101
Fuss Forrest! Fuss!
-
#101 A folytatás címe Gump&Tsa. -
#100 Nem is tudtam, hogy van folytatása valamilyen formában is. Ennek utánna járok, mert a film nagyon tetszik -
Tripod #99 Nekem megvan dvd-n angol 5.1/magyar 5.1
Nagyon jó a szinkron, de azért az igazi mégiscsak angolul! -
#98 Én olvastam nemrég könyvben is,most olvasom a folytatását,szerintem nagyon jó. -
#97 Angolul látta már valaki ? Amikor először láttam még nem voltam annyira szinkron ellenes, így nem tűnt volna fel hogy esetleg shit e a szinkron (bár sokan mondják hogy itt kifejezetten jó lett) -
Tripod #96 Kicsit kihalt a fórum. Úgyhogy most írok ide valamit:
-Nahát, mama vagy Jenny!
-Mama vagyok. Úgy hívják, hogy Forrest.
-Ahogy engem!
-A papája nevét adtam neki.
-A papáját is Forrestnak hívják?
-Te vagy a papája Forrest!
Soha életemben nem láttam még gyönyörűbb filmet!
Minden tiszteletem Tom Hanksnak, Robert Zemeckisnek és Alan Silvestrinek a csodálatos zenéért!
-
vili 27 #95 Hello !
A magyar szinkron 5.1 eredeti, csak nekem valahogy nem akar működni az 5.1.
írj ha megvetted, és hogy működik-e az 5.1 ! Kösz.
Üdv! -
Prof William #94 Ez a 5.1 az eredeti szinkron? Vagy csináltak rá újat? Mert akkor megveszem... -
vili 27 #93 Halleluja !!! Na végre kiadták magyar szinkronnal 5.1 magyarul. Megvettem, csak az a gondom hogy hiába az 5.1 csak a center játszik még a bal és jobb első hangszóró. Sőt a két első hangszóró is kicsit gyanusan szól. Már azt hittem a házi mozival van gond, de a többi filmemet gond nélkül vitte. Valakinek van hasonló problémája ???
Köszi. -
#92 Ide muszáj vok írni vmit! -
vili 27 #91 Ez abszolut így van. És ráadásul a kedvencem. -
Prof William #90 igen sajna! Mijnap is láttam MEdia Marktban a FG DVD-t. nagy boldogan rohanok oda erre... van vagyx 8 féle szinkrionja de maygar az neeem...
Pedi ez azon kevés filmek eggyike ami szinkronnal nagyon élvezhető... -
vili 27 #89 Hello Mindenkinek ! Létezik az hogy a Forrest Gump eredeti kiadásban nincs magyar szinkronnal ??????????????? -
Seten #88
Winston Groom a könyvet 1985-ben írta. A film 1994-ben készült. :P
-
#87 Forrest Gump torrent 1.
Forrest Gump torrent 2.
Forrest Gump torrent 3.
szal van 3 verzió,egyiket vki csak seedeli -
#86 Ha arra gondolsz, hogy 3gp, akkor a neten találsz egy rakat konvertert. Ha ez megvan, akkor az átkonvertált filmet adatkábellel vagy bluetooth-al átküldöd és a kis aranyosra még szerzel egy lejátszót, ami megbírkózik vele, értsd telefonra 3gp lejátszó teljes nézettel. Megfejeledegy kis szabad hellyel még előtte és ennyi.
Visszatérve az első bekezdésedre: valóban sokkal jobbak a ratyi lejátszók, az ún családi videókat ratyi lemezzel csak ilyenek viszik, próbáltam már a panaszkodik lejátszókkal, vagy xwave vagy sorolhatnám még, de egyedül az ilyen teszkó value lejátszók esznek mindent. Egy évig kibírják, addig viszont minden visz. -
#85 És olyat tud valaki, hogy normális kínai dvd lejátszó is le tudja játszani? Olyan, amit a negyedévente kapott SPAR-os kajautalványért meg tudsz venni bármelyik INTERSPAR-ban. Nekem ilyen kell. Mert minek az előtt a rohadék szgép előtt ülni, amúgy is lassú, ezek meg olcsók és pont erre vannak kitalálva, hogy dvd-t játszanak le.
És megvan-e valakinek Symbian-os telefonra?
-=ZR=-
-
#84 Jah, és akkor én is letudnám tölteni :) -
Prof William #83 Jó lenne az is. Kis 100-as csomagokban aztán összeilesszük. Már csináltam ilyet. -
#82 Inkább a rapidra töltené fel :( -
#81 meg kell várni a majomparádét..:Smost egyenlőre se le,se fel nem lehet tölteni sajna :( úgy h várunk... -
#80 Pontosan ! -
#79 a mamám azt mondta hogy ez a világ egyik legjobb filmje
szvsz az egyetlen olyan film ami megérdemelte a sok Oscar-ját -
Prof William #78 Igen igen igen! Töltsd fel aztán add meg a torren linkjét! -
#77 Tudtommal a könyv a forgatókönyv alapján készült, nem pedig fordítva. Így pedig nem meglepő. -
#76 Hát igen, majd úgy összekéne vágni, és akkor teljes mértékben tökéletes film.. -
#75 Szerintem tökéletes lett a befejezés is!!!! -
#74 nekem megvan dvd-n magyar szinkronnal.
lehet h felpakolom majd majomra divxben...(ha kell egyáltalán vkinek...) -
#73 nekem megvan szinkronosan és dvd-n :) nem tom honnan, apám szerezte -
#72 igen, a befejezés nekem se. Épp ezért már a 3. megnézés óta ott kapcsolom ki ahol összeházasodnak. :) -
#71 -Nem kellett volna hogy megüssön téged Jenny
-Gyere Forest menjünk
-Bocsánat hogy megzavartam a fekete párduc bulijukat. -
Seten #70
Egy film ami jobb lett mint a könyv!
-
#69 - Maga tényleg ilyen hülye, vagy csak megjátsza ?
- Az a hülye aki mondja... -
Prof William #68 - Kész!
- Forest! Miért rakta ilyen gyorsan össze?
- Mert maga azt mondta.
Na mindegy menjünk rákászni... -
#67 Én digiztem volna, ha nem b*sztam volna szét a videókártyámat... Kínai GeForc-al nem lehet..:( -
oliverspy #66 Nem digizte be a TV2-ről? Nekem csak kazin van meg szarrá nézve és kéne valami jobb :D
Szinkronosban meg nem nagyon láttam sehol DivX-et. Főleg most hogy 3 nagy torrent oldalból 2 nem működik. -
#65 Na most fejeződött be, a világ, talán tényleg legjobb filmje..:) Egyedül a befejezés nem tetszik.. -
#64 Nincs mit, kicsit sok volt a volt :D -
#63 Thx a segitséget! -
#62 az volt az