Warzone2100

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Jaja, én is nagyot néztem, amikor láttam egy képet, hogy Warzone2120... erre gondolsz?

Van hozzá cheat?!?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mikiller
Ezt végignyomtam anno, qrva nehéz a végefelé, de meglehet csinálni cheat nélkül, legalábbis nekem sikerült, mert azt sem tudtam még akkor, hogy mi az a cheat<#nevetes1> Ha megnézitek a cd tartalmát látható, hogy elhintettek pár képet a Warzone 2150-rõl, de sajna azóta sem készült el, pedig nagyon jó game volt, rengeteg variációval<#rinya>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

nearo
utolsó pálya... második világ közepe felé tartok<#szomoru1>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Carlos
Az uccsó pályát bevallom csak csittel tuttam megcsinálni.
Nagyon szépen köszönjük, ha feltöltöd valahova!
Max Respect, bro!

Þór vígi þessi rúnar

Nekem megvan, feltolom hamarosan valahova és dobok ide egy linket.

Én is nagyon kedveltem, ezvolt az elsõ 3d-s stratégia aminél nem idegelt az, hogy 3d-s 😊
Az utolsó pálya viszont halál volt, azt hiszem, nem is tudtam megcsinálni. De a bázisépités az tényleg szupi volt benne.

nearo
hát nem tok, nekem unokatesómtól van meg

Köszi ezt én is megtaláltam, cask sajna fizetõs. Vmi más hely esetleg?

War. War never changes.

nearo
google-n találtam[:-()

nearo
Nemtom, EZ az-e.

Zsolo007
Az a ground control volt 😊

artschiatwork
2001-es

nearo
Régen?!? Szerintem még most is nagy játék... most is ezt tolom😊))

bigfoot
ez mikori game?

Carlos
Engem is érdekelne!
Imádtam...Iszonyú jó 5let volt, hogy a kezdö bázisod a játék végéig ottvolt és fejleszthetted...
Aztán meg te raktad össze a járgányaidat!
Kurva nagy volt!
Nem értem miért lett ennyire elfeledve...

Þór vígi þessi rúnar

Hú mekkora játék volt ez régen! Nem tudja vki honnét lehet letölteni?

War. War never changes.

nearo
Kössz a képeket, ez az enyém talán túl nagy lett...😊))

nearo
Kár, hogy egység nincs rajta... nembaj, keresek másikat.

artschiatwork
igen, ez az, jól emlékeztem 😊

DJ Skyline
nearo
Képet meg mindjárt próbálok...

nearo
Egy stratégiai játék, de ha fórumkeresõben úgy keresel, hogy hsz-ekben keressen, akkor nem dob ki túl sok mindent, viszont van benne egy-két hasznos info.

artschiatwork
ez vmi régi játék, nem? Asszem az elsõ stratégia, ami 3D-s volt, és ki lehetett használni a terep adta lehetõségeket.

DJ Skyline
kép,videó,infó esetleg, hogy mi is ez?

nearo
Ja, és vélemények a játékról?

nearo
Ki ismeri a játékot, ki játszott már vele, és ki pörgette már végig?

← ElőzőOldal 3 / 3