mi a nyavaja esik a hó? aztán gyönyörüen süt a nap.... kimegyek mondom meglesem mi a fene hullik az égből:DDDD bele esik a kezembe há mondom hamu körűl nézek tűz sehol füst sehol elsétálok párszáz métert ott is hollik a hamu....na erre varjatok gombot:DDDD mi a rák ez? felrobbant egy bolygó az éjszaka?:DDDDD
  • NSTSpider
    Ha a szupercella nagyobb lett volna akkor dúrva dolgokat tudott volna művelni a tornádó így viszont még a földet sem érte el,bár aránylag kis szupercellából is tud kialakulni tornádó.
  • Hajnalcat
    Tényleg törpe volt. :D
  • xy21
    Itt van minden infó!+KépZ
  • Hajnalcat
    Nem lehetett valami nagy, ha Székesfehérváron volt...
  • Grave Digger
    Képet, videót, azonnal!!! :)
  • xy21
    Székesfehérváron tornádó volt!
    Valaki nézte a tévében??
  • xy21
    Bakker már napok óta hideg van meg esik az eső de most olyan sötét felhő jön felénk hogy ilyet még nem láttam,olyan vihar lessz it hogy már félek:D
  • Speedbreaker
    Nem tudom hol volt, csak neten találtam, gondoltam belinkelem. A 2. szerintem nem fake. Hasonló volt a "tudás fája" könyvben is.
  • Hajnalcat
    És ez hol volt, és mikor? Az az útszakasz olyan, mintha számítógépes technikával lett volna megcsinálva ilyenre.
  • Speedbreaker
    Földrengés:

nagy kép
  • Newfronter
    Hát a Sváby András kollégánk folyamatosan spammel és topikot rongál, ennek nem lesz jó vége, ha ezt a magatartásformát megtudja a tv!

Amúgy Svábyt távolról sem ismered szvsz!
  • Speedbreaker
    csá!
  • Qwerty4
    az jó, ezért vagyok ilyen, szeretem ha emlékeznek rám, úgyhogy elértem a célom, s ez jó.
    Én nagyon bírtam sokan hogy bevették ezt a nagy badarságot.
  • Speedbreaker
    Hülyékre mindenki emléxik
  • Qwerty4
    hello mindenkinek!!!Nem tudom emlékesztek-e rám de én vagyok Sváby András
    akinek egyszer a villám belecsapott a pc-jébe vagy 1 hónapja?
    csak egy kicsit nosztalgiázni visszatértem ide, kíváncsi vagyok valaki emlékszik erre az esetre???
  • Speedbreaker
    :D
  • Newfronter
    Híradó offkorz. Legalább lemosta a kutyagumit az útról.
  • Speedbreaker
    Pedig volt a hiradoban is
  • Newfronter
    Ilyen a 3. kerületben tuti nem volt, igaz itt is volt nagy vihar.
    Ilyenkor meglátszik a városvezetés munkája.
  • Speedbreaker
    Azigen..
  • xy21
    MI A sz@r?Ez pest?A nagy lóf@szt
  • Hajnalcat
    A budapesti viharról pár kép, aki még nem látta volna: