Természeti Katasztrófák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Grave Digger
Nálunk sincs egy csepp esõ sem, pár kilométerrel odébb, meg villámlik mint a pusztulat. Remélem visszajön a város felé, hátha tudok képeket készíteni :)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

NSTSpider
Itt az ígért hidegfont ami most betesz a tüzijátéknak.

artschi

felénk szünet nélkül (!) villámlik, de se dörgés, se csapadék nincs... én még ilyet nem láttam...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

xy21
aza jó!Én azt halottam hogy Bp-n a tüzijátékot elmosta a vihar:D

Grave Digger
Eszméletlen villámok vannak Dunaújváros mellett, sajnos a telefonom kamerája gyenge ahhoz, hogy fel tudjam venni, de másodpercnyi szünet nélkül villámlik :)

Merre laksz?

mila69en
hm.... ezt nem tudom mire véljem, most felkeltem kinéztem az ablakon....na mondom mi a nyavaja esik a hó? aztán gyönyörüen süt a nap.... kimegyek mondom meglesem mi a fene hullik az égbõl:DDDD bele esik a kezembe há mondom hamu<#wow2> körûl nézek tûz sehol füst sehol<#ijedt> elsétálok párszáz métert ott is hollik a hamu....na erre varjatok gombot:DDDD mi a rák ez? felrobbant egy bolygó az éjszaka?:DDDDD<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

NSTSpider
Ha a szupercella nagyobb lett volna akkor dúrva dolgokat tudott volna mûvelni a tornádó így viszont még a földet sem érte el,bár aránylag kis szupercellából is tud kialakulni tornádó.

Tényleg törpe volt. :D

xy21
Nem lehetett valami nagy, ha Székesfehérváron volt...

Grave Digger
Képet, videót, azonnal!!! :)

xy21
Székesfehérváron tornádó volt!
Valaki nézte a tévében??

xy21
Bakker már napok óta hideg van meg esik az esõ de most olyan sötét felhõ jön felénk hogy ilyet még nem láttam,olyan vihar lessz it hogy már félek:D

Speedbreaker
Nem tudom hol volt, csak neten találtam, gondoltam belinkelem. A 2. szerintem nem fake. Hasonló volt a "tudás fája" könyvben is.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

És ez hol volt, és mikor? Az az útszakasz olyan, mintha számítógépes technikával lett volna megcsinálva ilyenre.

Speedbreaker
Földrengés:

nagy kép

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hát a Sváby András kollégánk folyamatosan spammel és topikot rongál, ennek nem lesz jó vége, ha ezt a magatartásformát megtudja a tv!<#vigyor3><#idiota><#eplus2><#phone><#mf1>

Amúgy Svábyt távolról sem ismered szvsz!
Speedbreaker
csá!

Qwerty4
az jó, ezért vagyok ilyen, szeretem ha emlékeznek rám, úgyhogy elértem a célom, s ez jó.
Én nagyon bírtam sokan hogy bevették ezt a nagy badarságot.<#vigyor2><#vigyor2><#eljen>

Qwerty4

Speedbreaker
Hülyékre mindenki emléxik <#szomoru1>

Qwerty4
hello mindenkinek!!!Nem tudom emlékesztek-e rám de én vagyok Sváby András
akinek egyszer a villám belecsapott a pc-jébe vagy 1 hónapja?
csak egy kicsit nosztalgiázni visszatértem ide, kíváncsi vagyok valaki emlékszik erre az esetre???

Qwerty4

Speedbreaker
:D

Híradó offkorz. Legalább lemosta a kutyagumit az útról.<#idiota><#eplus2>
Speedbreaker
Pedig volt a hiradoban is

Ilyen a 3. kerületben tuti nem volt, igaz itt is volt nagy vihar.
Ilyenkor meglátszik a városvezetés munkája.<#wilting>
Speedbreaker
Azigen..

xy21
MI A sz@r?Ez pest?A nagy lóf@szt

A budapesti viharról pár kép, aki még nem látta volna:
<#wow1>

NSTSpider
Én lementettem 2,7 mb ha kell, adsz egy mailcimet és elküldöm.

Galy
a tegnapi képet honnan lehetne megszerezni?
Andora
Ez rossz.<#rinya>

Andora
Nálunk is nagyon dörgött villámlótt egyik fánkat még majdnem kicsavarta olyan szél is volt.

Speedbreaker
hülye :D Biztos túlélte. Amúgy itt magyarországon, asszem Budapesten

<#wow1>És túlélte?

xy21
Hol?

Speedbreaker
Hallotta vki, hogy egy kisgyerekbe belecsapott a villám? :S

Grave Digger
Itt Dunaújvárosban eszméletlen, hogy mi van.
az elmúlt egy órában gyakorlatilag két-három másodpercenként hatalmas villámok. Most meg úgy szakad, hogy ilyet én még életemben nem láttam (pedig 30 év nagy idõ)
volt egy kis jég is, de szerencsére nem sok. Most talán csendesedik az esõ, épp ideje lenne már.

berlinboy6329
Itt semmi nem volt,csak kis esõ.Mégcsak nem is dörgött,pedig vasárnap este 10-11 kor milyen jó volt az ablakból nézni a villámokat,bár akkoris csak halk-közepes dörgések voltak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Andora
Hú, ma nálunk mien vihar volt úristen!Elégé esett!

NSTSpider
Ja ez a 32-38 fok már elviselhetetlen volt fõleg hogy párás meleg volt.

A következõ napokban csapadékos idõ várható, fõként a délutáni órákban záporokkal, zivatarokkal. A hõmérséklet általában 25 fok körül alakul, de a tartósan felhõs területeken 20 fok körül várható. A légmozgás a hét vége felé megélénkülhet, ekkor egy ciklon közelíti meg térségünket. www.metnet.hu

Ez nekem tetszik! :)
NSTSpider
Itt annál több volt:)

NSTSpider
Itt perpill elállt de jöhet még,ha ilyen meleg nyarak lesznek akkor ez minden hidegfrontkor meg fog ismétlõdni.

Szerencsére itt Egerszegen nem volt semmi, csak egy kis lehûlés.

Nem tudom pontosan a mezociklon jelentését, így nem tudom ezt neked megmondani.

Még mindig szakad, igaz nem olyan nagy intenzitással, de zivatar van továbbra is.

Nemsokára eléri az országhatárt a hidegfront, és akkor az egészet lenyomja DK-re.
NSTSpider
Mezociklonra gondolsz nem?

Sõt újabb vélemény szerint ez egy: cirkuláris mezoléptékû konvektív komplexum
NSTSpider
Hello
Most végeztem a pince szivattyúzásával amiért ez a szép kifejlett szupercella a felelõs több helyrõl írtak 30-60 mm csapit ,jégesõt, tubát.