Novemberben tárul fel az Antikythera

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"feltehetõleg egy konvoj részeként Rodoszról zsákmányolt kincseket szállított Julius Caesarnak i.e. 87 környékén."

Caesar ekkor 13 éves volt <#wilting><#wilting>
Nem tudom, hogy hogyan gyártották a fogaskerekeket, de én hirtelen arra gondolnék, hogy egy fognak az inverzét megcsinálják, és azzal jelölik/vágják az összes fogat egy kör mentén. Vagyis engem egyáltalán nem lepne meg, ha minden fog ugyanúgy néz ki.
Miért kell mindenben valami misztikusat keresni, akkor is, ha van sokkal egyszerûbb lehetséges magyarázat?

grebber
Tutibiztos hogy a kis szürkék jelen voltak már a történelem kezdetén ez hozbiztos nehiába vannak jelen minden kulturában valamilyen jelképként.
Csakhát ezt tagadja mindenki mert nehogymá nálunk valaki fejletteb legyen!

Next PC upgrade: 2022

Jaj istenem, és ezt mind sikerült néhány ugyanolyan fogakerék meglétébõl kikövetkeztetni?
Ezt hallottad már?: a görög templomokat ugyan olyan oszlopok veszik körül, ez csak úgy kehetséges ha már rendelkeztek bosch márkájú kõcsiszolóval. Idõutazás? Huh.

mikloss
alienek - "csillagkapu" Ronny stb. <#kocsog>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Kelta
Egy gond van csak a szerkentyüvel, amiröl szeretnek mélyen hallgatni 😊

A fogaskerekek szöge pontosan 60fok, mindegyiké..ergo..sorozatban gyártották, géppel.
ugyanis kézimunkával ez lehetetlen. vajon milyen technikai civilizáció gyártotta?? és mikor?? mert ugye ha az ókori görögök, akkor mért nincs több, vagy hasonló szerkezet? és mért nem használták a fogaskereket nyilvánvaló haszna miatt másra?????
mért? mert valszeg nem ök gyártották, hanem jóval korábban készült, és csak használni tudták a görögök, de reprodukálni nem.
valszeg a müködési elvével se lehettek teljesen tisztában..
Mennyivel korábban készült, és kik gyártották, és mikor? és az a civilizáció vajon hova lett??
na ezek a kérdések amire asszem nem kapunk egyhamar választ 😊 addig legalábbis nem, mig a hivatalos tudomány képviselöi szeretik mélyen elhallgatni a tényeket..és a belölük fakadó következtetéseket....

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

õstrezor😊
csillagkapú

← ElőzőOldal 4 / 4