857
-
manson222 #857 -
argo001 #856 A Family Guy egyike azon kevés sorozatnak, ahol zseniális a magyar szinkron. Dolmány Attila egyenesen fantasztikus, ahogy Stewie-t szinkronizálja. -
#855 Nézd eredetiben. Ráadásul Seth Macfarlane egy csomó szereplőt maga szinkronizál. Pl. Brian, Stewie, zseniális -
eddaniel #854 Én most kezdtem nézni az elejétől, szinkronosan. A 10.-ik évadnál tartok, Jól érzékelem, hogy az első évadokban még sokkal többet beszéltek trágárul ? (Magyarul nézem) Ahol most tartok sok káromkodást kifütyülnek vagy valami undorító gyerekes szót mondanak a káromkodás helyett, volt erről valahol szó, hogy például az ortt vagy valami más szervezet beleszólt? Ha így marad nem nézem továábbb pedig egyébként tetszik. -
#853 Igen megvan!
Hálás köszönetem! -
#852 hasra ütök:
mikor Meg meg valami csávó fülbe akarta a sexet, Peter is valami erény hülyeséget fogadott (asszem az iskolába így adta elő egy színpadon egy csávó, aki lazán ült le fordítva a székre, meg fikázta a rivális gimit ) -
#851 Egyik sem az.
Ez az epizód nem ilyen mini sztorikból állt. -
#850 Szerintem erre gondolsz.
Ha mégsem akkor ez lesz az.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.03.25. 19:44:18 -
#849 Lenne egy fontos kérdésem.
Egy Family Guy epizódot keresnék.
Annyit tudok róla mondani, hogy a részben többször is, poénból, ilyen nézői szavazás volt.
Tehát megállt a kép, és egy bemondó hang kérdezte, hogy: Ha Ön "ezt" akarja, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha "ezt" akkor a 2-es gombot.
Az epizód meg úgy fejeződött be, hogy Meget dobta a fiúja, és a narrátor ismét megkérdezte, hogy "Ha Meg sztoriját akarja hallani, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha pedig Cleveland e részre tartogatott vicces beszólását akarja hallani, akkor nyomja meg a 2-es gombot."
És persze úgy lett vége, hogy Cleveland váratlanul benézett az ablakon, és valami ilyesmit mondott, hogy "Helló srácok, sika-mika."
Tudja valaki, hogy ez melyik rész? -
#848 -
#847 -
#846 -
#845 -
ldavid #844 szeretik az ilyeneket a készítők, mert kevesebb vele a munka :D -
#843 -
#842 loool ez rohadt jó rész volt :D Mindig a Stewei és Bryan központú részek a legjobbak. :D -
Utoljára szerkesztette: pajti, 2015.03.15. 07:42:01 -
#840 :DD -
ldavid #839 "What the hell?
There's an animated version of you and me doing it.
Who put that on there?"
:DDD
-
#838 Jó rész volt. -
#837 Utóbbi. -
Prof William #836 Volt valami magyarázat, hogy hogyan kerültek össze? Stewie megint babrált a téridővel?
Vagy egyszer csak már ott voltak? :) -
ldavid #835 ahhahha mekkora szövegek voltak :D -
#834 aha :D -
#833 Family.Guy.S13E01 ? :D -
#832 jaja :D -
#831 Most volt a Simpsons rész ugye? -
#830 Hatalmas évadnyitó volt!! :DD -
#829 Ez jó lesz. -
Pár elkészült jelenet a Simpsons - Family Guy crossover epizódból. Hivatalosak, Comic-Conon mutogatták. -
#827 És a Family Guy-osok is írják, úgyhogy szerintem több lesz az FG-s odabökés is. -
ldavid #826 09.28.
-
ldavid #825 csakúgy
-
#824 [URL=http://tv.gamestar.hu/video/family-guy-peter-vs-oriascsirke]csirkeharc ^^[/URL] -
argo001 #823 Köszi! -
#822 Tizedik évad megy most a Comedy Centralon, azaz eddig. -
argo001 #821 Kb. hol tart most a szinkron? -
#820 Nagyon jó rész volt a mai is! :DD -
ldavid #819 picsába. én mostanra végig akartam nézni a Cleveland show-t, erre még maradt vagy 8 részem :D
gold:
- Your logo was stupid. It looked like a big purple penis and your ratings blew.
- We did about the same as Bob's Burgers.
The talking bear was so bad, Seth MacFarlane quit voicing him after season two.
-
#818 Haha, ez hatalmas rész volt! :D