Forrest Gump

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
A folytatás címe Gump&Tsa.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

gibson9
Nem is tudtam, hogy van folytatása valamilyen formában is. Ennek utánna járok, mert a film nagyon tetszik <#eljen>

Nekem megvan dvd-n angol 5.1/magyar 5.1
Nagyon jó a szinkron, de azért az igazi mégiscsak angolul!
highlander15
Én olvastam nemrég könyvben is,most olvasom a folytatását,szerintem nagyon jó.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Fido4life
Angolul látta már valaki ? Amikor elõször láttam még nem voltam annyira szinkron ellenes, így nem tûnt volna fel hogy esetleg shit e a szinkron (bár sokan mondják hogy itt kifejezetten jó lett)

Kicsit kihalt a fórum. Úgyhogy most írok ide valamit:
-Nahát, mama vagy Jenny!
-Mama vagyok. Úgy hívják, hogy Forrest.
-Ahogy engem!
-A papája nevét adtam neki.
-A papáját is Forrestnak hívják?
-Te vagy a papája Forrest!

Soha életemben nem láttam még gyönyörûbb filmet!
Minden tiszteletem Tom Hanksnak, Robert Zemeckisnek és Alan Silvestrinek a csodálatos zenéért!
Hello !

A magyar szinkron 5.1 eredeti, csak nekem valahogy nem akar mûködni az 5.1.

írj ha megvetted, és hogy mûködik-e az 5.1 ! Kösz.
Üdv!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Ez a 5.1 az eredeti szinkron? Vagy csináltak rá újat? Mert akkor megveszem...
Halleluja !!! Na végre kiadták magyar szinkronnal 5.1 magyarul. Megvettem, csak az a gondom hogy hiába az 5.1 csak a center játszik még a bal és jobb elsõ hangszóró. Sõt a két elsõ hangszóró is kicsit gyanusan szól. Már azt hittem a házi mozival van gond, de a többi filmemet gond nélkül vitte. Valakinek van hasonló problémája ???
Köszi.

Forrest Gump
Ide muszáj vok írni vmit!<#wave>
Ez abszolut így van. És ráadásul a kedvencem.

igen sajna! Mijnap is láttam MEdia Marktban a FG DVD-t. nagy boldogan rohanok oda erre... van vagyx 8 féle szinkrionja de maygar az neeem...

Pedi ez azon kevés filmek eggyike ami szinkronnal nagyon élvezhetõ...
Hello Mindenkinek ! Létezik az hogy a Forrest Gump eredeti kiadásban nincs magyar szinkronnal ???????????????

Winston Groom a könyvet 1985-ben írta. A film 1994-ben készült. 😛

hunbasser
Forrest Gump torrent 1.
Forrest Gump torrent 2.
Forrest Gump torrent 3.

szal van 3 verzió,egyiket vki csak seedeli

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Ha arra gondolsz, hogy 3gp, akkor a neten találsz egy rakat konvertert. Ha ez megvan, akkor az átkonvertált filmet adatkábellel vagy bluetooth-al átküldöd és a kis aranyosra még szerzel egy lejátszót, ami megbírkózik vele, értsd telefonra 3gp lejátszó teljes nézettel. Megfejeledegy kis szabad hellyel még elõtte és ennyi.

Visszatérve az elsõ bekezdésedre: valóban sokkal jobbak a ratyi lejátszók, az ún családi videókat ratyi lemezzel csak ilyenek viszik, próbáltam már a panaszkodik lejátszókkal, vagy xwave vagy sorolhatnám még, de egyedül az ilyen teszkó value lejátszók esznek mindent. Egy évig kibírják, addig viszont minden visz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ZilogR
És olyat tud valaki, hogy normális kínai dvd lejátszó is le tudja játszani? Olyan, amit a negyedévente kapott SPAR-os kajautalványért meg tudsz venni bármelyik INTERSPAR-ban. Nekem ilyen kell. Mert minek az elõtt a rohadék szgép elõtt ülni, amúgy is lassú, ezek meg olcsók és pont erre vannak kitalálva, hogy dvd-t játszanak le.

És megvan-e valakinek Symbian-os telefonra?

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Fido4life
Jah, és akkor én is letudnám tölteni 😊

Jó lenne az is. Kis 100-as csomagokban aztán összeilesszük. Már csináltam ilyet.
Fido4life
Inkább a rapidra töltené fel 😞

hunbasser
meg kell várni a majomparádét..:Smost egyenlõre se le,se fel nem lehet tölteni sajna 😞 úgy h várunk...

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
Pontosan !

quack
a mamám azt mondta hogy ez a világ egyik legjobb filmje <#worship>
szvsz az egyetlen olyan film ami megérdemelte a sok Oscar-ját

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Igen igen igen! Töltsd fel aztán add meg a torren linkjét!
Bandew
Tudtommal a könyv a forgatókönyv alapján készült, nem pedig fordítva. Így pedig nem meglepõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Fido4life
Hát igen, majd úgy összekéne vágni, és akkor teljes mértékben tökéletes film..<#smile>

REALista
Szerintem tökéletes lett a befejezés is!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
nekem megvan dvd-n magyar szinkronnal.
lehet h felpakolom majd majomra divxben...(ha kell egyáltalán vkinek...)

ReaL MaDRid x siempre

Lord Oswal
nekem megvan szinkronosan és dvd-n 😊 nem tom honnan, apám szerezte

Kmarha
igen, a befejezés nekem se. Épp ezért már a 3. megnézés óta ott kapcsolom ki ahol összeházasodnak. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bucser
-Nem kellett volna hogy megüssön téged Jenny
-Gyere Forest menjünk
-Bocsánat hogy megzavartam a fekete párduc bulijukat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egy film ami jobb lett mint a könyv!

Fido4life
- Maga tényleg ilyen hülye, vagy csak megjátsza ?
- Az a hülye aki mondja...

- Kész!
- Forest! Miért rakta ilyen gyorsan össze?
- Mert maga azt mondta.

Na mindegy menjünk rákászni...
Fido4life
Én digiztem volna, ha nem b*sztam volna szét a videókártyámat... Kínai GeForc-al nem lehet..😞

Nem digizte be a TV2-rõl? Nekem csak kazin van meg szarrá nézve és kéne valami jobb 😄
Szinkronosban meg nem nagyon láttam sehol DivX-et. Fõleg most hogy 3 nagy torrent oldalból 2 nem mûködik.

Fido4life
Na most fejezõdött be, a világ, talán tényleg legjobb filmje..😊 Egyedül a befejezés nem tetszik..

Fido4life
Nincs mit, kicsit sok volt a volt 😄

Zadeus
Thx a segitséget!

Punker
az volt az

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fido4life
Hát nem tudom, volt egy film amiben asszem ilyesmi volt, de az egy Keresztapa paródia volt, és Mafia volt a címe, volt az RTL-en is...

Zadeus
Nem tudjátok véletlen mi volt a cime annak a filmnek amikor forrest gumpot ugy parodizálták h egy kis gyerek fut és mindenféle kapa, hordó megijesmik esnek mögé a lábából ??? egy maffia vigjáték naon nagy és közbe mondja neki a bnõje h " fuss forrest fus".......😛 köcce

Fido4life
Hát nem véletlenül mondta Kid Rock, hogy a világ legjobb filmje..😊

Fido4life
Félóra múlva, mindenki pattanjon a TV2-re !

Nem akarja valaki majd feldigizni vasárnapi részt?
Gladiator
asszem nincs rajta magyar szinkron csak felirat. amúgy ennek tényleg nagyon jó a magyar szinkronja, de angolul se rossz.

Jó kis film. DVD-n ki lett adva? Reméllem magyar szinkronnal. Nem szeretem a szinkronos filmeket, de néhány esetben sokat dob rajta a szinkron. És a Forest Gump egy ilyen eset.
Bandew
Nem. Sok embernek tetszik a könyv, ezért az ember kíváncsi rá, hisz nem akarja megfosztani magát az élménytõl. De azért senki nem fog elolvasni egy könyvet, hogy nehogy leégjen a többi ember elõtt, mert még nem olvasta.
Vannak felkapottabb filmek, de inkább az azt fikázásra lehet ráhúzni a divat szót, mert attól az ember azt hiszi, hogy egyedi meg trendi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DJ Skyline
pedig nem!😄

Beast Machine
Ez a film TÖKÉLETES. A rendezés, a vágás, a színészi munka(fõleg az!), a zene, a történet, egyszóval MINDEN!!! Ja, és az a hülye, aki mondja...

...vágod?

Oldal 1 / 3Következő →