Penumbra

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Leszedtem a netrõl a Penumbra Anthology-t.
Ebbõl feltettem az Overture-t de indítás után nem sokkal ez fogad:

Windows 7 64 bit!
Van valakinek valami ötlete mitõl lehet ez?

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Jön is hamarosan a Black Plague.<#smile>
Csak jövõ hét elején még van 2 vizsgám.Szerdán túl leszek rajtuk, majd azután folytatom a szériát. <#smile>
Ezt a sorozatot még az év végéig befejezem valahogyan.

Qwerty4

Aquir
remek, én az elején tartok és majd folytatom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Seth
Akkor jöhet a Black Plague, a Requiem-et meg el kell felejteni mert szörnyû lett szerintem,mintha csak vmi bónuszként összecsapták volna

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
"

Qwerty4

Qwerty4
Végigvittem.
Tudom itt kb. senki nem fogja olvasni, de azért ide is bemásolom a végsõ értékelésemet (vélemény).

"Nagyon kellemes meglepetés volt ez a játék.Szinte minden percét élveztem.
Bitang jóra sikeredett a páyaszerkesztés, a feladványok, a hangulat, stb..Ezt pont nekem találták ki.
Nem volt olyan nagyon félelmetes, de teljesen megfelelt így is.

Negatívumok:
-egy bug (mikor menekülük a kõgolyó elõl a pókjáratban, futás közben a deszkahídnál a felsõ falnak ütközök és beragadok)

Pozitívumok:
-egyedi és kiváló hangulat (bár néha-néha úgy éreztem, mitnha ez a Call of Cthulhu - DCotE lenne)
-sejtelmes sztori (hamarosan folytatom is a játékot, mert kíváncsi vagyok mi történik)
-parahangulat (inkább csak az elején volt erõs)
-pályaszerkesztés kiváló
-jó feladványok
-izgalmas részek (pl. menekülös az óriásgiliszta elõl)
-számomra kellemes grafika
-korrekt játékidõ, nehézségi szint és mentési rendszer
-jó zenék, a hangok sem rosszak

Értkelés:94%

Qwerty4

Qwerty4
Idõközben rájöttem.Egy csille torlaszolja el az utat a folyosó felé.Azt csak el kell mozdítani és minden rendben!<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Na ez jól megszívatott.<#szomoru1>
A III. fejezetnél vagyok.Van egy raktár, 12-es, 13-as tárna és egy finomító helyiség ezen a pályán.A 12-es tárna ajtaja zárva.Oda a finomítón keresztül lehet eljutni.Én elõször a finomítóhoz mentem, majd eljutottam a pálya végéig, a 12-es tárnához.Közben észrevettem, hogy se elõre, se hátra nem lehet menni, nem tudok haladni a játékban.
Megnéztem a végigjátszást és kiderült, hogy hiányzik egy üres fehér lap, ami a 13-as tárnában található.Amihez sajnos nem tudok visszatérni (vagyis nem enged a folyosóra, még a finomítóból sem enged vissza).És az a lap feltétlenül kellene a pálya telejsítéséhez.
És nincs is kedvem a pályát a raktártól újrakezdeni (ott mentett utoljára), a kutyákkal újból kinlódni.<#szomoru1>
Esetleg, aki végigjátszotta van valami ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?<#conf>

Qwerty4

Qwerty4
Állati jó ez a játék.<#hawaii>

Qwerty4

gyerekek 😊
http://cdgalaxis.hu/PC/16038/penumbra-athology.html

de ha nem indul el akkor csak config.cfg-be átírni valamit

esetleg optionsban nem lehet ilyet kikapcsolni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Gépem GeForce 8800 GTS, új driver fenn és mégis azt írja ki, hogy vertex shader probléma miatt nem indul a game.
Orvoslás se fictional games, se az nvidia honlapján....
...van vkinek ötlete?

zita
Nekem nvidia 6600gt, amd athlon 3000+ 1 giga ram és még így is szaggat néhány résznél... már rég játszottam vele de tényleg jó stuff😊 Csak hát idõ is kéne hozzá meg türelem😄

Megnéztem és nem 1GHz-es procit ír, hanem 1.5GHz-est. Nekem 1.2GHz-es és szaggatok nagyon néhány résznél.
Synchronous
Jó ég...
Ezért nem ártana megnézni a játékok rendszerkövetelményeit. Egy ilyen géppel ne is csodálkozz hogy nem tudod futtatni.
Én igazából még azon is csodálkozok, hogy egyáltalán bejön az intro.

Penumbra minimum követelmények:

1GHz Processor
256MB RAM
1GB Hard Disk Space
ATi Radeon 8500 or nVidia GeForce 3 class Video Card

Itt van fõként a gond: neked mindössze Gf2 van. De ha elindulna se lenne benne köszönet, hacsak nem szereted a diavetítést. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Okééé. köszi. 😛
Seth
Minimum alatt bõven, felejtsd el ilyen géppel. Videókártyád nem támogatja

Processor:
AMD Athlon(tm) , MMX, 3DNow, ~1.1GHz
Memory:
512MB RAM
Video Card:
NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro
Ilyen a gépem.
Bokafix2
Géped milyen? Videokártyád típusa? Ilyenkor az a legvalószínûbb, hogy a videókártyának nem tetszik valami. Elképzelhetõ hogy driver frissítéssel megoldódik a gond. Ha nem kártya akkor lehet memória probléma is. Memória tesztet csináltál mostanában?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok.
Minap feltelepítettem ezt a játékot a gépre...elindítom mûködik minden...új játék...oké....behozza az "introt" végignézem...behozza a "loading" képernyõt...majd 1x csak megszólal a zene...eltûnik a "loading"...aztán kép sehol...feladatkezelõben megnézem mi van vele....éés a "program nem válaszol"...:S
Valaki tudna ebben segíteni?
Peetboy
Nem szabadna akadnia egy olyan gépen. Nálam sem akad.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nem tudjátok miért akadhat a játék mint a hülye? Lehúztam mindent minimumra.. eleinte tök jó de idõ után ugyan úgy akad, mint maximumon:S
(nvidia 6600gt, amd athlon 3000+ 1 giga ram)

Törölt felhasználó
sziasztok!
nem tudom mibaja van de egyszerûen nem akar elindulni a penumbra
elinditom, átáll a képernyõ, fekete lesz, és visszalép a windowsba
ha vki tudja mibaja az segitsen
köszz
A játék elején vagyok és kézi gyártású bombát kellene készítenem pamutszálból és puskaporból , viszont a pamutszálat nem tudom felvenni...?? ez valami bug, vagy kihagytam valamit??

extra sensory
Valami cheat kódok nincsenek a játékhoz, mert sajna én nem találtam, és õszintén szólva nem tudok a security-s kutyáktól továbbmenni. Azoktól akik pásztáznak a folyosókon. Néhányon átjutottam csellel, bujkálással és sok futással, de most megint olyan helyszínen vagyok ahol van egy csomó és nem lehet elbújni sem, mert arra visz az utam, amerre õk vannak.
Egyet, ha nagy nehezen le tudok csapni, de a zajt meghallva gyorsan oda koslat a többi is, és azok meg a lecsökkent hp-mat kihasználva beadatják velem a törülközõt.
Már annyit gyakoroltam a harcot a csákánnyal hordókon meg dobozokon, de a kutyák kegyetlenül ügyesek, úgy mozognak a kis szenyák, hogy mindig a levegõt ütöm... Másodpercek alatt bedarálnak.

A pókokkal ugyanez van. Lépten-nyomon ott vannak mindenütt és bántalmaznak. Velük se tudok mit kezdeni, mert túl sok van belõlük.

Tehát, elbújni nem tudok, harcolni szintén - annyira nehéz - úgyhogy jól jönne néhány kód. Mondjuk sebezhetetlenség vagy hasonló.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

nekem is ugyanezt írja ki 7300gt-vel
a régi gépemen simán ment ati 9600-zal

Valaki tudna segiteni a magyarítással kapcsolatban?
Az lenne a probléma h mikor bemásolom a hungarian.lang fájlt és a játékban ki akarom választani akkor csak annyit ír h hungarian,esc-el vissza lépnék a fõmenübe de nem lép vissza hanem csak eltünik a hungarian felirat és kész!Mi lehet a gond?
Alucard
Az is no problem. Kezdem azt hinni hogy nincs megbékélve az uj ati driverekkel a game. Remélem egy patch orvosolja majd. Köszönöm a válaszokat.

Evin
Ja értem, így mindjárt más. Akkor tényleg csak driver frissítés maradt, vagy DX9.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Alucard
Lényegtelen hogy mac a lényeg hogy Win fut rajta nativan szal UA mintha egy PC-n (laptopon) tolnám Mobility Radeon HD2600 Pro VGA-n. Másfelöl a probléma a hivatalos oldalon is adott win alatt de csak a driver refresht hajtogatják.

Evin
Kevés embernek van MAC-je, nem hiszem, hogy vki segíteni tud.
Szerintem megoldható lenne a magyarítás, de nem láttam még a mac-es Penumbrát, meg lásd 1.mondatom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Alucard
Szóval senkinek semmi ötlet 😞

Alucard
Egy iMac-em van HD 2600 pro. 8.4-es driver. Minden megy flottul kivéve ez a két játék. Arra gondoltam hogy ha feltolnak egy régebbi drivert (6-ost vagy 7-est) akkor tuti futna de ezt csak végszükség esetén szeretném.

A Mac-es verzió tökéletesen fut OS X alatt csak ugye azt nem tudom magyarítani.

Seth
Milyen típusú ati kártyád van ?

Alucard
nekem sajnos nem indul ati kártyával. Vertex shader hiányára hivatkozva. Hivatalos oldal supportja meg kimerül a telepítsd újra a drivert blabla-val.
Valakinek nincs ötlete?

blackcalibra
De lehet...... 😊
blackcalibra
http://www.adventuregames.hu/letoltesek/20

Mondjuk én innen töltöttem, ez nem tünik demonak.
blackcalibra
Ja amúgy nem biztos hogy lift. Ott kell használni elõször a beléptetõkártyát. Csak olyan fura, mert ehhez a részhez még magyarítás is van meg olyan érzés mintha még tuti lenne mert egy csomó ajtókódot használni sem tudtam ráadásul másik szintet is emleget szóval nemtudom.
blackcalibra
Hát nemtudom. Mindegy. Akkor valószinûleg igazatok van, köszönöm a felvilágosítást srácok!
Zomil
épp ezaz, h az ingyenes verzio csak a demo 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Az is csak egy demo volt. A rendes játék két részes, Overture és Black Plague
Amúgy én végigtoltam ezt amirõl beszélsz, de nem is emlékszem rá hogy be kellene menni liftbe. Vmi gépet kell megjavítani vagy mi, bocsi de nem emlékszem már rá abszolut

blackcalibra
Nem. Ez az ingyenesen letölthetõ 1.1 FULL. Valami miatt nem enged be a liftbe, ez nem a játék "hibája". Ajtó kinyit, belép, de ahogy beadja a képet hallani egy hangot aztán elsötétül minden és meghalok.
Zomil
sztem te a demoval toltad 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

blackcalibra
Sziasztok. Látom ti jártasak vagytok eme játék összes részében. Kérnék 1 kis segítséget. A legelsõ részben(tudom-tudom rég volt)ott vagyok elakadva ahol lenn az alaksorban a beléptetõkártyás ajtót kinyitom. Épp megszereztem a kártyát a lelakatolt öltözõszekrénybõl, egybõl mentem le nyitottam ki az ajtót, aztán a liftben? ami csupa vér meghalok. Valamit kihagytam esetleg? Elvileg voltam mindenhol, csak azt az egy csapóajtót nem bírtam kinyitni eddig ami az egyik szellõzõrendszerben van és be van ragadva a rozsdától. De miért halok meg a liftben?
THX.
balee4
Igen már el is kezdtem, hát jóval beszaratósabb mint az Overture. De emiatt jobban be is jön. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Akkor jöhet a folytatás,a Black Plague, hasonlóan kellemes

balee4
Köszi, végül nem sokkal kérdésem után és is rájöttem a megoldásra, szombaton pedig be is fejeztem a gamet, hát hatalmas egy játék volt, nem sokban marad le a Call of Cthulhu-tól hangulatban sztem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
széttöröd a korlátot és lelököd a lyukba,aztán lemászol létrán

balee4
Elakadtam a game-ben, az áramellátás beindításához kellene felnyitni a tartalék tápegységes ládát, mivel tudom felfeszíteni? Egy biztosítékot is találtam, ezt még nem tudom hova használhatom.

Oldal 1 / 8Következő →