83
  • gettobuxa
    #83
    sztem is a 3. évad a legjobb az elsőben a szenátor családja kurvára nem érdekelt, a 2.ban meg kimmel történnek faszságok
  • Fido4life
    #82
    Eddig ez az első sorozat ami totál leköt, talán már túlságosan is.. Eddig az első évad volt a kedvencem, de most úgy néz ki hogy a harmadik felváltja a helyét :)
  • winnie
    #81
    hehe, pedig hogy dícsérik sokan a 24 szinkronját. (mondjuk általában azok, akik először a tévében látták.)
  • MagyaR
    #80
    Hát annak ellenére, hogy mindenki a 2. évadot dícséri, nekem az tetszett az összes közül a legkevésbé. Az eleje még jól indul de a vége az már olyan unalmas és erőltetett, ahogy palmer ott szenved, hogy már elaludtam rajta.

    Szntem a 3. évad a best. Abba van egy akkora fordulat, hogy lefordultam a székről!

    Amúgy én az első évadot dvd-n néztem és már a 2. rész után elkezdett nagyon érdekelni.
    Ez a szinkronhang... pfff
  • React
    #79
    Na úgy nézem jövőhéten megnézem az első évadot, aztán majd véleményezem, de kétlem ha ennyire embernek tetszik én más véleményem leszek :))
  • zilahi
    #78
    Ez tényleg nagyon király sorozat. Nem láttam még csak a játékot nyomom.Most hogy megy a tévébe és láttam az első 4 részt arra jöttem rá hogy kiveszem a tékábol mert nem birom ki jövőhét hétfőig. Teljesen levett a lábamról. Nagyon ott van.:)
  • bippo
    #77
    Amugy Magyarországon a reprezentatív minta 1500 körül van, nem ezer. Számomra is hihetetlen, de azt mondják, ennyi ember valóban elég, hogy elég jó közelítéssel lefedhető legyenek az egész ország fogyasztói (és egyben tv-nézői) magatartása, preferenciái.
    Amúgy ezektől az ebből felszorzott nézőszámoktól én is hülyét kapok, meg attól is, hogy ekkora jelentőséget tulajdonítanak neki. Ha másra nem is, az arányok érzékeltetésére talán jó.
  • mrzed001
    #76
    Talán a 2. a legjobb széria, szóval ha az nem győz meg, akkor ez nem neked való
  • Hoz_Hun
    #75
    Na meg lettem győzve. Akkor nekiállok a második szezonnak (kicsit felelevenítem az elsőt először persze). Az első 24 nekem pont amita a "váltás" miatt nem tetszet, mert az első fele az nagyon bejött, de a végefele lévő csavarások...

    Szóval azt mondjátok a 2 szezontól pedig egyre jobb?
  • Cat #74
    mindegyik egy nap története, de a szériák közben kb. egy év telik el.
  • Lenny
    #73
    Az hogy lehet, hogy ha elmesélték az első 24 részben a sztorit akkor tudják folytatni? A második sorozatnak akkor már 48-nak a 3-at 72-nek - és így tovább - kéne hívni nem?
    Lehet, hogy amatőr kérdés , sorry , annyira nem vágom ezt a sorozatot, anno pár részt néztem M1-en, de mivel az elejéről lemaradtam, így nem néztem tovább, mert nem voltam képben. Majd kiveszem tékából dvd-n, mert tényleg jónak tűnt!
  • G0blin
    #72
    ahá, erről videó is van?:) most néztem csak meg.
  • G0blin
    #71
    Huhh, ehhez még annyit, hogy ez álítólag magának Kiefer Sutherlandnek is a fülébe jutott, hogy dívik ez a szokás, és akkor még javában forgatták az 5. szezont, ezért gondolta kicsit besegít, ezért rá is játszott, nem általlot akár 3x egymás után is azt mondani hogy Damn it:) Respect Kiefer. Ez jobb mint a dallasra ivás!
  • G0blin
    #70
    nézd meg ezt: http://24.webmedia.hu/ de van másik 10ezer fan site is. Csak vigyázz, ne olvass spoilereket, mert sokkal jobb, ha nem tudod mi fog történni (van benne fordulat rendesen, és szinte minden részben), pont emiatt lesz nagyon izgalmas. De vannak itt kedvcsinálok, hogy tudd mire számíthatsz, ha beleveted magad a 24-be, a világ talán (szerintem tuti
    ) legjobb sorozatába
  • winters123
    #69
    nekem a második szezon hozta meg a nagy áttörést. Ott már nem kispályás dolgok történnek.
  • winnie
    #68
    van egy olyan érzésem, hogy aki addikt lett, az már az elsőnél ráakadt a témára.

    én nem bánázom az s1-et, mert ritka, hogy valamire ennyire rácuppanjak. a logika bakugrabugra sosem izgatott, szórakozni ülök le tévét nézni.
  • greg971
    #67
    Már bocs ...elmondaná valaki miről szól ez a 24 ?

  • winters123
    #66
    egyetértek az első a legbénább szezon de annak aki egy részt se látott annak már ez is jó lehet ^^
  • Cat #65
    a 13ik rész után van egy kis törés (elején csak ennyit rendeltek meg, ezért a forgatókönyv kicsit gáz), és az évad vége se valami jó. Mindenesetre ha tetszik, belehabarodsz, mert az első a legbénább szezon, és mégis...
  • Cat #64
    http://youtube.com/watch?v=MxzovLECtGc
  • Sanyix
    #63
    Nem lesz unalmas. Bár így mindegyik részt megszakítva 8 db ugyanolyan reklámblokkal kicsit gáz.
  • mellon
    #62
    Én tegnap láttam először. Nem volt túl rossz. Egy rész alapján nehéz itélni (főleg ennél a sorozatnál) , éppen ezért ma is megnézem, hátha kedvet kapok a többi részhez is. Megéri megnézni az évadot? Nem lessz unalmas?
  • mrzed001
    #61
    Hát igen, Kiefer Southerland hangja szinte megismételhetetlen.
    Valahol olvastam, hogy egyes 24 őrültek úgy ülnek le a TV elé, hogy odakészítenek egy láda sört és ahányszor azt mondja, hogy DAMMMIT (a francba) lehúznak egy pohárral. 2 rész egymás után tuti részegséget okoz :))
  • Sanyix
    #60
    Sztem az 5. évad is nagyon jó volt, ha csak nem a mészárlással van bajod a régi szereplők között :DD de néha van ez így. Ezt is úgy fejezték be, hogy alig várom a következő évadot.

    Amúgy tegnap néztem a ql-on, mer eddig még nemláttam szinkronos részt. Hát így nem az igazi, nem hasonlítanak a szinkronhangok az eredetire. Meg kicsit doboz hangja van a szinkronnak.
  • szombi
    #59
    Be kell látni:
    Nagyon jó a film, de olyan adón lett leadva(MTV1), amelyiket majdnemhogy a kutya sem néz.
    Esetleg néhány nyugdíjas, akik még egy képsort sem tudnak követni, nemhogymég egyszerre 3-4-et...
    Ha valami RTLklub szintű adón ment volna nyanyátok-közt-időben, akkor 100% hogy sokkal többen nézték volna.
  • G0blin
    #58
    Mindenkinek csak ajánlani tudom, ilyen film nincs még egy, amikor először megkaptam az első 10 részt, gondoltam belenézek, hát megnéztem egyben, és másnap nem nyugodtam addíg mig meg nem szereztem az egész évadot. Aztán megnéztem a másik négy évadot 3 hét alatt (kivétel az 5. vége, mert arra várni kellett), nem hittem volna az első után, hogy ezt lehet űberelni, de mindegyik évadnak sikerült. Akora pofonokat oszt, hogy kiesel a székből. Egyetlen hibája, hogy annyira magasra teszi a lécet, hogy nem bírsz utána megnézni egy átlagos filmet, végig azt várod mikor tűnik már fel dzsekkbauer hogy helyretegyen mindenkit, és hogy ez az egész mért ilyen unalmas?
    Egy dolgot nem tudok... mit csinálok én jövő januárig???? És hogy fogom kibírni, hogy két rész közt egy hét lesz???? Nehéz lesz.
  • perverztata
    #57
    Május közepén néztem meg a 4. sorozatot. Fantasztikusan jó volt, annyira jól megcsinálták, hogy minden perce érdekfeszítő legyen.
    Én anno az 1.-3. sorozatot az rtl2-n néztem még. Érdekes, hogy a 4. sorozat megnézése után elkezdtem újra az elsőt. Két dolog volt nagyon feltűnő:
    1. a sorozat elején még nem tudták annyira pergőre megcsinálni. Most nézve az első évadot, az eleje kifejezetten unalmasnak tűnik. Nagyon nehezen indul be az akció, az 5., 6. részig szinte unatkoztam rajta (persze mikor először néztem akkor azért le tudott még kötni)
    2. ISZONYÚ magyar szinkronnal nézni. Aki dvd-n megvásárlásán gondolkodik, annak csak ajánlani tudom. Kiefer Southerland hangja nagyon jó, sokkal hangulatosabb, mint az 1. évad magyar szinkronjával.
    Msot adtam kölcsön az 1. évadot egy ismerősömnek, aki még sosem hallott a filmről, nagyon kiváncsi vagyok a véleményére, mennyire tudja megfogni a film, és valyon ő már az alső részek után is izgalmasnak fogja-e tartani.
  • mrzed001
    #56
    Miért, az 1000-es szerinted reprezentatív
    Tán minden 10.000 lakos után minden városban van 1 mért személy? Meg a falvakban? Hát nem.
  • winters123
    #55
    Viasat örül a maga 200-300 ezres nézőtáborának. Ez pár százalékos részesedés a piacon.

    Az átlagember nem nagyon kapcsolgat el nálunk a 2 csatornáról valahova máshova.
  • Cat #54
    te tényleg nem érted mit jelent az hogy "reprezentatív" ? Hiába a százezres mérőszám, ez érdektelen mert nem jó a minta, torz.
  • Shadow_THH
    #53
    tegnap néztem coolon
    tetszik ma is megnézem
  • Macc
    #52
    Hat bakker, en se birom abbahagyni. A 4. evad felenel tartok, es lassan mar vegzek is vele. Nagyon jo porgos film. Sztem 1. a sorozatok kozt!
  • mrzed001
    #51
    Ameddig van hely a wincsiden, meg DVD-nek a polcon. Kezdők hibája általában, hogy megpróbálják letölteni a net-et ... aztán kinövik.
    Általában aki egy sorozatrészt letölt (új részt, nem egész szériát), az meg is akarja nézni pár napon belül .... valamint a 100.000-es mérőszám egy kissé azért magasabb, mint a 78 (1000 nézőből ennyi nézi kb a Stargate-et a 777 ezres hasraszámhoz)
  • gbravoo
    #50
    A 24 a kedvenc sorozatom, mindent üt amiket eddig láttam. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a baj az hogy nem lehet letenni, a 4.évadot 2nap alatt néztem végig 2 hete, vizsgaidőszakban. Viszont az 5. évad számomra a teljes sorozatot tönkre tette. Probálom még az emlékét is kitörölni. Azt leszámítva a legjobb sorozat.
  • Hoz_Hun
    #49
    Itt egy kicsit egyetértek Cat-tel. Még én is egy csomó olyat töltök le, amit aztán cseszek megnézni. Ráadásul van hogy valamit azért töltök le mert nagy hűhót csapnak körülötte aztán a feléig se jutok el.
  • mrzed001
    #48
    Olvasod a többi cikket is?
    A tévétől a net felé fordulnak az emberek idézek: Az anyagból egyértelműen kiderül, hogy a hagyományos televíziós reklámok gyakorlatilag senkit sem érdekelnek ....

    És ezt magadon is lemérheted: tegnap gondolom nézted a Numb3rs-t (Gyilkos számok idijóták).
    - Nevezz meg 3 terméket amit reklámoztak közben (nem úgy, hogy vízkőoldó, névszerint).
    - Felálltál a reklám alatt, és mással foglalkoztál?
    - átkapcsoltál máshova?
    Na, mennyire fogtak meg téged a reklámok?

    A másikra a válasz: igen. Mindössze az 1000 ember alapján állítják fel a statisztikákat (illetve aki többet fizet alapon [állítólag])
  • Cat #47
    "Komolyan 1000 ember véleménye meg fogja adni szerintetek a nagy magyar 10M-ós átlagot?"

    Ugyan te ezt nem hiszed el, de több tizezer más ember igen, akik a PÉNZÜKKEL igazolják hogy valóban elhiszik. Az egész magyar tévés reklámpiac ezen alapul, és itt csak a két nagy kereskedelmi adónál éves szinten 40-50 milliárd forintról van szó. Szóval attól még hogy te nem HISZED el, más nem hogy "elhiszi", de cége vagyonát fekteti be ezekbe a csatornákba. Ha nem stimmelnének a statisztikák, a hirdetők elég gyorsan rájönnének.

    Amit meg te magyarázol, a letöltöttségi statisztika egyáltalán nem reprezentatív minta, ahogy egy átlag internetező is jelentősen eltér egy átlagembertől. Teljesen más sikeres a neten, mint a való életben, és ez nem csak sorozatoknál, hanem pl. reklámfilmeknél, vicces fotóknál is kiválóan megfigyelhető (vö.: virusmarketing).
  • mrzed001
    #46
    JAJJJ, már megint ezek a hasraszámok
    Felejtsétek már el ezeket az idióta álstatisztikai számokat, mert most már tényleg kerülget a röhögőgörcs.
    Komolyan 1000 ember véleménye meg fogja adni szerintetek a nagy magyar 10M-ós átlagot (1:10.000-hez az arány mellesleg)

    Erről már próbáltam winnie-t is leszoktatni (sikertelenül), mert nevetséges.

    Ami pontos, nos azok a letöltöttségi statisztikák. Ahogy jósoltam, tavaj átlépte a 100.000-es számot egy rész letöltöttsége (csak mininova), idén sztem bőven hozni fogja a jósolt 200.000-et (180.000 már volt idei szezonzáró), szóval az emberek szépen állnak át az ingyen VoD-ra.
    Ebből persze máris következik, hogy ahol elsőnek adták mennyien nézik megintcsak nem mérvadó, lásd amcsiban megbukott Baywatch első széria VS németeknek hála világsikerű sorozat lett példa (de a 24-et is említhetném, iszonyat magas a letöltöttsége).
    Ott van továbbá a rajongói index. Bizony a TV.com rajongói indexének jobban lehet hinni, mint ezeknek a hasraszámoknak winnie mester, és a tv.com-ot 24 rajongói oldalnak nevezni, nos egy kissé ... megvezetés szagú
  • mikloss
    #45
    Az utóbbi időben amit láttam az a Prison Break az megy most az amcsiknál és szeptemberbe lesz a magyaroknál de nagyon jó már láttam egészet le lehet tölteni a netről!
  • Hoz_Hun
    #44
    Szóval azt mondjátok jó a 2. évadtól. Na ok. Meg vagyok győzve, megér egy próbát, hátha igazatok van.

    Az utóbbi idők legjob sorozata szerintem (nem, nem a LOST) a ROMA. Az nagyon-nagyon jó volt hiába HBO produkció (az sorozatnál olyan mint a rajzfilmeknél a Disney). Bár most nézem a Maffiát és nagyon ott van a szeren.
    Az én mindenkori kedvencem a Dark Angel. Jójó nem kell röhögni, tudom, de azért Jessica Alba miatt akkor is, és a története is nagyon bejött nekem.