17
  • Anteris
    csávókám hüdenagyonlaza+szabad azzal a viakolor betonjárdán való ücsörgésével. Nem fél hogy aranyere lesz vaze?
  • MDani
    Tényleg, milyen díjakat kérnek el a szolgáltatók jelenleg?

www.3gmedia.tv
  • Lazarus
    Az mipénz?
  • SoulHUN
    Én bírom a dolgot. egy 6280-at használok, összekötöttem a laptoppal és ahol van 3G (pesten gyakorlatilag majdnem mindenhol) faszán olyan 300-350-nel töltögetek.
  • Mice
    na azért a hotspot ellátottságott sem nevezném kis hazánkban fényesnek. nomeg, bár ennek a 3gnek a technikai hátteeréről nem tudok szinte semmit, de elsőre még mindig picit csukottabnak tűnik mint a wifi...
  • gere1
    mennyibe kerul ?
  • Kacsa_
    Nagyon gyerekcipőbe járnak még ezek a dolgok. Semmi sincs leszabványosítva még. Ott volt a 3g s szolgáltatás is. Mindek a telefonon netezni ha ott a laptop +HotSpot és az utcáról is tudok csevegni, leveleket írni, videózni stb...
    szerintem kell 1-2 év mire kiforrnak ezek a dolgok. (na meg elérhetőbbek lesznek)
  • smv
    Ezek amúgy tényleg ilyen hülyék, hogy nem látják be, ogy nem azért nem használják az emberek, mert nem akarják, hanem azért mert drága?
  • turul16
    Tul sokat vársz!
  • The Termentor
    Végre vmi használható gadget...
  • HappyBoy
    Nekem csak friss levegő kell! Meg nem génkezelt felpuffassztott kaja.
  • Sanyix
    Nembaj, mostanában a mobiltelefonálás miatt vannak balesetek, 10 év múlva a mobil netezés miatt lesznek :D
  • Ronny
    ő még csak hátul ül;)
  • Sanyix
    Vezetés közben?
  • gyuri12
    én is akarok!! autában mondjuk tényleg király lenne!
  • Mipi
    Nekem is kell! Pl a buszon neteznék!
  • HUmanEmber41st
    Hogy kinek kell????
    NEKEM !!!! :) :)