Bemutatták a filmkalózok ellenszerét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BCS CORPS
nem tudom ti hogy vagytok vele de warezolásnál sohasem értettem azokat akik kibaszot szar minõségü kamerával moziban felvett filmeket töltik orba szájba , így leglább a dvd rippes verzió jobban fog terjedni

http://www.bcsinfo.hu/forum

nekik csak az a lenyeg, hogy legyen belole penzuk, a tobbire xarnak 😄
GulaSoft
Ez egy baromság! Raksz a lencse elé egy csak egy oldalról átlátható nem tükrözõdõ fóliát aztán pásztázhat ahogy akar.
Ha meg a kalóz bemegy a moziba, nem egyedül fog menni, a haverok felveszik a ccd emuláló szemüvegüket, aztán ha a pofájukba nyomnak egy lézerrel, jól beperelik a mozit, és már vágja is a mozi a fejlesztõk fejéhez a szarságukat!
Ez megint valami barom által pénzelt kutatás. Csodálom hogy ilyen baromságra adnak pénzt!
LOL😄DDDDDD

Tetõtõl talpig felfegyverzett kommandósok terepruhában, álnövényzetben a vetítõvászon alatt, géppuskafészekbõl. Aki kamerázik, még véletlenül se jusson ki élve.
Sok sikert... 😊

nincs valami olyan feny ami a szem szamara lathatatlan de a kamera rogzit? Mert azt kene a vaszonra vetiteni ... akkor meg mar tenyleg elvezhetetelen lenne a minoseg...

Amugy a mozi nem igazan csak a filmrol szol, hanem az elmenyrol is. Ha csak a film erdekel akkor azt meg tudod nezni otthon is a gepen, nem kerul semmibe. De azert mas mondjuk a Gyuruk urat egy monitoron vagy a mozban nezni... vagy pl baratnovel moziba menni nem ugyanaz mint a kepernyot bamulni otthon. - Ennek ellener nem vagyok nagy mozis.
Nyilván nem a filmvászon közepérõl fognak világítani.
Úgyhogy simán ki lehet takarni a sugarat 😄

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ja igen, nem értem miért vakitó lézert kötnek hozzá. Szerintem ha a rajtuk múlna letennék egy mg42-es géppuskát a nézõtér elõ, aztán akit bemér a gép annak <#violent>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Én már látom a kameragyártók reklámpropagandáját:
"Vegyél új xx kamerát, ez már fehérfényszürõvel eláttot kamer hogy a moziban is tökéletes felvételt tudj késziteni!" 😄DD

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A jó minõségü kamerás felvételek álványról a vetitõfülkébõl készülnek. Hang meg közvetlen az erõsítõbõl. Csak meg kell kérni a mozis havert, hogy ha már beengedett, meg a hangot is kivezett, akkor kapcsolja már ki azt a vackot is mert rontja a minõséget...
Bemész a moziba, kiadsz 3000-et és még pofánbasznak lézerrel.

muahahahaha.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

túl drága minden mozit ilyennel felszerelni...
jointeer
TC-set sosem töltök le, bocsie 😮(((((899û

köcsög

Osztom Morden23 véleményét.
Aki annyira igénytelen, vagy annyira nem érdekli a film hogy megfelel neki a kamerás mozis felvétel az amúgy se menne el moziba. A másik hogy sztem 3 nap után rájönnének hogy kell kijátszni😄
Vagy még egyszerûbb ha vki körbejár a moziban mert nem hiszem el hogy nem tûnne fel neki hogy egy állványon ott van egy kamera😄
ttt ttt
Megelõztél <#eljen>

ttt ttt
Ha meg annyira fel akarják venni, még most is kapni, kicsi, jóminõségû, analóg kamerákat.
Teljesen felesleges ilyet fejleszteni, bár a manusoknak biztos megéri, ha el tudják adni a nagy filmes cégeknek, mozivállalatoknak.

off
Az jutott eszembe, ha áttérnek lézerre egy apró hiba és már könnyen meg is vakították a mozinézõt, eleve kizárva a további potenciális mozi nézõt <#eplus2>
on

Ez rendszer az emlitett lezerrel mar eleg veszelyes lenne, mivel barmilyen tukrozodo feluletet kiszur, ilyenek pl. bizonyos fenyszuros kontaktlencse tipusok. Ha egy embernek a szemebe vilagitanak bele egy ember altal nem lathato lezzerrel, akkor csak akkor fogja azt eszrevenni, amikor megvakul tole. Mivel egy film viszonylag hosszu, ezert ez az ido boven eleg a retina megegesehez. A rendszer ellen megoldas egy fenyszruo felrakasa, ami nem engedi at a visszavert fenyt. A jobb kameratipusokon altalaban van szuro foglalat, ha nincs akkor a papirvegkony szurot egyszeruen fel kell ragasztani.
csak meg kell várni a DVD-rippet, oszt jól van...

Nagyszerû. Megnézem, melyik mozi fogja beújítani ezt a ketyerét.
Amúgy meg semmi értelme az egésznek. A filmesek helyében magas ívben tennék a CAM-os felvételekre. Akinek olyan rettentõen alacsony az igényszintje, hogy elég neki a CAM-felvétel, az úgysem fog elmenni moziba... esetleg 1-2%-nak megtetszik a film, és el is megy rá/meg is veszi.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

ekkora balfaxságot istenem... a világ összes mozijában akkor se tudnak tenni, és ha már 1ben nincs ott lehet felvenni, meg ezt a xart is biztos 100féleképpen ki lehet játszani, lolcs ak minõségi másoaltok lesznek? és ha van másis nem kell leszedni ott a sample bakker...

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

mikloss
"nagyobbacska ragyogó fülbevaló" lol majd a csajok fülbevalóit fogja pásztázni azt elvakítani õket fehér fénnyel<#nevetes2><#nevetes1><#taps>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

ha elis jutna kis hazánkba leleményesség határtalansága mindnenre fog találni megoldást ez így volt így lesz <#beka3><#taps><#nyes>

és ha két kamera van a moziban? csak az egyiket tudja megvilágítani, a másik meg nyugodtan felvesz közben.

HuAn82
Ez volt a reklám helye...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Berber
Eddig is csak a tökéletes, minõségi másolatért rajongtam. Vesszen a gagyi!<#eplus2> Mi is az a cinema? Kik is járnak oda? <#levele> Nincs az a film amiért 1000 Ft-ot kidobnék!

Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)

Tudod mit, ha megmotoznak, legközelebb nem mész moziba. Nem kötelezõ moziba járni. Nekik kellene mindent megtenni a nézõért , ha már ennyibe kerül. Sokat okoskodnak, aztán végül már senki nem fog moziba járni. Szerintem most már a legtöbb telefon alkalmas video felvételre. Elvileg akkor azt sem szabadna bevinni. Egyszer beszólnak egy nézõnek pl. egy telefonért legközelebb 10-en meggondolják, akik ott vannak, hogy hiánzyik-e nekik a csesztetés és inkább mozi helyett otthon megnéznek valamit ingyen ! Szerintem meg egyáltalán nem kellene már moziba járni , aztán talán felébrednének.
Ebból is látszik, hogy mennyire agyament módon rettegnek, mert a kamerások a fõ ellenségeik...
(No meg persze mindenki más, aki nem fizet nekik)
Griphons
És ha ez nem jönne be, még mindig ott a motozás. Az alkotmányt meg kidobhassuk...
Ez nálam is az év beszólása:
"...így várhatóan csak minõségi másolatok fognak megjelenni a világhálón." <#hehe>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

CCd néküli kamerát kell venni! Vagy olyat ami csak optikai zoommal rendelkezik! vagy a régi békebeli 9 kilós kamerát!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Olvasom ezeket a híreket és elgondolkodom, hogy valóban megkergült a világ... Az emberknek meg ne legyen üldözési mániájuk, mikor a filmkészítõk már minden nézõben potenciális "bûnözõt" látnak. Közben a valódi tolvajok, rablók boldogan ténykednek odakint...
Azonkívül egy iszonyat marhaság, hogy észreveszi a 3 mm-es CCD-t pl. egy telefonon, mert az visszaveri a fényt. A kapuban meg ki lesz írva, hogy fényvisszaverõ ruhában bejönni tilos...
És az is szép lenne, hogy jó erõs fehér fénnyel vagy lézerrel "levilágítják" a nézõket elõadás közben, mert "gyanúsak".
De hát valamivel meg kell ijeszteni az embereket...
...és az orrodat is tisztíccsa.

Nem megy tönkre a kamerád, csak Nagy fehérséget vesz fel, ha akkor ép felvesz.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Sanyix
Ekkora f@szságot régen hallottam 😄DDD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ooorrrsss
*ááágot<#lookaround>

BANNED

ooorrrsss
Ekkora Õsbaromségot még nem láttam<#falbav><#levele><#gun>

BANNED

ROKICA
de végülis elég nehéz is lenne olyan ujításokat kitalálni amelyek semmilyen elõzõ dolog utjába nem állnak... úgyhogy -alkalmazkodjál-😄

Na már a címen elmosolyodtam. Szerintem ezzel direkt ezért kedveskedett nekünk az SG <#vigyor0>

ROKICA
ez igy van? mert akkor szar

akyyy
ok, bemegyek a moziba, kezdõdik a film, és mivel rendes vagyok, elõveszem és kikapcsolon a telefonomat, erre ez a szenzor szépen trönketeszi akameráját, és többet se fogok vele tudni fényképezni😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ROKICA
LOL

Ez biztos tecik a filmgyártóknak!<#eljen><#eplus2>

"így várhatóan csak minõségi másolatok fognak megjelenni a világhálón"

Nálam ez a hónap beszólása 😄

← ElőzőOldal 2 / 2