Az Adobe is Google-terjesztő lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en is teszteltem a harom keresot (MSN, YAHOO, GOOGLE) a sajat igenyeim szerint. filmeket kerestem torrent oldalakon: az MSN motor megbukott, mert jol lathatoan szuri a torrent-es tartalmakat, a google es a yahoo az elso oldalon (10 talalat) jonehany ervenyes talalatot adott, annyi kulonbseggel, hogy a yahoo 1-2 reklamot adott ki elso talalatkent. tehat ha jo es fuggetlen (nem kereskedelmi) talalatot akar az ember a GOOGLE a nyero.
😄 Eddig a Yahoo volt benne.
Ha Microsoft meg 2x annyit fizetett volna mint a google, akkor MSN Search lenne benne. Ezen múlik.
Ha Microsoft meg 2x annyit fizetett volna mint a google, akkor MSN Search lenne benne. Ezen múlik.
Én is megcsináltam ezt a tesztet ezzel a szóval-a google-ön és nekem 764 találat van-és 0.08mp alatt kereste. Nem kötözködni akarok, de hol veszed észre azt a 0.05 vagy 0.16 secet?<#vigyor2>#vigyor2><#wilting>#wilting>
Craeshel egyetértek... Bár nem csak a sebesség számít, hanem a találatok száma is... Bár ez is a Google oldalát erõsiti 😊
Csináltam 1 kis tesztet, a köv szóval: "reklámszatyor"
Yahoo: 367 találat -> 0.21s
Google: 716 találat -> 0.26s
MSN: 507 találat -> 0.42s
Tehát ha a találat/idö arányt figyeljük a nyertes a Google, majd a Yahoo, és utolsó helyen battyog az MSN 😊 -> ezért használják a Google-t, nem pedig azért, mert lassan mindenben ott a keresöje 😄
Csináltam 1 kis tesztet, a köv szóval: "reklámszatyor"
Yahoo: 367 találat -> 0.21s
Google: 716 találat -> 0.26s
MSN: 507 találat -> 0.42s
Tehát ha a találat/idö arányt figyeljük a nyertes a Google, majd a Yahoo, és utolsó helyen battyog az MSN 😊 -> ezért használják a Google-t, nem pedig azért, mert lassan mindenben ott a keresöje 😄
Egyetértek.
A yahoo is próbálkozik, õ is letisztázta a search.yahoo.com-ot, de valahogy nem jön úgy be, mint a google.
A yahoo is próbálkozik, õ is letisztázta a search.yahoo.com-ot, de valahogy nem jön úgy be, mint a google.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
már nem azért, de eddig se azért válaszották az emberek a google-t mert "éppen az esett kézre", meg hogy "mert alapbol az van a firefoxba beállitva".
hanem mert eyszerü, és gyors.
És ha továbbra is igy marad az oldal, akkor higyjék el, nem fog senki sem msn.com-on keresni (akkor se használnám, ha a firefox-ba is csak az lenne beépitve. akkor már inkább beirom minden alkalommal hogy vévévé.gúgöl.com)
szal hajrá.
hanem mert eyszerü, és gyors.
És ha továbbra is igy marad az oldal, akkor higyjék el, nem fog senki sem msn.com-on keresni (akkor se használnám, ha a firefox-ba is csak az lenne beépitve. akkor már inkább beirom minden alkalommal hogy vévévé.gúgöl.com)
szal hajrá.