16
  • Peti0011
    :D ez tök jó
  • Praetor
    Sztem a HDD-k esetében nem annyira érezhető a megbízhatóság fejlődése. Ez a tápokra is igaz, bár az is egyértelmű, hogy ha elszáll egy mai jobb táp, akkor nem rántja magával a teljes konfigot.

De mostanság ugyanannyi alkatrészt kell visszavinnem garanciális cserébe a komponens kicsomagolása után, mint 5 éve.

Az viszont igaz, hogy ha sikerült működő alkatrészeket összevadászni, akkor a gépek egészen tűrhető megbízhatósági szintet produkálnak.
  • Marlosh
    Illetve:
    "és azt vizsgálták meg, hogy az újonnan megvásárolt termékek hány százaléka hibásodik meg egy, illetve négy év alatt."
  • Marlosh
    Odairta:
    " a meghibásodások aránya egyértelműen csökkent, vagyis javult a komponensek és a konfigurációk minősége. "
  • user67
    Azért odaírhatta volna a cikk írója a "hardveres szempontból" kitételt
  • Peti0011
    Hát nem tom Ki mondta azt hogy megbizthatók a gépek de én naponta Lefagyasztom legalább 2x a gépemet. lehet bennemvan a hiba?
  • AgentKis
    Használj envídiját attól biztos nemkapsz atisdrájver üzenetet!
  • Szefmester
    én sem kaptam...
  • Demon92
    nekem is jó ideje van ATI-m és régebben pl.: az NFS Undergroundból átment kék halálba egy driver hiba miatt :)
  • Marlosh
    Off:
    Valami gubi lehet a gepeddel, meg az eletben hibauzit nem kaptam az Ati drivertol,pedig bennt figyel mar egy ideje egy Ati kartya (jo ideje:) )
  • Yv@n
    Nem tudom megmondani mikor dobott hátast nálam ati driver utóljára, de bőven 1 éven kívül eső időpont lehet. Persze a történet úgy teljes, hogy én nem szeretem, ha olvadt aluminium csöpög a ház aljára, többek között ezért sem érzek semmi kényszert, hogy 1-2% teljesítmény javulás érdekében a GPU-ra olvasztassam a hűtőbordát.
  • asysoft
    Utoljára akkor láttam, mikor rossz volt az alaplapom.
  • bertino
    kékhalál rulez
  • waterman
    szerintem ez minden gyártó érdeke, hogy jó minőségű terméket állítson elő. ergo az átlagos minőség mindig javul. javulnia is kell, hiszen egyre durvább technológiákat alkalmaznak, egyre kisebb helyre zsúfolnak dolgokat.
    azért egy ilyen felmérés mégis akkor lenne pontos, ha nem csak a megbízhatóságot, hanem a vásárlók elégedettségét is néznék.. pl: amig ATI-ék nem tudnak olyan drivert írni, ami nem vág egyfolytában recovery errorokat a felhasználóhoz miközben a juser írtja az ellent, vagy mondjuk a dvd-ken az adat nem "talán" megmarad, hanem biztosan, addig ugyanúgy a "gépre" fogok haragudni, ha valami nem jó. ha meg haragszok akkor tökmindegy milyen megbízható a hardware..
  • Snecie Smicie
    :-
  • Visor
    Egyértelmű látszik az a tény, hogy a technika folymatosan, egyre jobban fejlődik.