Kinek kell a gyors mobilinternet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csávókám hüdenagyonlaza+szabad azzal a viakolor betonjárdán való ücsörgésével. Nem fél hogy aranyere lesz vaze?
Én bírom a dolgot. egy 6280-at használok, összekötöttem a laptoppal és ahol van 3G (pesten gyakorlatilag majdnem mindenhol) faszán olyan 300-350-nel töltögetek.
na azért a hotspot ellátottságott sem nevezném kis hazánkban fényesnek. nomeg, bár ennek a 3gnek a technikai hátteerérõl nem tudok szinte semmit, de elsõre még mindig picit csukottabnak tûnik mint a wifi...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
mennyibe kerul ?
Nagyon gyerekcipõbe járnak még ezek a dolgok. Semmi sincs leszabványosítva még. Ott volt a 3g s szolgáltatás is. Mindek a telefonon netezni ha ott a laptop +HotSpot és az utcáról is tudok csevegni, leveleket írni, videózni stb...
szerintem kell 1-2 év mire kiforrnak ezek a dolgok. (na meg elérhetõbbek lesznek)
szerintem kell 1-2 év mire kiforrnak ezek a dolgok. (na meg elérhetõbbek lesznek)
Ezek amúgy tényleg ilyen hülyék, hogy nem látják be, ogy nem azért nem használják az emberek, mert nem akarják, hanem azért mert drága?
Starcraft + Diablo III - esemve
Tul sokat vársz!
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Végre vmi használható gadget...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Nembaj, mostanában a mobiltelefonálás miatt vannak balesetek, 10 év múlva a mobil netezés miatt lesznek :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
õ még csak hátul ül;)
Vezetés közben? <#vigyor2>#vigyor2>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én is akarok!! autában mondjuk tényleg király lenne!
Nekem is kell! Pl a buszon neteznék!
Hogy kinek kell????
NEKEM !!!! :) :)
NEKEM !!!! :) :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce