MySpace: kártérítés szexuális zaklatásért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adott egy 19 éves kanos érett már férfi nem fiú mit gondolt a kis csajszi legózni fog vele?
amúgymeg az anyja tipikus amerikai gyökér aki a saját hibáját próbálja másra kenni itt az a baj hogy én nem is engedném sehova a leendõ lányomat egy 19 éves egyénnel lehet az felõlem jézus is majd ha megérett rá mehet! mostanság nagy divat a szüzesség elkurása és most a lányokra gondolok sztem ebbõl legalább 50%megbánja amit és akivel tette 50% meg mire nagykorúságát betölti ribanc lessz!!<#falbav>#falbav><#taps>#taps> hajrá 10 év múlva már égõ lessz egy ovisnak hogy még szûz?!<#wow2>#wow2>
apám szar ez a világ!!!<#gunyos1>#gunyos1> kinyalhatja minden pedo köcsög
F
Zaklatnak lánclevelekkel az iwiw-en; fenyegetnek, ha nem küldöm tovább nem szexelek egyévig
off
...erre járkál bokor gyuri, és bezárat majd néhány magyar dc hubot, és torrent trackert -mert az jó!
...hopp éppen nem is elérhetõ az egyik (majom) ???
Mert Te húznád a rövidebbet 😊
Szánalmas, mik folynak a nagyvilágban. Szerény álláspontom szerint nem csak mi vagyunk ennyire szkeptikusak, hanem a Föld bármely pontján kételkednek a szülõ elméjének épségében (vagy éppen túl okos?).
Sõt, ha már ennyire fikázzuk Amerikát, szerintem ott is akad egy-két homo sapiens, akik elítélik ezt a magatartást.
Az USA-ban ez a kultúra. Tiszteletben kell tartani, de megóvni tõle kicsiny hazánkat 😊
mé'nem pereljük be egész amerikát? <#vigyor2>#vigyor2>
Hiszen az ügyvédeket neki is fizetnie kell. Figyeljétek meg, megegyezés lesz, MySpace tejelni fog valamennyit.
Komolyra fordítva a szót: én abszolút nem sajnálom a kiscsajt. Aki 14 éves létére 19 évesekkel kavar, ráadásul több hónapos virtuális ismeretség után a közeledést molesztálásnak veszi, az teljes biztonsággal tajgetosz-pozitív. És talán a perelgetés helyett a szülõknek kéne felelõsséget vállalni. Ha már annyi szó esett róla...
"-Stanley, tudod, miért kapsz 10 hónap szobafogságot?
-Nem!
-Tudod Stan, a kutyának nem illik kiverni társaságban... ööö... úgy értem, a kutyának soha nem szabad kiverni!
-De hát mi ez a nagy felhajtás?
-Ó Stanley, ti soha nem tanultatok ilyet az iskolában?"
(bocs a pontatlanságért, emlékezetbõl írtam)
STUUUPID AMERIKAIAK
pesze ez inkább a pénzrõl szól...
Még a napszemüvegre is rá kell írni nekik:
"A napszemüveg a hõség ellen nem véd"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de õk is tudják hogy baromség csak éppen a jogrentszerük lehetövé teszi hogy ilyen gyagyaságokkal szöszöljenek...hát igen jóléti társadalom mert ilyen kis szarságokra pazarolják az igazságszolgáltatás idelyét, mert hát ott nincs is semmi komoly dolog amire lehetne mág idõt szentelni... source foreva'<#worship>#worship>
OFF: Remélem errefelé nem akarják átvenni az amerikai baromságokat, mert mostanság nagyon majmolja amerikát ez az ország is... <#levele>#levele>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
hé! Mi nemigazán szeretjük a TE fajtádat errefelé! -.-
http://www.lohere.net - a MagyarChan
-hova mész lányom?
-hát egy uriemberrel aki maj' 10 évvel idõsebb elvisz midnenhova hazahoz meg megfõz helyetted anyám moziba.
-ja ok
...
-anya meghúzta a hajam
-kislányom gyere megyünk
-rendõrségre?
-malacpersejért hülyelány
http://www.lohere.net - a MagyarChan
mindenert beperelnek mindenkit...
ez ott bevett szokas...
http://atwwebmaker.tx.hu/
LOL! 😄
Nem lehet hogy esetleg a szülõnek oda kellett volna figyelni rá? Meg mondjuk figyelni arra hogy egy 14 éves kiscsajt egy srác akárhova ne cipelhessen el. Figyelni a gyerekre, meg valamennyire megismerni a baráti körét, nem olyan nagy dolog. Persze könnyû másra hárítani a hibát..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
1. A lány tud írni-olvasni, így el kellett olvassa a használat feltételeit.
2. 14 évesen már tudnia kell mindenkinek (és tudja is), hogy hogyan mûködnek a dolgok. Ráadásul a mai tizenéves korosztály nagyon korán érik.
3. Tele van a világ aberrált dolgokkal, egyszerûen képmutatás - a kapzsiság mellett - elõvenni egy ilyen ügyet.
4. Akiket valóban erõszak ér gyermekként - mert ez valójában nem volt semmi - azok mit tegyenek? Õk mennyire pereljék be és legfõképpen kit?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Égessük fel ez a koszos internetet!!!
Ja egyébként az milyen már hogy "hat esetben molesztálta" ??!?!
"Anya képzeld fogdosta a mellem" 1. alkalom
"Anya képzeld fogdosta a combom is" 2. alkalom
majd amikor 6x is találkoznak
"Anya hüpp-hüpp, képzeld azt mondta hogy szép a szemem"
"Na ez se akar megdugni téged, gyorsan bepereljük ezt a sátánista rohadt MySpace-t" 6. alkalom
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Általános jelenség (nálunk 1000%), hogy a "kislányok" min. 8-10 évvel idõsebb emberekkel kezdenek "érintkezni" 😊 De ez megmarad nagyobb korban is! Ált. a környezetemben a velem 1korú 21-23 éves lányok rendre 29-31 évesekkel kezdenek!!
Ha itt történt volna nálunk ez az eset , én szivem szerint min. kiskoruak börtönébe záratnám a kiscsajt ugy kb. 1 évre ,az anyját meg fegyházba
10 évre , hogy r*h*dj*n meg az a romlott pénzéhes alacsony IQ teljesítményû degenerált , k*rv*t nevelõ világot romlásba borító élõlény 😊
Érdekes h. pont a MySpace felelõs mindenért , mert persze természetessen más nem játszott közre ebben
a csalásban 😄 ( bocs a kikelésért, nem ilyen vagyok😄 )
mintha nem rövid ideig találkozgattak volna mind VR mind real life.. akkor most hol a molesztálás?
ez kissé eltúlozva olyan mintha valaki bemenne egy melgbárba ott felszedne egy ********, majd miután megtörtént a kellemetlen dolog.. feljelenti hogy megerõszakolta.. és perli a bárt mert ott ismerkedett meg vele.. szánalmas...
:<#violent>#violent>ezt nekik..
chat.hu, randivonal, miegymás.. Hozom a hugom beregisztráltatom oda, aztán dõl a mák...
<#gunyos1>#gunyos1><#nezze>#nezze>
nem is tudom.. legalja vagy szánalmas.hu? 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ööööö, a MySpace nem ingyenes? Mert én nem emléxem, hogy fizettem volna nekik ...
Másik meg ... az Internet Elötti idõkben volt ám olyan, hogy valaki(k) újsághírdetés és/vagy levelezés által ismerkedett. Akkor is beperelték az újságot és/vagy a Postát?
Vagy ha élõben ismerkednek meg, mondjuk egy étteremben, moziban vagy diszóban és élõben hazudja magát valaki jófejnek ...?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Az amerikaiak tényleg hülyék ...
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nem is annak a kedves szülõnek, aki április óta elfelejtette észrevenni a szitut. Hülye amerikaiak, amerikai hülyék 😞
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
"a szexuális támadásra egy parkolóban került sor"
akkor miért nem a parkoló tulajdonosát perelték be? vagy azt is beperelték?
egyébként is, USA-ban felsegítesz a földrõl egy kisgyereket, máris mindeki üvölt, hogy pedofil
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://www.raphirek.hu
http://www.raphirek.hu