268
 • Jrex
  #268
  Bocsi,itt a jó link
 • Jrex
  #267
  Sziasztok,
  ha szeretnétek segíteni a menhelyen élő állatoknak, akkor van ilyen akció, hogy gyűjteni lehet csoki-és csipszes csomagolásokat,amikért cserébe a egy újrahasznosító cég pénzt ajánl fel. INFO
  Ez a csoport mondjuk egy debreceni menhelynek gyűjt, de biztos van az ország többi részén is ilyen akció.
 • Fricz Anita
  #266
  SOS! Kérlek mentsd meg!
  Gazdit illetve ideiglenes befogadót keres.
  Az elérhetőség: 20 335 3571 ; [email protected]
  Bármilyen segítséget szívesen fogadunk.

  Pehely: Befogott, picike, 5 kiló körüli felnőtt szuka. Még nagyon-nagyon fél, engedi magát simizini, csak meg sem moccan.
  A további kutyusok is gazdit keresnek, illetve néhányan közülük ideiglenes befogadót mert gyepmesteri telepen várják a segítséget:
  http://gallery.site.hu/u/F_Anita/ozd_gazdkeresoi/
  Illetve bármilyen segítséget szívesen fogadunk! Vegyél részt megmentésükben!
  Szállításban tudunk segíteni!
   
 • Fricz Anita
  #265
  Liza kutyus gazdit keres!
  Labrador méretű, kopó jellegű nagyon kedves, bújós, ragaszkodó, szeretet éhes és szófogadó, kb. 2-3 éves szuka kutyus sürgősen gazdit keres. Eddigi életét láncon és sok- sok éhezésben töltötte. Ezért nagyon hálás minden szóért, a napi élelemért, mindazért, amit ideiglenes befogadójától most megkap.
  Kiegyensúlyozott, kimért viselkedése, megbízhatósága miatt alkalmas családi kutyusnak. Egészséges idegrendszerű, nyugodt kutya.
   Ha szeretnéd ezt a kis tündérkét örökbefogadni kérlek hívd a 0620/414-0324-es számot.

  A további kutyusok is gazdit keresnek, illetve néhányan közülük ideiglenes befogadót mert gyepmesteri telepen várják a segítséget:
  http://gallery.site.hu/u/F_Anita/ozd_gazdkeresoi/
  Illetve bármilyen segítséget szívesen fogadunk! Vegyél részt megmentésükben!
  Szállításban tudunk segíteni!
 • ripso7
  #264
  Sziasztok! Van két kislány cicánk INGYEN elvihetők! még 1hetesek sincsenek.
  Akit komolyan érdekel, az írjon priviben!
  Várom a jelentkezéseket!
 • xta
  #263
  Lapaj border collie keverék kan kutyus. Anyja terelő border collie, apja ismeretlen. Kedves, okos, játékos kutyus. Nagyon szeret labdázni.Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, oltva, féregtelenítve, chipelve keres gazdit.


  Van egy Elizánk is.

  Családi okok miatt Eliza ismét gazdit keres. Ivartalanított szuka, oltva, chippelve. Kedves, barátságos, bújós kutya, aki az új környezethez hamar alkalmazkodik. Gyerekekkel, emberekkel nagyon barátságos, más kutyákkal jól kijön. Elsősorban kertes házba ajánljuk, esetleg lakásba való bejárással.

  Egy kutyapár:

  Költözés miatt gazdit keresünk Luthrynak (7 éves keverék kan) és Norónak (7 éves... border collie kan). A kutyák együtt nőttek fel, ezért nagyon szeretnénk ha együtt is találnának új otthonra. Ivartalanítva, chipelve, oltva örökbefogadási szerződéssel várják új gazdijukat.

  www.sos.dogmania.hu
  Érdeklődni lehet: [email protected], 06 70 324 3403
 • xta
  #262
  Bendegúz már gazdis, de vannak britpásztor kutyák (bearded collie, collie, bobtail, border collie és keverékeik), akik még keresik végleges szerető otthonukat. Tel: 06 70 324 34 0, E-mail: [email protected] - Brit Pásztorkutyák Mentése
 • xta
  #261
  Nem tudjuk honnan származik - altatásra adták le :(
 • w77d
  #260
  szia! érdeklődnék, hogy eliza nem soroksárról származik véletlenül? én ott ismertem egy eliza nevű ugyanígy kinéző kutyust egy iskola udvarán, csak aztán iskolai vezetőség váltáskor elkerült valahova a fiával, egy fekete fehér keverékkel együtt... Ez a soroksári Eliza az én kutyám "felesége" volt, a másik pedig a fia. Sajnos nem tudtuk őket is vállalni már hely szűke miatt...
 • xta
  #259
  Bendegúz - 2 éves, ivartalanított, chipezett bobtail kan - gazdit keres.
  Kedves, barátságos kutya. Cicákkal és más kutyákkal jól kijön. Határozott, következetes gazdik jelentkezését várjuk. Elsősorban kertes házba ajánljuk. Esetleg lakásba való bejárással.
  Érdeklődni lehet: telefonon a 30/565-4585 számon, illetve e-mailben a [email protected] címen.
  Brit Pásztorkutyák Fajtamentése

 • xta
  #258
  Tobi már gazdis, de vannak britpásztor kutyák (bearded collie, collie, bobtail, border collie és keverékeik), akik még keresik végleges szerető otthonukat.
  Tel: 06 70 324 34 0, E-mail: [email protected]
  Brit Pásztorkutyák Mentése
 • xta
  #257
  Mary 7 és Eliza 5 éves skótjuhász keverék szuka kutyák.
  Anya és lánya nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ezért együtt keresünk számukra új otthont, kertes házban, esetleg lakásba bejárással. Ivartalanítva, oltva, féregtelenítve fogadhatók örökbe. Ha örökbe szeretné fogadni őket, keressen fel minket!
  [email protected], +36-70/324-3403
  www.sos.dogmania.hu


 • xta
  #256
  Mia már gazdis, de van pár másik britpásztor (bearded collie, collie, bobtail, border collie és keverékeik), akik még keresik végleges szerető otthonukat.
  Brit Pásztorkutyák Mentése
 • csrolli
  #255
  Üdv
  1,5 éves kan magyar vizsla, családi okok miatt ingyen elvihető!
  Holnap teszek fel képet is.
 • xta
  #254
  Tobi 10 hónap körüli, kedves border collie keverék kan. Kissé félős, de ha oldódik, akkor határozottá válik. Más kutyákkal jól kijön. Féregtelenítve, oltva, chipelve, ivartalanítva örökbefogadási szerződéssel várja végleges gazdiját.
  Tel: 06 70 324 34 0, E-mail: [email protected]
  www.sos.dogmania.hu
 • xta
  #253
  Költözés miatt gazdit keresünk Luthrynak ( 7 éves keverék kan) és Norónak (7 éves border collie kan). A kutyák együtt nőttek fel, ezért nagyon szeretnénk ha együtt is találnának új otthonra. Ivartalanítva, chipelve, oltva örökbefogadási szerződéssel várják új gazdijukat.

  www.sos.dogmania.hu
  [email protected]
  Tel: 06 70 324 34 03

 • xta
  #252
  Mia 11 hónapos border collie keverék szuka kutya sürgősen új gazdit keres.
  Kedves, bújós kutya. Keresi az ember társaságát. Eddigi életéből kimaradt a tanulás, pedig nagyon vágyik rá. Sportos, aktív, tapasztalt kutyás gazdit keresünk számára.
  Ivartalanítás után, örökbefogadási szerződéssel költözhet végleges gazdájához.
  Érdeklődni: 70/324-3403 (Brit Pásztorkutyák Fajtamentése)


 • xta
  #251
  Frici már gazdis, de van pár másik britpásztor (beardie, collie, border collie és keverékeik), akik még keresik végleges szerető otthonukat. Brit pásztorkutyák mentése - www.sos.dogmania.hu
 • xta
  #250
  Frici, 8 éves fajtatiszta barna bearded collie kan új gazdit keres. Ózdról, gazdától került a fajtamentéshez. Most ideiglenes befogadónál van, ivartalanítva lett, kozmetikában is járt (le lett nyírva a szőre, mert az előző gazdi nem gondozta), oltások, féregtelenítés, stb. Frici barátságos energikus kutyus. Emberekkel végtelenül kedves, más kutyákkal, cicákkal jól kijön. Főként kertes házba ajánljuk, lakásba való bejárással. Szerető, türelmes gazdit és végleges otthont keresünk neki. További információ: Pram Mónika, 06-30/565-4585, [email protected]

 • madmanic
  #249
  állatorvos...
 • Martinez01
  #248
  Helló!
  Van egy keverék kutyám.Mostanában eléggé kedvetlen,nem eszik,nem iszik,nem mozog(pedig elég játékos,aktívan mozgó kutya volt).Félek hogy parvo vírusos (vagyis nagyon gyanús). Mi lehet a baja?
 • Random work
  #247
  160 kutyát kell elhelyezni egy felszámolás alatt lévő telepről! A kutyák már most sem ettek 2 napja! Bárki bármiben tud segíteni (pénz, kutya kaja, és főleg HELY a kutyáknak) szóljon!
 • Random work
  #246
  Az uszi is gazdára talált. Egy kedves fiú mellé került és álítólag nagyon jól összebarátkoztak.
 • Random work
  #244
  6 éves kislány uszkárnak keresünk szerető gazdit!
  Kicsit kisebb, mint a közép uszkár.
  Gazdája sajnos idős és beteg, ezért nem tudta tovább ellátni, ezért megválni kényszerült tőle.
  Buksi nagyon vidám játékos kutya.
  Olyan igazi uszi-puszis, kedves jószág
  Az első kozmetikáját állom, hogy csinosan kerülhessen új otthonba!
  Az ivartalanítására a pénzt összegyüjti a szervezet, ha szükség van rá.
  A nagy hideg beállta előtt kéne neki segítség!
  Előre is köszönök mindent! • Bea78
  #238
  Szerető gazdit keres 6 db 4 hetes (4 lány, 2 fiú) és 3 db 12 hetes (lány) kiscica. A http://gallery.site.hu/u/Bea78/cica/ oldalon találhatók róluk képek.
  Érdeklődni lehet a [email protected] email címen.
 • nenakissa
  #235
  Sziasztok!

  6 tündéri kisdegu várja szerető gazdiját/jait!
  A gondozásuk egyszerű,könnyen tisztán lehet őket tartani,cserébe barátságosak és édesek !
  Hamarosan teszek fel képeket!
 • pekka2
  #234
  Sziasztok,
  ha lehetséges a segítségeteket szeretném kérni.
  Egy céges rendezvény keretében 400 000 Ft-ot nyertünk egy szentesi állatmenhely megsegítésére, és elkezdtük elbontani az összetákolt kenneleket, és professzionális, EU szabályoknak megfelelő kenneleket építünk fémből. Lesz folytatása is a megmozdulásnak, valamikor májusban. Arra kérlek benneteket, hogy akinek lesz egy kis szabadideje, az jöjjön el Szentesre, és segítsen. Rengeteg a tennivaló, 150 kutyájuk van, és elég lassan halad a munka, mert kevesen vagyunk. Tudom, h mindenkinek értékes a szabadideje, de az emberi jó érzés miatt, és a kutyikért megéri 1 vagy fél napot rászánni. LEhet kutyákat is elvinni, vannak újszülöttek is, vemhesek is.
  Aki érez magában eg yki felelősséget az állatok iránt, az írjon nekem priviben, névvel telefonszámmal, amikor meglesz a pontos időpont, mindenkit tájékoztatok. Szenvicseket, üdítőt biztosítunk.
  Minél több szorgos kéz lesz, annál hamarabb végzünk.
  Előre is kösz
 • biyou
  #233
  sziasztok szivesen örökbe fogadnánk kisméretü fajtatiszta kutyust csak gyerekszeretö legyen vagy valamilyen kis állatot lehetöleg a ketrecével...ha valakinek van megunt állatkája kérem irjon nekem a [email protected] tatabányán lakunk,akár látogatni is lehet...
 • t0mmy #232
  3 degu keresi gazdiját... :) (most lesznek 3 hónaposak)
 • mohuska
  #231
  Örs vezér téren egy 5 hónap körüli kutyit és sürgősen új gazdit keres neki. Képeket, és bővebb infót itt találtok: http://pet.site.hu/viewtopic.php?p=141398#141398 vagy írjatok nekem (vagy Szetei Ágnesnak)!!!
 • madmanic
  #230
  Sziasztok!

  4 db aranyos kiscica gazdit keres Zalaegerszeg környékén! ( ingyen természetesen )

  Családi házban vannak, szobatiszták, nagyon barátságosak.

  Pöttyös, foltos, csíkos, kockás, szal mindenféle színben..

  Ha valaki befogadná őket, privizzen rám!

  Képek a galériámban, de tudok még küldeni!
 • madmanic
  #227
  Sziasztok!

  5 db aranyos kiscica gazdit keres Zalaegerszeg környékén! ( ingyen természetesen )

  Családi házban vannak, szobatiszták, nagyon barátságosak.

  Pöttyös, foltos, csíkos, kockás, szal mindenféle színben..

  Ha valaki befogadná őket, privizzen rám!

  Képeket a galériámban, de tudok még küldeni!
 • RS
  #226
  Bács-Kiskun megye közelében elvihető Basset Hound-ról nem tud valaki?
  Ingyen ha lehetséges.
 • PaXiB
  #224
  Sziasztok!
  3 tüneményes kiscica keresi otthonát. A kiscicák már most elvihetőek, nagyon várják szerető gazdáikat.

  [email protected] • ildikee
  #220
  na vééégre sikerült
 • ildikee
  #219
  [IMG]http://[/IMG]
 • ildikee
  #218
  Nem sikerül betennem a képét

  http://gallery.site.hu/d/5175327-2/DSC09385.JPG

 • ildikee
  #217
  Carmen
 • ildikee
  #216
  képe:

 • ildikee
  #215
  Sziasztok!
  Ismét egy talált kutyus van nálam aki gazdát keres!!

  Zuglóban találtuk 2008.06.12-én,kb.8-10 hónapos, kislány kutyus.Csende,de játékos,nagyon okos,könnyen tanul,könnyen irányítható.Más kutyákkal is jól kijön.Keresi eredeti,vagy ha az 06.26-ig nem kerül elő,örökbefogadó gazdáját.
  Érdeklődni lehet:
  0620/517-17-36 Szabó Ildikó