1101
XBOX 360 Játékok
-
Derapo #57 Igaz.Én se tanálome. Nincsen nálamse E3 menü. Minnyá reggelek egy japáni címet oszt majd akkó. -
Agreal #56 és hol van az a e3 menüpont?
mert nem találom:(
a rendes játéklistában pedig még mindig nincs benne:( -
#55 mert nem a kozponti jateklistaban van, hanem az E3 2006 menupont alatt. (legalabbis angol marketplacen ugy volt, most mar fokonyvtarban is kinnt van) -
Derapo #54 Én nem látom:( Amerikanszkijj címet regisztráltam tán azé nem? De télleg nem lelem a demot,de mennéznémmá... -
#53 Amúgymeg holnap 48 óráig ingyen lecibálható a teljes Texas Hold'm Poker, holnapután pedig jön a Just Cause demó. -
#52 ?? Már májusban kijött... -
turho #51 Mondjuk a resident evil 5-ért megbocsátanám a többit :) -
Derapo #50 Jövő héten jön 1-2 valami. -
turho #49 Én sem találtammég, nemrég néztem. Elég pangás van a marketplace részen. -
Derapo #48 Az xbox.com-on azt írja,hogy a marketplacen van a test drive unlimited demo. Látta mán valaki mer én nem má egy órája nézem a boxot de semmi:( -
#47 Bannert esetleg?
Még alulra vmi szöveget találjatok ki -
Derapo #46 A. Köszi:) -
#45 Vagy esetleg dvd-decrypter-rel,nekem az 100°%-osan bevált. -
Olcsi2 #44 Exotic Car Club - 45
Have the following in your garage(s) at the same time:
-Callaway Sledgehammer Twin Turbo
-Corvette ZR1
-Ford GT-40 MK 1
-Mclaren F1 LM
-Ruf CTR "Yellow Bird"
-Shelby GT 500
-TVR Cerbera Speed Twelve
www.xbox360achievements.org -
Derapo #43 Valaki monygya mán meg hogy milyen ajutókot kell megvenni,a PGR3-ban hogy az exotic car club tagja legyek.Mer aztat írja vegyek meg hétet köztük a McLaren F1 LM,Shelby GT 500,Ford GT 40 MK1,Corvette ZR1.Na ezeket megvettem meg má vagy 30 másikat is amik ilyen jók meg legendások.De nem aggya az acsivmentet érte.Szóval mi hiányzik? -
Qwertino #42 Ugyirjam ki mintha rendes dvd-t irnék? nem kell semmi védettséget leszedni meg semmi? -
Agreal #41 hát az nem túl jó:(
az az agyatlan zombihentelős hülyeség nemnagyon jött be
a saint's row nem szeptemberben fog kijönni? -
Olcsi2 #40 Dead Rising -
Agreal #39 jön ki szeptemberben vmi normálisabb game x360-ra? -
#38 No szóval.
Mutatja sárga szálkereszt, hová kell helyezni a C4-et.
A C4 elhelyezése:
Odaállsz a falhoz, természetesen szembe a fallal.
Megnyomod az Y gombot és benyomva tartod. Emberke felhelyezi a C4-et, elindúl a visszaszámlálás. Jobb ha elfutsz biztonságos távolságba...
-
#37 Mondjuk Neroval vagy Clone cd-vel. -
Qwertino #36 Hali! vki megmondanáná hogy hogyan kell xboxra kiirni játékot? sima xboxra!!!
letöltöttem pc-re és hogyan kell kiirni dvd-re ugyhogy menjen xboxon?
remlem tudok segiteni elöre is köszönöm -
Attila 007 #35 jah a gamma neve GRAW:) -
Attila 007 #34 ziasztok, én tegnapelőtt kezdtem bele a játékba, de elakadtam Ott tartok, hogy c4 et kell elhelyezni két bunkerben éjszaka, de sehogysem vágom, hogyan. Kinyirtam mindenkit, felrobbantattam a két teherautót, de utánna nemtom mit kell tenni, illetve sejtem, hogy c4 est kell elhhelyezni a sárga részre, de nemtudom hogyan. Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv.: Attila -
turho #33 COD2 7 k. -
turho #32 Sziasztok. Eladó német, karc-és ujjlenyomatmentes PAL Call of duty 2, x360-ra, ajánlatokat várok. Illetve van még egy xbox1-es King Kongom is, PAL, frissen kibontott, arra is. [email protected] és PÜ ide
-
teamwork100 #31 Érdekelne PGR3. Ajánlatokat priviben kérem. Üdv. -
#30 -
turho #29 Eladó volna egy Blazing Angels és egy Fright Night round 3, x360-ra. Lehetőleg egyben. Angol nyelvű, PAL gammák.
Ajánlatokat várok. gmailra is jöhet, vagy Privi. Csere nem érdekel, most csak kp.
-
Attila 007 #28 Sziasztok újra, én lassan 3 hete vivódok a Battlefield2 vel , sehogysem akar kapcsolódni a gépem az ea serveréhez, elkezdtem velük levelezni, és egy olyan kérdésem lenne hogy egyik lehetséges megoldás az az hogy állitsam vissza a dátumot, nahmost ezt ha bevagyok jelentkezve a LIVE os Gamertagommal, akkor sehogysem lehet megtenni, ha kivagyok jelentkezve, átállitom, akkor mikor bejelentkezek , automatikusan visszaáll, tehát ez egyáltalán kivitelezhető valahogy? -
Attila 007 #27 Csak egy gépet vegyél, premium packot, ahhoz adnak egyhónap live előfizüt, és vedd meg a játékot, és már mehet is online ba a játék, de egyhónap után megkell hosszabbitani a live előfizut az online játékhoz, ami egy évre ha online fizecc elő 50 USD ha meg itthon veszed meg 15500 ft azthiszem, enélkül nemfogsz tudni online játszani. Nekem speciel a BF2MC nemindul el online ba nemcsatlakozik a szerverhez, de ez egyedi probléma, az összes többi játék vigan megy online ba. összegzésül tehát: gép ami premium packos, maga a játék+ Live előfizu amit egyhónap után kell csak megvásárolj. -
Gabor970 #26 sziasztok! Engem is az érdekelne, hogy a BF2 miként fut XBOX360-on online.
Ha valaki már nyomja, kérem ossza meg a tapasztalatokat. Kell valami havidíjas előfizu is hozz? (PC-n már lassan egy éve játszom, de várhatóan valami konzolvásárlás lesz a közeljövőbe, és örülnék, ha nem kellene többé a PC-vel kinlódnom! -nincs pénzem 300e Ft-os erőműre-) -
turho #25 King Kong elkelt. -
Zozo76 #24 Ha nem a Core valtozatod van akkor igen. A Premium kiszerelesu gepeken megy csak. A vinyo miatt. -
#23 Sziasztok érdkellne hogy XboX360-on elindul Halo 1 és vagy 2 ? -
turho #22 King Kong x360-ra eladó, 8 k, utalással 8500 péz. Angol. Illetve csere x360 memkártyára. Plíz PÜ -
Attila 007 #21 ELADÓ egy OverG játék XBOX360 ra 13500 Ft. -
waspika #20 Én is láttam a corába és egy lg lcd-n van a cucc sima kábelle. SZóval így ne vonjál le belőle túl sokat.
Nézd meg hd-n és meglátod a különbséget.
Amúgy az NFS nem tartozik a legszebb 360-s játékok közé. -
Attila 007 #19 battlefield 2 modern combat:Sziasztok, akinek megvan a játék xbox360 ra és van live előfizetése, attól kérdezném, hogy megy e neki online a játék, mert nekem sehogysem akar menni, mindig aztirja hogy nemtud rákapcsolódni az ea serverekre.Az összes többi játékom megy live ba csak ez az egynem, a demo ment azért vettem meg mert ott tetszett, és mostmár ottsem, válaszokat előre is köszönöm. -
turho #18 X360-ra:
Fifa 06 road to world cup
Blazing angels: Squadrons of WW II.
Fight Night Round 3.
Peter Jackson's King Kong
XBOX-ra:
Ninja Gaiden Black (classics)
Ajánlatokat várok a [email protected] mailemre. Illetve ide PÜ.
Ugyanitt egy 6 hetes wireless x360 controller is eladó, szintén mail. Illetve ide PÜ.
Posta ok, lehetőleg átutalás. Olcsóbb neked.
Egyben (a kontroller, meg az 5 lemez) 50 k, ha esetleg valakit érdekel úgy is.