video
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre tudtok nekem valamien progit ajánlani+azt is megköszönném ha leírnátok hozzá hogy kell csinálni
elõre is köszi!
Nos nekem valami olyan progi kellene amivel valami olyat lehetne csinálni h egy kijelölt részt elhomályosítok a több marad élesen.
Elõször is játékokból szoktam gameplay-t lopni a FRAPS nevezetû programmal. Eddig minden ok, csakhogy bazi nagy fájlokat csinál. A RADVIDEO-val konvertálgatom õket általában XviD vagy DivX kodekkel, de néha lerövidül a videó. Pontosabban felgyorsul, pl 8 másodperces kis töredékbõl csinál 6 másodpercet, hosszabb videóknál ez még szörnyûbb. Nem beszélve arról, ha valamit 2x konvertálok, az már 2x-esen is felgyorsul... Néha meg semmi gond, marad a hossz. Nem értem!
Please Help!
Köszi
Egy dummie-nak is joga van fejlődni!
Az miért lehet, hogy ha le szeretnék játszani valami videót a neten, amihez wmp-kell, rögtön kifagy az avant browser, de a sima internet explorer is. A gépet már leformáztam miatta, mindenbõl a legújabb van fent, de nem oldódott meg semmi. Ötletek?
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
mpeg ? avi ?
Valószínûleg újra kell kódolni az egészet, az meg nem egészséges móka a videóra nézve..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
és 1 orányi VHS kb hány perc lesz ha átkonvertálom DVD-nek?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
De k*rvajó géped van istenem....
/ézsaiás.IVV.5c/
De k*rvajó géped van istenem....
inkább Adobe Photoshop, Adobe Premiere és fõleg Adobe After effect topicokban nézz szét ha látványra vágytok
Sony Vegas sem utolsó...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De pl. én is kíváncsi lennék, hogy "lehet látványos" videót készíteni. Itt nem arra gondolok hogy felveszem gépre X codeccel és áttömörítem Y al, vagy Z vel megvágom.. Hanem elveket, hogy célszerû felvenni kamerával, megvilágítás, snitt hosszak, témák megválasztása, beállítások, fényviszonok, hangot hogy célszerû.. stb.. de ilyen leírást nem láttam még virtualdub topikban.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt hiszitek hogy akkora májerek vagytok a témával kapcsolatban mert láttatok már egy videoszerkesztõ programot? Ha nem értitek a kérdést, vagy a témát akkor kuss, ha meg értitek akkor meg segítséget nyújtsatok.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
oldschool.trance.techno.rave
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Lenne egy kérdésem!Méghozzá azzal kapcsolatban hogy hogyan lehet ilyen
látványosabb videókat készíteni:
látvány
Ha valamilyen program kell hozzá és annak adjátok meg a nevét az is jó!Addig is jó eszmecserét ilyen programokkal kapcsolatban!Elõre is THX
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Lenne egy kérdésem!Méghozzá azzal kapcsolatban hogy hogyan lehet ilyen
látványosabb videókat készíteni:
http://video.google.com/videoplay?docid=-1369943706572806399&q=dragon+ball
látvány
Ha valamilyen program kell hozzá és annak adjátok meg a nevét az is jó!Addig is jó eszmecserét ilyen programokkal kapcsolatban!Elõre is THX