796
-
#313 nem ér..én is épp bannneren ügyködöm :) bár most nem tom mikor lesz kész, mert barátnőm huga elfoglalta a photoshoppos gépet... -
#312 csak online lehet (#1), ez csak multiplayer játék. -
#311 mnka=munka -
#310 Online építi? mert akkor megnézném mnka közben. -
#309 bannernak? melyik a jobb?
-
#308 Játék
+ Patch -
#307 coldfire hol kell inenn letölteni? -
#306 van egy gyerek, Bones4, aki a Titanicot építi, kurva-durva!!! -
#305 Lol, azért volt olyan érdekes a kerék, a legobasehoz képest kicsi volt az alap + a hátső szélesebb, nade tényleg szép munka:) -
#304 nem..azé nem megy, mert alap kockákból építettem és csak hozzácsaptam a kerekeket :D
-
#303 Ez nagyon jól néz ki! Grat!
(szerintem azért nem megy, mert néhány darabot már nem a kocsira tettél (ez a játék hibája) és ezek a levegőben vannak, és akadályozzák az elindulást.
én is tapasztaltam ilyen hibát, hát ez 1 szarvashiba a játékban. -
#302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak kár hogy nem megy -
#301 csináltam 1 kocsit :P
-
#300 ezeket én is észrevettem (a kis kereket meg a kifagyást..) -
#299 Ok, egyébként a járműveket nem igazán lehet átméretezni, az a hülye kerék nem méretezhető át, szal úgy elég bénán néz ki, de a repülő + a ló az átméretezhető nyugodtan:D
mellesleg nekem többször kifagyott méretezgetés közben, szal csak óvatosan -
#298 én most értem barátnőmhöz.. itt eléggé vacak a gép, meg állandóan lefagy vele a gém, szval inkább nem hostolok.. -
#297 nincs kedve valakinek 1 hostot csinálni most? -
#296 Köszi, ez már működik, ew-vel nem jó:l -
#295 baboy is ezt mondja, de nekem nem jön ez elő sehogysem, talán hostként még nem próbáltam -
#294 télleg :) -
#293 más megoldás: EW rá klikk a tárgyra, ctrl-e, és ugyan ezek a beállítások vannak -
#292 Arányos méretezés
F11
World Editor Inspector
tárgy kijelöl
Transformation
Scale-t (alapból 1 1 1 vagy 1 1 0.999...) átírni..pl arányos 5szörös nagyításnál 5 5 5 -re
Apply
és kész is..
-
#291 csináljon vki szervert pls, én már tudok mindent EWvel!!! -
#290 Nem jó úgy sem. -
#289 1 tippem esetleg van..szval elforgatom a tárgyat és utána nyújtom meg..esetleg kilehetne próbálni.. -
#288 ennél többet nem árult el :C
(szereti titokban tartani a mesterfogásokat) -
#287 aham, baboyyal multiztunk, és csinált monster truckot az atv-ből, megkérdeztem tőle hogy csinálta hogy arányosan nyújtotta, és azt mondta hogy editor wanddal.
-
#286 mármint hogy széltébe is megnyújtani ? hmmmmm -
#285 lehet arányosan is, csak még nem jöttem rá hogy, hogy lehet, de tuti hogy az editor wanddal.. -
#284 már tudom használni -
#283 nyújtani tudtommal csak felfele-lefele lehet a /-rel meg a *-gal -
#282 csináljon vki servert pls -
#281 és azt a varázspálcát hogy kell használni? én nyujtani akartam a téglalapom, de nem ment... -
#280 kicsit feljebb kell emelni, mint a föld -
#279 én a repülővel nem tudok elindulni, nem megy.... -
#278 sztem pl. az audit sokkal jobb irányítani mint a többi autót -
#277 használni:) -
#276 minek az ágyú meg az audi ? -
#275 tűzfal? -
#274 28000-et