22
sokat számít ha túl forró?:S
-
#22 PC tuning topic tökéletes erre.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040 -
#21 hát már nem azért, de az én jó öreg duronom is 60-70 körül mászkál ilyenkor és mégsincs vele gond... -
#20 Nyugodtan küldj el a francba, de ha mégsem teszed, akkor légyszí segíts legyőzni a kíváncsiságomat és áruld el, hogy ki volt az a szakértő aki, ezt mondta: 45-60 fok között kell lennie- bármi is az az eszköz! -
Dave9214 #19 onnan fatökű, hogy multkor bajavolt a gépnek, percenként full legafyott 3200as proci, és megnéztük nem-e melegedik vmi, és megmodnták hogy 45-60 fok között kell lennie- bármi is az az eszköz!
Ne oktass ki hogy nem értek hozzá oké:? -
mező #18 nah végre egy normális emberke:) prescott van bizony. azért nem aggódom mert szomszédomnak is ilyesmi van és egyszer nagyon poros votl a procihűtője és akkor volt neki kb 70 fok amikor játszott. nekem is akkor 70 fok kb amikor játszom. de még annyi sem. 67-68. a kártyát pedig tény hogy be kell hűteni, de attól nem tartok hogy felrobban:D:D megnéztem, 9800pro-ra rámegy az 1hp-s zalman tehát az 6600ra is rá kell mennie -> ezelőtt 9800prom volt és a 2hp-s ráment, ugyan az ráment másnak a 6600gt-jére -
izb #17 prescott simán.és igy órákig gond nélkül fut.
-
izb #16 Milyen procid van? -
izb #15 hülye ne légy vazze.
ne ugass le senkit, ha valamihez nem értesz.
honnét tudod minek kell lennie?
Mihez képest annyi az annyi? -
mező #14 azt gondoltam hogy nem szabadna ennyinek lennie, mert játékban nincs annyi fpsem mint kéne. most rendeltem egy hp-s zalmant + egy op1-est meg még van itthon venti szal behütöm, csak lesz fps-em, ha mindenki azt mondja hoyg ez a baja. köszi a segítséget
-
mező #13 rendben csak kicsit meglepődtem hogy azt mondta vmelyik hogy nem megy rá a zalman:) meg hogy 2 hűtő:D itt segítséget kértem olyanoktól akik jobban értenek hozzá mint én... az előző kártyám egy 9800 pro volt és (azon nem is tudom hogy mondjam) 2 darab hütő volt Oo 1 op1-es meg egy procinak a ventillátora. nem tudom hogy csináltam. kivételes vagyok?:D -
Dave9214 #12 akkorsem szadbna ennyinek lennie,
az enyém, 6600gt 128 mb, msi, 2x lett kixcserélve, nemlett a hűtűjéhez babrálva és azota is szépen megy!
A procim meg amd643200+ azzal emg abszulult nincs bajom! -
mező #11 a procin meg valami csicska thermalthake van :/ így vettem, ennél még a gyári is jobb -
mező #10 hogyis mondjam:) nem szar semmi csak ha game van akkor meleg. hütés tuti kell rá de azt nem veszem be hogy nem megy rá a zalman:D nem hiszem hogy átmegyek a szomszédba és egyből 2 olyan 6600ost látok amin van zalman xD
-
Dave9214 #9 ezz hulye......
45 foknak szabdna max lennie......
e felett füstölni mint az ég, vidd vissza ahol vetted, proci 70 fok?
sirba végzi.....
itt sztem a hűtésel lesz gond, mert enm hiszem hogy eccere két szart kifogsz.
sok Luck -
#8 6600 GT-re nem megy rá az egycsöves zalman, de a 2es sem, 2 venti meg egyikre sem :S -
#7 proci 70 fok, ajjaj -
#6 100fokos? melegíts rajta vizet amig még megy.. de ne nagyon ülj mellé le, mert ha felrobban esetleg vagy hasonló izé akkor megjárod...
próbáld meg a tojássütést is biztos finom íze van [cpunsütötttükörtojcsi] -
#5 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040 -
#4 najó csak zárás :)
-
#3 Tuti bünti lezs... meg minnyá zárás ^.^ -
#2 nem sok az a 100 fok?
[nem ért hozzá annyira] -
mező #1 Helló! 1 kérdés. a vidkarim 100 fokos, a procim 70 körül megy game közben. ez ugye jócskán befojásolja az fps-t igaz? ha veszek rá egy 1heatpipe-os zalmant 2db op1-es ventivel, a procira egy rendes hütést akkor megoldódik? gépem: intel pentium 3ghz 32bit, 6600GT, asus p5ld2