41
  • Tetsuo
    #41
    Ez a Cs. Kádár Péter, aki írta a Diszkónika c könyvet??
    Eddig egy értelmes fickónak gondoltam, úgy látszik agyára ment a 'demokrácia'.
  • MerlinW
    #40
    De ku*vára unatkozik valaki... félelmetes:D
  • tucsilg
    #39
    miaz az iWiW ? De komolyan.... ?
  • johnnie_walker
    #38
    Teljesen el vagy tájolva. Itt nem "észrevételről" hanem szándékos sz#rkeverésről van szó, bár a tudatos reklámkampány sem kizárható, mint ahogy írta valaki.

    Ha nekem küldene egy jelölést Oszámábinláden (vagy bárki, akit hivatalból utálni/megvetni kell, de legalábbis "kultúrember" nem vállal azonosságot vele), először is "Nem Ismerem", aztán valószínűleg én is felháborodnék és konform nyárspolgárként (mert valójában az vagyok) talán még az illetékesek figyelmét is felhívnám a dologra... De hogy nekiálljak keresgélni, hogy hány Fránkenstejn meg Zámbódzsimi felhasználó van az iWiW-en, utána emiatt feljelentést tegyek a Rendőrségen - ehhez má' akkora tirpáknak kell lenni...

    Inkább nem folytatom, mert az ilyen prokarióták simán kikérik az adataimat az SG-től, aztán feljelentenek becsületsértését. De mondom, inkább sajnálom, mint megvetem az ilyen embereket, vagyis inkább irigylem őket a "hatalmas" gondjaik miatt.
  • norti
    #37
    A kormány és az ellenzék ugyanezt játssza. Arra se kíváncsi senki.
  • norti
    #36
    Jó, de ezek a nevek mit keresnek az iWiW-en? Sztem nem történelem könyv, vagy igen? LOL
  • Pestaa
    #35
    Jogos, de csinálhatnák halkabban is. Sokan nem vagyunk kíváncsiak rá.
  • raingun
    #34
    Ingyenreklám, szánalmas...
  • AgentKis
    #33
    Van valakinek listája az illegális háborúsbűnös nevekről? Meg persze kellene egy a legális háborúsbűnös nevekről is.

    Mondjuk ez a háburúsbűnös dolog elég nagy f@szság! Aki a "Demokrácia" mellett háborúsbűnözött az ártatlan, néha még hős is, aki ellene azmegugye...
  • joed
    #32
    CS. Kádár P...
    Hát akkor neked bizony a jó kurv@ anya'dat!
    Fix rádió? Az meg mi? Irigy kis nyomorék hernyó, attól, hogy valaki sikeresebb mint a szánalmas kis rádiód, miért kell egyből lejártani? Legalábbis megpróbálni.
    Grat., ez a suép magyar megszokott viselkedés.
    Egyébként a nálamnál okosabb jogászok az mondják itt, hogy "közösség elleni uszítás és izgatás" mint jogcím már nem létezik. Mellesleg úgyos elutasítjék a vádat.
    Egro kedves barátunk szépen lejáratta megát, csinált egy jó reklámot az iWiW-nek és még bizonyította is, hogy milyen tapló.
  • irkab1rka
    #31
    Ez egy fizetett T-online hirdetés.
  • echo
    #30
    szerintem nem gáz ez a perelgetés. valaki úgy érzi, valamiről,h. jogellenes hát perel, a bíróság meg majd megmondja jól gondolta e. Ennyi.
  • turul16
    #29
    Nem merek véleményt mondani, mert még engem is beperelnek

    Na jó még is: Álszent képmutatás, köz elleni izgatás (Nem az ami iWiW csinál).

    Szerintem az a bajuk, hogy nem nekik sikerült beregisztrálni elsőnek...
  • Marlosh
    #28
    Khmmm,ezek a szemelyek a VILAG tortenelem reszei,csakugy mint pl. az atombomba kifejlesztoi. Azon atombombake amikkel rengeteg embert oltek meg elore megfontolt szandekkal....tehat a tudosok nevei is tabuk es elitelendok?
    Nem allitom,hogy azonosulni tudnek egy Mengele vagy Goebbels altal hirdetett eszmevel,sem pedig hogy ezeket a neveket hasznalni szeretnem,de vannak ilyen emberek es ez az o dolguk, addig amig csak a neveket hasznaljak. Ha mar a (jelen esetben) naci filozofiat akarnak terjeszteni, ugy "termeszetesen" azonnal korlatozni kell oket tevekenysegukben.
  • Béla bácsi
    #27
    Ha minden szemetet fel akarna takarítani ez az illető, akkor nem maradna egy nyudogt perce sem, annyi feljelentést tehetne. Ami szerintem a hozzászólóknak furcsa ebben az egészben (személy szerint nekem az, de nem akarok mások nevében beszélni), az az izomszag. Ettől azonban még nem vagyok pozitív véleménnyel azokról, akik ilyen accountokat kreálnak az iwiwen.
  • nyanya
    #26
    Nahát! Hogyhogy Ti azon vagytok felháborodva, hogy valaki észreveszi, szóváteszi, maj még tesz is valamit azért, hogy kisiklott erkölcsű világunk kevésbé legyen szennyes.
    Ha közösség lenne az iwiw, lenne felelőssége, "tudata" és kitaszítaná magától a Mengeléket. Hitlert manapság mindenki elítéli. De akkor ki tett ellene?
    Környezetünkért igenis felelősek vagyunk. Ha tudunk akkor alakítunk rajta. Kötelességünk.
    Ha valaki Adolf Hitlernek hívja magát, és "személyiségét azonossá teszi" vele annak a nagy sárgában a helye, vagy egyéb zárt intézményben.
  • funkybacsi
    #25
    Szvsz ez a faxrádiós faszi biztos óhitű... ilyen alapon perelje be a mávot, postát, határőrséget, az államot, az egész világot...Ezek csak az alkalmat lesik, mit lesik, keresik-kutatják, hogy hogyan is állhatnak bosszút a világon.
  • johnnie_walker
    #24
    Ki az az elmebeteg állat aki ilyeneket keresgél? :anyámborogass: Az ilyen fontoskodó, megjátszós, vamzer görények nagyon fel tudnak hergelni. Remélem ez a legsúlyosabb problémájuk az életben.
  • norti
    #23
    Igaz, hogy marha kreatív a magyar nép, de itt mutatkozik meg az eszméletlen gyökérség + alacsony IQ szint. Az amikor valaki beregisztrál egy épületet, tárgyat, fogalmat, bele se gondol abba - hogy is gondolhatna bele, hisz fel se fogja? -, hogy tönkreteszi azzal pont a szolgáltatás lényegét. Én az összes olyan emberre tartással nézek az ismerőseim körében, akiknél akár egy ilyen "poénos" bejelölt "barát" (tárgy, épület, fogalom) is megtalálható. Persze lehet feljelentgetni, de ez visszahozza a régmúlt gerinctelen szokását - miközben itt épp jót próbálnánk ezzel cselekedni... - vagy lehetne szabályt szigorítani, szűrni, ellenőrizni a té-birodalom oldaláról, amit viszont nem nagyon tesznek meg. Nem tudom a _nagy_ fejlesztések és szoftver foltozások közben biztos nincs szabad erőforrás az ilyenekre. Vagy minden pénzt a vételre költöttek és utána már majd minden megy a maga monopol módján?
  • echo
    #22
    És mi van ha tényleg Braun Évának hívják? :)
  • pepe003
    #21
    Különben is ezek a személyek a myvipen is fent vannak. De nem perelem be őket mert nem züllök le a hülyék szintjére, meg különben se érek rá ilyen szarokkal foglalkozni
    Azt kéne beperelni aki ilyen hülyeségekre ráér Miért nem megy el dolgozni
  • SoulHUN
    #20
    Költözzön ki az usa-ba, ott divatos mindenféle baromság miatt feljelentgetni boldog-boldogtalant.
  • Mister
    #19
    Én is írtam az iwiw blogjába és fórumjába, hogy ezeket a "felhasználókat" törölni kéne, de mindkét helyről eltűnt az a hozzászólásom.
  • HuAn82
    #18
    "Örülök", hogy van mindig egy pihentagyú aki ilyenekre is ráér.
  • scooterbr
    #17
    Ennyire hülye nem lehet valaki. Inkább nemis mondok rá semmit.
  • Komolytalan
    #16
    "Szabó Márton, az iWiw ügyvezető igazgatója szerint e tagok eltávolítása törvénybe ütközne."
    Szerintem itt a probléma, ha simán leszedte volna ezeket, esetleg bevezet 1 filtert a regisztráló nevére hogy bizonyos nevek ne szerepelhessenek benne, akkor nem lett volna se cikk, se negatív hírverés, se per, se semmi.
  • Béla bácsi
    #15
    Vannak emberek, akiket az ELTE-n direkt erre képeznek ki. Ahol nincs feszültség, oda be kell vezetni.
  • szombi
    #14
    Lehet hogy megártott neki a meleg, és ezért ugat ez az egyén...
  • Kingfisher
    #13
    Igazából eddig a pillanatig eszembe se jutott náci háborús bűnösökről szóló adatlapokat keressek. Minap Batman akart felvenni, laza kattal ignoráltam. Kb ennyire izgatott volna, ha Adolf Hitler "tette" volna ezt. Nyilván ha horogkeresztes transzparensekkel teli adatlap lenne, meg nyilvános felhívás tömegmészárlásra, akkor egyértelmű törölni kell. De így egy adatlap annyira uszít, mint a történelem tankönyvem. Amazonon meg lehet Mein Kampfot rendelni. Fel vagyok háborodva?...Nem. Inkább mennének strandolni, minthogy ilyen hülyeségekkel foglalkoznak.
  • szombi
    #12
    Fenn van még:

    Saddam Hussein
    Napoleon Bonaparte
    Al Kaida Terrorista

    Mindenesetre csak az talál ilyen neveket, aki keresi.
    Én is szétküldhetnék nácista körleveleket, akkor is iwiw lesz a ludas?
    Tehát inkább a feljelentőt kéne büntetni, ha már büntetni fognak...
  • alien47
    #11
    Esetleg az 56-os szocialista tomegmeszarosokat is toroltettni kellene. Az nem zavarja a sok erkolcs csoszt? Miert zavarja ha valaki Mengele kent regisztral??? Az o baja nem kell megjelolni es kesz. Valaki meg megis megjeloli akkor mi van? A tortenelmunk reszesei ok is..... Regisztralok Nagy Sandor kent akkor majd engem is beperelnek mert hoditasok alatt milliokat olt meg?

    Borokratikus kocsogok roviden.........
  • noss
    #10
    "iWiW közösségi helyen hetek óta találhatók náci háborús bűnösök nevével jelzett tagok honlapjai"
    LOL
    ennyi baromságot egyszerre

    "Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója szerint e tagok eltávolítása törvénybe ütközne"
    ez a következetesség is figyelemre méltó, jogilag a helyzet magaslatán tündökölnek ott a Ténél...
    (most akkor mikor is ütközött törvénybe? amikor letörölte vagy amikor fennhagyta?)

    antinácizás+!w!wreklám+sh!trádióreklám

    továbbra is csak a nácik számítanak háborús bűnösöknek, bárki/bármi más tömeggyilkos "honlapja" maradhat...
  • avman
    #9
    áhh, az baloldali. mostanság kommunistázni nem menő. egyébként mi lenne, ha ezeket a neveket töröltetnénk a tankönyvekből is. le se lehessen írni... ez marketing a shit vagy milyen rádiónak meg az iwiw-nek dettő. :broáf:
  • Béla bácsi
    #8
    Lenint kihagyták, pedig ő is bennevan.
  • Troppauer
    #7
    Miféle hülye ér rá ennyire ???????????

    Jelentse már föl az egész Internenet, a google-t, az msn-t, stb. Ezeken aztán talál elég találatot.

  • kow83
    #6
    Ennyit kell belevenni a regisztrációs szabályzatba:
    "A meghívó személy is felelős és feleősségre vonható, akár törlhető is a meghívott személy cselekedeteiért."

    R-GO: mindenki válogassa meg, hogy kit hív meg.
  • Komolytalan
    #5
    Nagyon sokáig tart beírni 1-2 ismert személy nevét a keresőbe. Igaz, amilyen tetves lassú lehet hogy napokig tart mire találatot produkál :-P
  • Komolytalan
    #4
    Áruld már el, hogyan olvasod a cikket, hogy ez az apró bekezdés kimaradt neked:
    "A T-online által tulajdonolt iWiw közösségi helyen hetek óta találhatók náci háborús bűnösök nevével jelzett tagok honlapjai. Barátaimmal közösen többször kértük, hogy a Mengeléket, Eva Braunokat, Goebbelseket, Hitlereket távolítsák el. Erre azonban nem került sor, sőt Szabó Márton, az iWiw ügyvezető igazgatója szerint e tagok eltávolítása törvénybe ütközne."
    Ha leszedték volna amikor szépen kérték, nem lett volna per.
  • waterman
    #3
    feltételezem a tag napokig keresgélt valami olyan után amibe beleköthetne.. ha nem tovább.:)
  • akyyy
    #2
    miota a tcom megvette, hiába szolsz hogy itt egy "chuck norris", , le se sz*rják ha pár embert zavar:(

    elég csak megnézni zöld szart és barátait, fogkefét, usa elnökét meg stb....