Tony Hawk\'s underground 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.tonyhawkguide.com
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
mármint rámentem a dxdiagra(system 32 mappába, asszem) aztán ott lent
elkezdett menni egy töltés. cakkor az most az volt?
És ezt a hardweres cuccot is ott kell beállítanom?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Jobb esetben ezt azzal hozza tudtomra a gép, h a reset elõtt elkezd a hang úgy zúgni, mintha 5bites lenne a hangkártyám...
A gépem: Sempron 2300+
Asrock k7s8x
2x512MB Infineon
MSI 6200 NX 128mb AGP
Eddig egy játéknál sem csinált ilyet, ill. egynél igen, az underground 2-nél, de aztán azt megvettem eredetibe és azzal
ment az is normálisan...
Van vmi beállítás v nemtóm, amit kapcsolgatnom kéne?
Mert ameddig ne mresetel, addig megy a gépemen szépen a játék(25-41 fps), szal nem tóm....
PLZ heeelp!!!!!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Hallottam olyat h. hamarosan offline lesznek a thug 1 szerverek, de en meg multkor tudtam vele jaccani, szal nem tudom mi lehet a problema.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Én sokáig használtam, aztán jóval késõbb láttam, hogy felraktak da-fuq-shop -ra is egyet. (szinte biztos, hogy ugyan azzal a progival csinálták)
PC.tony.hawk.underground.1.pc.www.x3owns.com (mondjuk méretben ugyan az, mint a másik volt).
70 KB/s -es átlagba jön nekem :-) (közben mást is töltök)
Szóval mostmár van helyem bõven, letöltöm és felrakom újra!
Amugy meg gugli thug cheats. (asszem a ps2-es csitek jok lesznek a pc riphez)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"