857
-
#817 Jó kis rész volt a tegnapi! -
ldavid #816 mostanában nézem a Cleveland Show-t.
kár hogy kasza lett, szerintem simán van olyan jó mint a FG, a karakterek még jobban ki is vannak dolgozva, és sokszor jól eltalálták a fekete témát is.
a három sorozat közül pedig tuti hogy ebben vannak a legnormálisabb szereplők.
remélem feldobják majd a Spooner streeti eseményeket ha visszaköltöznek -
ldavid #815 nem volt rossz :)
-
#814 Ez jó rész volt! :D -
bazs88 #813 sorry, linkelem normálisan: http://androidgamers.eu/2014/04/10/megjelent-a-family-guy-the-quest-for-stuff/ -
bazs88 #812 Megjelent a Family Guy játék iOS-re és Androidra, és k**vajó! Tele van jelenetekkel is, az eredeti szinkronnal: http://androidgamers.eu/2014/04/10/megjelent-a-family-guy-the-quest-for-stuff/
:))) -
ldavid #811 Cranston legalább jó volt -
#810 Ez jó de kicsit undi rész volt.. :D -
#809 South Parkosan beteg rész volt, szerintem 1 résznek bőven elment, persze ettől még nem kell tetszenie de örülök, hogy feszegetik a határokat néha. :) -
#808 szerintem szánalmasan erőltetett és gyenge "poén" volt ez a húzás Peter részéről... nekem nem tetszett ez a legutóbbi rész :) -
#807 Haha ez beteg egy rész volt... :D -
ldavid #806 nem tudom miért nem tetszett annyira, szerintem az egyik legjobb volt már jó ideje, tele király szövegekkel és a gagek is jók voltak.
az olyan dolgokat nem is említve mint, az emmy-s kiszólás, a cleveland show-s, vagy conway twitty.
ja, és "Words" :DDD -
#805 Ez talán nem volt olyan jó mint az előző de a zsidós részen felröhögtem. :D -
#804 bizony,hosszú idő óta most végig nevettem :) -
#803 Fúúú ez nagyon jó rész volt! xDD -
#802 Ha leszedik, akkor érdemes a Comedy Central oldalán próbálkozni. A klippek nézhetőek itthon is a magyar CC miatt. -
ldavid #801 MacFarlane volt most a Daily show-ban, "hey how's that novel coming?" szakadtam :D
youtube-on is fent van még -
#800 Ez most nagyon jó rész volt! -
#799 szerintem is
mondjuk engem ezek az időhúzós marhaságok már alapból idegesítenek :) -
#798 Ja az elég durva volt. -
#797 a bálnás jelenet már egy kicsit sok volt, szerintem... -
#796 -
ldavid #795 nézd meg :) -
#794 mivolt?:D -
ldavid #793 na tessék. okos volt ez a dolog azért, biztos nem sokan emlékeztek rá. -
#792 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#791 felirat van valahol az utsó részhez? -
#790 szerintem csak simán szar volt a nézettség és kellett valami ami egy kicsit rájuk tereli a figyelmet... ráadásul az új kutya olyan semmilyen, unalmas karakter -
ldavid #789 "meg ahogy kiírták Briant a sorozatból az is szánalmas volt"
gondolkodtam is rajta hogy csinálok egy videót, hogy mennyi mindent túlélt eddig, de egy mezei kocsi már sok volt :D
amúgy szerintem még ne vegye senki véglegesnek a dolgot, lehet hogy tényleg jól átkurnak mindenkit az egésszel -
#788 rohadtul nem volt értelme lecserélni Briant... akkor már legalább valami más állatra vagy szereplőre cserélték volna (mondjuk Stewienak születik egy kistesója)
meg ahogy kiírták Briant a sorozatból az is szánalmas volt
a mostani rész nekem sem jött be annyira de azért voltak már rosszabb részek is... de érezhető a színvonal csökkenés -
#787 Ez nagyon gyenge rész volt, még a dalok elmentek, de kb. ennyi. Rém unalmas rész volt. -
argo001 #786 :( -
xido #785 legalább figyelnek a főcímre -
#784 nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
ldavid #783 egész jó volt most amúgy, tetszettek a dalok :D -
ldavid #782
-
argo001 #781 Én Christ raknám ki legszívesebben, ha már választani kellene valakit. -
#780 látszik , hogy ő az egyik legkedveltebb szereplő, sőt.
ha Meget írnák ki, semmi nem lenne -
#779 http://en.wikipedia.org/wiki/Life_of_Brian_(Family_Guy)
Wiki oldal alja -
#778 nagy port kavar, az biztos:)