1101
XBOX 360 Játékok
  • McW
    Valóban, hogy csessze meg! :) Tényleg finoman kell tolni a kart. Hiába, kezdő konzolos vagyok még! Órák óta zúzom a játékot nagyon frankó!
  • Szeszmester
    Olvasd el a gyári kézikönyet, biztos benne van. Ha nincs ilyened, kénytelen leszel végigolvasni a tutorialt.
  • ThugEdge
    mi?sztem egyszerűen csak lassan tolod az analog kart,legalábbis ps2-n így van,tuti
  • Gabe18
    Hát most én ugyan azt nem láttam de hát biztos valami gombra történik.Az egyik analog kar lenyomása nem ez például?Már nem lefelé huzni,hanem lenyomni,mint egy gombot.
  • McW
    Valaki lécci help! Hihetetlennek tűnhet, de nem tok rájönni hogy az istenbe kell a Splinter Cell DA-ban lopakodni. Az ürge állandóan fut, így nem lehet jáccani. A korábbi részeket pc-n toltam, ott egyértelmű volt, de a kontrolleren hiába nyomok én minden gombot nem megy. Nagy fanja vok a játéknak, úgyhogy a segíccségeteket várom. Köszönöm
  • carterx
    Hi.

Enchanted Arms-ról mi jót hallottatok??
    jó cucc?? RPG
  • Piko888
    Játékokat is tudsz hozatni?
  • moizesk
    Privát üzletkötő vagyok és különféle termékeket tudok importálni, de most külön kiemelem a legjobb ajánlat XBOX 360-on van ide Magyarországra meg Szlovákiába mert mindig itt a legalacsonyabb a konzoleladás. Egy német distributor céggel vagyunk összeköttetésbe. Egy e-mailt kell küldeni nekem melyre kapsz egy válasz e-mailt melyben benne van a menete az egésznek. 59-60 ezerre jön ki az ára. Mínusz-plussz 1000 forint attól függően hogy hova kell házhoz szállítani. De e-mailen információkkal részletekkel szolgálunk. hitelkártya sem szükséges. De ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel email: [email protected]
  • Piko888
    Inkább beszéljük meg emilben : [email protected]
  • Piko888
    Mennyiért?
  • Attila 007
    Nekem van eladó saints row om, 8000K, ha érdekel irj ide
  • Piko888
    Eladó Saits Row-ot keresek.
  • Szeszmester
    Project_Gotham_Racing_3_PAL_INTERNAL_XBOX360-RoME - works as it is!

Ezt töltsd le.
  • Szeszmester
    Kameo.Elements.Of.Power.PROPER.PAL.UK.XBOX360-UKT - works as it is!

Megy.
  • carterx
    Kameo.Elements.Of.Power.PROPER.PAL.UK.XBOX360

ez van valakinek?

This is a UK Proper release. The PI version which claimed to work on PAL systems never worked. Even after trying 3 different ss.bin files. So here is a 100% working version of this great game.

akkor ez most megy v nem?
  • xbox attilaK
    Splinter Cell - Double Agent valahol már kapható? Itt hungarisben gondoltam.
  • xbox attilaK
    Anno képeken már láttam, hogy nem a graf lessz az erőssége :), hanem a didik :)
  • Attila 007
    Csak ha a netre kötöd a gépedet nincs egy hálózaton a gépeddel az xbox360 igy nemtudod a gépen lévő avikat lejátszani, xbox360 pedig nemkezeli a divXet, tehát a routeres megoldás az egyetlen amivel képes vagy Media Center segitségével hálózaton keresztül azzal a segédprogrammal összekötni a gépedet amit irtam, segitség meg az xbox.com on van, azt hiszem még film is található hozzá
  • carterx
    Hi.
    Project Gotham Racing 3 PAL
    Ehhez kéne fix,tudnátok e segíteni benne???

thx
  • Röfikapitány
    Még valami hogy tudom a számitógéppel összekötni?Azt is szeretném megcsinálni hogy lejátsza az avikat valaki ssegitsen köszi!
  • Röfikapitány
    Értem , vagy is nem de köszi:)
    Úgy nem lehet megcsinálni hogy a netet nem dugom rá a x360-ra?ó lenne egy kis help!
  • Szeszmester
    Wazz, csalódtam a DoaX 2-ben :(
    Nem sok az újítás, meg akár a sima boxon is elfutna, mintha nem változtattak volna semmit.
    A játék rendszere kicsit módosult, egyenlőre nem éreztem rá, de szerintem sok múlik a szerencsén.
    A netes része nagyon kiforratlan, tök gáz. Meg egyenlőre csak amcsik és japók vannak, melyik a lassabb...
    Meg a csajok didkói nevetségesen mozognak, szerintem ezek a fejlesztők nem jártak még strandon :)

Ettől függetlenül jó kis játék, akinek kimaradt az 1, ezt ne hagyja ki!
    6/10
  • Attila 007
    Azt úgy tudod hogy fel kell rakni a Windows XP media center 2005 öt és egy utp kábellel összekötöd akár routeren keresztül a gépedet és az xbox360 adat majd letöltöd a microsoft honlapjáról transcode 360 at feltelepited és a dashboardon elmész és megnyitod a media centert, röviden ennyi
  • hatalmasberi
    Test Drive Unlimited (szebb, jobb mint a pgr3)
    Az sem rossz de a tdu kiemelkedik.
  • Piko888
    Perfekt Dark Zerot elcserélném, várom az ajánlatokat.
  • Röfikapitány
    Helo!Hogy lehet megcsinálni hogy vigye a avi-s filmeked meg a divixeseket is?Elörre is köszi!
  • Röfikapitány
    Hol lehet a legjobb áron olyan dvd-t venni amire érdemes x360 játékot irni(verbitamin) kellene leginkább azt szépen eszi a gép.Köszi elörre is!!!
  • Attila 007
    Flsaheslés van, és attól függ milyen meghajtója lesz a gépednek, pl samsung, Hitachi, szal akkor a hozzávaló megfelelő firmwaret kell rátetened. Magad is megteheted ha akarod, de sztem pár ezeret nemér meg az otthoni szenvedés:)
  • Bence9292
    Persze. Flashelni kell, ami olyan, mint a csippelés.
  • SD456
    Hy all!

Lehet, hogy jövőre veszek egy Xbox 360-at. Megszeretném kérdezni tőletek, hogy kell valamit babrálni az Xbox 360-al (pl.:mint a PS 2 tővel a chippelés) ? vagy csak ki irod a játékokat és már mennek is?

Előre is köszönöm!
  • Röfikapitány
    helo tudtok jó warez vagy ftp -s oldalt ahonna lehet letölteni játékokat ksözi elörre is!
  • rambuu
    És itt mindenki eredeti gammával tolja??
  • rorr
    szinkron + felirat!
  • Szeszmester
    Elég fasza a PGR3, szerintem jobb is, mint a Test Drive Unlimited, bár az engem jobban megfogott.
  • Andrásss
    Piko888 PLS válaszolj a privimre!
  • Piko888
    Project Gotham Racing 3 szerintem
  • Andrásss
    Szeva mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mi a legjobb XBOX 360-os autós játék? Azért teszek fel ilyen kérdést mert remélhetőleg nemsokára kapunk egy BOX-ot:d
  • brascotto
    Eredeti Fifa07-T eladnám vagy cserélném Pro Evo 6 ra!!!
  • Piko888
    Mit szólsz a Ridge Racer 6-hoz?
  • Ryo san
    Eredeti Fight Night3mat cserélnék valami másra.Ki mit ajánl?