1101
XBOX 360 Játékok
  • IGAZIWILLIAMS
    ".. Na ide se jövök többet.."

Azt megköszönnénk... :D
  • testerlnx
    :D Nem lehet hogy nem 720p-ben láttad? Amúgy én játszottam a demo-val x360-on, és nem hinném hogy ki bírná rakni egy ps2-es azt a képet :P Amúgy meg ha PC a szimpi, és nincs is otthon x360-ad, meg nem is akarsz akkor tényleg felmerül a kérdés, hogy miért is jöttél?
  • Max 36
    Áááá,a régi jó kvarcjátékokon futna a legjobb minőségben
  • Fido4life
    Szánalmas barmok..-.- Én jáccotam a Corában vele, és nem sok változáts tapasztaltam, a PS2-eshez képest.. Na ide se jövök többet..
  • IGAZIWILLIAMS
    Izé..mégsem vagy meg sem?
  • CrucifX
    Sőt, még büdös is - pedig a PC verzió olyan, mint mikor eső után párolog a betonon a víz.
  • ingy3nfr3g
    Megsem közeliti a grafja és a játékélmény meg fölleg nem a pc-s verziót!!!!
    Igen rákell költeni, de megéri.
  • deep
    Sőt, gameboy-on is szebb...
  • Fido4life
    NES ?
  • CrucifX
    Szerintem NES, PS2 azert ennel joval szebb latvanyt produkal.
  • Fido4life
    Hát de az MW lófasz ezen a gépen ! Ugyanaz grafra mint PS2-őn !!
  • Csacsi
    Kihagy 250.000 ft-ot minimum, amennyit te a gépre költöttél, és vesz egy xbox360-at 80.000-ért, amin ugyanolyan szépen fut, ha nem jobban fut a bf2.

Ennyi, ezt tényleg kihagyja :D
  • schrank
    én pc-n nyomom on-line a battlefield2-t és nem tudod mit hagysz ki
  • Petka
    hátőő
  • Viktorr
    t*k
  • Attila 007
    Nekem lenne is egy kérdésem, mégpedig az hogy ha valakinek megvan a Battlefield Modern Combat, neki megy e hálózatban online játékba, mert nekem sehogysem akar elindulni, a többi összes játék megy onlineba csak ez az egynem, válaszokat előre is köszönöm
  • Attila 007
    Sziasztok, nyitottam egy ilyen forumot, mert a sima xbox360 ba inkább hardware jellegü problémákat látok, itt meg mindenki kérdezhet a játékokról, élményekről, valaki esetleg elakadt valahol és azt szeretné megtudni hogyantovább, stb