Forrest Gump
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nagyon jó a szinkron, de azért az igazi mégiscsak angolul!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
-Nahát, mama vagy Jenny!
-Mama vagyok. Úgy hívják, hogy Forrest.
-Ahogy engem!
-A papája nevét adtam neki.
-A papáját is Forrestnak hívják?
-Te vagy a papája Forrest!
Soha életemben nem láttam még gyönyörûbb filmet!
Minden tiszteletem Tom Hanksnak, Robert Zemeckisnek és Alan Silvestrinek a csodálatos zenéért!
A magyar szinkron 5.1 eredeti, csak nekem valahogy nem akar mûködni az 5.1.
írj ha megvetted, és hogy mûködik-e az 5.1 ! Kösz.
Üdv!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Köszi.
Pedi ez azon kevés filmek eggyike ami szinkronnal nagyon élvezhetõ...
Winston Groom a könyvet 1985-ben írta. A film 1994-ben készült. 😛
Forrest Gump torrent 2.
Forrest Gump torrent 3.
szal van 3 verzió,egyiket vki csak seedeli
ReaL MaDRid x siempre
Visszatérve az elsõ bekezdésedre: valóban sokkal jobbak a ratyi lejátszók, az ún családi videókat ratyi lemezzel csak ilyenek viszik, próbáltam már a panaszkodik lejátszókkal, vagy xwave vagy sorolhatnám még, de egyedül az ilyen teszkó value lejátszók esznek mindent. Egy évig kibírják, addig viszont minden visz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És megvan-e valakinek Symbian-os telefonra?
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ReaL MaDRid x siempre
szvsz az egyetlen olyan film ami megérdemelte a sok Oscar-ját
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
lehet h felpakolom majd majomra divxben...(ha kell egyáltalán vkinek...)
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-Gyere Forest menjünk
-Bocsánat hogy megzavartam a fekete párduc bulijukat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy film ami jobb lett mint a könyv!
- Forest! Miért rakta ilyen gyorsan össze?
- Mert maga azt mondta.
Na mindegy menjünk rákászni...
Szinkronosban meg nem nagyon láttam sehol DivX-et. Fõleg most hogy 3 nagy torrent oldalból 2 nem mûködik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vannak felkapottabb filmek, de inkább az azt fikázásra lehet ráhúzni a divat szót, mert attól az ember azt hiszi, hogy egyedi meg trendi.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.