1101
XBOX 360 Játékok
-
IGAZIWILLIAMS #17 ".. Na ide se jövök többet.."
Azt megköszönnénk... :D -
#16 :D Nem lehet hogy nem 720p-ben láttad? Amúgy én játszottam a demo-val x360-on, és nem hinném hogy ki bírná rakni egy ps2-es azt a képet :P Amúgy meg ha PC a szimpi, és nincs is otthon x360-ad, meg nem is akarsz akkor tényleg felmerül a kérdés, hogy miért is jöttél? -
#15 Áááá,a régi jó kvarcjátékokon futna a legjobb minőségben -
#14 Szánalmas barmok..-.- Én jáccotam a Corában vele, és nem sok változáts tapasztaltam, a PS2-eshez képest.. Na ide se jövök többet.. -
IGAZIWILLIAMS #13 Izé..mégsem vagy meg sem? -
#12 Sőt, még büdös is - pedig a PC verzió olyan, mint mikor eső után párolog a betonon a víz. -
ingy3nfr3g #11 Megsem közeliti a grafja és a játékélmény meg fölleg nem a pc-s verziót!!!!
Igen rákell költeni, de megéri. -
#10 Sőt, gameboy-on is szebb... -
#9 NES ? -
#8 Szerintem NES, PS2 azert ennel joval szebb latvanyt produkal. -
#7 Hát de az MW lófasz ezen a gépen ! Ugyanaz grafra mint PS2-őn !! -
#6 Kihagy 250.000 ft-ot minimum, amennyit te a gépre költöttél, és vesz egy xbox360-at 80.000-ért, amin ugyanolyan szépen fut, ha nem jobban fut a bf2.
Ennyi, ezt tényleg kihagyja :D -
#5 én pc-n nyomom on-line a battlefield2-t és nem tudod mit hagysz ki
-
#4 hátőő -
#3 t*k -
Attila 007 #2 Nekem lenne is egy kérdésem, mégpedig az hogy ha valakinek megvan a Battlefield Modern Combat, neki megy e hálózatban online játékba, mert nekem sehogysem akar elindulni, a többi összes játék megy onlineba csak ez az egynem, válaszokat előre is köszönöm -
Attila 007 #1 Sziasztok, nyitottam egy ilyen forumot, mert a sima xbox360 ba inkább hardware jellegü problémákat látok, itt meg mindenki kérdezhet a játékokról, élményekről, valaki esetleg elakadt valahol és azt szeretné megtudni hogyantovább, stb