24
-
Lovaskocsi #24 check it out -
winters123 #23 :DD -
#22 Az első rész nekem megvan és marha sokat játszottam vele. Nekem nagyon bejött. A kérdés csak az, hogy a második részben a garfikán kívűl mennyire újúl meg a játékmenet. -
#21 dinasztiát alapítani egyféle képpen lehet. cenzored felirat lesz? -
#20 eggyetértek -
Praetor #19 Ember, jelentkezz a francia idegenlégióba...
-
#18 Ejej minek az ilyen? Ide gépágyúk kellenek, véres pallosok, fröccsenő vér, testeket szétszaggató repeszgránátok, agyvelő és hullák, rengeteg hulla!
Mindehez pixel sahder, vertex shader, bump maping, dinamikus fények, rombolható környezet, reális fizika, 2Giga memória, fél gigás videókártya, 4000 proci!
Minek simsezni, amikor hentelni is lehet!!! Menyjél ki a kertbe oszt beszélgess a szomszéddal, ha annyira szimszezni akarsz! -
Praetor #17 Ahogy én a cikket értem, ez egy középkori karrier "szimulátor".
Nem kalandjáték, nem fantasy, nincsenek szörnyek (mindig is utáltam mindent, ami a realitásoktól távol áll), nincsenek hősök, és nem az akciókról szól.
Talán inkább gazdasági/politikai stratégiának lehet nevezni.
Ilyenből azért nincs túl sok.
De ha tévedek, akkor javítsatok ki. -
irkab1rka #16 12-t egy tucatba. -
szurka #15 ez az Europa 1400: The Guild második része, nemdeugyebár? (bennem azóta csak az Europa 1400 maradt meg) -
Cat #14 köze nincs a simshez.
olvasd el az elsőről szóló cikket. -
GodBadka #13 Hát az tuti, hogy nem kötőjellel. :) -
#12 Tehát akkor ez egy középkori Sims? Érdekes... és hol az akció, hol vannak a hősök?
Szerintem is adhattak volna több infót a játékról. A hivatalos oldalon se találtam semmi konkrét cuccot a játékról :(
De ha csak tényleg annyi mint a sims - én azt se élveztem - akkor hanyagolom... -
#11 Minden valamirevaló játék szepterberben vagy októberben fog megjelenni ;D, ezexerint ez csak a javára vállhat. Viszont még nem vagyok meggyőződve a jó játékmenetről, talán egy DEMO segítene, esetleg 1-2 ingame trailer. A képek nekem már nem sokat mondanak (max első benyomást adnak), általába mozgásban szeretem látni/megitélni a dolgokat. -
Praetor #10 Kár hogy csak szeptemberben jelenik meg. -
JeD #9 Ugy, hogy az a targyeset JELE.
Amugy jogos. -
Szeszmester #8 -
#7 "Guild-ot"
a guild szóhoz (amit ugye "gild"-nek kell kiejteni) úgy mégis hogy jön az "-ot" rag? -
Steamhawk #6 Az elsőrész jó volt, de a Jowood hagyományoknak megfelelően annyira bugos volt, hogy egy idő után nem bírtam a küzdelmet és feladtam. Remélem azóta változtattak a szokásaikon... -
Radnix #5 Izgalmasnak tűnik. Az első részről nem is hallottam úgy tűnik nagy dolgot hagytam ki, sebaj majd bepótolom. -
#4 Jajjajj, kicsit sok itt a diffuse glow... nem tudom, de oké, hogy most ez a trendi, de azért túlzásokba se kéne esni... -
Tiby #3 Hasonló lehet mint az Elder Scrolls 4.Szeretem az ilyen stílusú játékokat. -
gyuri12 #2 annak én is örülnék -
qtpman #1 ááh tuti megszerzem csak mennnyen a gépemen!!!
jah és egy c&c Tiberium Wars 3 leírásnak örülnék