294
www.glory-of-rome.fr
-
#36 Nekemmegy -
Malac Úr #35 A link, ha valakit érdekel:
http://www.cdv-forum.com/cdvboard/english/showthread.php?t=54291 -
Malac Úr #34 Ne adjátok fel a reményt, a hivatalos fórumon olvashatók alapján gyári hiba. Kérik a tisztességes, ám runtime error-ba ütköző vásárlókat, hogy valami tököm tudja milyen diagnosztikát küldjenek át. Gondolom kijön majd egy peccs, aztán menni fog (nyílván a reloaded verzió is, pfúj :)!) -
tzolka #33 Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, de pl. Visual C++-t hiába telepítessz, nem fogja megoldani (nekem volt a gépemen, én meg leszedtem, mert azt hittem, az zavar be :-) ). A játék hivatalos fórumán is foglalkoznak a dologgal: valami emberkének el kell küldeni mail-en vmit, csak hát németül van, szóval eddig jutottam...
Üdv. -
SkorpioKing #32 Sziasztok! hajam kihullott, se a clonedvd, se a reloaded, de még a demó se megy? képeken kívül mást nem láttam a gémből (na jó 1 videót még). engem nagyon érdekelne a gém római kor miatt, ha nagyon jó megveszem, de ííííííígy? 3 napja próbálom elindítani, kb 15-20 oldaról töltöttem le "tuti" induló berheléseket, semmi. reloaded-es verziót vagy nem próbálták ki, vagy a demó exe-jét dobták be.
most éppen visual c++-t telepítek, ne mondja senki hogy nem teszek meg mindent. ha ez se megy JÖN A NAGYKALAPÁCS átalakítom a gépet pl betonkeverőnek.
na most alszom egyet hátha lehiggadok és mond nekem valaki valami jó hírt (ezzel kapcsolatban :) ) -
AC2 #31 Én is létre akartam hozni a topikot, csak ezen a fórumon nem találtam azt az opciót ahol ezt megtehettem volna. -
katarzis #30 Nem sajnos azsem és még sok embernek csinálja ugyanezt a forumokon panaszkodnak de nem nagyon van megoldás:/ -
#29 Esetleg valamilyen kódekpakk. -
#28 VGA driver vagy hangkártya driver. -
#27 Nekem valami hasonlót írt ki egyszer a wormsnél, ott egy gép újraindítás megoldotta a gondot -
katarzis #26 Fentvan,és amikor feltettem a demonál évö dx-et is feltettem ugyis ugyanazt irta ki szoval nemtudom mi a probléma -
#25 A TAG védelem foglal annyi helyet, vagy azért olyan nagy hogy úgy hátha többen megveszik, mert nincs kedvük letölteni? Neked melyik van meg? -
#24 Úgy, hogy a TAG-es védelem miatt olyan nagy a klón verzió. -
#23 Az hogy lehet hogy míg a RELOADED alig több mint egy CD, addig a másik majd egy teljes DVD? -
#22 Tegyetek fel legújabb DirectX-et! -
k4rL #21 Ja nalam is mar a demonal is ezt csinalta. -
katarzis #20 Ugyanez a hiba ,de a demonál is ugyanez volt szóval valami nagyon nem stimmel a játékkal. -
#19 Nekem is ugyan ez a hiba jön be!!!
Lehet vamait kezdeni a gémmel?
Vagy Lomtár? -
#18 A játéknak van valami célja, vagy csak úgy építgetjük a várost mint a Sim Cityben? -
miki90 #17 én tudok linket:
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=GloryOfTheRomanEmpirev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
:) -
#16 A crackhez amúgy tud vki egy linket? -
#15 Reloaded, ezt nem nehéz kitalálni. -
#14 Van két féle verzió CLONEDVD-CRIME 4.29GB
És van RELOADED 855MB melyik a jó? -
#13 Reklamálj ott ahol vetted....biztos tudnak segíteni :DD -
Shadow_THH #12 -||- -
k4rL #11
Nalam ezzel indul es nemtok mit kezdeni vele :S -
#10 Ez olyan mint a Caesar sorozot vagy mint a sim city 4 csak ókori környezetben. -
zsilike #9 rome tw hoz képest mit tud?érdemes próbálkozni?? -
Shadow_THH #8 ok akkor azt hiszem a játéknak ennyi volt a pályafutása a gépemen -
Shadow_THH #7 most telepitem másodszor mert nem inudl... -
#6 :P késöbb biztos lesznek háborúk. -
Braveheart #5 Nyugodt építkezős, a kép ezt nem támasztja alá :) -
#4 van már full -
#3 Ja, olyan mint a Caesar.
Nyugodt épígetős. Nagyon tetszik!
-
Shadow_THH #2 szép bár a bw2 szebb volt
szedem is a demot, ez olyan mint a caesar? -
#1 Csodálom, hogy még nem volt topicja ennek a játéknak!
Sebaj.
Sajnos itthon még nem kapni. Viszont szerintem kötelező darab a római kort szeretőknek. Végre van belőle normális változat is!
NForce
További képek:
01
02
03
04
DEMO