89
-
duke #49 Ha megis elterjedne akkor ugyis kitalalnak ellene valamit.Mondjuk egy berendezest ami megkeresi a kamera elharito erzekelojet,es elvakitja egy lezersugarral.Persze erre majd jonnek a filmesek es majd egy masik berendezessel elvakitjak a kameraelharitozavaro berendezes erzekelojet.20 ev mulva pedig beredezesek tucatjai fognak egymassal kuzdeni a sotetben. -
XTCLsfm #48 "Georgia Tech által elkészített prototípus két kamerát használ a felderítéshez" - gondolom, CCD-t. Beszerzek egyet én is, oszt majd lerendezik egymás közt. -
#47 Azért a kamerás változatok közt is vannak jobb és rosszabb minőségű felvételek. Vannak egész jók is. Én a nagy filmeket szeretem először moziban megnézni. Aztán ha nagyon tetszett, akkor leszedem az ilyen kameraverziókat, és nézegetem. Volt már olyan is, hogy a szar minősége miatt meg se néztem, henem kitöröltem. Utána amikor megjelenik dvd-n, van amikor megveszem, de általában kiveszem a kölcsönzőből és lemásolom. Nagyon szarok az originál dvd-k, mert 3-4 percig kell a reklámokat nézned, mire bejön a menü, aztán még ott is menjél a lejátszásra, és aztán nézheted. -
mrgenya #46 engem ez különösebben nem izgat, a mozis-kamerás verziókat meg úgysem szeretem.... így legalább elkerülhető lenne az, hogy véletlenül ne dvdripet töltsek le:) már néha megszívtam, h vártam vmi filmet, h jöjjön már le, mire nagy nehezen letöltődött, akkor látom, hogy szemét kamerás verzió. menjenek a francba!:) -
UnnameD #45 Hát lol.. jóhogynem egy 10wattos lézerrel szétégetik azt a területet. Mehet az egész a kukába. -
#44 Nos ez tényleg hamvába halt ötlet, mert amint piacra dobják, másnapra kitalálják hasonlóan ravasz kiscsávók az ellenszerét és haller... -
waterman #43 a ruhámra varrok egy elakadásjelző háromszöget.. ha véletlen megolvadna, tudnám hogy laser-es rendszer van a moziban.. -
vodMarci #42 Mire ilyen Magyarországon lesz....talán addigra jobban fogunk élni,mint most:) -
waterman #41 felőlem lehet ilyet alkalmazni bármelyik moziban, de akkor kutya kötelességük legyen hatalmas villódzó fényreklámmal jelezni, hogy ilyen rendszer működik a termekben. abban a percben fordulnék meg és hagynám ott őket. nem elég, hogy néha majd kiszakad a dobhártyám mert olyan hangos a film, de még laser-rel is jól fejbenyomnak.. hát nem kell. ha valaki szemüveges?? ha webkamerát használok, mindig rámszólnak, hogy vegyem le a szemüvegem, mert csillog és nem látják a szemem.. szóval ha egy ilyen rendszer miatt kezd vakulni a nép, akkor bezárhatnak a mozik felőlem. -
juhand #40 Mindenkit megkérek, hogy ezentúl ha moziba megy sarokprizmákkal kirakott fejpántot, fülbevalót nyakláncot és ruhákat hordjon. És csukja be a szemét mert kezdődik a lézer show. :-)) -
#39 nem tudom ti hogy vagytok vele de warezolásnál sohasem értettem azokat akik kibaszot szar minőségü kamerával moziban felvett filmeket töltik orba szájba , így leglább a dvd rippes verzió jobban fog terjedni -
ExploZiv #38 nekik csak az a lenyeg, hogy legyen belole penzuk, a tobbire xarnak :D -
#37 Ez egy baromság! Raksz a lencse elé egy csak egy oldalról átlátható nem tükröződő fóliát aztán pásztázhat ahogy akar.
Ha meg a kalóz bemegy a moziba, nem egyedül fog menni, a haverok felveszik a ccd emuláló szemüvegüket, aztán ha a pofájukba nyomnak egy lézerrel, jól beperelik a mozit, és már vágja is a mozi a fejlesztők fejéhez a szarságukat!
Ez megint valami barom által pénzelt kutatás. Csodálom hogy ilyen baromságra adnak pénzt! -
Enlight #36 LOL:DDDDDDD
Tetőtől talpig felfegyverzett kommandósok terepruhában, álnövényzetben a vetítővászon alatt, géppuskafészekből. Aki kamerázik, még véletlenül se jusson ki élve. -
nickname #35 Sok sikert... :)
nincs valami olyan feny ami a szem szamara lathatatlan de a kamera rogzit? Mert azt kene a vaszonra vetiteni ... akkor meg mar tenyleg elvezhetetelen lenne a minoseg...
Amugy a mozi nem igazan csak a filmrol szol, hanem az elmenyrol is. Ha csak a film erdekel akkor azt meg tudod nezni otthon is a gepen, nem kerul semmibe. De azert mas mondjuk a Gyuruk urat egy monitoron vagy a mozban nezni... vagy pl baratnovel moziba menni nem ugyanaz mint a kepernyot bamulni otthon. - Ennek ellener nem vagyok nagy mozis. -
Caro #34 Nyilván nem a filmvászon közepéről fognak világítani.
Úgyhogy simán ki lehet takarni a sugarat :D -
assdf #33 Ja igen, nem értem miért vakitó lézert kötnek hozzá. Szerintem ha a rajtuk múlna letennék egy mg42-es géppuskát a nézőtér elő, aztán akit bemér a gép annak -
assdf #32 Én már látom a kameragyártók reklámpropagandáját:
"Vegyél új xx kamerát, ez már fehérfényszürővel eláttot kamer hogy a moziban is tökéletes felvételt tudj késziteni!" :DDD -
asdasdasd #31 A jó minőségü kamerás felvételek álványról a vetitőfülkéből készülnek. Hang meg közvetlen az erősítőből. Csak meg kell kérni a mozis havert, hogy ha már beengedett, meg a hangot is kivezett, akkor kapcsolja már ki azt a vackot is mert rontja a minőséget... -
irkab1rka #30 Bemész a moziba, kiadsz 3000-et és még pofánbasznak lézerrel.
muahahahaha.
-
raingun #29 túl drága minden mozit ilyennel felszerelni... -
#28 TC-set sosem töltök le, bocsie :O(((((899ű -
Pukkár #27 Osztom Morden23 véleményét.
Aki annyira igénytelen, vagy annyira nem érdekli a film hogy megfelel neki a kamerás mozis felvétel az amúgy se menne el moziba. A másik hogy sztem 3 nap után rájönnének hogy kell kijátszni:D
Vagy még egyszerűbb ha vki körbejár a moziban mert nem hiszem el hogy nem tűnne fel neki hogy egy állványon ott van egy kamera:D -
#26 Megelőztél -
#25 Ha meg annyira fel akarják venni, még most is kapni, kicsi, jóminőségű, analóg kamerákat.
Teljesen felesleges ilyet fejleszteni, bár a manusoknak biztos megéri, ha el tudják adni a nagy filmes cégeknek, mozivállalatoknak.
off
Az jutott eszembe, ha áttérnek lézerre egy apró hiba és már könnyen meg is vakították a mozinézőt, eleve kizárva a további potenciális mozi nézőt
on -
kvp #24 Ez rendszer az emlitett lezerrel mar eleg veszelyes lenne, mivel barmilyen tukrozodo feluletet kiszur, ilyenek pl. bizonyos fenyszuros kontaktlencse tipusok. Ha egy embernek a szemebe vilagitanak bele egy ember altal nem lathato lezzerrel, akkor csak akkor fogja azt eszrevenni, amikor megvakul tole. Mivel egy film viszonylag hosszu, ezert ez az ido boven eleg a retina megegesehez. A rendszer ellen megoldas egy fenyszruo felrakasa, ami nem engedi at a visszavert fenyt. A jobb kameratipusokon altalaban van szuro foglalat, ha nincs akkor a papirvegkony szurot egyszeruen fel kell ragasztani. -
SonicBoom #23 csak meg kell várni a DVD-rippet, oszt jól van... -
Morden23 #22 Nagyszerű. Megnézem, melyik mozi fogja beújítani ezt a ketyerét.
Amúgy meg semmi értelme az egésznek. A filmesek helyében magas ívben tennék a CAM-os felvételekre. Akinek olyan rettentően alacsony az igényszintje, hogy elég neki a CAM-felvétel, az úgysem fog elmenni moziba... esetleg 1-2%-nak megtetszik a film, és el is megy rá/meg is veszi. -
greenwar #21 ekkora balfaxságot istenem... a világ összes mozijában akkor se tudnak tenni, és ha már 1ben nincs ott lehet felvenni, meg ezt a xart is biztos 100féleképpen ki lehet játszani, lolcs ak minőségi másoaltok lesznek? és ha van másis nem kell leszedni ott a sample bakker... -
#20 "nagyobbacska ragyogó fülbevaló" lol majd a csajok fülbevalóit fogja pásztázni azt elvakítani őket fehér fénnyel -
1hengeresVmotor #19 ha elis jutna kis hazánkba leleményesség határtalansága mindnenre fog találni megoldást ez így volt így lesz -
Cat #18 és ha két kamera van a moziban? csak az egyiket tudja megvilágítani, a másik meg nyugodtan felvesz közben. -
#17 Ez volt a reklám helye... -
#16 Eddig is csak a tökéletes, minőségi másolatért rajongtam. Vesszen a gagyi! Mi is az a cinema? Kik is járnak oda? Nincs az a film amiért 1000 Ft-ot kidobnék! -
aaaaa #15 Tudod mit, ha megmotoznak, legközelebb nem mész moziba. Nem kötelező moziba járni. Nekik kellene mindent megtenni a nézőért , ha már ennyibe kerül. Sokat okoskodnak, aztán végül már senki nem fog moziba járni. Szerintem most már a legtöbb telefon alkalmas video felvételre. Elvileg akkor azt sem szabadna bevinni. Egyszer beszólnak egy nézőnek pl. egy telefonért legközelebb 10-en meggondolják, akik ott vannak, hogy hiánzyik-e nekik a csesztetés és inkább mozi helyett otthon megnéznek valamit ingyen ! Szerintem meg egyáltalán nem kellene már moziba járni , aztán talán felébrednének.
Ebból is látszik, hogy mennyire agyament módon rettegnek, mert a kamerások a fő ellenségeik...
(No meg persze mindenki más, aki nem fizet nekik) -
#14 És ha ez nem jönne be, még mindig ott a motozás. Az alkotmányt meg kidobhassuk...
Ez nálam is az év beszólása:
"...így várhatóan csak minőségi másolatok fognak megjelenni a világhálón." -
Yoda2005 #13 CCd néküli kamerát kell venni! Vagy olyat ami csak optikai zoommal rendelkezik! vagy a régi békebeli 9 kilós kamerát!!! -
aaaaa #12 Olvasom ezeket a híreket és elgondolkodom, hogy valóban megkergült a világ... Az emberknek meg ne legyen üldözési mániájuk, mikor a filmkészítők már minden nézőben potenciális "bűnözőt" látnak. Közben a valódi tolvajok, rablók boldogan ténykednek odakint...
Azonkívül egy iszonyat marhaság, hogy észreveszi a 3 mm-es CCD-t pl. egy telefonon, mert az visszaveri a fényt. A kapuban meg ki lesz írva, hogy fényvisszaverő ruhában bejönni tilos...
És az is szép lenne, hogy jó erős fehér fénnyel vagy lézerrel "levilágítják" a nézőket előadás közben, mert "gyanúsak".
De hát valamivel meg kell ijeszteni az embereket... -
Béla bácsi #11 ...és az orrodat is tisztíccsa. -
turul16 #10 Nem megy tönkre a kamerád, csak Nagy fehérséget vesz fel, ha akkor ép felvesz.