2757
 • akyyy
  #2757
  feltettem win8-ra és a videók után kilép, plusz a konfig nem látja az ati kártyát, csak az intenlt. FA
 • Apa27
  #2756
  Sziasztok! Elértem a Peru-The Lost Valley végére ahol a nagy T-Rex van. Csinálom a dolgokat, de nem tudom hogyan kell elugrani a T-Rex elöl :(
  Én PC-n játszom... Mikor odarohan hozzám felvillan 4 nyíl (le, fel, jobbra, balra ) de hiába nyomok meg valamelyiket is közülük, nem csinál semmit. Nem ugrik el, vagy csak alig...
  Mit kell tennem, hogy elugorjon olyan Mátrixosan? :D
  Valami plusz gombot is kell nyomni mellé?
 • Optimus Prime
  #2755
  A Croft Manor Lara házikójának bemutatása. Ott is lehet bigyókat gyűjteni, meg minden. De vigyáz, mert mentésbe nem tudom kever-e. Szóval csak az egyiket kezd el és vidd végig. A single után is mehetsz a Manorba egyébként.
 • Apa27
  #2754
  Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne!!!

  Megvettem a Tomb Raider Anniversary-t a legelején van olyan, hogy start game, meg van olyan is, hogy play Croft Manor. Melyiket válasszam? Mi a kettő közti különbség?
  Mind a kettő más-más játék? Kiegészítő?
 • futurenature
  #2753
  Az elődő bejegyzésben kérdetem egy pálya nevét.
  Közben megtaláltam.
 • futurenature
  #2752
  Kis segítség kéne, korábban ott hagytam abba TR Anniversary-t, ahol a földből nényzet alakban elojövő dárdák közt kell átszlalomozni. Most innen szeretném folytatni, a mentésem elveszett, de szereztem egy csomó mentést hozzá, csak nem emlékszem a pálya nevére, a visual walktrought- ban meg nem találom ezt a részt.
  Meg tudnátok mondani a pálya nevét?
 • Krisztiam #2751
  igen vannak
 • Tower Guard
  #2750
  Most ez a 8. rész az 1. részt dolgozza fel csak szebb kivitelben? Vagy vannak innen onnan pályák a régebbi részekből?
  Konkrét önálló története nincs?
 • Novotsik
  #2749
  xbox 360-as kontrolerrel lehet játszani a játékkal?
 • Ry0K3N
  #2748
  Másnál is volt olyan hogy nem mentette el a játékot? Otthagyom akartam folytatni erre a fél órával azelőtti állapotnál van a mentés.... -.-"
 • dupcsik
  #2747
  azért aki megcsinálta ezt a játékot, csinálhatott volna tekerős muzsikát, meg az anyját a vezér bika alá tolhatta volna
 • Optimus Prime
  #2746
  Vagy itt, videókkal. Kb. másfél perc alatt lenyomhatók, nekem ezzel se ment másfél hét alatt. Azóta nem is játszok vele. :(
  A T-rexet se úgy nyomta le, ahogy azt kell/lehet.
 • OBig1
  #2745
  Itt találsz végigjátszást, és mentéseket is, ha végképp nem megy: http://tombraiders.hu
 • dirtty
  #2744
  Sziasztok!
  Tudna valaki nekem segíteni? A kentauroknál járok és egyszerűen nem tudok túljutni rajta, hiába lövöm őket addig még negálnak egyszerűen nem hajlandó kivenni a pajzsot a kezéből. PC-én játszom.
 • Anne de Foix
  #2743
  Köszönöm szépen, ki is próbálom.
 • Hoz_Hun
  #2742
  De. Ha nekifutsz és pont a párkány sarkáról elugrasz, majd kilövöd a kampót a (rudak melleti) gyűrű felé. Így egy az egyben kihagyod a rudakat, viszont gyorsan el kell kezdened jobbra-balra futkosni a falon, mert a gyűrűre így nem lendületből érkezel.
 • Anne de Foix
  #2741
  több hónapja leragadtam a nagy piramisban, amikor párkányról párkányra ugrálva kell feljutni és közben a falon lévő petékből repülő szörnyek jönnek elö. a problémát egy több rúdból és falfutó-gyűrűből álló időzített szakasz jelenti. nem lehetne valahogy leegyszerűsíteni az előrejutást?
 • kisAKOSH
  #2740
  van egy kis gondom a játékkal egypitomban leragadtam mert a játékban érdekes hibák vannak. Ugye bár ott falon kell ugrálgatni mint valami rohadt pók azzal a kampóval és van egy olyan rész mikor egy kar segítségével a falból kitüremkedések lesznek bár túl nagyok ahhoz hogy Lara felmásszon rájuk legalábbis lenntről szóval ilyen izékkel kell mászkálni ám jó kis daráló csapda van a falban ami ha elkap lara szárnyat nem kap és lezuhan ezt elfogadom de azt hogy ugrom erre a kampós szarságra és alattam volt egy és felettem is van lara minden áron az alsóra akar ugarni és ha ugrom oda is ugrik ahelyett hogy a jó helyre a fölsőre ugrana mulatságos a kép amit készítettem erről mi a frász van ilyenkor elég nehéz volt idáig elvinni a nyavajasá csapdák némelyikéthez sokszor kellett nekirugaszkodni nincs kedvem újra. Szóval mi a rák van ilyenkor???? Azt hittem én vagyok a béna és azért nem ugrik oda de nem eleinte még oda ugrott persze elcsesztem de most meg már nem ugrik a helyes kampótartóra. Egyébként olyan is volt ezt videóban örökítettem meg hogy más úton mentem oda korábban föntről és ugyanez volt a helyzet csak a csapdák nélkül mert azok lejjebb vannak. Szóval egy ajtohóz kell menni hogy valami egyiptomi cuccot megszerezzek ill. a pallót megnyissam hogy leessen és áttudjak rajta menni ám odáig nem ugrott el akárhogyan is tartottam az ugrást ezzel hosszabbítva lara ugrását. megnéztem a youtube-on hogy kéne úgy kéne ahogy csináltam ám neki sikerül nekem nem. viszont ez a kampós hiba elég dühítő. Küldök képet ha valaki tud segíteni kérem írjon mailt:

  [email protected]
 • AtiRadish
  #2739
  Probalj 1 restart levelt, vagy még 1 korábbi mentést ami az elözö pályáról van, ha nem segítene akkor kérd el vki más mentését, és majd az adott résztöl folytatod.
 • Tempest
  #2738
  Sziasztok!
  Volt valakinek olyan problémája a Ciszternánál ,tihocan sírja aszem.Van két "kapcsoló" a földön az egyik leengedi a kerítést, a másik kiszabadítaná a "tutajt" vagy raklapot .Ezekre kell rátolni a kockákat de az utóbbinál lefagy a játék,a kamera felemelkedik és onnan mutatja Larát.Nem lehet megmozdulni vártam pár percig de semmi.Aztán az egyik krokit rá tereltem a kapcsolóra ,ugyanez történt.Visszamentem Midas-ig akkor is.Ennek annyi?
 • kisAKOSH
  #2737
  dühísd fel a dinót és az neked rohan lőd fejbe ő meg neki rohan a tüskés fának néhány ilyen és úgy marad. Mi velesz veled később.... Egyiptomban :S
 • kisAKOSH
  #2736
  ránsd ki a kezükből a pajzsot de akkor tudod ha feldühítetted őket és neked rontanak majdan lelövöd egy kis ideig úgy maradnak és kirántod a kezéből a pajzsot na már most ha ez megvan azt a kővé dermesztő izét magára fogja lőni feltéve ha megfogod a pajzsot de nem bírod el szóval csak egyhelyben lehet, tehát nem árt ha cikázol körülötte.

  Nekem ellenfélel nem volt gondom csak az ügyességi részekkel. Fucking ass hole
 • kisAKOSH
  #2735
  van egy kis gondom és nem tudom hogy játék hiba vagy én vagyok béna? Egyiptomban járok.

  tessék megnézni ezt a vidiót: feltöltöttem rapidre.

  az a fura hogy youtube-on ami fenn van ott simán átugrik de nekem el se ugrik odáig pedig nincs másik út van valami spéci úgró technika vagy mi?

  http://rapidshare.com/files/248136981/tra_mit_csin_lok_rosszul.wmv.html


  aki tud segíteni írjon nekem mailt, bitte

  [email protected]
 • kisAKOSH
  #2734
  eladó tomb raider 1 eredeti.
  [email protected]
 • Optimus Prime
  #2733
  A Steamen most csupán 5 euró a játék - cirka 1500 Ft. Gondoltam szólok.
 • akyyy
  #2732
  végigvittem. hm, nem emlékszek arra a részre, de a legleső részbe volt olyan, hogy volt egy nagy henger alakú szoba (csak vizszintesen)

  majd ha eljutottunk egy független kis szobába ahol meghúztunk egy kart, akkor a szoba a tengelye körül fordult egyet, teljesen átalakulva igy.

  amire még emlékszek a végén a menekülős rész. kár hogy itt , bár volt egy kicsi rész, de utána jött a főgeci és vége is volt a játéknak. kis szaladgálás, majd lecsúszás, még beleférhetett volna:P

  nincs valakinek elmentése? meg akarom nézi az összes extrát, de ujra végigvinni emiatt nincs kedvem:)
  majd talán az underwordlot. már ha valoban games for wines és vannak bene acsivmentek.:D

  vagy ha boxra is magyarul lenne, de sajna arra nem az:( hát ő bajuk, legfeljebb nem veszem meg:P
 • Lipi1980
  #2731
  Fel sem tűnt, hogy van pajzs náluk

  Megpróbálom

  Köszike
 • Hoz_Hun
  #2730
  Lehet kissé megcsúsztam a válasszal :
  lövöd őket, adrenalin vetődés aztán kikapod a kezükből a pajzsot. Amikor elkezdenek kővé változtató sugarat lőni, felkapod a pajzsot és visszaküldödrájuk (egyszerre csak az egyikre persze), aztán lövöd ezerrel míg szét nem esik.
 • Lipi1980
  #2729
  Elakadtam azoknál a k***a kentauroknál

  Egyszerűen nem tok' velük mit kezdeni!!!

  Segíííííítséééééég!
 • akyyy
  #2728
  Van egy nagy üreg, ami tele van vizel, le kell úszni meghuzni egy kart, leereszkedik.

  lesz igy két nagy szobor. egyiknek az alján van egy ketrec.

  a másikon fel kell mászni majd a két szobor közt lesz egy kar arra ugorva kiniylik a ketrec.
  csak az kis emelkedőn van és nemtudok odaugrani, persze kis idő mulva leereszkedik aketrec. :D help
 • Lipi1980
  #2727
  Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon tecccccik mind a Legend mind pedig ez a rész! Az Adrenalin Dodge egy kissé körülményes, de megszokható...
  Rákattantam megint mint jó pár évvel ezelőtt!

  Tiszta nosztalgia, csak egy kissé komolyabb köntösben :):):):)

 • akyyy
  #2726
  megvan, kötél:D
 • akyyy
  #2725
  rájöttem hogy kell, de van ez a két lógeci, amik néha kövé varázsolnak, mégis hogy nyirjam ki? bulletbe jól támadok, kicsit megsebződnek, de 1 perc mulva meggyógyitja magát. gondolommikor kicsit le vannak fagyva kell valamit csinálni, de mit?
 • akyyy
  #2724
  Jó de nekem ne azt monds hogy Shift, mert nem billentyzeten játszom hanem joyal. :S
 • Lipi1980
  #2723
  Most jutottam el a T-REX-ig, és kurva bosszantó, hogy igen körülményesen lehet kinyírni! Pláne úgy, hogy se kis se nagy EÜ csomagom nincs :(:(:(:(
 • Lipi1980
  #2722
  Sikerült!

  THX

 • Lipi1980
  #2721
  Hát erre soha a büdös életben nem jöttem volna rá...

  Ezer köszönet és hála!

  Azonnal meg is próbálom.
 • AtiRadish
  #2720
  Lipi, telepiti a jatekot.. amikor latod h. mar megallt a vegenel a telepites, akkor alt+ctrl+delete, felugrik az ablak, folyamatok fulre mész, megkeresed a direct x telepiteset, es folyamat leallitasa. Ha ez megtortent sikeresen befejezi majd a telepitest.
 • peter31
  #2719
  Bakker én is itt akadtam el csak én XBOX-on játszom a TR-t... Asszem itt a vége számomra a játéknak.
 • wednes
  #2718
  Elugrasz az egyik irányba a Shifttel, persze a célzást végig nyomva tartod(meg asszem a shiftet is). Megjelenik 2 karika és mikor összeérnek és piros lesz akkor, csak akkor 1 lövést eleresztesz.