22
sokat számít ha túl forró?:S
  • Pheel
    PC tuning topic tökéletes erre.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040
  • Petka
    hát már nem azért, de az én jó öreg duronom is 60-70 körül mászkál ilyenkor és mégsincs vele gond...
  • CS@
    Nyugodtan küldj el a francba, de ha mégsem teszed, akkor légyszí segíts legyőzni a kíváncsiságomat és áruld el, hogy ki volt az a szakértő aki, ezt mondta: 45-60 fok között kell lennie- bármi is az az eszköz!
  • Dave9214
    onnan fatökű, hogy multkor bajavolt a gépnek, percenként full legafyott 3200as proci, és megnéztük nem-e melegedik vmi, és megmodnták hogy 45-60 fok között kell lennie- bármi is az az eszköz!
    Ne oktass ki hogy nem értek hozzá oké:?
  • mező
    nah végre egy normális emberke:) prescott van bizony. azért nem aggódom mert szomszédomnak is ilyesmi van és egyszer nagyon poros votl a procihűtője és akkor volt neki kb 70 fok amikor játszott. nekem is akkor 70 fok kb amikor játszom. de még annyi sem. 67-68. a kártyát pedig tény hogy be kell hűteni, de attól nem tartok hogy felrobban:D:D megnéztem, 9800pro-ra rámegy az 1hp-s zalman tehát az 6600ra is rá kell mennie -> ezelőtt 9800prom volt és a 2hp-s ráment, ugyan az ráment másnak a 6600gt-jére
  • izb
    prescott simán.és igy órákig gond nélkül fut.
  • izb
    Milyen procid van?
  • izb
    hülye ne légy vazze.
    ne ugass le senkit, ha valamihez nem értesz.
    honnét tudod minek kell lennie?
    Mihez képest annyi az annyi?
  • mező
    azt gondoltam hogy nem szabadna ennyinek lennie, mert játékban nincs annyi fpsem mint kéne. most rendeltem egy hp-s zalmant + egy op1-est meg még van itthon venti szal behütöm, csak lesz fps-em, ha mindenki azt mondja hoyg ez a baja. köszi a segítséget
  • mező
    rendben csak kicsit meglepődtem hogy azt mondta vmelyik hogy nem megy rá a zalman:) meg hogy 2 hűtő:D itt segítséget kértem olyanoktól akik jobban értenek hozzá mint én... az előző kártyám egy 9800 pro volt és (azon nem is tudom hogy mondjam) 2 darab hütő volt Oo 1 op1-es meg egy procinak a ventillátora. nem tudom hogy csináltam. kivételes vagyok?:D
  • Dave9214
    akkorsem szadbna ennyinek lennie,
    az enyém, 6600gt 128 mb, msi, 2x lett kixcserélve, nemlett a hűtűjéhez babrálva és azota is szépen megy!
    A procim meg amd643200+ azzal emg abszulult nincs bajom!
  • mező
    a procin meg valami csicska thermalthake van :/ így vettem, ennél még a gyári is jobb
  • mező
    hogyis mondjam:) nem szar semmi csak ha game van akkor meleg. hütés tuti kell rá de azt nem veszem be hogy nem megy rá a zalman:D nem hiszem hogy átmegyek a szomszédba és egyből 2 olyan 6600ost látok amin van zalman xD
  • Dave9214
    ezz hulye......
    45 foknak szabdna max lennie......
    e felett füstölni mint az ég, vidd vissza ahol vetted, proci 70 fok?
    sirba végzi.....
    itt sztem a hűtésel lesz gond, mert enm hiszem hogy eccere két szart kifogsz.
    sok Luck
  • 0ppika
    6600 GT-re nem megy rá az egycsöves zalman, de a 2es sem, 2 venti meg egyikre sem :S
  • bertino
    proci 70 fok, ajjaj
  • Frosty01
    100fokos? melegíts rajta vizet amig még megy.. de ne nagyon ülj mellé le, mert ha felrobban esetleg vagy hasonló izé akkor megjárod...
    próbáld meg a tojássütést is biztos finom íze van [cpunsütötttükörtojcsi]
  • OrioN the S
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040
  • OrioN the S
    najó csak zárás :)
  • OrioN the S
    Tuti bünti lezs... meg minnyá zárás ^.^
  • DJ Skyline
    nem sok az a 100 fok?
    [nem ért hozzá annyira]
  • mező
    Helló! 1 kérdés. a vidkarim 100 fokos, a procim 70 körül megy game közben. ez ugye jócskán befojásolja az fps-t igaz? ha veszek rá egy 1heatpipe-os zalmant 2db op1-es ventivel, a procira egy rendes hütést akkor megoldódik? gépem: intel pentium 3ghz 32bit, 6600GT, asus p5ld2