59
KOL - ONLINE RPG /webes felület/
-
Cat 02 #19 az a Sauceres emberke az a főzös vagy mi ? :D -
#18 regeléskor 80kör, naponta aztán 40 kör, kb hajnali 5-6 fele van a rollover közép európai idő szerint...
lehet alkoholizálni is :) az is tölti a pontokat :D csak ne üssétek ki magatokat, tőlem már meat-et is loptak, amikor 2őt láttam a monsztákból :D
ja és meglett vampire hunter G ott volt a spooky forestben, a helyén :o) -
Shadow_THH #17 sajna nekem nincsen kajám
időben mennyit kell várni hogy feltöltödjön -
#16 Vazz...80 pont hamar elment, és csak lvl 2ig jutottam el :C
De olyan dolgok vannak benne hogy vááááh :DD Elég csak Spooky forestben mászkálni!
Márcsak több akciópont kéne. Asszem bekajálok megnézem hogymegy.... -
#15 háhá, twin peaks... isten trófea:
[i]Your Log Saw Something That Night -
#14 A berúgásnak néha előnyei is vannak - megj.: a pia 10-15 adventure pontot is adott még! :)
-
#13 milyen módszerrel kapsz még kört? egyél igyál -> invetory, consumable asszem, drink eat a kajára... spooky mushroom elég jó :) -
Shadow_THH #12 mikor kapok homokórám mell pontokat? ☻ -
#11 kösz
vampire hunter G spoiler ^_^
[spoiler]vampire hunter G-vel még csak 1cer taliztam a spooky forest-ben, van már 4 vámpír szívem, ugye Hunter G feltűnik még a forest-ben? eddig úgy láccik nem volt szerencsém -
Shadow_THH #10 júliustól lesz avatar kép
gombát lehet nevelni és vannak hozzá extrák mint pla az astral badger (mushroom mushroom badger :C) -
#9 lehet sütit sütni, meglepni a másik játékost, pvp-zni, familiárist harcoltatni, eventen a pinguin mob mafiát űzték ki a városból :D
ja meg vhogy asszem lehet gombát nevelni.. van póló, pohár meg bögre is :D -> már a való életben lehet ilyet rendelni...
SPOILER
tattoo még nem tiszta nekem, meg hogy ha felöltöztetem a karimat mér nem változik a képe, de avatárképhez asszem a tetkónak lehet köze... tetkóhoz a wrong side of the trackben kell a művésznek küldit csinálni...
-
Shadow_THH #8 lvl 3 lol :D -
#7 Vááá :DDD
Meg kell néznem, nagyon jól nézki! Az ilyeneknek sztem sokkal jobb hangulata van mint bármely más "igényesebbnek". Imádom! Megyek is felregelek :DDD -
#6 Ez jó :)
Olyasmi mint a Larkinor. -
#5 -
Shadow_THH #4 apropó használhatnál kisebb képeket is -
Shadow_THH #3 :DDDDD egy hasonlónak csináltunk tápigot a kumipan, igaz az hoax volt
ez annyira szar hogy meg kell néznem -
#2 képz
-
#1 Üdv,
íme egy webes rpg, mely összetett, vicces és szinte azonnal függővé tesz :)
Angol nyelv jó közepes ismerete erősen javallott.
Ami még kell hozzá: net + egy böngésző + szabadidő :)
Fordulók naponta vannak, rollover CET kb reggel 6kor van. 40 akciópont van naponta. Ez klántagsággal nőhet + ha a campsite-ot bebútorozzátok.
Familiárisom, Killer :) a 4 fontot nyomó Moszkító :) Velem harcol, ő is lép szintet. De lehet más állatkátok is persze :)
A pénznem: Meat.
Dióhéjban: vannak küldik meg még küldik, meg familiáris, meg tárgy kombó, vagy 6 kaszt, naponta x elkölthető "akció" pont, kaszinó, amit még bizonyos mértékig kajával meg piával lehet tölteni, de a pocak is megtelik egyszer ugye, de naponta kiürül. Van PvP meg klánok, meg eventek, meg mindenféle gyűjtögetés :)
Ja, a játék teljesen ingyenes
kol főoldal
kol unofficial fan oldal
kol-wiki
van hp meg mana pont, sok sok harc, szintlépés, meg lehet aludni, saját campsite... van minden, gyertek ^_^
Kezdőknek: a hegyekben a Mt. Noob-nál kezdjétek :D
Ízelítő: