Érzelemérzékeny számítógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább olvassátok el a képzelt nagyságot. (Stanislaw Lem)
Góliát már úton van, de elõtte beugranak HAL-ért is 😊
Góliát már úton van, de elõtte beugranak HAL-ért is 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Gyerekek! Nem olvastátok az 1984-et? Ott volt egy olyan szervezet, melyet úgy hívtak: Gondolatrendõrség. Leesett? Kitünõ megfigyelési eszköz lehetne számukra: mimikáinkból simán kitalálhatnák, hogy tetszik-e valami vagy nem, ezáltal könnyen sebezhetõ, azaz "kiszûrhetõvé" válsz egy diktatúrában. Igen, efelé a jövõkép felé tartunk Naiv aki folyton azt gondolja, hogy minden ami a piacon megjelenik, csak a civil lakosságot szolgálja.
..inkabb csinalnanak utesallo gepeket lol
Én nemtom,nekem ilyenkor mindig az a jövõkép jut eszembe hogy a végén a a robotok intelligensebbek lesznek nálunk és akkor már nem lesz ránk szükségük és....<#alien>#alien><#idiota>#idiota>...asszem elég a túl sok sci-fibõl
"Együttmûködünk egy nagy autógyártó céggel, akik terveik szerint már öt éven belül használnák jármûveikben" - újságolta a tudós a BBC oldalán, hozzátéve, hogy a kamera valószínûleg a fejtámlában kapna helyet.
Ahonnan jol lathato a sofor tarkoja.......(is)
<#falbav>#falbav>
Ahonnan jol lathato a sofor tarkoja.......(is)
<#falbav>#falbav>
"Képzeljünk el egy olyan számítógépet, amely felismeri azt a pillanatot, amikor felhasználónak vásárolhatnékja támad"
itt van a kutya elásva.. Megint a pénzköltés..
itt van a kutya elásva.. Megint a pénzköltés..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
engem ne pásztázzon kamera.. már látom is: amikor már kezdek nyugodt lenni, egyszercsak jön egy reklám. erre mérges leszek, ekkor kicsit leáll a reklámáradat. aztán miután megnyugszok megint, jöhet más reklám.
caro : kelendõek lesznek szerintem a steven segal poszterek😊 ráállítod a fejére a kamerát: a hatás jobb mint egy erõs pop-up blocker vagy az ad-block😊😊
caro : kelendõek lesznek szerintem a steven segal poszterek😊 ráállítod a fejére a kamerát: a hatás jobb mint egy erõs pop-up blocker vagy az ad-block😊😊
\"The voices are back... Excellent.\"
Õt mindig morcosnak fogja érzékelni 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Azta, és Steven Segal-al hogy fog mûködni?<#nyes>#nyes>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy