1101
XBOX 360 Játékok
  • Derapo
    Igaz.Én se tanálome. Nincsen nálamse E3 menü. Minnyá reggelek egy japáni címet oszt majd akkó.
  • Agreal
    és hol van az a e3 menüpont?
    mert nem találom:(
    a rendes játéklistában pedig még mindig nincs benne:(
  • CrucifX
    mert nem a kozponti jateklistaban van, hanem az E3 2006 menupont alatt. (legalabbis angol marketplacen ugy volt, most mar fokonyvtarban is kinnt van)
  • Derapo
    Én nem látom:( Amerikanszkijj címet regisztráltam tán azé nem? De télleg nem lelem a demot,de mennéznémmá...
  • CrucifX
    Amúgymeg holnap 48 óráig ingyen lecibálható a teljes Texas Hold'm Poker, holnapután pedig jön a Just Cause demó.
  • CrucifX
    ?? Már májusban kijött...
  • turho
    Mondjuk a resident evil 5-ért megbocsátanám a többit :)
  • Derapo
    Jövő héten jön 1-2 valami.
  • turho
    Én sem találtammég, nemrég néztem. Elég pangás van a marketplace részen.
  • Derapo
    Az xbox.com-on azt írja,hogy a marketplacen van a test drive unlimited demo. Látta mán valaki mer én nem má egy órája nézem a boxot de semmi:(
  • Shenlong
    Bannert esetleg?

Még alulra vmi szöveget találjatok ki
  • Derapo
    A. Köszi:)
  • Max 36
    Vagy esetleg dvd-decrypter-rel,nekem az 100°%-osan bevált.
  • Olcsi2
    Exotic Car Club - 45
    Have the following in your garage(s) at the same time:
    -Callaway Sledgehammer Twin Turbo
    -Corvette ZR1
    -Ford GT-40 MK 1
    -Mclaren F1 LM
    -Ruf CTR "Yellow Bird"
    -Shelby GT 500
    -TVR Cerbera Speed Twelve

www.xbox360achievements.org
  • Derapo
    Valaki monygya mán meg hogy milyen ajutókot kell megvenni,a PGR3-ban hogy az exotic car club tagja legyek.Mer aztat írja vegyek meg hétet köztük a McLaren F1 LM,Shelby GT 500,Ford GT 40 MK1,Corvette ZR1.Na ezeket megvettem meg má vagy 30 másikat is amik ilyen jók meg legendások.De nem aggya az acsivmentet érte.Szóval mi hiányzik?
  • Qwertino
    Ugyirjam ki mintha rendes dvd-t irnék? nem kell semmi védettséget leszedni meg semmi?
  • Agreal
    hát az nem túl jó:(
    az az agyatlan zombihentelős hülyeség nemnagyon jött be

a saint's row nem szeptemberben fog kijönni?
  • Olcsi2
    Dead Rising
  • Agreal
    jön ki szeptemberben vmi normálisabb game x360-ra?
  • Muad Dib
    No szóval.
    Mutatja sárga szálkereszt, hová kell helyezni a C4-et.
    A C4 elhelyezése:
    Odaállsz a falhoz, természetesen szembe a fallal.
    Megnyomod az Y gombot és benyomva tartod. Emberke felhelyezi a C4-et, elindúl a visszaszámlálás. Jobb ha elfutsz biztonságos távolságba...
  • sector512
    Mondjuk Neroval vagy Clone cd-vel.
  • Qwertino
    Hali! vki megmondanáná hogy hogyan kell xboxra kiirni játékot? sima xboxra!!!

letöltöttem pc-re és hogyan kell kiirni dvd-re ugyhogy menjen xboxon?

remlem tudok segiteni elöre is köszönöm
  • Attila 007
    jah a gamma neve GRAW:)
  • Attila 007
    ziasztok, én tegnapelőtt kezdtem bele a játékba, de elakadtam Ott tartok, hogy c4 et kell elhelyezni két bunkerben éjszaka, de sehogysem vágom, hogyan. Kinyirtam mindenkit, felrobbantattam a két teherautót, de utánna nemtom mit kell tenni, illetve sejtem, hogy c4 est kell elhhelyezni a sárga részre, de nemtudom hogyan. Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv.: Attila
  • turho
    COD2 7 k.
  • turho
    Sziasztok. Eladó német, karc-és ujjlenyomatmentes PAL Call of duty 2, x360-ra, ajánlatokat várok. Illetve van még egy xbox1-es King Kongom is, PAL, frissen kibontott, arra is. [email protected] és PÜ ide
  • teamwork100
    Érdekelne PGR3. Ajánlatokat priviben kérem. Üdv.
  • Fido4life
  • turho
    Eladó volna egy Blazing Angels és egy Fright Night round 3, x360-ra. Lehetőleg egyben. Angol nyelvű, PAL gammák.
    Ajánlatokat várok. gmailra is jöhet, vagy Privi. Csere nem érdekel, most csak kp.
  • Attila 007
    Sziasztok újra, én lassan 3 hete vivódok a Battlefield2 vel , sehogysem akar kapcsolódni a gépem az ea serveréhez, elkezdtem velük levelezni, és egy olyan kérdésem lenne hogy egyik lehetséges megoldás az az hogy állitsam vissza a dátumot, nahmost ezt ha bevagyok jelentkezve a LIVE os Gamertagommal, akkor sehogysem lehet megtenni, ha kivagyok jelentkezve, átállitom, akkor mikor bejelentkezek , automatikusan visszaáll, tehát ez egyáltalán kivitelezhető valahogy?
  • Attila 007
    Csak egy gépet vegyél, premium packot, ahhoz adnak egyhónap live előfizüt, és vedd meg a játékot, és már mehet is online ba a játék, de egyhónap után megkell hosszabbitani a live előfizut az online játékhoz, ami egy évre ha online fizecc elő 50 USD ha meg itthon veszed meg 15500 ft azthiszem, enélkül nemfogsz tudni online játszani. Nekem speciel a BF2MC nemindul el online ba nemcsatlakozik a szerverhez, de ez egyedi probléma, az összes többi játék vigan megy online ba. összegzésül tehát: gép ami premium packos, maga a játék+ Live előfizu amit egyhónap után kell csak megvásárolj.
  • Gabor970
    sziasztok! Engem is az érdekelne, hogy a BF2 miként fut XBOX360-on online.
    Ha valaki már nyomja, kérem ossza meg a tapasztalatokat. Kell valami havidíjas előfizu is hozz? (PC-n már lassan egy éve játszom, de várhatóan valami konzolvásárlás lesz a közeljövőbe, és örülnék, ha nem kellene többé a PC-vel kinlódnom! -nincs pénzem 300e Ft-os erőműre-)
  • turho
    King Kong elkelt.
  • Zozo76
    Ha nem a Core valtozatod van akkor igen. A Premium kiszerelesu gepeken megy csak. A vinyo miatt.
  • Wolwarine
    Sziasztok érdkellne hogy XboX360-on elindul Halo 1 és vagy 2 ?
  • turho
    King Kong x360-ra eladó, 8 k, utalással 8500 péz. Angol. Illetve csere x360 memkártyára. Plíz PÜ
  • Attila 007
    ELADÓ egy OverG játék XBOX360 ra 13500 Ft.
  • waspika
    Én is láttam a corába és egy lg lcd-n van a cucc sima kábelle. SZóval így ne vonjál le belőle túl sokat.
    Nézd meg hd-n és meglátod a különbséget.
    Amúgy az NFS nem tartozik a legszebb 360-s játékok közé.
  • Attila 007
    battlefield 2 modern combat:Sziasztok, akinek megvan a játék xbox360 ra és van live előfizetése, attól kérdezném, hogy megy e neki online a játék, mert nekem sehogysem akar menni, mindig aztirja hogy nemtud rákapcsolódni az ea serverekre.Az összes többi játékom megy live ba csak ez az egynem, a demo ment azért vettem meg mert ott tetszett, és mostmár ottsem, válaszokat előre is köszönöm.
  • turho
    X360-ra:
    Fifa 06 road to world cup
    Blazing angels: Squadrons of WW II.
    Fight Night Round 3.
    Peter Jackson's King Kong
    XBOX-ra:
    Ninja Gaiden Black (classics)
    Ajánlatokat várok a [email protected] mailemre. Illetve ide PÜ.
    Ugyanitt egy 6 hetes wireless x360 controller is eladó, szintén mail. Illetve ide PÜ.
    Posta ok, lehetőleg átutalás. Olcsóbb neked.
    Egyben (a kontroller, meg az 5 lemez) 50 k, ha esetleg valakit érdekel úgy is.