Dolmen - Rejtelmek szigete(TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja valószínû!

Atisz
Jó kis sorozat volt és ami baromi pozitív hogy volt vége <#vigyor>

Ryan-nél ott volt a sok vérminta, amiket a sziklákba rakott (hogy hogyan az mondjuk rejtély) tehát õ ölt meg mindenkit.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ja szerintem de vége van!!! sajnos

Akkor most Ryan volt a gyilkos?

"Everything that happens, happens for a reason"

passatgt
az embereket nem a kastélyban lévõ nõ ölte meg?Mert aztmondta az öreg hogy a gyilkos itt van közöttünk és ránézett😊

Qwerty4
most már kiderült szerintem(a tegnapi részbõl) hogy emberek voltak a gyilkosok, az azálRyan meg a balfax rendõr volt az egészért a felelõs de van még biztos egy 3. dolog is ami belejátszik.

Qwerty4

Fido4life
és hogy tudtad 😛

passatgt
ember hajtotta végre😄De nem értem,hogy a videót megbabrálták,és azért folyott a vér,de amikor élõbe mentek akkor ais a sziklából csöpögött a vér<#wow3>

ja mindkettõ!!!! de szerintem úgy lesz vége hogy nem derül ki😄DDD
Qwerty4
sztetek természetfeletti dolgok vagy ember hajtja végre a gyilkosságokat.
sztem mindkettõ.

Qwerty4

lesz ma is nemsokára!!Szerintem jó kis sorozat csak az a kár h még 2 rész lesz és vége!!!!!!! Ez igen kevés!!!!!!!!!
Noninnyó
még van 3/4 óra is

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Qwerty4
de jó ma lesz, még vagy negyed óra.
nagyon jó kis sorozat ugye?<#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

meglehet😊 vagy csökken a vízszint és simán kimásznak😊

passatgt
biztos vmi szellem kiszedi õket😊

oks😄 amúgy kíváncsi leszek hogy szabadulnak ki onnan😄

passatgt
de már utólag rájöttem😄
azthittem,hogy csak ennyi volt az egész😊

nem 6 részes??

ez így még érdekes is lehetne😊
passatgt
1. rész:

Marie a rendõrnõ visszatér Ty Kern szigetére, ahol felnõtt. Itt szeretne ugyanis férjhez menni szíve választottjához.
A legénybúcsú éjjelén azonban az egyik bátyja rejtélyes módon meghal. A szigeten mindenki balesetnek véli a dolgot, ám Marie nyomozni kezd, amivel kivívja a helybéliek nemtetszését. Boncolást kér, ami miatt a saját családja is ellene fordul. Õ azonban elszántan folytatja a vizsgálatait, mígnem felsõbb utasításra elveszik tõle az ügyet és egy városi nyomozót küldenek annak felderítésére.

2.rész:
Továbbra is folyik a nyomozás Gildas halála ügyében. Az elsõ számú gyanúsított – a vérvizsgálatok alapján- Yves Pérec az orvos és polgármester, akit õrizetbe is vesznek, ám egy éjjel rejtélyes módon eltûnik a cellájában és másnap õt is halva találják.
A gyanú ezek után Nicolas-ra terelõdik, akinek az ingén megtalálják Pérec vérét, ám a fiú ezzel a lendülettel el is tûnik. Fersen lezáratja a szigetet és mindenkit a keresésére buzdít. Christian egyre jobban ösztökéli Marie-t hogy menjenek el a szigetrõl, de a nõ nem akar, amíg nem kap hírt az unokaöccsérõl. Közben a nõ újabb furcsa élményeket él át a szikláknál, sõt egy szellem is megjelenik neki. Christian megunja menyasszony makacskodását és egyedül megy el a szigetrõl.

Marie-t hivatalosan is visszahelyezik a nyomozásba, így Fersennel együtt keresi a gyilkost, akinek újabb áldozatára bukkannak Chantal Pérec – az elhunyt orvos feleségének- a személyében.

3.rész

Marie és Lucas Fersen tovább folytatják a nyomozást. Hamarosan azonban újabb áldozatot találnak, Marie bátyját. Loic-ot.
Majd kisvártatva az unokaöccse, Nicolas is holtan kerül elõ. Marie teljesen megtörik, és úgy dönt, inkább elmegy a szigetrõl, pláne hogy a vitorlásversenyen résztvevõ võlegényérõl is rossz híreket kap. A férfi egy viharban eltûnik. Yvonne-ról kiderül régi szörnytette, ám az elévülés törvénye miatt nem vonhatják felelõsségre. A nyomozó és a rendõrnõ egyre közelebb kerül a rejtélyes gyilkosságok megoldásához, ám ekkor úgy tûnik végzetes csapdába esnek…

leírná valaki, hogy mirõl szólt a sorozat? röviden eddig a 3. részig?
passatgt
hát izé
ennyi?
belefulladtak a vízbe azt ennyi?
mert ez így ultra tragiend

Matthewpamer
de a csaj kárpótol

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ekkora xart már régen láttam, nem érdemes nézni!!! Ritka rossz....történet gáz, eröltetett, a képvágások meg egyszerûen katasztrofálisak....és a retek meg úgy harangozza hogy a nyár sorozata....minnyá lehidalok...a nyár nézhetetlensége...
v.ki a zenéjét nemtudja megszerezni?😊ami az elején megy

Shaman
vajon a csaj mikor fexik le elõször a másik nyomozóval (habár ott a leendõ férje,de az tuti gonosz lesz)? :-pp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Qwerty4
azért láccik nem amerikai, hanem francia, de a csaj tiszta Angelina Joliere hasonlít és igazán dögös.
A story jó.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

bazz de geci jó csaj van benne
REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Elég gagyi ez a sorozat!!!😊)))

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

The FlashBack
az jó, jó hosszú. Én már nagyon várom, Lost, és Rejtélyek Városa (utóbbi után, hisz lost folytatódik az RTL-en is meg egyébként is) kötekezõ darab
mindenestre ebben csak reménykedni tudok, a topik azért +fav

Fülüke
DOLMEN!!

De k*rvajó géped van istenem....

Dolmen:
Rejtélyek szigete

(Ez a címe az RTL Klub-os reklámban.)

Noninnyó
Francia sorozat. 6 részes, egyenként 90 perces.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Qwerty4
sajnos 4 héten belül én is meglátom

Qwerty4

Istencsászár
Sajnos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Frosty01
<#szomoru1>

practitioner of the forbidden arts of death

Qwerty4
Egyébként van igazi rejtélyek várossa topik is!!!!!!!!!

Qwerty4

Qwerty4
Te láttad már az utolsó részeket?

Qwerty4

Istencsászár
De nagyon-nagyon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Qwerty4
Állitólag nagyon befejezetlenül hagyták abba.

Qwerty4

Frosty01
óóóóóóóóóóóóó b@sszák meg magukat.. hogy csak magukra tudnak gondolni
ez tök szar, nem fogom megtudni a csattanót :S

Qwerty4
sajnos nem viccelek.

Qwerty4

Qwerty4
De sajnos 4 rész van hátra.Én is nagy Invasion fan vagyok.
USA-ban nem volt elég nézett, s nem forgattak egy idénynél többet sajnos.
Ez van sajna.
22 részes az Invasion.

Qwerty4

Frosty01
én szoktam nézni, elég jó sorozat szerintem azokhoz a rémhírekhez képest amiket hallani róla... és jóval több része van mint 4.. amikor befejezték a Lost elsõ évadját RTL klubon, azutáni péntek este kezdték és rögtön 2 résszel nyitottak. Izgalmas sorozat, néha egy két helyszínen irtóunalmas, de azért nézhetõ 😊

dunga
fak' fuss egy kört valahol, minthogy nyiss egyre okosabb topicokat

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

sztem is

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Qwerty4
Lehet, hogy ez a témanyitó összetévesztette a Rejtélyek Városával, ami még melléje nem is új sorozat, 4 rész van mindössze.
lehet igazad van

Qwerty4

Frosty01
mármint a Rejtélyek Városa akart lenni szerintem... ^¢

Oldal 1 / 2Következő →