2757
  • akyyy
    #2757
    feltettem win8-ra és a videók után kilép, plusz a konfig nem látja az ati kártyát, csak az intenlt. FA
  • Apa27
    #2756
    Sziasztok! Elértem a Peru-The Lost Valley végére ahol a nagy T-Rex van. Csinálom a dolgokat, de nem tudom hogyan kell elugrani a T-Rex elöl :(
    Én PC-n játszom... Mikor odarohan hozzám felvillan 4 nyíl (le, fel, jobbra, balra ) de hiába nyomok meg valamelyiket is közülük, nem csinál semmit. Nem ugrik el, vagy csak alig...
    Mit kell tennem, hogy elugorjon olyan Mátrixosan? :D
    Valami plusz gombot is kell nyomni mellé?
  • Optimus Prime
    #2755
    A Croft Manor Lara házikójának bemutatása. Ott is lehet bigyókat gyűjteni, meg minden. De vigyáz, mert mentésbe nem tudom kever-e. Szóval csak az egyiket kezd el és vidd végig. A single után is mehetsz a Manorba egyébként.
  • Apa27
    #2754
    Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne!!!

    Megvettem a Tomb Raider Anniversary-t a legelején van olyan, hogy start game, meg van olyan is, hogy play Croft Manor. Melyiket válasszam? Mi a kettő közti különbség?
    Mind a kettő más-más játék? Kiegészítő?
  • futurenature
    #2753
    Az elődő bejegyzésben kérdetem egy pálya nevét.
    Közben megtaláltam.
  • futurenature
    #2752
    Kis segítség kéne, korábban ott hagytam abba TR Anniversary-t, ahol a földből nényzet alakban elojövő dárdák közt kell átszlalomozni. Most innen szeretném folytatni, a mentésem elveszett, de szereztem egy csomó mentést hozzá, csak nem emlékszem a pálya nevére, a visual walktrought- ban meg nem találom ezt a részt.
    Meg tudnátok mondani a pálya nevét?
  • Krisztiam #2751
    igen vannak
  • Tower Guard
    #2750
    Most ez a 8. rész az 1. részt dolgozza fel csak szebb kivitelben? Vagy vannak innen onnan pályák a régebbi részekből?
    Konkrét önálló története nincs?
  • Novotsik
    #2749
    xbox 360-as kontrolerrel lehet játszani a játékkal?
  • Ry0K3N
    #2748
    Másnál is volt olyan hogy nem mentette el a játékot? Otthagyom akartam folytatni erre a fél órával azelőtti állapotnál van a mentés.... -.-"
  • dupcsik
    #2747
    azért aki megcsinálta ezt a játékot, csinálhatott volna tekerős muzsikát, meg az anyját a vezér bika alá tolhatta volna
  • Optimus Prime
    #2746
    Vagy itt, videókkal. Kb. másfél perc alatt lenyomhatók, nekem ezzel se ment másfél hét alatt. Azóta nem is játszok vele. :(
    A T-rexet se úgy nyomta le, ahogy azt kell/lehet.
  • OBig1
    #2745
    Itt találsz végigjátszást, és mentéseket is, ha végképp nem megy: http://tombraiders.hu
  • dirtty
    #2744
    Sziasztok!
    Tudna valaki nekem segíteni? A kentauroknál járok és egyszerűen nem tudok túljutni rajta, hiába lövöm őket addig még negálnak egyszerűen nem hajlandó kivenni a pajzsot a kezéből. PC-én játszom.
  • Anne de Foix
    #2743
    Köszönöm szépen, ki is próbálom.
  • Hoz_Hun
    #2742
    De. Ha nekifutsz és pont a párkány sarkáról elugrasz, majd kilövöd a kampót a (rudak melleti) gyűrű felé. Így egy az egyben kihagyod a rudakat, viszont gyorsan el kell kezdened jobbra-balra futkosni a falon, mert a gyűrűre így nem lendületből érkezel.
  • Anne de Foix
    #2741
    több hónapja leragadtam a nagy piramisban, amikor párkányról párkányra ugrálva kell feljutni és közben a falon lévő petékből repülő szörnyek jönnek elö. a problémát egy több rúdból és falfutó-gyűrűből álló időzített szakasz jelenti. nem lehetne valahogy leegyszerűsíteni az előrejutást?
  • kisAKOSH
    #2740
    van egy kis gondom a játékkal egypitomban leragadtam mert a játékban érdekes hibák vannak. Ugye bár ott falon kell ugrálgatni mint valami rohadt pók azzal a kampóval és van egy olyan rész mikor egy kar segítségével a falból kitüremkedések lesznek bár túl nagyok ahhoz hogy Lara felmásszon rájuk legalábbis lenntről szóval ilyen izékkel kell mászkálni ám jó kis daráló csapda van a falban ami ha elkap lara szárnyat nem kap és lezuhan ezt elfogadom de azt hogy ugrom erre a kampós szarságra és alattam volt egy és felettem is van lara minden áron az alsóra akar ugarni és ha ugrom oda is ugrik ahelyett hogy a jó helyre a fölsőre ugrana mulatságos a kép amit készítettem erről mi a frász van ilyenkor elég nehéz volt idáig elvinni a nyavajasá csapdák némelyikéthez sokszor kellett nekirugaszkodni nincs kedvem újra. Szóval mi a rák van ilyenkor???? Azt hittem én vagyok a béna és azért nem ugrik oda de nem eleinte még oda ugrott persze elcsesztem de most meg már nem ugrik a helyes kampótartóra. Egyébként olyan is volt ezt videóban örökítettem meg hogy más úton mentem oda korábban föntről és ugyanez volt a helyzet csak a csapdák nélkül mert azok lejjebb vannak. Szóval egy ajtohóz kell menni hogy valami egyiptomi cuccot megszerezzek ill. a pallót megnyissam hogy leessen és áttudjak rajta menni ám odáig nem ugrott el akárhogyan is tartottam az ugrást ezzel hosszabbítva lara ugrását. megnéztem a youtube-on hogy kéne úgy kéne ahogy csináltam ám neki sikerül nekem nem. viszont ez a kampós hiba elég dühítő. Küldök képet ha valaki tud segíteni kérem írjon mailt:

    [email protected]
  • AtiRadish
    #2739
    Probalj 1 restart levelt, vagy még 1 korábbi mentést ami az elözö pályáról van, ha nem segítene akkor kérd el vki más mentését, és majd az adott résztöl folytatod.
  • Tempest
    #2738
    Sziasztok!
    Volt valakinek olyan problémája a Ciszternánál ,tihocan sírja aszem.Van két "kapcsoló" a földön az egyik leengedi a kerítést, a másik kiszabadítaná a "tutajt" vagy raklapot .Ezekre kell rátolni a kockákat de az utóbbinál lefagy a játék,a kamera felemelkedik és onnan mutatja Larát.Nem lehet megmozdulni vártam pár percig de semmi.Aztán az egyik krokit rá tereltem a kapcsolóra ,ugyanez történt.Visszamentem Midas-ig akkor is.Ennek annyi?
  • kisAKOSH
    #2737
    dühísd fel a dinót és az neked rohan lőd fejbe ő meg neki rohan a tüskés fának néhány ilyen és úgy marad. Mi velesz veled később.... Egyiptomban :S
  • kisAKOSH
    #2736
    ránsd ki a kezükből a pajzsot de akkor tudod ha feldühítetted őket és neked rontanak majdan lelövöd egy kis ideig úgy maradnak és kirántod a kezéből a pajzsot na már most ha ez megvan azt a kővé dermesztő izét magára fogja lőni feltéve ha megfogod a pajzsot de nem bírod el szóval csak egyhelyben lehet, tehát nem árt ha cikázol körülötte.

    Nekem ellenfélel nem volt gondom csak az ügyességi részekkel. Fucking ass hole
  • kisAKOSH
    #2735
    van egy kis gondom és nem tudom hogy játék hiba vagy én vagyok béna? Egyiptomban járok.

    tessék megnézni ezt a vidiót: feltöltöttem rapidre.

    az a fura hogy youtube-on ami fenn van ott simán átugrik de nekem el se ugrik odáig pedig nincs másik út van valami spéci úgró technika vagy mi?

    http://rapidshare.com/files/248136981/tra_mit_csin_lok_rosszul.wmv.html


    aki tud segíteni írjon nekem mailt, bitte

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #2734
    eladó tomb raider 1 eredeti.
    [email protected]
  • Optimus Prime
    #2733
    A Steamen most csupán 5 euró a játék - cirka 1500 Ft. Gondoltam szólok.
  • akyyy
    #2732
    végigvittem. hm, nem emlékszek arra a részre, de a legleső részbe volt olyan, hogy volt egy nagy henger alakú szoba (csak vizszintesen)

    majd ha eljutottunk egy független kis szobába ahol meghúztunk egy kart, akkor a szoba a tengelye körül fordult egyet, teljesen átalakulva igy.

    amire még emlékszek a végén a menekülős rész. kár hogy itt , bár volt egy kicsi rész, de utána jött a főgeci és vége is volt a játéknak. kis szaladgálás, majd lecsúszás, még beleférhetett volna:P

    nincs valakinek elmentése? meg akarom nézi az összes extrát, de ujra végigvinni emiatt nincs kedvem:)
    majd talán az underwordlot. már ha valoban games for wines és vannak bene acsivmentek.:D

    vagy ha boxra is magyarul lenne, de sajna arra nem az:( hát ő bajuk, legfeljebb nem veszem meg:P
  • Lipi1980
    #2731
    Fel sem tűnt, hogy van pajzs náluk

    Megpróbálom

    Köszike
  • Hoz_Hun
    #2730
    Lehet kissé megcsúsztam a válasszal :
    lövöd őket, adrenalin vetődés aztán kikapod a kezükből a pajzsot. Amikor elkezdenek kővé változtató sugarat lőni, felkapod a pajzsot és visszaküldödrájuk (egyszerre csak az egyikre persze), aztán lövöd ezerrel míg szét nem esik.
  • Lipi1980
    #2729
    Elakadtam azoknál a k***a kentauroknál

    Egyszerűen nem tok' velük mit kezdeni!!!

    Segíííííítséééééég!
  • akyyy
    #2728
    Van egy nagy üreg, ami tele van vizel, le kell úszni meghuzni egy kart, leereszkedik.

    lesz igy két nagy szobor. egyiknek az alján van egy ketrec.

    a másikon fel kell mászni majd a két szobor közt lesz egy kar arra ugorva kiniylik a ketrec.
    csak az kis emelkedőn van és nemtudok odaugrani, persze kis idő mulva leereszkedik aketrec. :D help
  • Lipi1980
    #2727
    Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon tecccccik mind a Legend mind pedig ez a rész! Az Adrenalin Dodge egy kissé körülményes, de megszokható...
    Rákattantam megint mint jó pár évvel ezelőtt!

    Tiszta nosztalgia, csak egy kissé komolyabb köntösben :):):):)

  • akyyy
    #2726
    megvan, kötél:D
  • akyyy
    #2725
    rájöttem hogy kell, de van ez a két lógeci, amik néha kövé varázsolnak, mégis hogy nyirjam ki? bulletbe jól támadok, kicsit megsebződnek, de 1 perc mulva meggyógyitja magát. gondolommikor kicsit le vannak fagyva kell valamit csinálni, de mit?
  • akyyy
    #2724
    Jó de nekem ne azt monds hogy Shift, mert nem billentyzeten játszom hanem joyal. :S
  • Lipi1980
    #2723
    Most jutottam el a T-REX-ig, és kurva bosszantó, hogy igen körülményesen lehet kinyírni! Pláne úgy, hogy se kis se nagy EÜ csomagom nincs :(:(:(:(
  • Lipi1980
    #2722
    Sikerült!

    THX

  • Lipi1980
    #2721
    Hát erre soha a büdös életben nem jöttem volna rá...

    Ezer köszönet és hála!

    Azonnal meg is próbálom.
  • AtiRadish
    #2720
    Lipi, telepiti a jatekot.. amikor latod h. mar megallt a vegenel a telepites, akkor alt+ctrl+delete, felugrik az ablak, folyamatok fulre mész, megkeresed a direct x telepiteset, es folyamat leallitasa. Ha ez megtortent sikeresen befejezi majd a telepitest.
  • peter31
    #2719
    Bakker én is itt akadtam el csak én XBOX-on játszom a TR-t... Asszem itt a vége számomra a játéknak.
  • wednes
    #2718
    Elugrasz az egyik irányba a Shifttel, persze a célzást végig nyomva tartod(meg asszem a shiftet is). Megjelenik 2 karika és mikor összeérnek és piros lesz akkor, csak akkor 1 lövést eleresztesz.