935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
#94 Aki beáll Egely, és Uri Geller hívők sorába az megkapja a személyes beavatást. :D
Én James Randival vagyok. :) -
Jont100 #93 Az a baj ezzel, hogy rengeteg nem hivatalos kutatás zajlott a para képességű emberekkel. A témában résztvevőknek köztudott, hogy a nasa, de még a nagyfejes rendőrségek is, FBi, stb... alkalmaznak ilyen képességű embereket. Távollátók, stb...
Hidd el, hogy vannak ilyen jelenségek, melyek képességével te is, és mindenki rendelkezik. HA valakiben tényleg látom az elszánt, és nemescélú érdeklődést, akkor privát mesélhetek még. Itt viszont a kül. támadások miatt jobbnak látom nem megosztani ezeket a tapasztalatokat. -
#92 Valaki nem tudna valami konkrétummal előállni? Ez az egész nagyon szépen hangzik,azt hiszem hinnék is benne,de valami kiindulási pont kéne hozzá. Esetleg valaki már megtanulta? -
#91 nos, épp ezért keresünk egymillió dolláros haverunkkal ilyen ürgéket. :) -
Jont100 #90 tévedés azt hinni, hogy hinni kell ezekben a dolgokban. A hit mindenkinek a maga dolga, valamint a beszűkült látásmód, mely csak a mai sztereotípiákhoz és bevett materiális dolgokhoz ragaszkodik. Csak sajnálni tudom az ilyen embereket. Mert erre mutat a " kanálhajlító " leszűákült megfogalmazás is, mert ez sokkal, de rengetegszer bonyolultabb és messzemenőbb ennél az egy tevékenységnél. Tényleg nincs értelme itt heccelni egymást, és kinevetni azt, amit nem simerünk. TArtsuk tiszteletben a másik hitét, és véleményét, valamint ne háborgassuk azt, ha ezt megérted. -
#89 ja, hogy ilyen dolgokban hinni lehet/kell. :) Értem én... akkor csatlakozom kanálhajlítóhívő barátaimhoz. -
Jont100 #88 Nem látom sok értelmét annak, hogy csak a hecc és mások sértése és önmaguk szórakoztatására megérné... -
Jont100 #87 azt nem értem, hogy az olyan személyek, akik nem vallják, vagy nem hiszik ezt a fajtta tevékenységet, azok minek látogatnak ebbe a atopicba. -
#86 Kanálhajlítókat keresek, fizetnék érte.
Ennek van egy ilyen módja is. :D -
Jont100 #85 Egyébként én is szeretnék komolyabban foglalkozni a témával, és jó lenne erről komolyan, vagy kritikusan véleményeket cserélni, nem pedig letolni egymást. Kérem azokat az embereket, akiket ténylek égdekel, és vannak ötleteik a fejlesztésekre, vagy tapasztalataikat szeretnék csupán megosztani, tegyék. -
patiang #84 Hát akkor kevesen tudják.:D -
endrow #83 Ne akard, tudd, hogy te nyersz. :D és ha ezt tényleg elhiszed, akkor nagyobb az esélyed, mert lehet hogy más, jobban tudta. :D -
patiang #82 Én meg nem tudom igaz-e. Minden héten veszek egy lottót, és krvára akarok nyerni, de eddig még lófsz.:DD -
endrow #81 Szerintem is lehetséges a telekinézis. Az agy olyan dolog, amivel bármit meg tudunk csinálni. Hit kérdése az egész. De nem ilyen istenhitről beszélek, hanem olyanról, hogy te elhiszed, hogy ezt meg tudod csinálni és akkor tényleg úgy lesz. -
#80 messziről jött ember -
mNorbEE #79 A telekinézis létezik.
És azért mert ti nem tudjátok hogyan kell használni, ezért megpróbáltok poénkodni rajta. Szánalmas. DareHell-nek igaza van, huzzatok a baromságok topikba -
DareHell #78 Üdv mindenkinek.
Mivel érdekel a téma gondoltam betekinetek.
A sok sötétnek akik nemtalálták meg az (ide írj ha hülyeséget akarsz közölni) topicot üzenem hogy tutko van olyan.És bátran lehet keresgélni.
Én hiszek a telekinézisben, és szerinten a tollpihével való kezdés tényleg a legjobb módszer.
Elméletileg, és gyakorlatilag is képességeinket tudjuk fejleszteni.
Mint ahogy erősödsz fizikálisan úgy erősödhetsz és erősödsz is mentálisan, és szellemileg. Agyunknak tényleg csak 10%-át használjuk ki, és ha kihasználnák 100%-át akkor nem kurvaokosak lennénk hanem majdnem mindent tudnánk. Az ilyen apróság hogy telepátia, gondolatolvasás a legkisebb nehézségek nélkül menne.
Jah és elvileg agykontrollal meg lehet gyógyítani magunkat. Hallottam már olyat is hogy valaki 1 hét alatt a leszakadt ujját vissza tudta növeszteni. Öngyógyítással. Agykontrollal. Akkor ezek alapján a telekinézist se lehet kizárni. Sztem ez van. most jöhetnek a vétózások ellenvélemények, ötletek -
malkavian #77 Ezt nevezik bűvészetnek.. -
homeless #76 Akkor a haverod már benne lett volna a fókuszba. -
latrodectus #75 Lattam, ahogy egy ismerosom egyszer erintes nelkul felemelt es porgetett a levegoben egy lakcimkartyat. A keze es a plasztik kozt legalabb 10 cm volt a tavolsag. Nagyobb targyakkal nem megy neki, es azt mondja, nagyon kimeriti a mutatvany. -
#74 LoL... akkor pont nem néztem.. el tudnád küldeni? kíváncsi vagyok a technikádra is... -
annabot #73 Az előbb emeltem meg a discoveryn a pókos choppert, láttátok? :D
-
malkavian #72 Erről a témáról nehéz lesz.. -
#71 már mindenkit érdekel,úgyhogy tényleg szóljon vki vmi értelmeset:))) -
#70 Engem iis.. Légyszi írjál valamit -
Albertus #69 Halljuk!
Engem érdekel! -
sziamon #68 Engem is nagy érdekelne hogy ez hogy működik és hogy ezt meg lehet e tanulni. Ha igen irja már le valaki hogyan lehet.Előre is köszi.
-
#67 Engem is érdekelne a telekinézis, bár el nem tudom képzelni,hogy ez hogy lehetséges,szerintem tudományos magyarázat nincs is rá.. -
mezeimodell #66 Még szép, hogy a halálra nincsen tudományos bizonyíték...Jól is néznénk ki vele.
A telekinézisről, bár angol nyelven, sok mindent találhatsz. Az alábbi professzor a telepátiát kutatta mondjuk, de a telekinézist is amatőr szinten keresgélte. A neve: J. B. Rhine
Az úr parapszihológus volt amerikában, még a ww2 előtt,és később utána. 1980 ig élt, de a wikipédiában elég sok infó van róla. SOkak szerint szélhámos, de tény, a parapszihológiát ő vezette be a tudomány kapuján. Valaki szerint mondjuk nem is tudomány. Erről máig folynak viták természetesen. De én a www.webcrawler.com-ot is figyelmedbe ajánlanám, ott mindhárom nagy kereső együtt dolgozik, biztos sok infót találhatsz még a témával kapcsolatban.
Ha majd lesz időm, utána nézek az interneten, és fordítgatok egyet. Addig is jó lenne, ha ebből a topikból kihúznának a bunkó parasztok, lehet hülyülni a bulvárszenny indexen, meg egyéb hülye oldalakon, fórumokon is. Szerencsére én nem tudok sokat, mert nem szeretnék annyira leépülni. -
#65 Egyikre sincs semmilye tudományos bizonyíték és ezt kár is vitatni!!!! -
#64 hát sztem azért van 1 kis különbség a 2 téma közt.. -
#63 De azért belegondolhatnátok,hogy kb majdnem olyan jellegű téma hogy mivan halál után.... mégis tudnak normálisan abba a topicba írni,és azt sem lehet bizonyítani(még) csak ezért húztam fel magam. -
#62 Én ma söröskorsókat fogok emelgetni focimeccs alatt. -
Prof William #61 Sajna a telekinézsire elég kevés bizonyíték van. A Reikire, a szellemekre, a tudatos álmodásra, a hatodik érzékre asztrális projeció (ezt én is próbáltam.) stb. több van. De erre nem sok. -
#60 tegnap tárgyakat mozgattam:)!
nagymuternak tegnap elromlott a trabantja és azt toltuk ketten:S bazmeg nagy erőmbe tellett de sikerült!!!
vkinek volt már hasonló eredménye??
-
#59 egyszerü..járjon át az erő, és ne próbáld, csináld..
nah, de komolyra fordítva a szót, Xelag hiába húzod fel magad, tök evidens volt, hogy egy ilyen jellegű témába megindul a marháskodás és tök nem veszik komolyan..max akkor ha bizonyíték lesz rá, hogy az emberek képesek tárgyakat lebegtetni..ahhoz meg a 10% kevés, pláne hogy sztem sokan még annyit se használnak ki és butulnak a Balázs, Mónika meg Győzike show-n... -
#58 mondd el az alapjait
tárgyakat akarok én is mozgatni -
#57 Én meg már leszarom mit írtok,mert ennyi volt,ti is leszartatok mindent,és most már végleg bye -
#56 Figyelek... -
#55 Látom senkit nem érdekel ez a dolog,akkor ezért el sem mondom az alapjait,pedig szivesen meséltem volna róla,de hát vannak itt páran akiknek az agyával van egy kis gond.bye