935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
Aspyrin #54 Határozottan! Ha már megy próbáld meg a konnektorba illeszteni. -
TneX #53 Hát, vajaskenyeret még nem, de pl a dákómat bizonyos gondolatokkal fel tudom állítani, tehát mozgatni. Akkor már jól haladok? -
#52 Ha nem vennéd észre nem ez a téma,köcsög. -
Prof William #51 Nemtom ecsém én még mindig a Győzike mai epizódjának mondanivalóján rágódom. -
#50 Amíg az ember az agya 10%-át használjaaaa:)
Mikó kezdőődik a baráátokkööözt? -
#49 és hogy lehet többet használni? :) -
tomo #48 az ki/mi? -
badsco #47 Ennél még rubber johhnynak is több értelme van. -
DannyBoy #46 Parasztok^^ -
#45 Pár legenda szerint Merlin csinálta..na de hagyjuk ezt :D -
#44 Én meg szarok anyádra is ;) és felőlem törölhetitek a topicot is,már mind1,jó sok paraszt van itt -
#43 Sz@rok apátokra majmok ez akkor egy sz@r topik és télleg a sorcimnak volt ilyen skillje diablo2ben :D -
#42 ez hülyeség, ha 100%-át használnánk, akkor mindent megjegyeznénk, geciokosak lennénk, stb...de mások gondolatában hogy tudnánk már olvasni? -
#41 "Ez komolyan így kell elkezdeni nem vicc"
De. Az. -
Aspyrin #40 Legközelebb pedig tedd ugyanezt a lézerkardoddal -
#39 Szerinted a rózsaszín elefánt létezik? :) Így minden nem-létezőre lehet érvelni. -
Alíz #38 Egyebkent a Stone Hange-re (remelem jol irtam) meg mindig nincs elfogadhato magyarazat.. -
#37 Engem érdekel a dolog és segítek!
Az egészet úgy kezd el hogy leteszel az asztalra egy tolpihét(ezzel kell kezdeni mer ez könnyű tárgy) és egy órán át folyamatosan lesd és próbáld a gondolatoddal elmozdítani.Ezt próbálgasd naponta egy órát és ha elértél valamit akkor hívjál tanut hogy lássa aztán meg jöhet a szekrény meg az ágy elmozdítása.
Ez komolyan így kell elkezdeni nem vicc -
#36 LOL Dió RulZZZ:D -
#35 Látom hogy feleslegesen nyitottam ezt a topicot mert senkit nem érdekel,de szabolcs,ha nemtudsz egy értelmeset sem hozzászólni akkor inkább fog d be apofádat,mert már kurvára elegem van. -
#34 sorcimnak volt ilyen skillje diablo2ben :D -
#33 Ebben a témában a Carrie az etalon. -
#32 Volt erről egy könyv, persze kitalált sztori, de akkor is, máig egyik kedvencem.
Lőrincz L. László / Leslie L. Lawrence - A nagy mészárlás
Ennek folytatása a Kő fiai, és befejezése a Kéz a Sziklán. Ajánlom mindenkinek, hihetetlen jó. -
#31 Az emberek az agyuk 10%-t használják!Ha valamivel többet használnánk akkor tudnánk térgyakat mozgatni a gondolatunkal vagy tüzet gyujtani vagy olvasni mások gondolatában,de amíg csak azt a 10%-ot használjuk addig vagyunk -
#30 :P lol :P -
Shadow_THH #29 ja sry csak irigylem hogy nekem nincs :(8 -
#28 nem telekinetézis? -
#27 Én nem viccekre gondoltam meg minden faszságra,de hát látom van itt pár ember akit nem érdekel,de sztem ezek inkább ne is írjanak ide,mert csak idegesít... -
#26 -
Shadow_THH #25 Nálunk az egyik mszp-s jelölt T. László folyamatosan egy irányba figyelt
ez volt az amikor Teleki néz is -
#24 Kongrat. -
neménvoltam #23 jutottam vele valamire! megettem! -
#22 Sztem nem feltétlenül hülyeség.. Ha belegondolunk, akkor a mágneses/gravitációs mezők is láthatatlanok, és képesek tárgyak mozgatására.. Mágneses mezőt meg lehet gerjeszteni mindenféle kütyüvel.. Szvsz simán elképzelhetők ezeken kívül még nem ismert erők.. (telekinetikus mező pl..)
ha valaki jutott valamire a vajaskenyérrel, szóljon.. -
#21 Ez olyan mint amikor Yoda kiemeli a vadászgépet a mocsárból..:DDDDDDDDD -
#20 lááál..ilyen telekinetikus erőm nbekem is van :D -
#19 Ezt már láttam nagyon lol,de még mindíg nem erre gondoltam :P :D -
#18 a pirokinézis is jó dolog..:DDDDDDDDDDD -
#17 :DDDD
#15 ez nagyon loool:D -
Aspyrin #16 A mester :)
-
#15 David Copperfield(paródia) csodálatos ahogy a gondolataival mozgatja a tárgyakat