563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
Newfronter #523 Na jó azért ezt csak a CNN állítja, többi helyen viharciklonnak hívják, de legalább van neve. -
Newfronter #522 Kyrill hurrikán nevet kapta... -
Newfronter #521 Figyelmeztető előrejelzés: 2007. január 19. péntek reggelig
Éjszaka keleten, északkeleten több helyen képződik ismét köd, néhol ónos ködszitálás is kialakulhat. A köd északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat.
Csütörtök napközben markáns viharciklon mozdul el a Brit-szigetektől Dánián keresztül a Balti-tenger irányába. Hatására a délnyugati szél csütörtök napközben megerősödik (45-60 km/h), késő délutántól délnyugaton, estétől másutt is egyre többfelé viharossá fokozódik (65-80 km/h). Az éjszaka első felétől sokfelé már 80-90 km/h-s széllökésekre számíthatunk. A péntekre virradó éjszaka az említett ciklon intenzív hidegfrontja eléri hazánkat, amely mentén heves záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol jégeső, jégdara kíséretében. A szél északnyugatira fordul, és tovább erősödik, a széllökések országszerte 90-110 km/h között várhatók, de intenzív záporok, zivatarok környezetében, illetve főként a közép-magyarországi, a közép-dunántúli, a dél-dunántúli, az észak-alföldi és az észak-magyarországi régióban és a nyugat-dunántúli régió északi területein orkánerejű (120 km/h) széllökés is kialakulhat. -
#520 azta.
Milyen járvány? :S:D (marhakór?) -
Newfronter #519 ezt nézzétek! -
Hajnalcat #518 Szombathelyen járványveszély? :O :S -
#517 EZT most találtam, Havaria Információs Szolgálat - Riasztási térkép
-
#516 Az MTV 1 nagyon hamar abbahagyta a közvetítést. A TV2 kicsit tovább mutatta, de nagyon rossz volt a kép. Az Rtl Klub sztem leadta az egészet, elég sokáig mutatták. -
Hajnalcat #515 A fenébe, és én erről lemaradtam. pedig élőben közvetítette a Tv a tüzijátékot, de én inkább a Duna Tv-n néztem a Casciai Szent Rita 2. részét. Mondjuk ott is elment a kép egy időre, így gondolom, hogy nagy vihar lehetett. Be is mondta a film után a műsorvezetőnő, hogy épp egy óriási viharfelhő vonult el felettünk, ezért volt a kimaradás, amiért elnézést kérnek.
Valaki látta a Tv-ben a tüzijátékot? Ott mutatták közben a vihart is? Elment ott a kép?
-
#514 Na az biztos.B*xott nagy vihar volt,pont most értünk haza.Jé elsötétült minden,jött a üzijáték,kameráztuk(Digitfényképező),és aztán 1 csepp,mondom jól van,aztán már több és zuhé. -
#513 Pánik és halottak a tűzijátékon -
#512 Nálunk sincs egy csepp eső sem, pár kilométerrel odébb, meg villámlik mint a pusztulat. Remélem visszajön a város felé, hátha tudok képeket készíteni :) -
#511 Itt az ígért hidegfont ami most betesz a tüzijátéknak. -
felénk szünet nélkül (!) villámlik, de se dörgés, se csapadék nincs... én még ilyet nem láttam... -
#509 aza jó!Én azt halottam hogy Bp-n a tüzijátékot elmosta a vihar:D -
#508 Eszméletlen villámok vannak Dunaújváros mellett, sajnos a telefonom kamerája gyenge ahhoz, hogy fel tudjam venni, de másodpercnyi szünet nélkül villámlik :) -
Hajnalcat #507 Merre laksz? -
#506 hm.... ezt nem tudom mire véljem, most felkeltem kinéztem az ablakon....na mondom mi a nyavaja esik a hó? aztán gyönyörüen süt a nap.... kimegyek mondom meglesem mi a fene hullik az égből:DDDD bele esik a kezembe há mondom hamu körűl nézek tűz sehol füst sehol elsétálok párszáz métert ott is hollik a hamu....na erre varjatok gombot:DDDD mi a rák ez? felrobbant egy bolygó az éjszaka?:DDDDD -
#505 Ha a szupercella nagyobb lett volna akkor dúrva dolgokat tudott volna művelni a tornádó így viszont még a földet sem érte el,bár aránylag kis szupercellából is tud kialakulni tornádó. -
Hajnalcat #504 Tényleg törpe volt. :D -
#503 Itt van minden infó!+KépZ -
Hajnalcat #502 Nem lehetett valami nagy, ha Székesfehérváron volt... -
#501 Képet, videót, azonnal!!! :) -
#500 Székesfehérváron tornádó volt!
Valaki nézte a tévében?? -
#499 Bakker már napok óta hideg van meg esik az eső de most olyan sötét felhő jön felénk hogy ilyet még nem láttam,olyan vihar lessz it hogy már félek:D -
#498 Nem tudom hol volt, csak neten találtam, gondoltam belinkelem. A 2. szerintem nem fake. Hasonló volt a "tudás fája" könyvben is. -
Hajnalcat #497 És ez hol volt, és mikor? Az az útszakasz olyan, mintha számítógépes technikával lett volna megcsinálva ilyenre. -
#496 Földrengés:
nagy kép -
Newfronter #495 Hát a Sváby András kollégánk folyamatosan spammel és topikot rongál, ennek nem lesz jó vége, ha ezt a magatartásformát megtudja a tv!
Amúgy Svábyt távolról sem ismered szvsz! -
#494 csá! -
#493 az jó, ezért vagyok ilyen, szeretem ha emlékeznek rám, úgyhogy elértem a célom, s ez jó.
Én nagyon bírtam sokan hogy bevették ezt a nagy badarságot. -
#492 Hülyékre mindenki emléxik -
#491 hello mindenkinek!!!Nem tudom emlékesztek-e rám de én vagyok Sváby András
akinek egyszer a villám belecsapott a pc-jébe vagy 1 hónapja?
csak egy kicsit nosztalgiázni visszatértem ide, kíváncsi vagyok valaki emlékszik erre az esetre??? -
#490 :D -
Newfronter #489 Híradó offkorz. Legalább lemosta a kutyagumit az útról. -
#488 Pedig volt a hiradoban is -
Newfronter #487 Ilyen a 3. kerületben tuti nem volt, igaz itt is volt nagy vihar.
Ilyenkor meglátszik a városvezetés munkája. -
#486 Azigen.. -
#485 MI A sz@r?Ez pest?A nagy lóf@szt -
Hajnalcat #484 A budapesti viharról pár kép, aki még nem látta volna: