83
  • SinClaiR
    leszögezem előre én nem értek hozzá, de hol van erről a barátok közt, és a másik csatornán folyó fantasztikus sorozat a jóban-rosszban?
    Továbbá a csi valóban ilyan rossz eredményt ér el nálunk, vagy csak kevés lakásban van viasat? Vagy ez egy lefizetett statisztika az rtl-tv2 helyzetéről?
    house-ncis-rejtélyek városa ezt a hármat nézem erről a palettáról. A láthatatlan ember is mikor a viasaton ment, volt ekkora érdeklődés (2-3 éve)?
  • Blasta
    Jah, csak feliratosak a DVD-k sajna (pedig asszonykámnak szívesen megmutatnám a többi részt is, de nem kedveli a feliratot...
  • lammaer
    Megjegyzem, agybeteg lettem volna, ha 24 hétig kellett volna várnom a sorozatra. Jobban jártam igy, utólag, egyben végigizgulva az egészet :)
  • lammaer
    Jajj, ne öljétek már meg egymást egy sorozat miatt! :)

Személy szerint nekem nagyon tetszett, múlt héten néztem meg az egész évadot. Érdekes módon, amikor az MTV óriáplakátozta, valahogy fel se tűnt, nézni meg pláne nem néztem. Aztán egy ismerős mesélt róla, letöltöttem az egészet szinkronos TV ripben, aztán porosodott a gépen. Egyszer aztán mondja az asszony, nézzünk már valamit. Hát fogtam, elinditottam a 24-et. És közösen esténként 4-5 részt egymäs után (!!!!) megnézve lezavartuk az egész sorozatot egy hét alatt.

Nekünk nagyon bejött, a végén azért szerintem már túlkombinálták (kicsit olyan érzésem volt, mintha a forgatókönyviró menet közben ad-hoc talált volna ki dolgokat), de tutkó volt.

A második évad is lenn van már, és annak ellenére, hogy feliratos, az asszony már nagyon rá van készülve :)

Ugye a DVD-n boltokba kerülő évadok sem szinkronosak?
  • mgpoison
    Amúgy még szerintem a Dr House is jó csak nem a TV-ben nézem , mint ahogy az összes jó sorozatot sem (4400, Invasion, Csillagközi, SG Attlantis, SG-1, Lost stb..), így sajna nem tudom növelni a magyar TV-k nézettségét. Pedig ha lenne mit, és normális késéssel lenne a külföldhöz képest, akkor nézném.
  • mgpoison
    Szerintem a 24 sokkal jobb, mint némely mozifilm és egy pár sorozatról nem is beszélve. És szó szerint függőséget okoz! Már remegve várom a 6. évadot :-). a nézettsége meg nem érdekel. Nekem bejön és slussz!!
  • Blasta
    Kezdődik.
  • stukov
    egyet se láttam...
  • Csukii
    thx winnie

ha már nézettség:
    1. Columbo (ism.) - 1,639 millió néző
    2. Vészhelyzet (21.00) - 1,585 millió néző
    3. Vészhelyzet (22.00) - 1,361 millió néző
    4. Rex felügyelő (ism.) - 1,351 millió néző
    5. Walker, a texasi kopó - 1,179 millió néző
    6. Rejtélyek városa - 1,079 millió néző
    7. NCIS - Tengerészeti helyszínelők (ism.) - 902 ezer néző
    8. Doktor House - 869 ezer néző
    9. Miss Marple (ism.) - 798 ezer néző
    10. Csillagkapu - 777 ezer néző
    11. Hetedik mennyország - 660 ezer néző
    12. Bűbájos boszorkák (ism.) - 606 ezer néző
    13. Láthatatlan ember - 585 ezer néző
    14. Baywatch - Hawaii - 584 ezer néző
    15. Smallville (ism.) - 583 ezer néző
    16. Pasadena (ism.) - 450 ezer néző
    17. Tremors (ism.) - 436 ezer néző
    18. Monk - A flúgos nyomozó (ism.) - 426 ezer néző
    19. Malibu 2000 - 378 ezer néző

• Csukii
    ohh, haaaapppppy day... ohhh happpy day :P
  • Ordel
    Itt szerintem, aki összevissza beszél, és valótlanságokat állít, az éppen te vagy.
    Meglepő módon, az a rész, nem neked szólt...
  • Ordel
    Ugyan már, ne nézzük már hülyének egymást.
    Úgy látom, te sem láttál még magyar nézettségi listát, segítek egy kicsit, a mindenki által utált Barátok köztet dupla ennyien, a Győzike show-t, pedig KÖZEL 2 millióan nézik. Még a szombat délutáni Walker a texasi kopót is közel 2x annyian nézik. Ezek után, szerinted az nézettségi arányunk megegyezik az amcsikéval, hát ha te mondod...
  • Gyadi
    S04E15-nél vagyok, eddig nekem a 2. évad tetszett a legjobban. Az a beszteszt :)
  • Cat #29
    én bevallom istenesen, az első sorozatot még főképp a szőke kiscsaj miatt néztem meg :D persze a második már ultrabrutál ütős volt, az 5ik szezont is megnézve merem állítani, hogy az eddigi legjobb.
  • winnie
    Akkor miért írják/ mondják mindenhol, hogy nézettségi rekordokat döntöget a 24???? HE? Ezt nemnagyon lehet félreérteni.

kérdés, hogy ki mondja. nézz meg pár számot és meglátod, hogy a 24 a saját előző évadban elért nézettségi rekordját döntögeti. valóban az 5, volt a legnézettebb évada, de ez a 12-14 milliós átlagnézettség, bár jó, de azért mégsem house/grace klinika/született feleségek vagy helyszínelők szint.
  • winnie
    nem tudom, hogy ez hogy jött ki, de segítségképpen amerikában 110millió háztartás van.
  • Grusi
    Nem is beszélve arról, hogy (gyors számolást követően) az USA-ban a House 21 milliós nézettsége 0,07-es átlagot jelent, nem fogod kitalálni, mit jelent a magyar lakosságra levetített 700 ezer néző: bizony, 0,07-es nézettségi arányt a teljes lakosság körében. Most akkor mi is a problémád? :)
  • Grusi
    Naja, de a House nehezen érhetne el itthon 21 milliós nézettséget :))
  • Sanyix
    Akkor miért írják/ mondják mindenhol, hogy nézettségi rekordokat döntöget a 24???? HE? Ezt nemnagyon lehet félreérteni.

"A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra" Mit olvassak??? Nem írtam, hogy nagy siker magyarországon a 24, feltételes módban sem, miről beszélsz összevissza?
  • Ordel
    Még az elején leszögezem, hogy nem winnie-nek nyalok, de én elismerem, ha valaki szakértő a témában, márpedig ő az, ellenben veled, már bocsánat, de neked fingod sincs az egészhez.
    "Nem, csak az 5. évad amerikában nézettségi rekordokat döntöget...."
    Te miről beszélz, ember? Kb. 12 millióan nézték a 24 ötödik évadát, és mint már többen említették, ez volt a sorozat legnézettebb évada. Ez még a top 10-be sem elég, tudod, mi döntöget nézettségi rekordokat? A CSI 26 MILLIÓ nézővel, az Americon Idol 27-28 millió nézővel, a Született feleségek 22 millió nézővel, a Grace klinika 23 millió nézővel, a House 21-22 millió nézővel. Természetesen ezek csak hozzávetőleges értékek, de talán érzékeled, hogy mekkora hülyeséget beszélsz.
    A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra az előbb említett adatokat, ezekből a sorozatokból szinte az összes bukás itthon. Viszonyításul: House 21 millió, nálunk 700 ezer néző. Erről ennyit.
  • GrimReaper78
    Az első évad esti mese a többihez képest. Sokkal pörgősebbek, izgalmasabbak a további évadok, tele remek akcióval, drámával, politikai intrikával és első osztályú színészi játékkal.

KÖTELEZŐ!
  • Sanyix
    Azt is nagyon szeretem, a maffiózók a legjobb :) a 24 után.
  • Hoz_Hun
    Egyébként ez a Cool Tv egész jó lenne, csak Majka miatt rendszeressen el kell róla kapcsolnom. Hihetetlen tenyérbemászó képe van annak az alaknak.
  • Sanyix
    Ja ne a magyar nézettségre gondoljál, itt tényleg nem nagy a nézettsége, de ez nem is meglepő látva, hogy a legtöbb ember megrekedt a barátok közt szintjén...
  • Sanyix
    Nem, csak az 5. évad amerikában nézettségi rekordokat döntöget....
  • Hoz_Hun
    Egyébként, mostanában A Maffiózók (The Sopranos) című sorozatot nézem. Na AZ tényleg jó.
  • Hoz_Hun
    Én csak az első szezont láttam. A feléig tök izgalmas volt, de onnan... (most itt nem akarom szidni, mert látom sokakat megsértenék vele).
  • mellon
    Ha már ilyen jókat írnak rólla, akkor belenézek a ma esti részbe. Kiváncsi lettem rá. Az elmúlt pár évben csak 1 sorozat tudott lekötni. Bár az is igaz, hogy nem nagyon kerestem sorozatokat :). Azért névről ismerek párat :)
  • winnie
    jaja. ezért nem volt jó, hogy az öregek által nézett tévén ment a sorozat. sebaj. (amúgy érdekes jelenség. már tudom, hogy ha tényeket írok már az sem elég, hogy direkt odaírom, hogy a 24 mekkora királyság, mert rögtön kapok a fejemre, hogy marhaságokat beszélek:) még jó, hogy nem egy 24 fanoldal osztályzatait kaptam az arcomba:))

amúgy megnéztem már magamnak a tv.com rajongói szavazását. 2. helyen a heti 4 millió nézős 4400, a 3. smallville (hahó, a rajongói sorozat definciója) dettó 4-5 millió nézővel épphogy top100-as a nézettségi listán, a többi nagy részéről nem is beszélve. (jó, grace klinika 20-22 millió nézővel top3-as)

de nem mások ízlésével kell törődni, a 24 addikt és alapsorozat. uff.
  • winters123
    egyébként igaz hogy a 24-et inkább a 18-49-es réteg szereti de ezt majd winnie a junkie kifejti, én nem értek ezekhez:)
  • winnie
    Te honnan szedted ezeket a marhaságokat? Kva nagy siker a 24 az egész világon, főleg amerikában, 4 díjat nyert.

tudom. mondjuk. mi az, hogy "díj". sokkal kevésbbé sikeres és nézett sorozatok is nyernek díjakat. (milyen díjat, például?) az elnök embereit még kevesebben nézik, mégis zsinórban négyszer volt a legjobb dráma emmy-díjasa (az a tévés oscar)

És ha olyan sikertelen lett volna miért élt meg 5 évadot? És készül nemsokára a 6. is, és valószínűleg 7. is lesz, és tovább...

így van. csak olvasd el figyemesen, hogy nem azt írtam, hogy sikertelen volt, hanem azt, hogy nem volt különösebben nagy siker - az 1. évad.

Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függőséget tud okozni.

vitattam ezt? így van.

ha függőség kell, akkor még a prison break-et ajánlom a 24 mellé - az persze még annyira sem sikeres mint a 24 az 1. évadában, ennek ellenére az idei legnagyobb warezsiker. más a célközönség. enny.
  • winters123
    igen de nem volt ez mindig így. nem olyan régen indult be az új sorozatok felölelése magyarországon. 5 évvel ezelőtt max vészhelyzet meg harmadik műszak volt aztán lehetett sasolni orrvérzésig Esmeraldat meg többi klónt.
  • winnie
    jajj, ne komolytalankodj már azzal, hogy egy tévésoldal rajongói pontszámát vágod be. (még a cikkben is benne, hogy a 24 rajongói sorozat - nem a nézettsége nagy.)

a 24 első évadában amerikában a 46. legnépszerűbb sorozat volt, ellenben az 5. évadban már a 23. legnézettebb, szóval szép lassan jön fel. (hozzáértés, ennyi kell csak.)
  • Artus58
    a 24 nem top20as????????? te minek szólsz hozzá ha fingod nincs az egészről? ITT sincs benne a top20ban mi? menj barátok köztöt nézni inkább..
  • quack
    a 24-nek nem jó a nézettsége
  • Sanyix
    Te honnan szedted ezeket a marhaságokat? Kva nagy siker a 24 az egész világon, főleg amerikában, 4 díjat nyert. De ezt le ís írják a cikkben. És ha olyan sikertelen lett volna miért élt meg 5 évadot? És készül nemsokára a 6. is, és valószínűleg 7. is lesz, és tovább...
    Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függőséget tud okozni. Én az 5. évadot pár hete, 4 nap alatt néztem végig :D az pedig 24 rész. Ehhez képest a lost-ot nemis nézem, mert elalszom rajta, és ahogy hallom 20 rész után se történt semmi. Az invasion-t nézem, de ott pl nem zavar ha kihagyok egy részt, mert annyira azért nem érdekel, persze megnézem ha tudom, de a 24-nél kicsit más a helyzet, azt meg kell néznem mindenáron, mindegyik részt.
  • Gyusz
    Jobban átgondolva a dolgot, lehet hogy tényleg megbukna egy Barátok közt, vagy egy Jóban Rosszban ellen. Én a saját ízlésemből indultam ki
  • winnie
    a magyar tévéken megtalálod az összes nagymenő kinti sorozatot, majdnem minden top20-as sikert. persze a 24 nem top20-as.
  • winnie
    hmm, akkor miért van az, hogy a 24 sehol sem volt különösebben nagy siker. se amerikában, se kanadában, de az angoloknál, se a németeknél. soker, de semmi extra. egy a sok közül. sok sorozat van, amivel sokkal nagyobbat arattak.

ettől még a 24 a legkirályabb, csak meg kell állni, hogy elhiggyük miszerint a saját ízlésünk megegyezik a bulvárnemzet ízlésével:)
  • winters123
    hát igen de a magyar tv-k logikája és igényessége a reality showknál kifújt.