Ismét képernyőn idehaza a 24

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt szerintem, aki összevissza beszél, és valótlanságokat állít, az éppen te vagy.
Meglepõ módon, az a rész, nem neked szólt...

Ugyan már, ne nézzük már hülyének egymást.
Úgy látom, te sem láttál még magyar nézettségi listát, segítek egy kicsit, a mindenki által utált Barátok köztet dupla ennyien, a Gyõzike show-t, pedig KÖZEL 2 millióan nézik. Még a szombat délutáni Walker a texasi kopót is közel 2x annyian nézik. Ezek után, szerinted az nézettségi arányunk megegyezik az amcsikéval, hát ha te mondod...

Gyadi
S04E15-nél vagyok, eddig nekem a 2. évad tetszett a legjobban. Az a beszteszt 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

én bevallom istenesen, az elsõ sorozatot még fõképp a szõke kiscsaj miatt néztem meg 😄 persze a második már ultrabrutál ütõs volt, az 5ik szezont is megnézve merem állítani, hogy az eddigi legjobb.

Akkor miért írják/ mondják mindenhol, hogy nézettségi rekordokat döntöget a 24???? HE? Ezt nemnagyon lehet félreérteni.

kérdés, hogy ki mondja. nézz meg pár számot és meglátod, hogy a 24 a saját elõzõ évadban elért nézettségi rekordját döntögeti. valóban az 5, volt a legnézettebb évada, de ez a 12-14 milliós átlagnézettség, bár jó, de azért mégsem house/grace klinika/született feleségek vagy helyszínelõk szint.
nem tudom, hogy ez hogy jött ki, de segítségképpen amerikában 110millió háztartás van.
Nem is beszélve arról, hogy (gyors számolást követõen) az USA-ban a House 21 milliós nézettsége 0,07-es átlagot jelent, nem fogod kitalálni, mit jelent a magyar lakosságra levetített 700 ezer nézõ: bizony, 0,07-es nézettségi arányt a teljes lakosság körében. Most akkor mi is a problémád? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Naja, de a House nehezen érhetne el itthon 21 milliós nézettséget 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sanyix
Akkor miért írják/ mondják mindenhol, hogy nézettségi rekordokat döntöget a 24???? HE? Ezt nemnagyon lehet félreérteni.

"A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra" Mit olvassak??? Nem írtam, hogy nagy siker magyarországon a 24, feltételes módban sem, mirõl beszélsz összevissza?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Még az elején leszögezem, hogy nem winnie-nek nyalok, de én elismerem, ha valaki szakértõ a témában, márpedig õ az, ellenben veled, már bocsánat, de neked fingod sincs az egészhez.
"Nem, csak az 5. évad amerikában nézettségi rekordokat döntöget...."
Te mirõl beszélz, ember? Kb. 12 millióan nézték a 24 ötödik évadát, és mint már többen említették, ez volt a sorozat legnézettebb évada. Ez még a top 10-be sem elég, tudod, mi döntöget nézettségi rekordokat? A CSI 26 MILLIÓ nézõvel, az Americon Idol 27-28 millió nézõvel, a Született feleségek 22 millió nézõvel, a Grace klinika 23 millió nézõvel, a House 21-22 millió nézõvel. Természetesen ezek csak hozzávetõleges értékek, de talán érzékeled, hogy mekkora hülyeséget beszélsz.
A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra az elõbb említett adatokat, ezekbõl a sorozatokból szinte az összes bukás itthon. Viszonyításul: House 21 millió, nálunk 700 ezer nézõ. Errõl ennyit.

Az elsõ évad esti mese a többihez képest. Sokkal pörgõsebbek, izgalmasabbak a további évadok, tele remek akcióval, drámával, politikai intrikával és elsõ osztályú színészi játékkal.

KÖTELEZÕ!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sanyix
Azt is nagyon szeretem, a maffiózók a legjobb 😊 a 24 után.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egyébként ez a Cool Tv egész jó lenne, csak Majka miatt rendszeressen el kell róla kapcsolnom. Hihetetlen tenyérbemászó képe van annak az alaknak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sanyix
Ja ne a magyar nézettségre gondoljál, itt tényleg nem nagy a nézettsége, de ez nem is meglepõ látva, hogy a legtöbb ember megrekedt a barátok közt szintjén...

Sanyix
Nem, csak az 5. évad amerikában nézettségi rekordokat döntöget....

Egyébként, mostanában A Maffiózók (The Sopranos) címû sorozatot nézem. Na AZ tényleg jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én csak az elsõ szezont láttam. A feléig tök izgalmas volt, de onnan... (most itt nem akarom szidni, mert látom sokakat megsértenék vele).

mellon
Ha már ilyen jókat írnak rólla, akkor belenézek a ma esti részbe. Kiváncsi lettem rá. Az elmúlt pár évben csak 1 sorozat tudott lekötni. Bár az is igaz, hogy nem nagyon kerestem sorozatokat 😊. Azért névrõl ismerek párat 😊

jaja. ezért nem volt jó, hogy az öregek által nézett tévén ment a sorozat. sebaj. (amúgy érdekes jelenség. már tudom, hogy ha tényeket írok már az sem elég, hogy direkt odaírom, hogy a 24 mekkora királyság, mert rögtön kapok a fejemre, hogy marhaságokat beszélek😊 még jó, hogy nem egy 24 fanoldal osztályzatait kaptam az arcomba😊)

amúgy megnéztem már magamnak a tv.com rajongói szavazását. 2. helyen a heti 4 millió nézõs 4400, a 3. smallville (hahó, a rajongói sorozat definciója) dettó 4-5 millió nézõvel épphogy top100-as a nézettségi listán, a többi nagy részérõl nem is beszélve. (jó, grace klinika 20-22 millió nézõvel top3-as)

de nem mások ízlésével kell törõdni, a 24 addikt és alapsorozat. uff.
egyébként igaz hogy a 24-et inkább a 18-49-es réteg szereti de ezt majd winnie a junkie kifejti, én nem értek ezekhez😊
Te honnan szedted ezeket a marhaságokat? Kva nagy siker a 24 az egész világon, fõleg amerikában, 4 díjat nyert.

tudom. mondjuk. mi az, hogy "díj". sokkal kevésbbé sikeres és nézett sorozatok is nyernek díjakat. (milyen díjat, például?) az elnök embereit még kevesebben nézik, mégis zsinórban négyszer volt a legjobb dráma emmy-díjasa (az a tévés oscar)

És ha olyan sikertelen lett volna miért élt meg 5 évadot? És készül nemsokára a 6. is, és valószínûleg 7. is lesz, és tovább...

így van. csak olvasd el figyemesen, hogy nem azt írtam, hogy sikertelen volt, hanem azt, hogy nem volt különösebben nagy siker - az 1. évad.

Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függõséget tud okozni.

vitattam ezt? így van.

ha függõség kell, akkor még a prison break-et ajánlom a 24 mellé - az persze még annyira sem sikeres mint a 24 az 1. évadában, ennek ellenére az idei legnagyobb warezsiker. más a célközönség. enny.
igen de nem volt ez mindig így. nem olyan régen indult be az új sorozatok felölelése magyarországon. 5 évvel ezelõtt max vészhelyzet meg harmadik mûszak volt aztán lehetett sasolni orrvérzésig Esmeraldat meg többi klónt.
jajj, ne komolytalankodj már azzal, hogy egy tévésoldal rajongói pontszámát vágod be. (még a cikkben is benne, hogy a 24 rajongói sorozat - nem a nézettsége nagy.)

a 24 elsõ évadában amerikában a 46. legnépszerûbb sorozat volt, ellenben az 5. évadban már a 23. legnézettebb, szóval szép lassan jön fel. (hozzáértés, ennyi kell csak.)
a 24 nem top20as????????? te minek szólsz hozzá ha fingod nincs az egészrõl? ITT sincs benne a top20ban mi? menj barátok köztöt nézni inkább..
quack
a 24-nek nem jó a nézettsége

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sanyix
Te honnan szedted ezeket a marhaságokat? Kva nagy siker a 24 az egész világon, fõleg amerikában, 4 díjat nyert. De ezt le ís írják a cikkben. És ha olyan sikertelen lett volna miért élt meg 5 évadot? És készül nemsokára a 6. is, és valószínûleg 7. is lesz, és tovább...
Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függõséget tud okozni. Én az 5. évadot pár hete, 4 nap alatt néztem végig 😄 az pedig 24 rész. Ehhez képest a lost-ot nemis nézem, mert elalszom rajta, és ahogy hallom 20 rész után se történt semmi. Az invasion-t nézem, de ott pl nem zavar ha kihagyok egy részt, mert annyira azért nem érdekel, persze megnézem ha tudom, de a 24-nél kicsit más a helyzet, azt meg kell néznem mindenáron, mindegyik részt.

Jobban átgondolva a dolgot, lehet hogy tényleg megbukna egy Barátok közt, vagy egy Jóban Rosszban ellen. Én a saját ízlésembõl indultam ki <#szomoru1>

a magyar tévéken megtalálod az összes nagymenõ kinti sorozatot, majdnem minden top20-as sikert. persze a 24 nem top20-as.
hmm, akkor miért van az, hogy a 24 sehol sem volt különösebben nagy siker. se amerikában, se kanadában, de az angoloknál, se a németeknél. soker, de semmi extra. egy a sok közül. sok sorozat van, amivel sokkal nagyobbat arattak.

ettõl még a 24 a legkirályabb, csak meg kell állni, hogy elhiggyük miszerint a saját ízlésünk megegyezik a bulvárnemzet ízlésével😊
hát igen de a magyar tv-k logikája és igényessége a reality showknál kifújt.
Ha van ember aki nem ismerné ezt a sorozatot akkor nekik mondom hogy ez egy olyan sorozat ami abszolút függõséget tud okozni a történetével 😊
Pedig ha van sorozat, amivel fõmûsoridõben degeszre keresheti magát egy csatorna, akkor az a 24.

← ElőzőOldal 2 / 2