Az SG kezdete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Végre lejárt a banod! <#circling>#circling>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
a legelsõ válaszolónak csak két csillagja van
http://www.lohere.net - a MagyarChan
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vasfegyelem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
St
"Kedves fórumozók!
Többen jelezték, hogy pár kis taknyos köcsög teleszemetel néhány topicot, és belerondít a többség kulturált eszmecseréjébe.
Szerintetek megoldódna-e a probléma, ha CSAK REGISZTRÁLTAN lehetne használni a fórumokat?
Várom a véleményeteket."
😄 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
HBD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aspyrin: Boldog szülinapot! <#vigyor2>#vigyor2>
Jani, ha tudod, mondd már meg az enyémet is! xD Köcce. ^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Akkor nyitottam egy topic-ot "csatlakozás 32 kb/s sebességgel" Az volt a kinom hogy a 64-es modemem niért csak 32 vel csatlakozik a netre :-D Ez aztán az idõk folyamán valahogy eltünt. A keresõ már nem hozza.
Mondjuk nem lenne rossz a régi hozzászólásaimat visszaolvasgatni. Már biztos olyan 3000 körül tartok. Asszem Index-en van ilyen lehetõség.
EGY RAKAT SZ*R A DIZÁJN!!!
MI EZ BAZZEG DIZÁJNCENTER!!"
😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Mára már teljesen eltûnt, de régen még kellett az unreg flémelõk elleni védelemhez.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
miért nem kerekedik valaki felü, fogalmaz meg pár kérdéssort, küldi el sg mailjére, õk meg kiteszik a fõoldalra, hogy ''sg a kezdetekrõl: interjú Kõvári Ádémmal!''
Arra emlékszem amikor bevezették a logó használatát, utána jött késõbb hogy hozzászóláshoz regisztrálni is kell. UBB kódok is csak nemrég kerültek bevezetésre.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
shit happens
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop