17
-
Anteris #17 csávókám hüdenagyonlaza+szabad azzal a viakolor betonjárdán való ücsörgésével. Nem fél hogy aranyere lesz vaze? -
MDani #16 Tényleg, milyen díjakat kérnek el a szolgáltatók jelenleg?
www.3gmedia.tv -
#15 Az mipénz? -
SoulHUN #14 Én bírom a dolgot. egy 6280-at használok, összekötöttem a laptoppal és ahol van 3G (pesten gyakorlatilag majdnem mindenhol) faszán olyan 300-350-nel töltögetek. -
Mice #13 na azért a hotspot ellátottságott sem nevezném kis hazánkban fényesnek. nomeg, bár ennek a 3gnek a technikai hátteeréről nem tudok szinte semmit, de elsőre még mindig picit csukottabnak tűnik mint a wifi... -
gere1 #12 mennyibe kerul ? -
Kacsa_ #11 Nagyon gyerekcipőbe járnak még ezek a dolgok. Semmi sincs leszabványosítva még. Ott volt a 3g s szolgáltatás is. Mindek a telefonon netezni ha ott a laptop +HotSpot és az utcáról is tudok csevegni, leveleket írni, videózni stb...
szerintem kell 1-2 év mire kiforrnak ezek a dolgok. (na meg elérhetőbbek lesznek) -
#10 Ezek amúgy tényleg ilyen hülyék, hogy nem látják be, ogy nem azért nem használják az emberek, mert nem akarják, hanem azért mert drága? -
turul16 #9 Tul sokat vársz! -
The Termentor #8 Végre vmi használható gadget... -
#7 Nekem csak friss levegő kell! Meg nem génkezelt felpuffassztott kaja. -
#6 Nembaj, mostanában a mobiltelefonálás miatt vannak balesetek, 10 év múlva a mobil netezés miatt lesznek :D -
Ronny #5 ő még csak hátul ül;) -
#4 Vezetés közben? -
gyuri12 #3 én is akarok!! autában mondjuk tényleg király lenne! -
Mipi #2 Nekem is kell! Pl a buszon neteznék! -
HUmanEmber41st #1 Hogy kinek kell????
NEKEM !!!! :) :)