1101
XBOX 360 Játékok
  • CSOki444
    kösz az infot! akkor már majdnem értek mindent kivéve azt h mit kell a rétegváltásnál beállitani meg mi az a visszaolvasás? ebben tudsz még segiteni ?
  • Gabe18
    A válasz is nagyjából ennyi.Leginkább a lemezen bukhat meg,de a Ricoh,Verbatim kettös általában jó.De mondom nekem pl. a Traxdata is a Hitachi drive-os gépemben tökéletes.
    Clone cd 5.2.8.1 -es verzio vagy fölötte lévö.Legalábbis én igy tudom,nekem a 5.2.8.1 jól megirja.
    Van aki szerint a Pioneer iróval a legjobb,de van aki szerint meg mindegy.Nekem pont Pioneer van,ugyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
  • sztomy69
    De vannak külön erre a célra készített "alkoholos" filcek, (direkt CD írásra, azé, magyarország is fejlődik)
  • CSOki444
    najo bocs öö megvan a sima x360 nál vannak infok:):):):):) szal elöször is veszek duplarétegü dvd( verba? ricoh???..) utána clonecd vel irom ki és ott nem kell beállitanom a rétegváltást sem (???) + visszaolvasás ( ez meg mit jelent??) nagyjábol ennyi??
  • CSOki444
    sund barátom ...te pedig poénos ficko lehetsz.de én nem poénbol irtam sztem ez látszik is
  • CSOki444
    Föleg az utolso sor????? ezt hogy érted olvassam végig az xbox 360 játékok cimü topicot...megtettem ..de én semmielyen fontos infora nem leltem.......szoval nem vagyok okosabb most sem
  • Sund
    ... x360-at kiütve.....és arra h kell irni?

Mindenképpen alkoholos filccel, más nehezen fogja meg!
  • Gabe18
    Főleg az utolsó sor.
  • CSOki444
    Szisztok! AZ a helyzte h nekem van x-em, meg rá sok letöltött game.De most akarok venni x360-at kiütve.....és arra h kell irni?? mert állitolag nem ugyanugy mint x-re:( ha valaki megszánna egy részletesebb válaszzal azt megköszönném(milyen dvdre mivel????)
  • Olcsi2
    www.play-asia.com
  • Gabe18
    Clone CD-vel kell irni,2x sebességnél ne gyorsabban.
    A lemez se mindegy milyen-re irod.Ricoh,Verbatim ajánlott.Nálam a Traxdata is megy.
    De a 360-as topicban százszor ki lett már tárgyalva,le lett irva részletessen.

• skoda3
    Hali mindenkinek. Leszedtem egy Xbox360 as gamét csak a gép nem látta
    mikor betettem a lemezt.A gép ki van ütve a Carbon megy is vele.
    Van valami különlegesség a ki irásba????????????
  • dbb
    Szevasztok,Ha valaki játszik esetleg a Saints Row-val akkor neki szól a kérdés.Miért van az hogy amint kilépek a házamból rögtön a fejem felett van egy rendőrhelikopter és köröz??mert nagyon idegesítő amikor épp nem akarok semmi rosszat csinálni.
  • sacano1
    pliz valaka ha tud egy linket ahonan letudom tölteni a gears of wart az legyenszives adja meg pü ben nem leszek hálátlan thenks
  • skyline82
    merre lex edge?
  • Edge2457
    [email protected]

Minden típusú xbox360 at, és xbox ot vállalok.
    Forrasztás nélkül.
    Szoftveres átalakítással.

© loga erre van szükséged neked is.
  • loga
    Sziasztok!
    Ahhoz, hogy nekem menjenek a letoltott jatekok kell valamit tennem a boxommal? Ertem en chippelni vagy ilyesmi.
  • sacano1
    hali valaki nyomja már a corbont? én most kezdtem el és valami updatét felrakott magának az nem gáz ugye.
  • Gabe18
    Ezt a "patch" dolgot már elfelejtheted.Csak a régi,szinte legelső 360-as játékoknál kellett még tudtommal.A mostani újak már simán mennek.
  • sacano1
    és csak simán kiirtad nem kell semi pach meg ijesmi?
  • koviprog
    Igen én nyomulok vele nagyon tettszik, állat lett a fedezékes rendszer!!!!!
  • sacano1
    játszik már valaki a gowal?
  • sacano1
    valaki adjon má egy linket ahol fent van a call of duty 3 om me megin csak torrenten találtam es kuva lasu
  • sacano1
    haj valakinek sikerült már kiirni iso képfileböl játékot leszedtem a far cryt 6 napig töltöte le rohadt torrent oldalrol bedobom clone cd be kiir verba lemezre be a gépbe erre bead valami x 360as szöveget 10 nyelven és játék sehol
  • tomeck01
    Hello
    Az számít, hogy milyen dvd íróval írom ki a dvdképet?
    Ha igen akkor milyen író kell?
  • turho
    Jaja
  • sacano1
    akor ha leszedem az usa verziot anak mennie kel a gépen?
  • turho
    Helyesbítek 2 dologban: az USA is qwára regionfree, illetve a PAL is kint van tegnap óta :DDD
  • sacano1
    hi kint van a fear és kuvául usa rohadjanak meg.
  • Foxhound1980
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e használni az Xbox-os GTA San Andreas honositást az Xbox360-as, nemrég kijött 7.2GB-os back uphoz? És ha igen mi módon?
  • baak
    Sziasztok!

Valakinek sikerült már ezt a biztonsági másoloatot kiírni:
    Tiger Woods PGA Tour 07_PAL_XBOX360-SPARE

Köszi: baak
  • Zrad
    Kúúva jó!!!!!!!!!!!!!
    azon filózóm mejik a jobb:
    Halo 3
    vagy Gears of war
  • Ioles
    Sziasztok!
    Le tudná vki röviden írni hogy milyen az Oblivion X360-on? KÖSZ!
  • sacano1
    van is márt letöltési link? ha igen léci püben adja meg valaki
  • sector512
    Ja láttam hogy szakadnának meg, németül nem kell.
  • turho
    NFS Carbon kint van, only german :(
  • dbb
    Szevasztok,Tegnap beszereztem a Saints Row nevü GTA klónt.Nekem jobban bejön, szép grafika,szabadság, és egyszerüen mindent lehet.Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek bejött a San Andreas.
  • sacano1
    hali all megfog jeleni xre a turok naon kull kis gém lesz
  • baak
    Sziasztok!
    Amennyiben megvan valakinek a Madden NFL 07 biztonsági másolatban, az légyszi keressen meg privátban!
  • sacano1
    az jo te honnan töltöted le a far cryt?