95
-
Benedicht #15 Hat szerintem, a linuxos kozosseg alltalanosan hasznalt "ha win-t hasznalsz, akkor f@szlama vagy" hozzaallasa sem a legjobb. -
intrex #14 Én a büdös életbe soha nem fogok microsoft cuccot rakni a gépemre. Igazából nem az oprendszerükkel van problémám, hanem a mindent elsöprő felsőbbségtudatuk, a mindenkit és mindent porba gyalázó politikájuk, a kapzsi szerződéseik, a bunkó hozzáállásuk, a világot elsöprő beképzeltségük szúr szemet igazán. -
Benedicht #13 1 giga ram-al, 1100 mhz-es procival nagyon is jol ment. -
#12 Pl. sokkal tutibb külsőt! Igaz, hogy ellopták mindazt, amit a Mac OSX-e már évek óta tudott, de hát ez van. És pontosan ez fogja a laikus vásárlókat rávenni a Vista megvételére, egyszerűen azért, mert szép. Jó magam persze ha oda jutok, hogy Vista fog szuperálni a gépen, be állítom majd a "klasszikus windows" skin-t (már ha lesz benne olyan... még nem próbáltam a bétát) -
#11 2 giga rammal, meg atom grafkártyával
egyébként te tudod miért jó a Vista? mert én nem
milyen pluszt ad (a directx10-en kivül)? -
#10 nálunk a PC-s oktatás kimerül a MS termékeinek ismertetésében
szép -
#9 Egy ideig (fél/egy év) én sem, de érdemes egy pillantást vetni a legutóbbi bétára. Hihetetlenül gyors, én is csak csodálkoztam nagyokat. -
#8 "a Vista vonz akkora figyelmet hogy az emberek azt mondják, hogy mégsem most költenek egy új gépre, hanem megvárják hogy megjelenjen az új oprendszer, és akkor fejlesztenek."
Ez azért cseppet izééé..:) -
#7 "Persze nem a Vista miatt fognak új gépre beruházni"
jaj dehogynem, amikor az eddigi hardveren majd el sem indul
ez mekkora álszentség
-
Cat #6 én meg még w2kval nyomom, office '97-el, és egyáltalán nincs szándékomban áttérni más rendszerre. Minek? -
#5 én a Vistára sem fogok áttérni
ennyit a Microfosról -
Chris05 #4 Azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy stabilabb. Ma már legalábbis nem. Régen a Win98 idejében valóban stabilabb volt a Linux, most is az maradt, de az új MS oprendszer is azzá vált (XP, 2000, 2003). Most ezer példát és ellenpéldát lehetne írni, de pl. a benti céges gépünk jan 01. óta kb 15-ször lett újraindítva, és 3-szor kikapcsolva (Természetesen tervezetten). Ma a runtime 16 napnál tart újraindítás nélkül. Szóval ennyit a "stabilabb" jelzőről. -
roliika #3 Nem akarom a Linuxot fikázni, mert nekem is lakik 1 a gépemen, de szerintem még mindíg csak igazán szervernek tökéletes. Annyi disztrib van, hogy ha magadtól pakolsz 1 linuxot össze, tuti, hogy a progik felével nem lesz kompatibilis. De sokszor a dobozos változat sem...emészthető a többi linuxos progi számára. A videókari /Radeon/ installálás + elég keserves.
Szóval szervernek tabil + gyors, de azért felhasználói oprendszernek gyengécske. Az NTFS-ről való DVD írása pedig borzalmas, nem megbízható /4 lemezem vágta gallyra 2 disztrib. -
Rednek #2 Nehogy azt hidd, hogy nehéz a Linux..
Tedd fel a SuSE 10.0-át olyan mintha Windowsod lenne, csak persze stabilabb, és Linux alá is megvan minden program ami kell (játékok kizárva). Meg kb 1 nap míg metanulod a Linux használatát(felhasználói szinten) -
Chappy #1 MEgint ez az MS... Én WIndowson tanultam meg gépezni (meg régebben DOSoztam), most teljesen lételemem a Windows (nem a száímtógép). Akármit teszek a gépre, fel kell tennem egy Wint. Amúgy a sz.gépek csak nehezítik az életet.
Win - hibás
Linux, Unix - Na, ezt meg ekezlni kell tudni
Mac - hm..
Sun - Az agyad nem ISO szabványú...