34
-
#34 Császtok szerintem ne veszetek ösze ezen a jo kis játékon inkább örüjünk együtt annak hogy már ijen atom grafos játékkal zuzhatyuk, augy szerintem
majd mindenki eldönti magának hagy költ e még 50-100ezret at a gépre, és szeméj szerint én se igényelem a világito korlátokra de az vitathatatlan hogy növelik a játékélményt. -
Indigo #33 Elemhetsz a picsába, seggfej... -
tehen_m #32 idióta .... -
Indigo #31 Speciel nekem is elegem van az ilyen műanyag képi világú játékokból :S Ezek a belső terek... ez nagyon gáz... A 4. képen annak a rozsdás korlátnak most miért kell világítania? Fény-árnyék effektek ide vagy oda, nekem a doom 3 grafikájától is hányingerem volt. -
Wittao #30 Mondhattok, amit akartok, én eddig nem sok (sőt egyet sem) játékot láttam ilyen grafikával elindulni, még csak hasonló képet sem láttam semmiből. Nagyon kemény lesz a cucc.
Azért remélem, hogy 2 giga RAM, 128 videokarin, meg duálprocin eldöcög majd valahogy... -
#29 -
#28 Hidd el nyugodt vagyok! -
#27 van pc-m is nyugi
most költöttem rá 360k-t
szal idén ennyi, nem fogok +100k-ért grafkártyát venni -
Szeszmester #26 Igazad van. -
Szeszmester #25 Nem fikáztam a játékot. Pusztán csak az a véleményem, hogy nem kell egy iszonyatos teljesítményű gép ehhez, annyi az újdonság, hogy az íves felületeket Xszer annyi poligonból rakja ki. Ennyi. A megérzéseid ez esetben rosszak, informatikát hallgatok, nem vagyok játékbuzi, csak hobbi. Voltam már dzsungelben és töredékét nem adja vissza ez a grafika.
Tinman: eddig én is eljutottam. Nézd meg a kapcsoló dobozokon a textúrát. AA nélkül van, de egyébként is teljesen elmosódott. Ehhez kell több magos CPU meg új videókártya? Ne röhögtess már, hogy ez azért ilyen, mert JPG. lol szaktekintély -
tehen_m #24 Nevetséges ez a gépigénytalálgatás! Szánalmas hírként közölni.
Fejlesztők szerint nem elsz extrém nagy igénye. Ma is sok game van amihez erősebb gép kell de még egy gyengébbel is jól fut (kompromisszumokkal). -
#23 a Doom 3 motort eddig még besem izzították rendesen, képzeljétek el mire lesznek vele képesek, ha Quake 3 motorból egy CoD2-t tudtak csinálni:O -
#22 "A dzsungel jó lenne, de vhogy nagyon nincs dzsungel hangulata."
Nem vagyok egy nagy botanikus, de az igazi dzsungel, avagy az esőerdők szörnyetegei nem azok, amik a képen vannak. Itt pálmafák láthatóak, ami nem jellemző egy esőerdőre, ahol pár méterre folyamatosan fák vannak. Ez inkább egy vízhez közel lévő fauna lehet. -
#21 Azért ne csak 2 nagy teamről beszéljünk. Ott van Carmack bácsi a motorjával (Doom3, Quake4) valamin biztos ő is dolgozik, illetve az Unreal Tournament 2007, ez se lesz piskóta. -
szurka #20 nem tudom, ki látta az előzetes trailert, de nagyon kemény. Végre nem megyünk át hiphop egy növényen, hanem elhajlik előlünk, stb.
Amúgy sztem a brutális gépigény inkább a külső terekre igaz, a zárt részeken azért nem lesz olyan igényes. A FarCry-nál is kívül lassulgatott, de belső terekben azért hasított. Bár majd meglássuk... -
#19 Hát nemnagyon látszanak rajta a jpg tömörítési hibák amik agyontömörítésnél jelentkeznek.
Amúgy a kép mérete is elárúl sokat, 800*600-as felbontás és 110 kbyte körül vannak? Ez nem tűnk agyontömörítettnek, mert 90%-os tömörítési minőségnél egy 1024*768-as kép is csak 50 kbyte körül van... szóval ez aztán nincs agyontömörítve. Max a felbontása kicsi. -
#18 Ezt én is értem, de nézd meg a képek méreteit... full tömörített. Ami nem baj, teljesen érhető, de a minősége azért elmarad jóval az eredetitől. -
#17 Hellyel-közzel mindenben egyetértek :-)
Mondjuk szvsz konzolra is kijön majd valamikor, mert ugye pénz beszél...
Én arra leszek kíváncsi, hogy 2007-ben mikor ez a játék megjelenik a HL2: Episode 3. vajon mennyire fog röhejesen festeni mellette?
Nem akarok war-t a HL2 pártiakkal -már megint, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy lehet fejlődni, meg lehet 3x3 óráért 15 ezret elkérni.
Versenyt akarok a 2 team között /de most a Crytek nagyon elhúz/!
Higyjétek el, csak mi járnánk jól vele :-) -
#16 A jpg-nél lehet állítani tömörítési minőséget (nem a paintben), és 90%-on már egy valós kép minősége se romlik észrevehetően... És az még nem is a 100%...
Egyébként tényleg befigyel a képeken a műanyag effekt, dehát ez hozzátartozik a mai agyoneffektezett játékokhoz. -
#15 Nem fog megjelenni!
Láttam egy video-interjút az egyik fejlesztó sráccal (google-video) és Ő mondta, hogy nem adják ki konzolokra csak és kizárólag PC-n lesz játszható a Crysis. Viszont a grafikai motort eladják és abból már fejleszthetnek konzolos fejlesztők is. Szal problem solved. Venned kell számítógépet!
A grafika meg szerintem igenis fontos! Nem azért mert hú de jól néz ki meg minden, de sokat nyom a latba, hogy pl egy katona hogyan hal meg, meg milyen valósághű/unreal effektekkel színesítik a történetet. A Crysissal meg sztem semmi gond, sőt! Iszonyú jó lesz, sok újítással megint, mint anno a crytek engine 1-nél. Újabb mérföldkő, és az hogy tetszik-e a hangulata vagy nem szvsz mindenki magában döntse el! -
#14 vagy ha ps3-ra nem akkor xbox360-ra
HD felbontásban természetesen
-
#13 szal te nem mondod azt, hosgy jajdeszar ez a parizer, mert még sohasem csináltál?
-
#12 de biztos meg fog jelenni ps3-ra is, szal én inkább azt veszek egy grafkártya helyett -
#11 Ez igy igaz, ha kiadnának 1 über high felbontásu (bmp) akkor még jobban nézne ki.
1 szó mint 100, ez a game ujjabb lépést tesz a valóságos grafika megvalósitásához -
#10 Akkor nézd meg újra a belső teres képeket...
Nagyon élethű... élethűbb, mint amit eddig bárhol láttam.
A képek egyébként TÖMÖRÍTETT (jpg) képek. Próbáld ki, hogy xy játékból csinálsz egy mentést mondjuk bmp-ben minden fullon. Most mentsd el jpg-ként.
Teccik érteni? -
#9 ilyesmit akartam én is írni amint végigolvastam:)
a legújabb videokártya meg 1024 MB-os -
#8 szerintem inkább ti vagytok a grafikabuzik akik évente uodate-elnek minden szart kipróbálnak jó játék címszó alatt stb. -
NitroX #7 ja fúj de csúnya..
melyik játéknak jobb a grafikája mostanság? a rouge troopernek? -
Tecnamo #6 Ezaz kössünk bele mindenbe! Sz*r az egész játék, sz*r a grafikája, sz*r itt minden...
Megnéznéém h te milyen grafikájú játékot csinálnál. -
Walko #5 [size=18]Szeszmester[/size] Szerintem akkor fikázd a játékot ha te jobbat csinálszBár van egy olyan érzésem, hogy te is ilyen tipikus játékbuzi vagy aki annyit ért a számítógépekhez, hogy bekapcsolja és elindítja a játékot. -
Szeszmester #4 Nem azért, de ennek mégsem üt annyira a grafikája. Legalábbis ezeken a képeken. A katonák jók, azzal nincs baj. A felső négy kép elég gyatra, a tectúrák nem túl nagy felbontásúak, ilyenek már ma is vannak (jobbak is). A dzsungel jó lenne, de vhogy nagyon nincs dzsungel hangulata. Ez olyan tíz méterenként egy fa, köztük két bokor. -
#3 "Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream, Neo? How would you know the difference between the dream world and the real world?"
Nyami-nyami-nyami
Csak VGA-t kellene cserélni :-( Hiába az 5 hónapos 90 ezres VGA már nem jó -
rgerg #2 Ez hír?Ennek van hírértéke? -
gyuri12 #1 én eddig is a gépemre spóroltam...most majd jobban fogok:)