1101
XBOX 360 Játékok
-
Zrad #177 Ez a Fifás videó nagyon állat:D -
Piko888 #176 Eredeti Ridge racer 6 -ot elcserélném Gotham Racing 3 -ra. -
#175 A Sonic-al játszik valaki? -
Piko888 #174 Nincs Sopron környéki x boxos? -
Piko888 #173 Köszi szépen -
#172 nemrég találtam ezt, nagyon jol, érthetöen bemutatja gombokkal együtt a cseleket
http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w -
Piko888 #171 Játszott már valaki közületek a fifa 07-tel? Ha igen akkor hogy tudtok cselezni benne? -
#170 Nagyon kétlem.
De ha kicsit belegondolsz egyártalán nem is logikus, mert egy feljetebb generácios konzol játékai is feljetebbek, igy több dolgot igényelnek, amik az elözöbe nincsenek bent, de ez ugyanigy van a pc-nél is, ha jo meg uj a videokarid akkor minden elfut, ha régebbi, akkor szükül a kör... -
#169 Sziasztok! Az xbox1-en elmenek az xbox360-as játékok?? -
Zrad #168 Már Tomyt is irigylem:D -
#167 Aki tud valakit aki györ könyékén tud gépet flasheltetni az irjon privátot -
#166 2 hét és lesz, addig szedem le rá a játékokat:P -
#165 Van már 360-ad? -
#164 De nekem sok kell:D -
#163 Tony Hawk van rá, kettő is. -
#162 360-ra már csak egy Silent Hill, egy Prince of Persia, egy Crash, egy Spyro, meg sok sok Tony Hawk kéne, és ez lenne a világ legfaszább konzolja:D -
Dosia #161 már akinek :D 1-ként már rég kint van magyarul nforce.nl nézzetek utána ;) igaz hogy nem eredeti de nem baj :D -
#160 Elvileg december 1.-én jön, magyar felirattal, és magyar szinkronnal. -
engine #159 Tudtommal dec elején jön a lokalizált verzió -
Attila 007 #158 A Viva Pinata demot ha leszeditek a LIVE ról magyar felirattal fog menni nálatok, ebből következtetek arra hogy a játék is az lesz, csak a kérdésem az volt hogy amivel játszanak ők az magyar feliratos vagy nem, elnézést ha rosszul tagoltam:) -
zsolt2800 #157 Final fantasy XI-el játszik valaki és ha igen milyen? -
Szeszmester #156 Hol találtad? -
#155 öö magyar feliratok vannak már x360 hoz is ? hol? -
Attila 007 #154 Érdeklődnék hogy a Viva Pinata magyar felirattal megy annál a változatnál amit alattam pár sorral irtatok? -
Attila 007 #153 Adja, de csak online versenyeknél ahol any cars vagy Cars Tier3 van megadva mint választható versenybe állitható autók -
#152 haho a nfs carbonba elverem dariust irja hogy audi tt le mans quatro unlocked de nem adja sehol mé? -
#151 megoldva........... -
#150 Ez oké!Köszi! :)
Én is láttam!!!Csak adtak hozzá egy külön file-t ezekkel :
dmi.bin ss.bin pf.bin!!! most a ssmerge-l hozzá kell ezeket fűzni vagy nem? -
Szeszmester #149 Viva_Pinata_USA_XBOX360-pSy360 - works on PAL (Thanks Geeman) (Region Free) -
Szeszmester #148 Füvet ültetsz, adol-veszel... -
Szeszmester #147 Test drive unlimited <= Qrva jó. Szerintem sokkal jobb, mint a Carbon, hasonlóak. Nekem jobban tetszett, mint a PGR3. Nézz utána neten. -
#146 viva pinatát írt ki valaki? PSY verziót!
Használni kell hozzá a ss ,dmi ,pfi patch-et?
-
#145 kellemes......:) -
#144 Még Xbox360-om sincs, nemhogy Live:) Ja, érdekes játéknak tűnik, majd meglátjuk. -
#143 Srácok lenne egy EREDETI Fight Night3-mam cserére.Elsősorban Project Gotham3 kellene,de ki mit ajánl? -
engine #142 Nincsenek teljesítendő külsetések, a semmiből építgetni kell a kis közöséget. Füvet ültetsz, házat veszel, a beköltözők gondjait megpróbálod orvosolni....ilyesmi.
Ha van LIVE-od akkor töltsd le az interaktív videót ott képet kapsz a végleges játékról.
Jó mókának tűnik, csak kérdés meddig köt le.... -
Zrad #141 Egy "tamagocsi" játék -
#140 Sziasztok!
Valaki röviden letudná írni hogy miről szól a hamarosan a boltok polcaira kerülő Viva Pinata? KÖSZ! -
xboxtuti #139 Láttatok már ennyi progit egy helyen? http://xbox360mod.uw.hu/
-
#138 Ha valakit érdekel eladom xboxomat chippelve 1db joy +mem. kártya -40.000ft (miskolc) kb 1 éves