935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
GVG #175 psipog.net-en vannak pszi gyakorlatok, szerintem egy idő után azzal is lehet tárgyakat mozgatni -
Boros Gergő14 #174 hello
Jont100 nem tudsz egy oldalt ahol vannak telekinézises gyakorlatok?
Itt egy oldal:http://fenykeresok.atw.hu/honlap/honlap/irasok/pszichokinezis/Bevezetes-A-Telekinezisbe.htm
Én ezen az oldalom nagyon sok infot és gyakorlatot találtam hátha érdekel.
Én innen tanultam már meg egy -két dolgot. -
#173 A diablo II télleg nagyon gecijó játék!!!! Mindenkinek ajánlom akinek nem csak a lövöldözés és a szájhabzás a fontos. A telekinesis skill pedig egy szar! Nem tudsz vele csak piákat felvenni... azt is csak városon belül:P Ja meg pénzt... de annak nincs nagy jelentősége a játékba XD -
#172 Hát leeht nem tom:D Van tudatos dezsavü? -
#171 Amit kihagytam: (bocs) ezeket a jövőbelátásokat akkor tudom a legjobban befolyásolni (tehát akor tudok a legjobban jósolni-ha lehet az ilyesmit annak nevezni-) ha előtte elbambultam, aludtam, elmélyültem vmibe pl buszon unatkozás közben. A legtöbbször akkor törnek elő ezek a 'mintha már...' érzések amikor jól érzem magam. -
#170 deja-vue? -
#169 Én régebben-kb 12-13 éves koromban- többször is úgy vettem észre, mintha néhány jelenetet az életemben már láttam. De az olyan élethű volt mint akkor mikor ezt írom. Amikor ezeket észleltem nagyon fura érzések kerítettek magukba. Nem tudom őket leírni. Kb olyan mintha egy nagyon bonyolult dolgot sok időn keresztül (nagyon-nagyon-nagyon sok időn keresztül) nem bírok megérteni és hirtelen megértem. Ezek a dolgok manapság egyre ritkábbak, félek elveszítem. Ezért amikor csak eszembe jut koncentrálok és megpróbálom meglátni a jövőt. 50%ban sikerül, lehet többbször is csak nem emlékszek már arra a képre-jelenetre amit akkoriban gondoltam. Régen kérdezgettem haverjaimat azt mondják velük és néha szokott történni ilyesmi. Ez a dolog általában pár másodperc kb 5-10. Jó lenne ezt gyakorolni és nem elveszíteni. Anyámnak is áll. voltak gyerekkorában ilyen látomásai de mára teljesen elvesztek. Nem akarok ugy járni mint ő. Telekinézis egyáltalán nem megy. Még a vizet se tudom "megrezegtetni" a pohárban. -
#168 Nem jővőbelátás a microtelekinézis.Jobb példa erre a dobokócka, hogy befolyásolod hanyast dobj -
Boros Gergő14 #167 A microtelekinézis az végülis a jövö meghatározását jelenti.Itt egy példa hogy megértsd:van egy pakli kártyád és megkell határozni hogy milyen lapot fogsz húzni.Amúgy képes vagyok másra de azt nem árulom el mert az már csak
a bizonyos barátaimra tartozik akik szintén tudnak csinálni valami hasonlót.Nem tudsz Eldián egy olyan oldalt ahol telekinézis gyakorlatok vannak leírva? -
Eldián #166 És ha én tudnék telekinézist használni, nem kötném az orrára senkinek. Csinálnék valami titkos társaságot, akikkel közösen gyakorolnánk. -
Eldián #165 Mi ez a hinni nem hinni? Az emberek közül még ma is van aki elhiszi hogy Mózes szétválasztotta a Vörös tengert... hopp na akkor ő telekinetizált, vagy mit is? Jó kérdés. Mindenki azt hisz amit akar. Egy kérdés: Mi az a microtelekinézis? őőő...
Az első legfontosabb dolog természetesen a barátnőm, esetleg aztán a tanulás... -
Boros Gergő14 #164 Én hiszek a telekinézisbe tudom hogy elpazarlom kis időmet de csak akkor szoktam gyakorolni ha már megvan az elsődleges dolog vagyis a tanulás.
De azért jó móka mert ha ha annyit gyakorlom akkor előbb útobb biztosan sikerül.De például a microtelekinézis már jól megy. -
#163 amit te +3-nak írtál, az belefér a tapintás alá. -
#162 Tudom hogy 14 évesen nagyon sokan mesevilágban élnek,(én is így tettem,sőt még most is) még ha tudják is hogy az adott dolog nemlétezik,mégis próbálja bebizonyítani hogy igenis van ilyen. Amikor én nyitottam ezt a topicot (kb 2 éve) ( én is 14 lehettem,max 15), akkor én is próbáltam megtanulni ezeket.. de nemsok sikerrel,próbáltam elhitetni magammal hogy igenis vannak ilyen dolgok,de feleslegesen.
Felnőttem és rájöttem,hogy felesleges ilyenekkel pazarolni az időt,ha valakiben benne van ez a tudás,abban biztos vagyok hogy véletlen fog rájönni,és nem pedig úgy hogy várja a dolgokat feleslegesen.
A végén rájön hogy elpazarolta az életét,és lemaradt a jó dolgokról...
Hozzáteszem azt, einstein az agyának 4 % át használta,akkor mi még a negyedét sem,ha jól gondolom. Ha valaki tudná a telekinézist,akkor biztos vagyok benne, hogy most még nemtudná elmagyarázni senkinek sem.
A tehetséget nemlehet elmagyarázni egy olyan embernek aki nem tehetséges,vagy nincsenek meg hozzá az adottságai.
AKármikor beszélek ilyen dolgokról,mindíg rádöbbenek hogy ez csak álom,... ha az ember kipróbálja a halucinogén szereket akkor döbben rá arra hogy az élet milyen unalmas.. Amúgy attól függetlenül hiszek ezekben a dolgokban,és szeretném tudni hogy van ilyen. -
#161 Erről gyakorlati tapasztalat kétlem, hogy van valakinek. -
Boros Gergő14 #160 Azt szeretném kérdezni szerintetek ha valakibe nics meg ez az adottság akkor némi gyakorlással megtanulható. -
Eldián #159 Tudom, nem véletlenül írtam +3nak. Na de még érdekesség: Egyik tanárom ismerősének nem működik az agyában a hideg-meleg érzékelés, és a muksó nekidőlt a forró radiátornak, és szépen a fél háta elszenesedett. Szóval a Hideg-meleget is az agyaddal érzed, ha úgy vesszük. -
#158 A +3 nem érzékszerv.. : Hideg-meleg
Fájdalom
Szexuális INGERek
mind3 inger. ezeket sztem nem lehet érzékszervnek tekinteni.
-
Eldián #157 Üdv.
Teljesen véletlen jöttem erre a fórumra, de érdekelni kezdett.
Alapok: Mindenki ismeri a Yoda és az X szárnyú vadászgép esetét, viszont senki nem tudja, hogy kezdjen neki az egésznek. Először: Nekem 3szor volt elég durva megérzésem, és csodálkoztak is a barátaim ezeken. Na de hogy is jöhetnek elő ezek a látomások, megérzések, vagy tárgymozgatások? Legtöbbször akkor mikor valaki fél, veszélyben van, vagy ideges. Méggyakoribbak ezek az esetek gyerekeknél (nem a hazudós fajtára gondolok). Néhányan írták, hogy kezdetben érdemes kisérletezni tollpihével, mert az könnyű... nemtudom, én a kanalak hajlításának könnyedségéről hallottam csak. Azt is mondták hogy az agyunknak csak a 10%át használjuk... akkor honnan tudják, mekkora a 100%? Szerintem nincs maximum. Biztos hogy rengeteg új dolgot tudunk az agyunkkal a mostani érzékeléseken kívül. A Mostaniak:
-Látás
-Hallás
-Tapintás
-Szaglás
-Ízlelés
+3:
-Hideg-meleg
-Fájdalom
-Na és bizony a szexuális ingerek
Még biztos van sok más is... Ezekre kéne rájönni és tudatosan alkalmazni őket. Írjatok. -
Boros Gergő14 #156 Hello
Én még új vagyok a fórumban ,de nagyon jó dolgokat olvastam itt.
Velem is történtek dolgok ,12 éves koromban kezdődtek azzal,hogy 1 héten többször is megálmodtam a jövöt.De olyan is előfordult hogy amikor nagyon mérges voltam és ránéztem a képre ami a falon lógott ,akkor leesett.
Szóval ezek miatt kezdtem el érdeklődni ezek a dolgok iránt és mindenkép megakartam csinálni hogy akár mikor tudatosan előtudjam idézni ezeket a dolgokat.De hogy idősebb lettem egyre kevesebb lett hogy megálmodom a jövöt vagy tárgyat mozdítok meg.Szóval hiszek ezekben a dolgokban és meg is akarom tudni hogy hogyan kell irányítani.Ezért szeretnék segítséget kérni hogy,hogyan lehet tudatossan előidézni ezeket a dolgokat.
-
#155 Nemrégiben ültünk haverommal az ikeában (14ker) amikor az ablakból észrevettük a másik haverunkat(ő nemlátott),felakartam hívni hogy jöjjön be ő is társalogni ,de nem volt pénz a kártyámon. ( nemtudtam elérni ,és hazament)
Amikor én is elindultam hazafelé,és felléptem az msnre, azt mondta hogy érezte a jelenlétünket az ikea és a sugár környékén.. nemtudom hogy mi lehetett ez,de furcsa volt. olyan mintha küldtünk volna neki vmi jelet , amit nagyon mélyen érzékelt.hozzáteszem,hogy mindannyian hiszünk az effajta dolgokban. Én annak a híve vagyok,hogy ha valamit elhatározok,azt meg is csinálom,akármennyire is legyen bonyoult,vagy nehéz.
Szerintem közrejátszik az is hogy ki mennyire hisz (tudja) hogy létezik az a jelenség,vagy képesség. ( nem vagyok hívő semmilyen mértékben se,nemhiszek istenben, mivel csak kitaláció,azért van (találták ki) hogy csak legyen mire ráfogni az ember hülyeséget.)
És egy fontos kérdés... hány tudós,hitt istenben?
Még egy furcsa dolog,amit nemnagyon értek, (9 hónapja parkourozom,freerun) lett egy jó barátom,és úgyvagyok vele,hogy nélküle már nem is tudnám csinálni,ha nicsn ott akkor nem megy semmi,(ő is így van vele) ha meg együtt vagyunk akkor meg úgy érezzük hogy akár egy 4 méteres kerítést is átugranánk. Olyan mintha kiegészítenénk egymás energiáit (nemtudom ezt máshogy elmondani,de ez az igazság),vannak olyan személyek akik viszont elvesznek belőle,és olyankor az életkedvem is elmegy az erőmmel együtt.
Tudom hogy kicsit eltértem a témától,de részben van köze hozzá...
-
#154 meg még filmet is csináltak róla: lsd. Hősök.
Apropó- LSD :D -
sajci #153 Hi,noname01
Azt tudom, hogy ez micsoda de azt nem, hogy ezt, hogyan lehet kifejleszteni. Én személy szerint látok benne fantáziát, mert az 50-es években a Szovjetek és az USA oldalán is voltak ilyen irányú kísérletek. Nekem is voltak elég erős megérzéseim a közeljövőt illentően. Bár most már nincsenek. A kérdésem csak az, hogy milyen technikával lehet az ilyen képességet fejleszteni vagy irányíthatóvá tenni? Akár a jövőbelátást akár a telekinézist. -
infoX #152 az mi? -
#151 *pszilocibin :D -
#150 pszilicibin? -
infoX #149 velem is történt egy fura eset, 2-3 évvel ezelőtt. Egyik baráti körömben voltam bulizni, és éjjel 2 fele, mikor már mindenki aludt, csak én és a házigazda voltunk ébren, de már elég fáradtan, punnyadtunk a fotelben, és szólt a zene a hifiből, egy cd ment. Hírtelen nemtudom miért, megkérdeztem, hogy milenne, ha most abbamaradna a zene, mintha elvágták volna? És lám, amint kimondtam, elhallgatott a szám felénél kb, és leállt a cd. Elég fura volt.
A gondolatátvitelről, és előre megérzésekről nem ide írok, de volt prá olyan is, de szerintem ez majdnem mindenkivel megesik:) -
infoX #148 sziasztok. Azthiszem még nem írtam ide. De nagyon érdekel a téma, mostanában kezdek elmélyülni benne. Mármint az ilyen olyan -kinézisekben. (meg benézisekben, hahaha)
Remélem nem vettétek a témára sértő szóviccnek, higyjétek el, én hiszek benne. És épp ez a baj, nem hinnem kéne, hanem tudnom. Az első pár hozzászólásban van az igazság. (mi az igazság?) Ha elhiszed, és nem sikerül, akkor mégsem hiszed el. Ha nem hiszed el, nem sikerül. Ha nem hiszed el, de mégis sikerül, az érdekes:) Mégis elhitted, hagytad hogy megtörténjen. A tudod, hogy meg fog történni, mert számodra a valóság része, akkor menni fog. Elég sok leírást és tapasztalatot olvastam a napokban a telekinézissel kapcsolatban. De elég nagy útvesztőnek tűnik. Igazából még nem találtam meg a saját utamat ezzel kapcsolatban, és ez nem jó érzés. Legbelül tudom, hogy sokkal több kell ahhoz, hogy képes legyek erre, de mégis nagyon akarom. Ez megint pont baj. Mert ha nagyon akarod, tuti, hogy nem sikerül. Ez mostmár őrjítő :) -
DareHell #147 Ez jó és meglepő kis történet volt.
Nemsemmi hogy 100%-ra megtudtad jósolni.Tuti hogy érdemes lett volna folytatnod a dolgokat ezzel kapcsolatosan.
Sz4bi szerintem ilyenkor a gondolataink azon az egy dolgon járnak és lehet hogy egy másik embernek olyan jól közvetíted hogy hatással leszel rá.
Pl ez van szerintem amikor valaki nagyon jól ismeri a másikat.Tipikus eset amikor megjelenik az a "pont ugyan erre gondoltam szócska". 1. eset lehet véletlen, de ha már közelebbi jóbarátokról van szó és többször előfordul ez szerintem az egymás iránti nyitottság is.
Jah és egy másik dolog:
"Én nem cáfoltam semmit, mert nincs bizonyítva semmi."
Bizonyított.Olvass az Uri Geller féle kisérletek után amiket pl a Fereday kalitkában készítettek vele. -
#146 Velem kb. számtalanszor volt olyan, hogy magamban dúdoltam valamit, és más is kedvet kapott hozzá. :D
Tényleg magamban, egy hang nem jött ki a torkomon.
Esetleg utána elkezdte azt a számot játszani a rádió. :D
Legutóbb egész nap egy Nirvana szám járt a fejemben, másnap mikor találkoztam a haverommal azt mondja: Egész nap azt hallgatta. -
noname01 #145 Sziasztok
Ugyan nem telekinézis amiről írni fogok, de hasonlóképp megmagyarézhatatlan.
Most 29 éves vagyok, ez körülbelül 14 éves koromban esett meg velem. A dolog habár nem nagy ügy, egyértelműen meggyőzött affeől, hogy az emberekneknek igenis vannak megmagyarázhatatlan "dolgai".
14 éves koromban amolyan csodabogár voltam, a többi gyerekkel ellentétben nem a foci és hasonló játékok érdekeltek, hanem leginkább ezoterikus dolgok... sok hülyeséget is olvastam, mert azért valjuk be őszintén az ezügybem megjelenő irományok 99,9%-a "megélhetési írók" tollából született maszlag. De azért voltak hasznosnak bizonyuló olvasmáyok is. Az olvasottak alapján kitaláltam egy megitációs technikát, amit aztán alkalmaztam, egyetlen egy alkalommal. Ha valakit érdekel, leírom a technikát is, bár az apró részleteket már nem fogom tudni pontosan leírni.. (15 éve volt)
Nos akkor a konkrét sztori, hogy mi is történt:
Mivel általános iskolába jártam, egy iskolás dolgai foglalkoztattak leginkább, például, hogy aznap ki fog felelni kémiából. Az osztályom létszáma 25 körüli volt, az egyik srác már hét eleje óta hiányzott.
A meditáció alkalmával 3 felelő vonult ki a táblához felelni, az első egy falumbeli srác volt, a második a hiányzó, a harmadik pedig egy lány, mindegyik egyértelmű volt. Iskolaába menet a buszmegállóban közöltem a falumbeli sráccal, hogy készüljön, mert bizony ma ő lesz elővéve kémiaórán elsőként. Ő ezt jót röhögve nyugtázta.
Teltek az órák és eljött a kémiaóra. Én hihetetlen kívéncsísággal vártam, hogy mi fog történni, főleg, hogy az "álmomban" szereplő 2. srác még mindíg hiányzott, nem gyógyult meg.
A tanár (aki mellesleg az iskola igazgatója volt) bebellagott, lassan elnémult az osztályterem. Fölcsapta a naplót, és lássatok csodát elsőre ahhogy elképzeltem, a falumbeli srácot hívta ki. Ő rendben lefelelt, utána a tanár megint a naplót nézegette, és annak ellenére, hogy a hetes jelentette a hiányzót, a hiányzó srác nevét mondta. Mivel hiányzott egyből kihívta felelni az álmomban szereplő leányzót.
Én magam is hihetetlenül meglepődtem, mert bár izgultam, hogy bejön-e a jóslatom, azért ekkora "sikerre" nem számítottam.
Utána sokat gondolkodtam, hogy mi is történt, de 100%-osan nem lehet megmondani. 2. dolog lehetséges:
- a jövőbe láttam
- vagy a "tudatom" befolyásolta a tanár tudatát...
- lottó 5-ös efeftus (erre statisztikailag nagyon pici az esély)
Személy szerint a 2. felé hajlok.
Annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy ez volt az egyetlen ilyen dolog, ami történt velem. Sajnos elég csapongó az érdeklődési köröm, amint egy témát "kijátszottam" általában más felé fordul a figyelmem, semmiben sem tudok elmélyülni igazán.
Nos azt hogy ki mit von le ebből a kis velem megesett történetből, rátok bízom, 1 dolog biztos, én 100%-osan meggyőződtem affelől, hogy létezik valamiféle, ma még természetfelettinek gondolt dolog. Az hogy ennek a határai hol húzódnak, ma még nem tudnám megmondani, talán életünk végéig sem derül ki.
Kicsit hosszú lett, de remélem nem unalmas, sziasztok. -
#144 többek közt ellenőrizhető és bizonyított. -
#143 Én nem cáfoltam semmit, mert nincs bizonyítva semmi.
Nem tényeket írok, csak véleményt.
A tény nálam mást jelent, még pedig azt, hogy ha valami ellenőrizhető, és bizonyított.
==} Hit tárgya az nem tény.
Még szubjetívan sem. -
DareHell #142 Te a saját ténymegálapításaidat mondod, írod le és állítod magad mellé...míg én az enyémeket.
Csakhogy a kettőnk ténymegállapításai ütköznek.
-
#141 "Sz4bi sztem te ragaszkodsz a tényekhez, vagyis alapjába véve nemhiszel ezekben a dolgokban,"
<>
"Én hiszek az ilyesmiben.Tények is vannak rá."
Most akkor ki is ragaszkodik és milyen tényekhez? -
DareHell #140 Üdv újra mindenkinek!
Örömmel látom hogy megsűrűsödtek a hozzászólások.
Hát a vitátokkal kapcsolatban, sztem a sötét próbálja meggyőzni a világost hogy sokkal jobb neki ott ahol van... :D
Szóval kicsi az esély a sikerre...
Sz4bi sztem te ragaszkodsz a tényekhez, vagyis alapjába véve nemhiszel ezekben a dolgokban illetve ezek létezésében, ezért cáfolod, ellentétben Jont100-val.
Én Jont-al értek eggyet.Én hiszek az ilyesmiben.Tények is vannak rá.
Jah és Uri Geller-ről legyen szó...ő nem csak egy showman.Ha figyelted volna az esemény sorozatokat vele kapcsolatban akkor tudnád hogy pályafutása elején volt egy pár műsorban.Majd amikor már egyre durvább dolgokat csinált akkor hirtelen nyoma veszett.
A másik meg a bűnügyi médiumok köztudottak ha valaki azt állítja hogy nem léteznek az a témában eléggé informálatlan.
Jont100, nekem az eggyik ismerősöm már rengeteg alkalommal sütött ki pl elektromos tárgyakat...leggyakrabban izzókat.Helytől időtől függetlenül...mondjuk amikor beszélgettem vele mondta hogy amikor tudatosan próbálja meg, nemsikerül neki.
Valszeg olyankor nemtudja ezeket az energiákat rendesen összekoncentrálni, vagy befolyásolni.
Biztos vagyok benne hogy elegendő gyakorlással és érdeklődéssel sokan tudnának természetfeletti dolgokat csinálni..gondolom itt akár a telepátiára vagy a telekinézisre.
Elvileg mindenkiben ott van...csak van aki elnyomja, meg van olyan akiben az eggyikhez nagyobb az érzék mint a másikhoz.
Jah meg ezeknek az elérését gondolom könnyíti ha pl meditálnuk...márcsak azért is mert ilyenkor nem kavarognak a gondolatok és egy bizonyos dologra tudunk összpontosítani..
Jah mégegy dolog..Próbáltál már energiázni??
-
#139 Én vártam, hogy honnan veszed, hogy ezek tények, nem jött válasz.
Fábry, Spektrum, és a többi szenzációhajhász enyhén szólva nem hiteles, és még annyira sem tudományos. Max. szórakoztató, felületes, ha valakinek erre van igénye. Egy Fábry showban még Uri Geller is tudna kanalakat hajlítgatni, ez kell a népnek, ellenben semmit mást nem bizonyítana. -
Jont100 #138 ÉS ezzel tényleg lezárom a kis véleménycserés kisregényünket -
Jont100 #137 "Ezzel csak az a baj, hogy akármit hiszel, vagy gondolsz, én már éltem át ilyen eseményt, tehát nincs miről beszélni!!!!! "
Rájöttem, te nem egy egészségesen kritikus és gyanakvó személyt testesítesz meg,aki feltételekkel és kellő gyanakvással fogadsz dolgokat, hanem egy végletekig szkeptikus és makacs hozzáállást képviselsz. Régebben én voltam a legnagyobb szkeptikus mindenfajta ilyen, és ehhez hasonló dologban. Ám volt szerencsém megismerni embereket, és tapasztalni, melyek megváltoztatták a világról alkotott képemet. Te semmit sem tapasztaltál, és csak mások és a saját véleményedre támaszkodsz, ami önmagában nulla. Bocsáss meg, de egy ilyen végletekig a magamét fújó, és mást meg nem hallgató elvet valló eszei képviseletet csak sajnálni tudok. NEkem úgyis mindegy, mert biztos alapokon fekvő információim vannak, és értelmetlenné válik minden fajta vita. Akármit is reagáll akárki kételkedve, és nyugodtan fütyülhetek rá, mert én már bizonyítottam.... TE jössz!!! -
#136 jajj, Mónika show, Blikk, Fábry, Spektrum :D
Azért nem rossz.
Még hozzáolvasol egy kis Szepest, akkor simán elmehetsz gurunak.