1101
XBOX 360 Játékok
-
#137 kösz az infot! akkor már majdnem értek mindent kivéve azt h mit kell a rétegváltásnál beállitani meg mi az a visszaolvasás? ebben tudsz még segiteni ? -
Gabe18 #136 A válasz is nagyjából ennyi.Leginkább a lemezen bukhat meg,de a Ricoh,Verbatim kettös általában jó.De mondom nekem pl. a Traxdata is a Hitachi drive-os gépemben tökéletes.
Clone cd 5.2.8.1 -es verzio vagy fölötte lévö.Legalábbis én igy tudom,nekem a 5.2.8.1 jól megirja.
Van aki szerint a Pioneer iróval a legjobb,de van aki szerint meg mindegy.Nekem pont Pioneer van,ugyhogy ehhez nem tudok hozzászólni. -
#135 De vannak külön erre a célra készített "alkoholos" filcek, (direkt CD írásra, azé, magyarország is fejlődik) -
#134 najo bocs öö megvan a sima x360 nál vannak infok:):):):):) szal elöször is veszek duplarétegü dvd( verba? ricoh???..) utána clonecd vel irom ki és ott nem kell beállitanom a rétegváltást sem (???) + visszaolvasás ( ez meg mit jelent??) nagyjábol ennyi?? -
#133 sund barátom ...te pedig poénos ficko lehetsz.de én nem poénbol irtam sztem ez látszik is -
#132 Föleg az utolso sor????? ezt hogy érted olvassam végig az xbox 360 játékok cimü topicot...megtettem ..de én semmielyen fontos infora nem leltem.......szoval nem vagyok okosabb most sem -
Sund #131 ... x360-at kiütve.....és arra h kell irni?
Mindenképpen alkoholos filccel, más nehezen fogja meg! -
Gabe18 #130 #127
Főleg az utolsó sor. -
#129 Szisztok! AZ a helyzte h nekem van x-em, meg rá sok letöltött game.De most akarok venni x360-at kiütve.....és arra h kell irni?? mert állitolag nem ugyanugy mint x-re:( ha valaki megszánna egy részletesebb válaszzal azt megköszönném(milyen dvdre mivel????) -
Olcsi2 #128 www.play-asia.com -
Gabe18 #127 Clone CD-vel kell irni,2x sebességnél ne gyorsabban.
A lemez se mindegy milyen-re irod.Ricoh,Verbatim ajánlott.Nálam a Traxdata is megy.
De a 360-as topicban százszor ki lett már tárgyalva,le lett irva részletessen.
-
skoda3 #126 Hali mindenkinek. Leszedtem egy Xbox360 as gamét csak a gép nem látta
mikor betettem a lemezt.A gép ki van ütve a Carbon megy is vele.
Van valami különlegesség a ki irásba???????????? -
dbb #125 Szevasztok,Ha valaki játszik esetleg a Saints Row-val akkor neki szól a kérdés.Miért van az hogy amint kilépek a házamból rögtön a fejem felett van egy rendőrhelikopter és köröz??mert nagyon idegesítő amikor épp nem akarok semmi rosszat csinálni. -
#124 pliz valaka ha tud egy linket ahonan letudom tölteni a gears of wart az legyenszives adja meg pü ben nem leszek hálátlan thenks -
skyline82 #123 merre lex edge? -
Edge2457 #122 [email protected]
Minden típusú xbox360 at, és xbox ot vállalok.
Forrasztás nélkül.
Szoftveres átalakítással.
© loga erre van szükséged neked is. -
loga #121 Sziasztok!
Ahhoz, hogy nekem menjenek a letoltott jatekok kell valamit tennem a boxommal? Ertem en chippelni vagy ilyesmi. -
#120 hali valaki nyomja már a corbont? én most kezdtem el és valami updatét felrakott magának az nem gáz ugye. -
Gabe18 #119 Ezt a "patch" dolgot már elfelejtheted.Csak a régi,szinte legelső 360-as játékoknál kellett még tudtommal.A mostani újak már simán mennek. -
#118 és csak simán kiirtad nem kell semi pach meg ijesmi?
-
koviprog #117 Igen én nyomulok vele nagyon tettszik, állat lett a fedezékes rendszer!!!!! -
#116 játszik már valaki a gowal?
-
#115 valaki adjon má egy linket ahol fent van a call of duty 3 om me megin csak torrenten találtam es kuva lasu -
#114 haj valakinek sikerült már kiirni iso képfileböl játékot leszedtem a far cryt 6 napig töltöte le rohadt torrent oldalrol bedobom clone cd be kiir verba lemezre be a gépbe erre bead valami x 360as szöveget 10 nyelven és játék sehol -
tomeck01 #113 Hello
Az számít, hogy milyen dvd íróval írom ki a dvdképet?
Ha igen akkor milyen író kell? -
turho #112 Jaja -
#111 akor ha leszedem az usa verziot anak mennie kel a gépen? -
turho #110 Helyesbítek 2 dologban: az USA is qwára regionfree, illetve a PAL is kint van tegnap óta :DDD -
#109 hi kint van a fear és kuvául usa rohadjanak meg. -
Foxhound1980 #108 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e használni az Xbox-os GTA San Andreas honositást az Xbox360-as, nemrég kijött 7.2GB-os back uphoz? És ha igen mi módon? -
baak #107 Sziasztok!
Valakinek sikerült már ezt a biztonsági másoloatot kiírni:
Tiger Woods PGA Tour 07_PAL_XBOX360-SPARE
Köszi: baak -
Zrad #106 Kúúva jó!!!!!!!!!!!!!
azon filózóm mejik a jobb:
Halo 3
vagy Gears of war -
#105 Sziasztok!
Le tudná vki röviden írni hogy milyen az Oblivion X360-on? KÖSZ! -
#104 van is márt letöltési link? ha igen léci püben adja meg valaki -
#103 Ja láttam hogy szakadnának meg, németül nem kell. -
turho #102 NFS Carbon kint van, only german :( -
dbb #101 Szevasztok,Tegnap beszereztem a Saints Row nevü GTA klónt.Nekem jobban bejön, szép grafika,szabadság, és egyszerüen mindent lehet.Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek bejött a San Andreas. -
#100 hali all megfog jeleni xre a turok naon kull kis gém lesz -
baak #99 Sziasztok!
Amennyiben megvan valakinek a Madden NFL 07 biztonsági másolatban, az légyszi keressen meg privátban! -
#98 az jo te honnan töltöted le a far cryt?