Penumbra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ATI-d van véletlenül ?
mert nekem ezt csinálta az uj catalistal, vissza kellett raknom a 7.12 est azzal ment simán.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Szevasztok! Valaki megtudná mondani, hogy miért indul nálam a játék LSD színparádé módra? KB semmit nem látok, menü sem látszik. Config: p4:3,1ghz, 1gb ram, 6800GS. Valakinek nem volt hasonló problémája? Driver telepítgetés? Legújabb, van, directx-bõl is:S Valaki segítsen! A Black Plague-nél is ugyanez van:-/
wantonly
Nem. Re-install? Hátha segít..
Valakinél nem jelentkezett olyan probléma hogy ha kilépnék a menübe játék közben akkor kifagy a játék ?
Seth
Az Overture kb 5 óra lehet. A sztorit lezárják a BP -ben, szóval nem hiszem hogy lesz több. Bár kitudja

PSN ID.: Beegabor

Az Overture-nak mennyi a játékideje? Egyébként azzal h megvásárolták õket van esély h a BP után is jönnek további epizódok,vagy egy nagy Penumbra játék?
Hi! Letöltöttem a "dopeman" féle verzióját ennek a játéknak, de nem indul! Azt írja,hogy ki kell bontani(megvolt) el kell indítani az installját,hogy felrakja a fizikai motort(megvolt) de telepítés helyett,csak azt írja,hogy a telepítés kész. Aztán írja,hogy idítsuk el az .exe-t. elindítom,és crashel. Még egy "Blackbox" nevû progi is írja,hogy szívtad te kis köcsög. Mi a gond?

Van má szép banner meg minden gyertek.....

Már minegy testvéreim megynyitottam akkor menjünk át ODA!!!

Seth
Inkább a topik címet kéne átíírni simán Penumbra-nak

dante3
Nyissá csak!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hát gyerekek ez iszonyat jó game van ennek totyikja ha nem nyitok egyet, de csak ha ti is bele egyeztek...mert Penumbra: Black Plague totyikot nem találtam még keresövel sem....no akkor nyissam???<#conf><#guluszem1>

dante3
Aha, eltûntek a lézersugarak!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
de mi történt, kikapcsolt?

dante3
Nem tudom, csak nyomkodtam össze-vissza, és egyszer sikerül!<#idiota>

Seth
majd gondolom késõbb lesz szerepe.Amúgy hogy lehetett beállítani?

dante3
Azt hamar belõttem, de tényleg nem tudom, hogy mi értelme volt!

Dynamic
jah, azt is kiszúrtam, innen már könnyen asszociáltam😊
Viszont a detonátorokat egy óráig állítgattam...de minek😊
Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõ dolgom volt hogy meghúztam, láttam szikrázik. De azt a rohadt tûzjelzõt az istennek sem szúrtam ki. Az égõ hordót visszacipeltem a kis raktárba és otta rácsnál próbálgarttam beleburítani vhogy 😄
Amúgy érdekes hogy a bevezetõben Red mint vmi õrült nagydarab skót van beállítva, pedig nem úgy tûnt nekem, bár valóban kicsit zakkant volt, de nem így képzeltem el

Dynamic
Én a hordós részre egybõl rájöttem😊

mondjuk viszonylag szerencsém volt, mert egybõl észrevettem, hogy szikrázik a kapcs. szekrény, ha megmozdítom a kart
dante3
<#buck>

Dynamic
azt én is eljátszottam<#papakacsint>
Ez igaz valamennyire én is tudok, de elég gyakran keverem a jelentéseket és néha sületlenségeket mondok illetve értek meg....<#zavart1><#zavart1>

Seth
kis logika, plusz jó ha az ember tud angolul 😊

Ááá és ezekre honnan jöttök rá....gondolom ne a kisujatokból...<#worship><#guluszem1>

dante3
a hûtõben a termosztátra

Én nem dobtam be a pénzt, hanem püfölni keztem egy téglával és adott, melyik kapcsolóra....

grebber
Rákell önteni a kapcsolora löttyöt.
Ha a pénzérmét bedobod az automatába ad ki fantát 😄

Next PC upgrade: 2022

ÁÁÁ már értem nem jól használtam a billentyüket....és a szellözöben a gözt hogyan zárjam el??

grebber
Gondolom magyarítani ugyanugy lehet majd mint elõdöt nem?

dante3
Én a hûtõnél szobroztam, nehezen esett le!<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már becipeltem a zsákot a szellõzõbe, hátha el kell torlaszolni a gõzt!

Seth
Kiváncsi vagyok az olajhordós résznél ki meddíg szobrozik, én elvoltam egy darabig mire rájöttem 😊

dante3
Van ott a földön egy betondarab, én azzal törtem le!

Oké akkor próbálom!!!<#worship><#worship>

grebber
Jól gondoltam azzal kell bizgerálni de nemtudtam eddig rájönni mivel kéne letörni.

dante3
Kinyitod, asszem balra tekered, utána beleteszed, és jobbra tekered!
Az irány nem tuti, de hasonlóan kell!

Na közben meg irtad is...köszi ezt csináltam én is de hogyan kell beletenni azt nem tudom!!<#nemtudom><#nemtudom>

dante3
266

És akor én hogyan ???

dante3
Pénzérmével kell, csak elõtte tedd bele a satuba, kicsit össze kell nyomni!

dante3
Folyosón, a kapcsolószekrény ajtaját törd le, és húzd le a kábelt!

Hát ja hogyan kell a szellözöt kinyitni a pénzérmével, vagy keressek mást???

grebber
Hát tetszik a game de sajnos nem nekem tallták ki 😞

Már az elején elakadtam azon a részen ahol az a 3 logo sonka van. Innen továbbmentem van egy rész ahol egy hulla van és lézetcskok amik ha belemegyek robannak.
Innen picit továbbmenve van egy szoba amiben van egy artifact no és innen semerre se tudok menni.
Mit kellene csinálni?

dante3
Engem észrevett a mocsok, kergetett végig a folyosón, amíg be nem mentem a hullához!<#hehe>

Seth
Remélem abból nem lesz sok. Kicsit kiakasztó volt ott az asztal mögött kuporogni, miközben a feje majdhogynem rámnéz, mégsem vesz észre, izgultam nagyon 😄

dante3
Volt egy-két jó rész, kicsit beszartam, amikor jött a zseblámpás mole!
Meg tetszett a kazetta tartalma, kicsit eszembe jutott a fûrész!<#buck>

dante3
Nálam is voltak graf hibák, kamera elfordul, és szürke lesz a tereptárgy!<#nemtudom>

Zomil
talán vmi driver gond lehet
én megvárom a teljest, demoval nem akarom fájditania szivem😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Végigvittem a demót. Jó lesz ez is.De annyi gondom , hogy a hang néhol serceg, illetve a gõz ilyen fehér lapokból áll.Másnál nincs ilyen hiba? Mondjuk annyira nem variáltam graf beállításokkal