Ismét képernyőn idehaza a 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglepõ módon, az a rész, nem neked szólt...
Úgy látom, te sem láttál még magyar nézettségi listát, segítek egy kicsit, a mindenki által utált Barátok köztet dupla ennyien, a Gyõzike show-t, pedig KÖZEL 2 millióan nézik. Még a szombat délutáni Walker a texasi kopót is közel 2x annyian nézik. Ezek után, szerinted az nézettségi arányunk megegyezik az amcsikéval, hát ha te mondod...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
kérdés, hogy ki mondja. nézz meg pár számot és meglátod, hogy a 24 a saját elõzõ évadban elért nézettségi rekordját döntögeti. valóban az 5, volt a legnézettebb évada, de ez a 12-14 milliós átlagnézettség, bár jó, de azért mégsem house/grace klinika/született feleségek vagy helyszínelõk szint.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
"A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra" Mit olvassak??? Nem írtam, hogy nagy siker magyarországon a 24, feltételes módban sem, mirõl beszélsz összevissza?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Nem, csak az 5. évad amerikában nézettségi rekordokat döntöget...."
Te mirõl beszélz, ember? Kb. 12 millióan nézték a 24 ötödik évadát, és mint már többen említették, ez volt a sorozat legnézettebb évada. Ez még a top 10-be sem elég, tudod, mi döntöget nézettségi rekordokat? A CSI 26 MILLIÓ nézõvel, az Americon Idol 27-28 millió nézõvel, a Született feleségek 22 millió nézõvel, a Grace klinika 23 millió nézõvel, a House 21-22 millió nézõvel. Természetesen ezek csak hozzávetõleges értékek, de talán érzékeled, hogy mekkora hülyeséget beszélsz.
A másik, hogy mekkora siker lenne a 24 itthon, olvasd el újra az elõbb említett adatokat, ezekbõl a sorozatokból szinte az összes bukás itthon. Viszonyításul: House 21 millió, nálunk 700 ezer nézõ. Errõl ennyit.
KÖTELEZÕ!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amúgy megnéztem már magamnak a tv.com rajongói szavazását. 2. helyen a heti 4 millió nézõs 4400, a 3. smallville (hahó, a rajongói sorozat definciója) dettó 4-5 millió nézõvel épphogy top100-as a nézettségi listán, a többi nagy részérõl nem is beszélve. (jó, grace klinika 20-22 millió nézõvel top3-as)
de nem mások ízlésével kell törõdni, a 24 addikt és alapsorozat. uff.
tudom. mondjuk. mi az, hogy "díj". sokkal kevésbbé sikeres és nézett sorozatok is nyernek díjakat. (milyen díjat, például?) az elnök embereit még kevesebben nézik, mégis zsinórban négyszer volt a legjobb dráma emmy-díjasa (az a tévés oscar)
És ha olyan sikertelen lett volna miért élt meg 5 évadot? És készül nemsokára a 6. is, és valószínûleg 7. is lesz, és tovább...
így van. csak olvasd el figyemesen, hogy nem azt írtam, hogy sikertelen volt, hanem azt, hogy nem volt különösebben nagy siker - az 1. évad.
Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függõséget tud okozni.
vitattam ezt? így van.
ha függõség kell, akkor még a prison break-et ajánlom a 24 mellé - az persze még annyira sem sikeres mint a 24 az 1. évadában, ennek ellenére az idei legnagyobb warezsiker. más a célközönség. enny.
a 24 elsõ évadában amerikában a 46. legnépszerûbb sorozat volt, ellenben az 5. évadban már a 23. legnézettebb, szóval szép lassan jön fel. (hozzáértés, ennyi kell csak.)
Annyira jó sorozat, hangulatos, körömrágós izgalmas, csavaros, és tényleg függõséget tud okozni. Én az 5. évadot pár hete, 4 nap alatt néztem végig 😄 az pedig 24 rész. Ehhez képest a lost-ot nemis nézem, mert elalszom rajta, és ahogy hallom 20 rész után se történt semmi. Az invasion-t nézem, de ott pl nem zavar ha kihagyok egy részt, mert annyira azért nem érdekel, persze megnézem ha tudom, de a 24-nél kicsit más a helyzet, azt meg kell néznem mindenáron, mindegyik részt.
ettõl még a 24 a legkirályabb, csak meg kell állni, hogy elhiggyük miszerint a saját ízlésünk megegyezik a bulvárnemzet ízlésével😊