Ismét képernyőn idehaza a 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Szntem a 3. évad a best. Abba van egy akkora fordulat, hogy lefordultam a székrõl!
Amúgy én az elsõ évadot dvd-n néztem és már a 2. rész után elkezdett nagyon érdekelni.
Ez a szinkronhang... pfff
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
Amúgy ezektõl az ebbõl felszorzott nézõszámoktól én is hülyét kapok, meg attól is, hogy ekkora jelentõséget tulajdonítanak neki. Ha másra nem is, az arányok érzékeltetésére talán jó.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szóval azt mondjátok a 2 szezontól pedig egyre jobb?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lehet, hogy amatõr kérdés , sorry , annyira nem vágom ezt a sorozatot, anno pár részt néztem M1-en, de mivel az elejérõl lemaradtam, így nem néztem tovább, mert nem voltam képben. Majd kiveszem tékából dvd-n, mert tényleg jónak tûnt!
R Ö R G E
) legjobb sorozatába
én nem bánázom az s1-et, mert ritka, hogy valamire ennyire rácuppanjak. a logika bakugrabugra sosem izgatott, szórakozni ülök le tévét nézni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valahol olvastam, hogy egyes 24 õrültek úgy ülnek le a TV elé, hogy odakészítenek egy láda sört és ahányszor azt mondja, hogy DAMMMIT (a francba) lehúznak egy pohárral. 2 rész egymás után tuti részegséget okoz 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy tegnap néztem a ql-on, mer eddig még nemláttam szinkronos részt. Hát így nem az igazi, nem hasonlítanak a szinkronhangok az eredetire. Meg kicsit doboz hangja van a szinkronnak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nagyon jó a film, de olyan adón lett leadva(MTV1), amelyiket majdnemhogy a kutya sem néz.
Esetleg néhány nyugdíjas, akik még egy képsort sem tudnak követni, nemhogymég egyszerre 3-4-et...
Ha valami RTLklub szintû adón ment volna nyanyátok-közt-idõben, akkor 100% hogy sokkal többen nézték volna.
Egy dolgot nem tudok... mit csinálok én jövõ januárig???? És hogy fogom kibírni, hogy két rész közt egy hét lesz???? Nehéz lesz.
Én anno az 1.-3. sorozatot az rtl2-n néztem még. Érdekes, hogy a 4. sorozat megnézése után elkezdtem újra az elsõt. Két dolog volt nagyon feltûnõ:
1. a sorozat elején még nem tudták annyira pergõre megcsinálni. Most nézve az elsõ évadot, az eleje kifejezetten unalmasnak tûnik. Nagyon nehezen indul be az akció, az 5., 6. részig szinte unatkoztam rajta (persze mikor elõször néztem akkor azért le tudott még kötni)
2. ISZONYÚ magyar szinkronnal nézni. Aki dvd-n megvásárlásán gondolkodik, annak csak ajánlani tudom. Kiefer Southerland hangja nagyon jó, sokkal hangulatosabb, mint az 1. évad magyar szinkronjával.
Msot adtam kölcsön az 1. évadot egy ismerõsömnek, aki még sosem hallott a filmrõl, nagyon kiváncsi vagyok a véleményére, mennyire tudja megfogni a film, és valyon õ már az alsõ részek után is izgalmasnak fogja-e tartani.
Tán minden 10.000 lakos után minden városban van 1 mért személy? Meg a falvakban? Hát nem.
Az átlagember nem nagyon kapcsolgat el nálunk a 2 csatornáról valahova máshova.
tetszik ma is megnézem
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Általában aki egy sorozatrészt letölt (új részt, nem egész szériát), az meg is akarja nézni pár napon belül .... valamint a 100.000-es mérõszám egy kissé azért magasabb, mint a 78 (1000 nézõbõl ennyi nézi kb a Stargate-et a 777 ezres hasraszámhoz)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A tévétõl a net felé fordulnak az emberek idézek: Az anyagból egyértelmûen kiderül, hogy a hagyományos televíziós reklámok gyakorlatilag senkit sem érdekelnek ....
És ezt magadon is lemérheted: tegnap gondolom nézted a Numb3rs-t (Gyilkos számok <#guluszem1>#guluszem1> idijóták).
- Nevezz meg 3 terméket amit reklámoztak közben (nem úgy, hogy vízkõoldó, névszerint).
- Felálltál a reklám alatt, és mással foglalkoztál?
- átkapcsoltál máshova?
Na, mennyire fogtak meg téged a reklámok?
A másikra a válasz: igen. Mindössze az 1000 ember alapján állítják fel a statisztikákat (illetve aki többet fizet alapon <állítólag>állítólag>)
Ugyan te ezt nem hiszed el, de több tizezer más ember igen, akik a PÉNZÜKKEL igazolják hogy valóban elhiszik. Az egész magyar tévés reklámpiac ezen alapul, és itt csak a két nagy kereskedelmi adónál éves szinten 40-50 milliárd forintról van szó. Szóval attól még hogy te nem HISZED el, más nem hogy "elhiszi", de cége vagyonát fekteti be ezekbe a csatornákba. Ha nem stimmelnének a statisztikák, a hirdetõk elég gyorsan rájönnének.
Amit meg te magyarázol, a letöltöttségi statisztika egyáltalán nem reprezentatív minta, ahogy egy átlag internetező is jelentősen eltér egy átlagembertől. Teljesen más sikeres a neten, mint a való életben, és ez nem csak sorozatoknál, hanem pl. reklámfilmeknél, vicces fotóknál is kiválóan megfigyelhető (vö.: virusmarketing).
Felejtsétek már el ezeket az idióta álstatisztikai számokat, mert most már tényleg kerülget a röhögõgörcs.
Komolyan 1000 ember véleménye meg fogja adni szerintetek a nagy magyar 10M-ós átlagot <#guluszem1>#guluszem1> (1:10.000-hez az arány mellesleg)
Errõl már próbáltam winnie-t is leszoktatni (sikertelenül), mert nevetséges.
Ami pontos, nos azok a letöltöttségi statisztikák. Ahogy jósoltam, tavaj átlépte a 100.000-es számot egy rész letöltöttsége (csak mininova), idén sztem bõven hozni fogja a jósolt 200.000-et (180.000 már volt idei szezonzáró), szóval az emberek szépen állnak át az ingyen VoD-ra.
Ebbõl persze máris következik, hogy ahol elsõnek adták mennyien nézik megintcsak nem mérvadó, lásd amcsiban megbukott Baywatch elsõ széria VS németeknek hála világsikerû sorozat lett példa (de a 24-et is említhetném, iszonyat magas a letöltöttsége).
Ott van továbbá a rajongói index. Bizony a TV.com rajongói indexének jobban lehet hinni, mint ezeknek a hasraszámoknak winnie mester, és a tv.com-ot 24 rajongói oldalnak nevezni, nos egy kissé ... megvezetés szagú
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Az utóbbi idõk legjob sorozata szerintem (nem, nem a LOST) a ROMA. Az nagyon-nagyon jó volt hiába HBO produkció (az sorozatnál olyan mint a rajzfilmeknél a Disney). Bár most nézem a Maffiát és nagyon ott van a szeren.
Az én mindenkori kedvencem a Dark Angel. Jójó nem kell röhögni, tudom, de azért Jessica Alba miatt akkor is, és a története is nagyon bejött nekem.
Továbbá a csi valóban ilyan rossz eredményt ér el nálunk, vagy csak kevés lakásban van viasat? Vagy ez egy lefizetett statisztika az rtl-tv2 helyzetérõl?
house-ncis-rejtélyek városa ezt a hármat nézem errõl a palettáról. A láthatatlan ember is mikor a viasaton ment, volt ekkora érdeklõdés (2-3 éve)?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Személy szerint nekem nagyon tetszett, múlt héten néztem meg az egész évadot. Érdekes módon, amikor az MTV óriáplakátozta, valahogy fel se tûnt, nézni meg pláne nem néztem. Aztán egy ismerõs mesélt róla, letöltöttem az egészet szinkronos TV ripben, aztán porosodott a gépen. Egyszer aztán mondja az asszony, nézzünk már valamit. Hát fogtam, elinditottam a 24-et. És közösen esténként 4-5 részt egymäs után (!!!!) megnézve lezavartuk az egész sorozatot egy hét alatt.
Nekünk nagyon bejött, a végén azért szerintem már túlkombinálták (kicsit olyan érzésem volt, mintha a forgatókönyviró menet közben ad-hoc talált volna ki dolgokat), de tutkó volt.
A második évad is lenn van már, és annak ellenére, hogy feliratos, az asszony már nagyon rá van készülve 😊
Ugye a DVD-n boltokba kerülõ évadok sem szinkronosak?
ha már nézettség:
1. Columbo (ism.) - 1,639 millió nézõ
2. Vészhelyzet (21.00) - 1,585 millió nézõ
3. Vészhelyzet (22.00) - 1,361 millió nézõ
4. Rex felügyelõ (ism.) - 1,351 millió nézõ
5. Walker, a texasi kopó - 1,179 millió nézõ
6. Rejtélyek városa - 1,079 millió nézõ
7. NCIS - Tengerészeti helyszínelõk (ism.) - 902 ezer nézõ
8. Doktor House - 869 ezer nézõ
9. Miss Marple (ism.) - 798 ezer nézõ
10. Csillagkapu - 777 ezer nézõ
11. Hetedik mennyország - 660 ezer nézõ