multis nosztalgiatopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
segitsen valaki !!!!!!!!!!!!!
http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg így is:http://users.atw.hu/oldboys/eredmenyek/eredmeny%20014.jpg>
Ez <FONT COLOR=RED>természetesen <FONT COLOR=GREEN> csak <FONT COLOR=BLUE>az én <FONT COLOR=YELLOW>véleményem..
One Love, One United!
viszont jobb grafikára emlékeztem 😊
a Dune 2-nek kijött egy remake-je ami nem rossz, persze ott nem volt multi mód
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
One Love, One United!
1) két fal között elõrenyomulás, semmi tereptárgy vagy búvóhely, ellenfelek kb 5-600, szóval elõremész ... elkezdenek jönni ... sasszézol amíg közel nem érnek és közben folyamatos golyózápor a nyakukba ... közelért a rohamjuk hátrálás közben tovább pumpálod beléjük kilószámra az ólmot ... megeshet hogy a pálya legelejéig visszahátrálsz mire kiirtod a rohamukat
2) kijutottál a városból, mögötted a városfal, elõtted egy nagy síkság és a túloldalt egy fallal körülvett templom
3) ezen a síkságon elindulsz a templom felé, persze ellenfelek minden oldalról, és akkor piszokjó sötét zene aláfestésnek, az ég beborul, elkezd villámlani ... aszteroidák csapódnak be mindenfele ... mindenfelé lecsapó villámok .... olyan igazi kis armageddon feeling és közben jönnek az ellenfelek (akiket szintén sebeznek a természeti erõk) ... és amikor megölted azt a 7-800 ellenfelet akkor átmegy egy lágyabb zenébe, kezdenek oszladozni a sötét fellegek míg teljesen el nem tûnnek ... és még ezt követõen jön a templom udvarán a fõellenfél 😄D
Iszonyat intenzív 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Volt egy olyan, hogy a Valós Hoth, meg egy ahol 3 csapat ment egymás ellen, meg volt már ûrcsatás pálya is hozzá (semmivel sem volt rosszabb, mint amit a 2-be belerondítottak) meg vagy 20 spéci amit nyomtunk 😄
amitõl megrettentem anno az a quake 1 volt coopban. Beleestem a vízbe a hidról, és pont rá estem arra a randa óriás patkányszerü lényre az meg megindult mint állat a vízben egy irányba de nagyon gyorsan mignen benem vertem a fejem egy hídba. Le is estem az meg egybõl rámrontott.. mást nem tehettem megnyomtam a resetet és onnantól kezdve mindig van bennem egy írtózat a quake iránt..
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Annak mekkora egy hangulata van, epilepsziagyanusaknak tuti nem ajánlanám 😊)
Már az SW battlefront is nosztalgikus?
Pedig én még mindig azon nyomulok:-)))
Az is élvezetes volt amikor egy gépbe ültünk és mentünk végig, meg az is amikor 1-1 gépben egymást fedezve nyomultunk (pölö Tie + Tank elõrenyomulás 😊))
Nomeg a SW Battlefront 1
Az imperium galaktika 2-vel is volt valami gáz... pedig nagyon jó lett volna multiban.
Persze sima rohamosztagosként is baromi élvezetes elkenni a mocskos kis lázadók nagy száját!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eszembe jutott még egy game, bár nem voltunk elragadtatva tõle mégis nyomtuk minden lanon: Skynet
Úgy kellett beálítani a team-et hogy 2 terminátor 4 lázadó 😊 én mindig az orni fighterbe vagy mibe ültem és szedtem vele a kocsival menekülõ esélytelen emberkéket.. mignem rájöttek hogy jobb elbújni.. ezért mindig az lett a vége hogy lekellett szálljak és gyalog menni.. így se volt túl sok sanszuk pedig csak t-100as model voltam 😊
Multiban az utóbbi idõben a 2 legfontosabb számomra: SWAT4 + Hidden & Dangerous II. (ez utóbbi magasról veri a buta amcsi Cod-okat, Mohaa-kat, még az RTCW-t is)
Viszont az egyenesen vérlázító, hogy a Q3 óta a készítõk 95%-a magasról leszarja az õs-multis cooperative modot. Ölni tudnék emiatt!!! Helyette úgy írják meg a játékokat, hogy félhülye idióta csapattársakat kell mozgatni harc közben, s emiatt legalább még fél évet húzzák a játék befejezését, ami aztán olyan is lesz...
Lehet, hogy a grafikák ma már az eget ostromolják, de a történet, a hangulat és az élmény viszont egyre csapnivalóbb.
*Posse*T.W.D*
c64-en az Archon sorozattal nyomtuk sokat
ALien breed
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pitstop II.
Wizards of war
ezek voltak az elsõ komolyabb lépések a "multi" irányába... persze mégkorábban ott voltak a Videoton TV játék "labda" játékai...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Fura de a listán amit beraktál nincs rajta az AvP egyik része sem pedig pl az AvP2-t sztem többen játszák (én is szoktam) mint a JamesBondot <#fejvakaras>#fejvakaras>
*Posse*T.W.D*
Blood volt a másik isten, a vidámparkos pályán fociverseny a fejekkel, meg a többi 😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ha kevesen voltunk,mindig hívtunk be botokat,mondjuk nem voltunk nagy gamerek,de azért már a végefelé sokszor egész szépen reflexbõl nyomtam már a railgunt...
mindig mondtunk egymásnak,h no camp,erre mindenki campelt kicsit 😄
ReaL MaDRid x siempre
split screen-el need for speedet.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Coop nagyon jó de még jobb egy 3v3 death mecs 😊 Volt az a szöges gránát amit ha rádobtunk valakire ráragadt.. nincs is ezzel semmi baj.. csak hogy hamar rájöttünk hogy ilyenkor az ellenfélhez futunk mint állat... volt nagy sivákolás hogy takarodj már stb 😊
A legelsõ pályát annyiszor játszottuk hogy ha kinyilt egy szekrény már tudtam hol az illetõ. Volt olyan pattangós bombalövõ fegyver.. lent voltam az utcán és tudtam hogy az ellen az emeleten van. belõttem az ablakon pattogott majd a robbanástól kirepült a tag.
A legvégén már csak hegylakót játszottunk. 1 élete volt mindenkinek és csak kard. Mig 2 ember küzdött a többi nézte.. annyira bejött hogy az utlsó 3 lanon már csak ennyit csináltunk a shadow warriorból.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
War. War never changes.
Bocsi
u.i:még a Starcraftot is rengeteget toltuk, ha nem akadt yobb dolgunk
nincs, nem is lesz...
Frozen Throne-ban LANozás alatt egyszerre se szó, se beszéd kikapcsol a gép. Gondoltam a proci túlmelegedésére (2,4 cetka),de 55 foknál nem megy feljebb. Általában 45 perc után dob ki, van, mikor elõbb, van, mikor késõbb.
Hogy ne legyen nagyon off a hozzászólásom, hát én DiO fan vagyok, az volt az uccsó játék, ami le tudott kötni egész éjszakás multipatira.
nincs, nem is lesz...
Vagy még anno modemen játszottuk a Retaliátort! =)
S Blood az abszolút best Duke klón! Persze szorosan mögötte a Shadow Warrior és a Redneck Rampage is!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
waky wheels - descentet
Diablo 2-vel is rengeteget játszottunk, sõt az Imperium Galactica 2-vel is.
Jah és a Redneck Rampage sztem is jó játék volt!
War. War never changes.
max 1 hónapja terveztük el egy régi haverral hogy összerakunk 2 p1-es gépet dossal, hogy destruction derby-ünk..van már soros kábel is.