1101
XBOX 360 Játékok
-
#97 Megnéztem a nagyrésze USA játék, ami meg nem az már megvan :) -
#96 hi all itt egy cim vannak x 360 gémek ha valakinek sikerül kiirni ugy hogy menjen is ez jeleze privben
gameinsider.sms.netipar.hu:21
user:22ef
pass:3a39cdcb -
#95 HI MINDENKI valaki segitsen letöltöttem innen http://gameinsider.netipar.hu/
a Far Cry és nem indul mi lehet a hiba? -
Attila 007 #94 Végre megjelent a Fifa07!!!!!!!!!!:) -
Attila 007 #93 nemlehet megoldani egyenlőre, de majd biztosan lesz hozzá egér+bill. -
#92 Reggelt. Megoldható,hogy xbox360-hoz egeret+bill kösek ? Vagy csak
gamepadal lehet játszani ? -
Attila 007 #91 köszi, de mivel nemvágtam hogy igykell ezért nemtudtam, mert ugye smsnél pl többször kell megnyomni egy számot mire a kivánt betü megjelenik ezért gondoltam azt hogy pl a saints row nál az s betü pl 7777, nah, de köszi a segitséget:) -
#90 mittomén, nincs meg se a játék, se a zixbox360 -
maki60 #89 jah de a játékban is ott vannak a gombokon!
-
#88 hát kapd elő a mobilodat és ott vannak rajta 3-asával a betűk. Saints Row például így néz ki: 724687 769 -
Attila 007 #87 Köszi a választ és a számoknak megfelelő betü az hogy néz ki? Irnál példát rá? Köszi -
maki60 #86 szét kell lőni a rajta a kocsikat,utánna pedig magát a kamiont!betüket nem lehet irni csak annak megfelelő számokat! -
Attila 007 #85 Sziasztok! Nemtud valaki valamilyen "trükköt" Saints Rowban a "kékek" elleni utolsó missionnál mit kell csinálni mikor a kamionról lekell lőni a kocsikat?Másik kérdés hogy a telefonhivásnál betáket hogyan lehet beirni? Válaszokat előre is köszi -
The Rock #84 nekem a gears of war tettszik
az egy ütős kis stuff -
#83 Bocs az OFF-ért de le kellett írnom:) -
#82 Mégis 4-es vagyok:D -
#81 De egyszerűen nem érdekel, alig tudok valamit:) -
Olcsi2 #80 Ajanlam, ha sz@r lenne? :) Igen, ha gepet veszel, mindenkeppen jatsszad a Kameot is egyszer. Ha meg 7 evet beleoltel valamibe, akkor azt jobb nem parlagon hagyni, majd rajossz. Veled mar nem b@sztak ki ugy, mint anno velunk az orosszal. -
#79 7 éve tanulok németet, 1 éve meg angolt és angolul már jobban tudok, a német egyáltalán nem érdekel. A Kameo az jó játék? -
Olcsi2 #78 Ja, 14, bar inkabb 15 szerintem (soniq arul az xbox365-n negyedeves GOLD elofizetest 5500ert)... Szerintem Kameo, CoD 2 vagy GRAW. En a Kameoval kezdenem, egy abbol is van fent a vateran, asszem 7ert. Aztan azt cserelheted utana nemet CoD2-re (ha angolul sem nagyon tudsz, akkor ugyis tokmindegy, milyen dobozos es nemet dobozban a CoD2-t mar 6ert elkaphatod) es ezzel el is vagy latva egy honapra siman.. :) -
KADARKA #77 Láttátok az uj far cray demot a live-on???? Az nem far cray hanem szar cray!!!!!!!!Köszönjük szépen!!!!!!! -
#76 Én nekem PC-n megvan az Oblivion és a kedvenc játékom, Xbox-ra tuti megveszem csak egy baj van, nem értem a játékot mert az 1 éves angoltudásom kevés hozzá, amúgy ha tudnék angolul simán azt venném meg. Majd megveszem és ha kikerülök a gimiből, akkor már remélhetőleg tudni fogok angolul és akkor végigjátszom. Battlefield Modern Combat-ot azért nem akarom megvenni mert live-on nem fogok játszani mert nem lesz pénzem előfizetni a live-ra sajna. Ja és most pontosan mennyibe kerül egy évre a Gold előfizetés? 14E körül? -
KADARKA #75 Egy címet tud valaki ahhonan lehet töltögetni 360 játékokat? van egy pár csak azok nem frissülnek....
-
Olcsi2 #74 Attol fugg, milyen tipust szeretsz. Live-on rengetegen G.R.A.W-oznak es Call of Duty-znak a magyarok kozul. Offline az Oblivion sima 100 oras szorakozas. Figyeld es hasznald az xbox365.hu forumjat, ott vegyel game-kat hasznaltan, akkor lehet, hogy nemcsak egy jon ki. -
Agreal #73 Battlefield2 modern combat
szerintem azzal el leszel egy darabig -
#72 Sziasztok!
Valószínű hogy nemsoká nekem is lesz Xbox360-am és nem szeretném flasheltetni, de max 1 játékra marad pénzem, és megszeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok, melyiket vegyem meg? Olyat mondjatok amivel el lehet lenni egy darabig és élvezetes is. -
Agreal #71 remélem lassan rajta lesz a backup listán -
Derapo #70 Ki. -
Agreal #69 A Sints Row kijött már? -
Dude64 #68 Pozitív visszajelzések. Pé. PGR3-oz valakivel és ő küld egy pozitív visszaigazolást rólad. Akkor nő ez a csillagod. De persze csökkenhet is. -
Olcsi2 #67 melyik csillagokat?? -
Agreal #66 és azt tudod hogy azokat a csillagokat hogy lehet növelni? -
Olcsi2 #65 Hja, a sz@r EAs sportcuccok kivetelevel a legtobb game nem adja ingyen az achievementeket... :) csak ugyesen! -
Agreal #64 jah hogy úgy:)
az kemény lesz de megpróálom:)
köszi -
Olcsi2 #63 10et ugy, hogy kozben nem veszted el a szorzot! :) (10 kill egy egyseggel) -
Agreal #62 mondjuk nem vagyok túl jól angoból de én ebből:
Expert Special Ops: Campaign
Kill 10 enemies using Special Ops Kit weapons without losing the multiplier.
25
You can get this Achievement on the same mission as the Expert Sniper. Instead of killing all enemies with your sniper you can do the same with your Special Ops. But remember, all 10 kills have to be made with one unit.
azt veszem ki hogy ki kell nyírnom special ops karakterrel 10 enemit?
én 176-ot öltem már meg -
Olcsi2 #61 Ha mindent teljesitettel volna, kapnal. Itt az achievement guide:
http://xbox360achievements.org/content/view/198/172/ -
Agreal #60 senki nem játszik a bf2-vel? -
Agreal #59 nem tudná valaki megmondani hogy a bf2-ben miért nem kapok kitüntetéseket amikor pl nem is egynek teljesítettemn a feltételeit?
és hogy tudok én magam szervert választani?hogy ne csak automatikusan rakjon be egy szerverre? -
#58 Megoldodott a talany - levettek a hetvegen, mivel ma delutan jon egy frissebb, kb a veglegesbol kiszedett demo, 3 kocsi+1 motor + online challange is. Plussz lesz delben Just Cause demo, delutan pedig meg egy NHL 2007 az EA-tol.