116
-
Mice #36 hát ja, ennyi erővel a mosógépet is lehetne behozni gyümölcsturmixgépnek. ki nem xarja le, hogy mikre lehet alternatív methodikával felhasználni vmit? a célfeladatát tekintve konzolnak lett elkészítve szórakoztató céllal és köze nem volt a szg-es felhasználáshoz amikor kihozták. -
Mice #35 szerintem meg az a nevetséges, hogy ilyen címen akart spórolni. most meg lehet kiderül, hogy becumta. ennyi. nincs mit szépíteni ezen. amúgy meg elég mocsok dolognak tartom mások munkáján gazdagodni, mert annó a szg-es felhasználást sem ők seggelték (hackelték) ki, és csesztek bkit is ebben támogatni (sőt) ezek után az a minimum, hogy tejelnek! -
galocza #34 feltételezem, hogy a különbség a vám terén azért volt, mert az egyik célja tisztán szórakoztatás, a másiké (elvileg) munka.
az hogy a konzollal sok mndent lehet tenni játékon kívül is, nem számít: senki nem ezekért veszi meg (max később nekiáll ilyesmivel szórakozni...
a sony meg tekintse végig saját repianyagait, reklámjait, marketingelemzéseit célközönségestül és utána merje szemrebbenés nélkül mondani, hogy a ps2t számítógépnek akarják eladni... -
csomi #33 Jatekot meg nem latott csak gepet. Egyebkent mi lehet az a 3,6-os? -
#32 Ha te az eladások mennyisége miatt veszel valamit, akkor igazi divatjátékos vagy. Mehetsz nézni a valóságsókat, azok is divatosak... legalább nem itt fanboykodsz. -
#31 Leszarom, hogy konzol vagy számítógép, ameddig az eladásaival és játékkínálatával porrá alázza az igzbogzokat (igen, a 3,6-ot is). -
Shadow_THH #30 ott a pont megelőztek :D -
Shadow_THH #29 akkor az én N-gagem is számítógép mert python-t is futtat :/ -
Orgi-CRPD #28 Nevetséges!
A PS2 számítógép. Adatot olvas a memóriából, azon matematika műveleteket hajt végre, majd visszaírja a memóriába. (a konzol is számítógép és a telefon is) Ha meg akarják külömböztetni és adóztatni egyiket másikat, akkor definiálni kellett volna, hogy mitől válik egy számítógép telefonná vagy konzollá.
u.i.: A telefonon a mai modern mobilteelfonokat értem, nem a régi tárcsás készüléket.
-Orgi-
-
#27 Hol szereztél hozzá, Linux kitet?
Nekem is van egy régebbi PS2-m, annak idején én is terveztem hogy felbővitem, de ugyan annyiért 2x olyan gúd használt pc-t lehetett venni.
Amúgy szerintem szopjon csak a Szoni, hogy nem volt képes rendesen támogatni ezt a dolgot. -
#26 Számítógép e a telefonom ? Tudok rajta xvidet nézni , zenét hallgatni ,netezni , szövegszerkeszteni ....
-
#25 Közben Real Cián kimondta az igazságot.
Pl: a Nintendo 64 egy konzol, a Sega Megadrive egy konzol... de a PS2? Nem éppen.
Már jó ideje Div-x filmeket nézek rajta is kipróbáltam rajta a Linuxot is, sajna hálókártyám nincs így netezni nem tudok vele, de legszívesebben arról írtam volna be ezt a hsz-t.
De ha már itt tartunk számítógép-e az NGE?
C-64 emu pipa, Fortran Compiler-rel, mindenféle Sid szerkesztő-vel együtt.
Sőt még egyébb konzolokat is képes emulálni (pl: SMS).
Na most akkor mi van? Ezt a hsz.-t beírhattam volna NGE-ről is
-
alien47 #24 Nem azert de ha valaki torvenyt sert akkor nem az 5-10-15 evvel kesobbi torvenyeket veszik alapul hanem a jogsertes idopontjaban aktualis torvenyeket.
Tehat valoszinu hogy kokemenyen fizetnie kell. -
REAL_CIÁN #23 Definiálnád, hogy mik azok az "általános számítási feladatok"? -
cucumbira #22 a PS3 nem tök8, h konzol-e vagy számítógép? Ha jól olvastam egyikre sincs már vám... -
REAL_CIÁN #21 Tudjuk, hogy a PS2 egy konzol, de futtatható rajta Linux, sőt programozni is lehet vele, meg vinyó és egér+bill is rakható rá.
Innentől ki mondja meg, hogy hogy hol a határ a kettő között? Mert ha én egy PS2-t csak azért veszek, hogy a Linux-al dolgozzam rajta, akkor igenis számítógép (nem pc).
A PS3-al meg még inkább így lesz, azon alapból Linux OS lesz és egy csomó mindent megtehetünk vele. -
#20 Ha jól tudom a számítógép olyan eszköz ami általánosan minden számítási feladatra alkalmas. A PS2 viszont nem. A PS3 valószínűleg már tényleg számítógép lesz, köszönhetően az általános célú processzorainak. -
#19 inkább tiltanák be az összeset és a PC-s játékokat is -
virs lee #18 Remélem kifizettetik vele, büntivel meg kamattal együtt, különben egyre többen szoknak rá az időhúzásra és a törvények kikerülésére. -
kbupdate #17 ÁÁÁ!! Akkor értem már miért olyan hülyék az informatikusok és köpni nyelni ne mtudnak ha meg kell oldani mindennapi problémákat!! Azért hívogatnak engem az informatikus ismerőseim, és nem infoormatikus ismerőseim informatikus kollégái:D (KOMOLY!) -
yann #16 végre egy hozzáértő!
nem kötözködés, csak őszinte kiváncsiság: akkor mi a számítógép? -
szombi #15 Én informatikus hallgató vagyok, és nálunk alapelv:
A PC nem számítógép.
info.sch.bme.hu/document.php?doc_id=52 -
#14 Hehehe, annó a PS2 tulajok számítógépnek csúfolták az Xboxot, erre kiderül, hogy a gyártó szerint az ő gépük is az akart lenni, de közben mégsem :D -
LowEnd #13 Ez nem így van. Azért vagyunk, hogy hülye vitákkal egymásnak olyan munkát adjuk, amit majd TE fogsz kifizetni
Komolyra fordítva a szót, itt a vita feltehetően azon ment hogy a PS2 multifunkcionális - munkaeszköz-e (amire nyilván kedvezőbb behozatali szabályok vonatkoznak), vagy szórakoztatóelektronikai termék.
És a számítógép csak egy cimke.
De ez tökmindegy, a lényeg, hogy pör legyen, és éhen nem halunk -
lokko #12 hát ez a jog, ezért van annyi jogász a világban, hogy ilyen rohadtfontos kérdésekben dűlőre tudjanak jutni. -
kbupdate #11 Pl. az autómban a "fedélzeti computer" ami mindent tud mutat, átlag fogy, megtehető km, stbstbstb.. az akkor most mi ?...
Az már MÁS! kérdés Hogy PC-e vagy sem a PS2 vagy, a MaC gépket is akkor ezen az elven hova sorlná az ember (persze egyértelműen számítógép).
Szóóval, szgép. Mi is a szgép definícója? Ha PChez akarják hasonlítani, akkor egyértelműen NEM szgép a PS2, de minden más tekintetben tekinthető szgépnek:D
Hát elég bonyolult tud lenni.... -
CzG #10 Rossz pénz nem vész el! -
CzG #9 Nyugi, holnap úgyis előfog kerülni és majd megmondja a frankót -
dez #8 Akkor a Windows Media Center Edition-ös PC-k is szórakoztatóelektronikai eszközök? -
#7 Dzson, hol vagy ?? -
#6 Az én Casio számológépem is számítógép... -
lyzu #5 de a ps2 mégis csak egy szórakoztatóelektronikai eszköz, mer játékra, filmnézésre, zene hallgatásra használják nem pedig munkára... -
Cat #4 a bíró bekért igazságügyi szakértői véleményeket, majd meghozta a döntést. -
Caro #3 Kíváncsi lennék hogyan különböztetik meg a kettőt. -
whitehawk #2 Lehet, hogy célhardver, de azért mégis csak számítógép. -
Shadow_THH #1 :D ez zseniális pedig még a saját oldalán is konzolnak hívják