Penumbra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl feltettem az Overture-t de indítás után nem sokkal ez fogad:
Windows 7 64 bit!
Van valakinek valami ötlete mitõl lehet ez?
Next PC upgrade: 2022
Csak jövõ hét elején még van 2 vizsgám.Szerdán túl leszek rajtuk, majd azután folytatom a szériát. <#smile>#smile>
Ezt a sorozatot még az év végéig befejezem valahogyan.
Qwerty4
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
PSN ID.: Beegabor
Tudom itt kb. senki nem fogja olvasni, de azért ide is bemásolom a végsõ értékelésemet (vélemény).
"Nagyon kellemes meglepetés volt ez a játék.Szinte minden percét élveztem.
Bitang jóra sikeredett a páyaszerkesztés, a feladványok, a hangulat, stb..Ezt pont nekem találták ki.
Nem volt olyan nagyon félelmetes, de teljesen megfelelt így is.
Negatívumok:
-egy bug (mikor menekülük a kõgolyó elõl a pókjáratban, futás közben a deszkahídnál a felsõ falnak ütközök és beragadok)
Pozitívumok:
-egyedi és kiváló hangulat (bár néha-néha úgy éreztem, mitnha ez a Call of Cthulhu - DCotE lenne)
-sejtelmes sztori (hamarosan folytatom is a játékot, mert kíváncsi vagyok mi történik)
-parahangulat (inkább csak az elején volt erõs)
-pályaszerkesztés kiváló
-jó feladványok
-izgalmas részek (pl. menekülös az óriásgiliszta elõl)
-számomra kellemes grafika
-korrekt játékidõ, nehézségi szint és mentési rendszer
-jó zenék, a hangok sem rosszak
Értkelés:94%
Qwerty4
Qwerty4
A III. fejezetnél vagyok.Van egy raktár, 12-es, 13-as tárna és egy finomító helyiség ezen a pályán.A 12-es tárna ajtaja zárva.Oda a finomítón keresztül lehet eljutni.Én elõször a finomítóhoz mentem, majd eljutottam a pálya végéig, a 12-es tárnához.Közben észrevettem, hogy se elõre, se hátra nem lehet menni, nem tudok haladni a játékban.
Megnéztem a végigjátszást és kiderült, hogy hiányzik egy üres fehér lap, ami a 13-as tárnában található.Amihez sajnos nem tudok visszatérni (vagyis nem enged a folyosóra, még a finomítóból sem enged vissza).És az a lap feltétlenül kellene a pálya telejsítéséhez.
És nincs is kedvem a pályát a raktártól újrakezdeni (ott mentett utoljára), a kutyákkal újból kinlódni.<#szomoru1>#szomoru1>
Esetleg, aki végigjátszotta van valami ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?<#conf>#conf>
Qwerty4
http://cdgalaxis.hu/PC/16038/penumbra-athology.html
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Orvoslás se fictional games, se az nvidia honlapján....
...van vkinek ötlete?
zita
Ezért nem ártana megnézni a játékok rendszerkövetelményeit. Egy ilyen géppel ne is csodálkozz hogy nem tudod futtatni.
Én igazából még azon is csodálkozok, hogy egyáltalán bejön az intro.
Penumbra minimum követelmények:
1GHz Processor
256MB RAM
1GB Hard Disk Space
ATi Radeon 8500 or nVidia GeForce 3 class Video Card
Itt van fõként a gond: neked mindössze Gf2 van. De ha elindulna se lenne benne köszönet, hacsak nem szereted a diavetítést. <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
AMD Athlon(tm) , MMX, 3DNow, ~1.1GHz
Memory:
512MB RAM
Video Card:
NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro
Ilyen a gépem.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Minap feltelepítettem ezt a játékot a gépre...elindítom mûködik minden...új játék...oké....behozza az "introt" végignézem...behozza a "loading" képernyõt...majd 1x csak megszólal a zene...eltûnik a "loading"...aztán kép sehol...feladatkezelõben megnézem mi van vele....éés a "program nem válaszol"...:S
Valaki tudna ebben segíteni?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
(nvidia 6600gt, amd athlon 3000+ 1 giga ram)
nem tudom mibaja van de egyszerûen nem akar elindulni a penumbra
elinditom, átáll a képernyõ, fekete lesz, és visszalép a windowsba
ha vki tudja mibaja az segitsen
köszz
Egyet, ha nagy nehezen le tudok csapni, de a zajt meghallva gyorsan oda koslat a többi is, és azok meg a lecsökkent hp-mat kihasználva beadatják velem a törülközõt.
Már annyit gyakoroltam a harcot a csákánnyal hordókon meg dobozokon, de a kutyák kegyetlenül ügyesek, úgy mozognak a kis szenyák, hogy mindig a levegõt ütöm... Másodpercek alatt bedarálnak.
A pókokkal ugyanez van. Lépten-nyomon ott vannak mindenütt és bántalmaznak. Velük se tudok mit kezdeni, mert túl sok van belõlük.
Tehát, elbújni nem tudok, harcolni szintén - annyira nehéz - úgyhogy jól jönne néhány kód. Mondjuk sebezhetetlenség vagy hasonló.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
a régi gépemen simán ment ati 9600-zal
Az lenne a probléma h mikor bemásolom a hungarian.lang fájlt és a játékban ki akarom választani akkor csak annyit ír h hungarian,esc-el vissza lépnék a fõmenübe de nem lép vissza hanem csak eltünik a hungarian felirat és kész!Mi lehet a gond?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szerintem megoldható lenne a magyarítás, de nem láttam még a mac-es Penumbrát, meg lásd 1.mondatom.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A Mac-es verzió tökéletesen fut OS X alatt csak ugye azt nem tudom magyarítani.
Valakinek nincs ötlete?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy én végigtoltam ezt amirõl beszélsz, de nem is emlékszem rá hogy be kellene menni liftbe. Vmi gépet kell megjavítani vagy mi, bocsi de nem emlékszem már rá abszolut
PSN ID.: Beegabor
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
THX.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord