16
-
#16 Jaja, igge! -
#15 doom 3 motort akartál mondani... -
#14 Csillog minden, még a beton is! Ez a jó a Q3 motorban! -
haxoror #13 online, na -
haxoror #12 Nem azt mondtam hogy a fílingtől lesz realisztikus hanem azt hogy hiába az über grafika ha nincs mellette fíling.
Ha meg már szóbakerült a grafika fontossága akkor mondj egyetlen multis játékot ami amúgy felejtős játékélményt adna de a realisztikus grafikája miatt már élvezet vele OMLINE játszani... -
Akuma #11 "meg az ultrarealisztikus grafikával is csak kuka egy multis játék..." csak a magad nevében beszélj!
Nagyon is fontos, hogy realisztikus legyen, nem a "fíling"-től lesz realisztikus, hanem a realisztikusságtól lesz a "fíling"!
Más kérdés, hogy a multi játékok nem a realisztikusságot teszik előtérbe, de ez csak a hardware követelmények miatt van -
haxoror #10 Riddick: Escape from Butcher Bay -
haxoror #9 Az meg nem szempont hogy a Crysis hogy fog kinézni, a quakewars 100% multi szal úgysem full grafikán fogja tolni a nép, ha sikeres lesz annak a fíling lesz az egyetlen oka anélkül meg az ultrarealisztikus grafikával is csak kuka egy multis játék... -
haxoror #8 Ez a "fasság" valszeg lesöpri majd a 2142-t (remélem) -
irkab1rka #7 Engem ez a pályarészlet nagyon emlékeztet egy CS:S pályára.
BTW. nincs valakinek valami ötlete, hogy hol van az a játék, ami így néz ki, és nem unalmas hentelés, hanem valami összetettebb?
Ma nagyon meguntam a mész-mész-lősz-lősz-t. -
#6 a qw az a quakeworld (már majd' 10 éve) és nem holmi csicsa szar rövidítése! -
#5 kár hzogy az ilyen hírekben az sg legalább 1 hét lemaradásban van... -
#4 Hááát... érdekesnek ígérkezik, az eccer biztos... -
#3 mert az is:P -
#2 Alig várom már. Csak adnának ki ebből is egy 1 pályás demót mint annó a WolfET-ből! -
#1 erre a fasságról írták azt hogy a bf2142 riválisa