34
-
Morden23 #34 Aki kritikák alapján ítéli meg, hogy melyik filmet nézze, ne nézze, az vagy nulla egyéni ízélssel rendelkezik, vagy nem igazán érdekli a téma.
A kritikusok anno a Blade-et nagyon megdícsérték.
A kritikusok anno "A passió"-ra egy rossz szót nem mertek mondani.
Lehetne tovább sorolni. -
#33 miért is buta? léteznek kritikák, beszámolók, ami alapján az ember eldöntheti, hogy megnézi-e az adott filmet, avagy sem. ezek a beszámolók, kritikák ugye döntő többségében negatívak egy ideje. + elég 1-2 fos film zsinórban, és máris elmegy az ember kedve a mozitól. így jártunk mi is asszonnyal. gondoltuk a húzós ár ellenére beszokunk talán megint. a második mozizás után bepöccentünk, és úgy döntöttünk inkább nem megyünk moziba megint jó sokáig. kritikán aluli némelyik film... asszem bőven megéri nekem ingyé is ez:/ -
#32 a bp-i multiplexek azóta kerültek lejtőre, amikor átlépte a jegyár a bűvös 1000 forintos határt
nem is olyan rég egy jegy akciósan 350, egyébként 5-600 volt (2000 környékén)
meg is néztem minden filmet :)
ne feljtsük el ugzanakkor azt sem, hogy műsoros dvd 2000-ben még sehol nem volt kishazánkban, 2003-ban meg 7-8k volt darabja -
#31 régebben sok filmet megnéztem moziban, volt amitz többször is
mára meg egyre több van, amire el akartam menni, de aztán mégis csak DVD lett belőle, moziba már nem mentem el -
#30 szerintem egyszerüen drága a mozi
ha elmegyek negyedmagammal akkor az 7-8k
ehhez képest ha megveszem DVD-n 3-4k
és igaz, itt a focivb is -
ZoliJ #29 kiaz a hulye, aki ilyen dogmelegben a focivb idejen moziba megy? -
SSeth #28 Mélypont? Talán el kellene kezdeni filmet vetíteni a trágya helyett...
@Winnie! Csak nem a b*thumen-ről?
És télleg abbahagyták a Reunion-t ahogy mondtad. Le vagyok törve. Mellesleg ha ilyen sorozatokat adnának a mozikban esküszöm többet mennék.
-
#27 Aki sokat keres az többnyire lusta, aki keveset keres az meg nem teheti meg, hogy csak úgy moziba járjon, főleg nem vidékről...! :D -
winnie #26 ha az embereket érdeklő film kerül a mozikba, akkor megnézik akármilyen a minősége. mindegy, hogy mikor kerül idehaza mozikba. -
winnie #25 ilyen szar filmek mellett ne csodálkozzanak ezen.
buta. az ember először megnézi a filmet és csak utána döbben rá, hogy sz*r. ez nem úgy működik, hogy már tudja, hogy milyen lesz. -
Morden23 #24 A mozijegy még mindig ugyanannyi:)
Más kérdés, hogy pont ezt írtam le: "(főleg nálunk, ahol általában utazni kell a mozihoz)"
Szóval igen, ez egy szívás. Igazából moziba azért jó néha elmenni, mert (hogy divatos szóval éljek) feeling. Én is rühellem a popcorncsörgést, meg a vonyítozást/röhögcsélést, de ez is hozzá tartozik. Dugás közben meg megizzadsz, na bumm.
A baj igazából az, hogy a (BP-i) emberek vagy lusták, vagy nem hajlandóak feltenni a seggüket a tömegközlekedésre, vagy egyszerűen nem szeretnek emberek közé menni, és inkább otthon letöltik-megnézik-letörlik.
Szántszándékkal nem írtam azokról, akik egész egyszerűen nem tudják kifizetni a mozijegy árát. Ott természetesen nincsen miről vitázni, meg utánaszámolni. De azért az elgondolkodtató, hogy aki szimplán "drágállja" a mozijegyet (tekintsünk el tőle, hogy a film szar vagy jó), az mégis, mennyiért menne el? Na mindegy... -
Gipsz75 #23 Nekem 70km-t kell utazni oda-vissza a multi mozihoz...
Ehhez a költséghez add hozzá a mozijegy+barátnő költségét, és persze ebben a dög melegben inni is kell rendesen, és még 1 kaja is "közbe jöhet"...
Így is olcsó a mozijegy? Ugye, hogy nem...
Csak a nagyon jó filmeket éri meg így nekem megnézni, ami kb. 2-3 havonta van...
Persze, ha havi 200e nettót keresnék:)
-
Morden23 #22 Papírzacsi: Rá lehet fogni az illegális filmletöltésre. Bármennyire antipatikus a kalózkodás elleni megakampány, abban teljes mértékben igazuk van, hogy SZIGNIFIKÁNSAN csökkenti a mozik bevételi rátáját (főleg nálunk, ahol általában utazni kell a mozihoz). A "jó" filmeknek azért tett rosszat, mert már mindenki idejekorán letölti őket kíváncsiságból (általában jó szar CAM verziót, ami a világ legjobb filmjét is el tudja cseszni), a "rossz" filmeknek meg azért, mert megnézed otthon, és eszedbe sem jut elmenni moziba, még akkor sem, ha több haverod rágja a füledet.
A szar kínálat meg mocskos szubjektív dolog. A Blade (trilógia) is toppon van a szar filmek listáján, mégis megnézték.
Zocsi: Igen, a mozi kimegy a divatból. Mivel már elérhető a "proli hightech" kategória (nagyon olcsó TV+5.1+DVD), inkább arra fáj az embereknek a foguk (nem egy alkalomra szól, és a szomszédnak is lehet mutogatni, a mozijeggyel ellentétben), mint a mozira.
Ehhez hozzájönnek még a relatíve drága mozijegy-árak, de ez meg egy baromság, mert ha csak azt nézem, hogy egy átlagos korsó sör fél és egyharmad mozijegy ára egy BP-i szórakozóhelyen (esetleg két doboz cigi, vagy nemtudomhány sajtburger), akkor már kapásból nem olyan durva a helyzet. -
#21 Nem tudom, de szvsz kicsit színvonaltalan lett a mozizás... valahogy nem hozza az elvárt mércét. 5 éve még volt varázsa, megütött egy szintet a multimozi. De ilyen jegyárak mellett luxussá válik a mozizás. Még ha valami naon jó film jön is ki, akkor se mennek el rá az emberek. Kimenne a divatból??? -
#20 Majd a kiadók ezt is ráfogják az illegális filmletöltésre. De spec múltkor mikor voltam moziban ,a 4 előzetesből 3 film olyan filmek 3. része volt, aminek még az első részétől is borsózott a hátam. Szóval ne csodálkozzanak, ha senkinek sincs kedve kifizetni a nem éppen olcsó jegyet, ha szar a kínálat. -
Number One #19 Hat nem csoda ,hogy alig mennek moziba ha ilyen filemket mutatnak be kb amit majd erdemes lesz megnezni az a Karib Tenger Kalozi 2 es a Kamera Altal Homalyosan. -
#18 vb + érettségi + egyetemi vizsgaidő + rossz sablonos filmek :DDDDDD -
#17 ilyen szar filmek mellett ne csodálkozzanak ezen. Továbbá nyár van, meleg van, foci VB, vizilabda világ kupa volt. Nem sok embernek van kedve bent lógni, inkább mennek strandolni, napozni van valamit alkotni kint a szabadban. Sokan elhúznak nyaralni, vagy kiakpcsolódni valahova. -
atothhu #16 szerintem meg VB, ennyi az ok :) -
HuHa #15 Miért nem megyek moziba?
Mert nulla a kínálat. A jelenleg futó filmek közül a Silent Hill-t és az X-men 3-at tartom mozira érdemesnek. Előbbit meg is néztem, nem is csalódtam, utóbbit nem, mert a kettőt sem láttam még, de majd pótolom. Vannak még nézhető filmek, de azokat inkább itthon a fotelba süppedve.
Másik ok: emlékszem anno Mátrix Reloadedre alig bírtam figyelni, mert kapartam a karfát mikor fogy már el a körülöttem lévők megagiga popcornja...én esküszöm kitiltanám a mozikból a popcornt.
Talán művész mozikba eljárnék, de nincs tolongás a kíséretre, akkor meg inkább itthon megnézek 1-1 DVD-t. -
fawcet #14 Barátnőmmel most jutottunk el bevásárlás után moziközelbe, és el se hittem mind kevésbé érdekes filmek voltak jó időpontokkal, és jó filmek kevésbé jó időpontokkal. Úgyhogy a mozijegy árát MacDonaldsban vertük el. Ott is régen voltunk.
-
5i #13 De nem remake. Remake: régebbi, egyszer már leforgatott film újraforgatása minimális változtatásokkal.
King Kong remake, X3 nem. -
Cat #12 "Az utolsó normális film, amit láttam az X-Men 3 és a Silent Hill volt. ELőtte szinte csak remakeket nyomattak"
khm. Az xmen 3 az képregényalapokon nyugszik, a silent hill meg számítógépjátékon. Azaz egyikben sincs eredeti ötlet, vagy ami van, az is a forrás megcsúfolása. -
winnie #11 Talán egyszer megértik végre, ha több hónapos késéssel hozzák ide a filmeket, addigra már mindenki letöltötte öket tökéletes minőségben, magyar felirattal...
ez milyen csacsiság már?
a cars azonnal jött. bukta. az xmen 3 is. más is.
a 40 éves szűz nem jött azonnal és mégis mekkora siker lett.
most csak nincs olyan film, amire menne a néző. majd lesz. -
winters123 #10 én élvezem a diákigazolvány előnyét így azért nem olyan vészes a jegy ára. -
#9 utoljára davincsin voltam , ki volt irva, 3kor kezdődik, 2:50-re értünk be hogy legyen idő kicsit előkészülni a hoszu filmre, picit siettünk is (kólábmba nem vettem szivoszálat:D)
pszt bassza meg, egy órán át csak a reklám ment:CCC -
bugger #8 Ahhoz képest, hogy mit is kapsz, drága. Főleg, ha bele veszed a popcorn+kóla fertelmes árait...
Én is rég mentem moziba, legutoljára is művészmoziban voltam, nem multiban. Miért? Szar filmek, későn, "hangzavar" a vetítés alatt, inkább otthon nézem! -
vg #7 Azért annyira nem drága az a jegy...!!! -
Nyiri #6 En regebben nagyon sokat jartam moziba. De utana lealltam, mert nem ertem ra es egy kesz vagyont vertem el havonta a mozi miatt. Legutobb a King-Kong-t neztem meg, ami jo volt, de a kozonseg miatt mega sok csattogas, ropogas, szurcsoles, telefonozas es ne mutolso sorban a rohadt draga jegy miatt szerintem vegleg lealltam a mozizassal. -
winters123 #5 én szeretek moziba járni és rendszeresen is járok moziba. A remake-kekből viszont már nekem is elegem van. Az Eltakarítónő viszont tényleg jó film volt :) Silent Hill nem rossz X-Men 3 viszont nem tetszett. -
#4 meg egyre több otthonban van házimizo is
számomra mozi addig létezett, míg nem volt
amint lett, ugy elfelejtettem az egészet, hogy csak na... -
5i #3 Az utolsó normális film, amit láttam az X-Men 3 és a Silent Hill volt. ELőtte szinte csak remakeket nyomattak. Ráadásul a multikba a minőségi ázsiai és francia filmeket sem nyomják nagyon, így maradnak a Hollywood-i szemetek.
LEgjobb példa erre a remek Eltakarítónő. Brilliáns angol humor, remek színészek, kötelező. -
5i #2 Vagy végre elkezdenek minőségi filmeket készíteni és nem csak a látványra mennek (lásd Poseidon). -
vg #1 Talán egyszer megértik végre, ha több hónapos késéssel hozzák ide a filmeket, addigra már mindenki letöltötte öket tökéletes minőségben, magyar felirattal...