1101
XBOX 360 Játékok
-
#780 Ja kell de elég neki egy memóriakártya (arcade pack) viszont ha akarsz live-ozni akkor meg hdd kell. Tényleg nincs ilyen benne mert nem pc -
Forcee #779 Akkor a mentéseknek kell a memoria? És akkor tényleg nincs ojan h bele uj videokari meg ienek? -
#778 Lehet bőviteni ugy hogy megveszed a 120 gb-os vinyót,nem lehet telepíteni csak berakod és játszol -
Forcee #777 ha megveszek egy premium vagy egy elite packet akkor az alapgépekbe csak a merevlemez nagysága különbözik? és ha megveszek egy premiumot ami csak 20gb os akkor azt késöbb tudok böviteni 120asra?A játékokat telepiteni kell vagy csak berakod és játszasz vele mint a ps1-2 nél???
van egy pár dolog amit nem értek plz válaszoljatok:) -
ecneb #776 Aha köszi a választ :) -
#775 Nem biztos,de lehet -
ecneb #774 Kérdés... tudom ovlassak vissza de csak egy IGEN vagy egy NEM kell..szóval:
Ha veszek egy flesselt gépet...de van eredeti lemezem is mert mér ne lenne csak nem veszek meg mindent csak ami tényleg jó... akkoris bannolnak liveról? :S -
#773 No warez -
#772 nem lehet -
Esnyoc100 #771 Hogylehet rámásolni az xbox -winchesterére a dvdn levő játékot? -
scheri #770 Hy!
1 másolt játékot beolvastam Imgburn-el is és Dvddecypter-el is.A kérdés az hogy akármlyikkel írom vissza elvileg jó lesz?Mert nem tett 1ik progi sem dvd kiterjesztésű fájl hanem csak az iso-t és az mds-t.És h apl Img-vel akarom vissza kiírni akkor 1ből ugat hogy vmi van a rétegváltással pedig be van állítva a progiba. -
Nonoo #769 Sziasztok!
Keresek eredeti Dead or Alive 4-et.
Árban megeggyezünk!
Köszi Nonoo -
#768 Eladó FIFA 08 erdetei dobozos, magyar!
5000FT! -
#767 www.multiformat.hu 4000FT (nekem ők flashelték, tökéletesen működik)
www.consolcorner.hu 10.000FT
Az arcade flash a többit nem tudom mennyiért csinálják! -
Display #766 Xbox360 Elite minden gyári tartozékkal tökéletes állapotban eladó - 65.000 (kipróbálható, érd. pm-ben) -
atessz79 #765 Eladó:
x360 FIFA 07 3k (Angol) PAL
x SplinterCell-ChaosTheory 1,7k (Német tok) (Angol Lemez) PAL
AKCIÓ 2egybe előreutalással 4k Utánvételesen 4,5k
érd. privi.
Csere is érdekel! -
#764 jatekaim.hu
Van minden, régi új, satöbbi. Egy megnézést megér, hátha látsz valami izgit. -
laxika0428 #763 sziasztok srácok. kérlek segítsetek honnan tudok jó áron játékot rendelni. külföld belföld. de külföld inkább mert hallottam ott minden olcsóbb csak nemtom honnan kéne rendelnem. előre is köszi -
norbee007 #762 Sziasztok!
PLS segítsetek. Elakadtam a Lost Odyssey-ban. A 3. lemezen járok, és a pingvintől kéne megszereznem egy amulet-t, mert később jól jöhet. Azonban nem bírtam elkapni és már a barlangjában van, nem bírom elkapni. PLS segítsetek, hogy van e mód még az amulet megszerzésére...
THX -
#761 Brute force? -
#760 Megtorom en neked ingyen is ... bar azutan nem fog mar vinni semmitsem :D -
Gb666 #759 És a megtörése? Hogy másolt cuccot is vigyen? -
#758 újonnan 48k -
#757 ELADÓ!
EA SKATE (magyar kézi könyvel, karcmentesen) 6k -
Gb666 #756 Hy! Mennyibe kerül egy jobb xbox 360 és a Flashelés vagy mi? Amivel másolt Dvdket is viszi? -
Display #755 Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 70.000 HUF. Érdeklődni pm-ben! (játék választható!) -
porkesz #754 Sziasztok!
Eladó egy garanciális xbox 360 premium minden tartozékával és 5 eredeti játékkal.
A gép nem módosított ezért az írott játékokat nem viszi.
Játékok:
-forza2
-pgr3
-pinata
-fight night3
-gears of war
Ajánlatokat privátban várok. -
#753 Üdv,
Engem Superman Returns érdekelne xbox360 -ra ha valakinek van eladó vagy cserélné az pls írjon a [email protected] vagy privibe -
skynlyne #752 KÖSZI!!!
-
#751 Remélem erre gondoltál:WWE SmackDown! Vs. RAW -
skynlyne #750 Hali!
Valki megmondja nekem mi a címe annak a játéknak mi pankrációs és persze xbox360-ra készült.(szereplők:Rey Mysterio,Undertaker.....stb.)
Előre is köszi
Skynlyne -
#749 Mas tulajdonosok sem nagyon valaszolnak. Beteszik a cuccot, aztan tobbet arra sem neznek :) -
#748 sziasztok! nem tud valaki ninja gaiden 2 demojáról pontosabb időpontot mondani??mert azt tudom hogy május..
de már nagyon várom és azt hogy hanyadikán azt is tudnom kéne :P:S -
#747 ja meg mindig van elado halo3 -am (eredeti, hibatlan, kiskonyv) ajanlat johet priviben :) -
#746 valakinek elado timeshift?
jatekaim.hu -n nem valaszolnak a timeshift tulajdonosok :'''( -
#745 Valaki nem tud egy eladó Condemned:Blood Shotot Boxra? A Demot ki probáltam és kurVa jó! -
#744 Hello! keresek eladó Halo3-at,Gears of wart, és Lost Odessey-t. Ajánlatokat pmben. -
atessz79 #743 x360 FIFA 07 3,5k (Angol) PAL
xbox SplinterCell-ChaosThedry 1,9k (Német tok) (Angol Lemez) PAL
/AKCIÓ 2egybe! 4k+posta,előreutalással 4,5k Utánvételesen 5k\
KATT!
KATT! -
#742 Ja van uk live-om is 12+1 hónap 11,500 huf -
#741 Bontatlan UEFA EURO 2008 PAL - 10990