67
Új sorozat az RTL Klubbon
-
Csaba007 #67 jaja valószínű! -
#66 Jó kis sorozat volt és ami baromi pozitív hogy volt vége
Ryan-nél ott volt a sok vérminta, amiket a sziklákba rakott (hogy hogyan az mondjuk rejtély) tehát ő ölt meg mindenkit. -
Csaba007 #65 ja szerintem de vége van!!! sajnos -
062020 #64 Akkor most Ryan volt a gyilkos? -
#63 az embereket nem a kastélyban lévő nő ölte meg?Mert aztmondta az öreg hogy a gyilkos itt van közöttünk és ránézett:) -
#62 most már kiderült szerintem(a tegnapi részből) hogy emberek voltak a gyilkosok, az azálRyan meg a balfax rendőr volt az egészért a felelős de van még biztos egy 3. dolog is ami belejátszik. -
#61 és hogy tudtad :P -
#60 ember hajtotta végre:DDe nem értem,hogy a videót megbabrálták,és azért folyott a vér,de amikor élőbe mentek akkor ais a sziklából csöpögött a vér -
Brosnan #59 ja mindkettő!!!! de szerintem úgy lesz vége hogy nem derül ki:DDDD -
#58 sztetek természetfeletti dolgok vagy ember hajtja végre a gyilkosságokat.
sztem mindkettő. -
Brosnan #57 lesz ma is nemsokára!!Szerintem jó kis sorozat csak az a kár h még 2 rész lesz és vége!!!!!!! Ez igen kevés!!!!!!!!! -
#56 még van 3/4 óra is -
#55 de jó ma lesz, még vagy negyed óra.
nagyon jó kis sorozat ugye? -
IceTom #54 meglehet:) vagy csökken a vízszint és simán kimásznak:) -
#53 biztos vmi szellem kiszedi őket:) -
IceTom #52 oks:D amúgy kíváncsi leszek hogy szabadulnak ki onnan:D -
#51 de már utólag rájöttem:D
azthittem,hogy csak ennyi volt az egész:) -
IceTom #50 nem 6 részes?? -
winnie #49 ez így még érdekes is lehetne:) -
#48 1. rész:
Marie a rendőrnő visszatér Ty Kern szigetére, ahol felnőtt. Itt szeretne ugyanis férjhez menni szíve választottjához.
A legénybúcsú éjjelén azonban az egyik bátyja rejtélyes módon meghal. A szigeten mindenki balesetnek véli a dolgot, ám Marie nyomozni kezd, amivel kivívja a helybéliek nemtetszését. Boncolást kér, ami miatt a saját családja is ellene fordul. Ő azonban elszántan folytatja a vizsgálatait, mígnem felsőbb utasításra elveszik tőle az ügyet és egy városi nyomozót küldenek annak felderítésére.
2.rész:
Továbbra is folyik a nyomozás Gildas halála ügyében. Az első számú gyanúsított – a vérvizsgálatok alapján- Yves Pérec az orvos és polgármester, akit őrizetbe is vesznek, ám egy éjjel rejtélyes módon eltűnik a cellájában és másnap őt is halva találják.
A gyanú ezek után Nicolas-ra terelődik, akinek az ingén megtalálják Pérec vérét, ám a fiú ezzel a lendülettel el is tűnik. Fersen lezáratja a szigetet és mindenkit a keresésére buzdít. Christian egyre jobban ösztökéli Marie-t hogy menjenek el a szigetről, de a nő nem akar, amíg nem kap hírt az unokaöccséről. Közben a nő újabb furcsa élményeket él át a szikláknál, sőt egy szellem is megjelenik neki. Christian megunja menyasszony makacskodását és egyedül megy el a szigetről.
Marie-t hivatalosan is visszahelyezik a nyomozásba, így Fersennel együtt keresi a gyilkost, akinek újabb áldozatára bukkannak Chantal Pérec – az elhunyt orvos feleségének- a személyében.
3.rész
Marie és Lucas Fersen tovább folytatják a nyomozást. Hamarosan azonban újabb áldozatot találnak, Marie bátyját. Loic-ot.
Majd kisvártatva az unokaöccse, Nicolas is holtan kerül elő. Marie teljesen megtörik, és úgy dönt, inkább elmegy a szigetről, pláne hogy a vitorlásversenyen résztvevő vőlegényéről is rossz híreket kap. A férfi egy viharban eltűnik. Yvonne-ról kiderül régi szörnytette, ám az elévülés törvénye miatt nem vonhatják felelősségre. A nyomozó és a rendőrnő egyre közelebb kerül a rejtélyes gyilkosságok megoldásához, ám ekkor úgy tűnik végzetes csapdába esnek…
-
winnie #47 leírná valaki, hogy miről szólt a sorozat? röviden eddig a 3. részig? -
#46 hát izé
ennyi?
belefulladtak a vízbe azt ennyi?
mert ez így ultra tragiend -
#45 de a csaj kárpótol -
Brutus13 #44 Ekkora xart már régen láttam, nem érdemes nézni!!! Ritka rossz....történet gáz, eröltetett, a képvágások meg egyszerűen katasztrofálisak....és a retek meg úgy harangozza hogy a nyár sorozata....minnyá lehidalok...a nyár nézhetetlensége... -
IceTom #43 v.ki a zenéjét nemtudja megszerezni?:)ami az elején megy -
#42 vajon a csaj mikor fexik le először a másik nyomozóval (habár ott a leendő férje,de az tuti gonosz lesz)? :-pp -
#41 azért láccik nem amerikai, hanem francia, de a csaj tiszta Angelina Joliere hasonlít és igazán dögös.
A story jó. -
jozsivagyok #40 bazz de geci jó csaj van benne -
#39 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#38 Elég gagyi ez a sorozat!!!:)))) -
#37 az jó, jó hosszú. Én már nagyon várom, Lost, és Rejtélyek Városa (utóbbi után, hisz lost folytatódik az RTL-en is meg egyébként is) kötekező darab
mindenestre ebben csak reménykedni tudok, a topik azért +fav
-
#36 DOLMEN!! -
DJviolin #35 http://www.tf1.fr/lachaine/programmes/fictions/dolmen/accueil/ -
DJviolin #34 Dolmen:
Rejtélyek szigete
(Ez a címe az RTL Klub-os reklámban.) -
#33 Francia sorozat. 6 részes, egyenként 90 perces. -
#32 sajnos 4 héten belül én is meglátom -
#31 Sajnos... -
#30 -
#29 Egyébként van igazi rejtélyek várossa topik is!!!!!!!!! -